Results 16 to 30 of 51
Thread: αρχισα διαιτα
-
17-01-2007, 08:33 #16
Originally posted by angel_sky
1 κιλό σχεδον μειον!!!Λιγο αλλα καλό για αρχή!
Μια χαρά είναι.
Μπράβο και πάλι μπράβο
- 18-01-2007, 11:50 #17
λοιπον παιδια εγω ειμαι αυτη που αρχισε πρωτη διαιτα απο ολους αλλα κι εκεινη που δεν εχασε ουτε ενα κιλο ρε ουτε ενα γραμαριακι τι να πω νομιζω οτι κανω το σωστο ξερω να κανω υπομονη ας κανω κι αλλιως μη στεναχωριεστε αυτη τη φορα δε τα παραταω μη γινουμε και τελειως ξεφτιλα μεταξυ μας αν τα παραταει ο ενας κι ο αλλος τοτε τι κανουμε λοιπον προχωραμε και με τη νικη
18-01-2007, 22:34 #18
Originally posted by λιανα
λοιπον παιδια εγω ειμαι αυτη που αρχισε πρωτη διαιτα απο ολους αλλα κι εκεινη που δεν εχασε ουτε ενα κιλο ρε ουτε ενα γραμαριακι τι να πω νομιζω οτι κανω το σωστο ξερω να κανω υπομονη ας κανω κι αλλιως μη στεναχωριεστε αυτη τη φορα δε τα παραταω μη γινουμε και τελειως ξεφτιλα μεταξυ μας αν τα παραταει ο ενας κι ο αλλος τοτε τι κανουμε λοιπον προχωραμε και με τη νικη
Η άλλη εβδομάδα θα δεις θα έχεις αποτέλεσμα
19-01-2007, 11:09 #19
να σου πω ραταπλαντα εσυ πως τα πας δε σε εχω παρακολουθησει κανεις καμμια προσπαθεια για πες που βρισκεσαι τωρα θελω να ακουσω για προσπαθεια και οχι δικαιολογιες θελουμε να χασουμε τα ιδια κιλα το ξερεις για απαντα να δουμε τι κανης και συ ......
21-01-2007, 11:13 #20
σημερα μου κουμπωσε το παντελονι που τη περασμενη εβδομαδα πριν αρχισω διατροφη αντιστεκοταν σθεναρα λολλολολ.
λιανα δεν ξερω τι διαιτα κανεις και δεν βλεπεις ακομα αποτελεσματα αλλα μη τα παρατας ,,εγω κανω ιδια με της angel_sky και ειναι η πρωτη φορα που δεν πειναω!!!τερμα στις στερητικες διαιτες του τυπου κοτοπουλο σχαρας πρασινη σαλατα για μενα ,,,πχ...εχθες ειχα κοτοπουλο και το εκανα με κρεμμυδακι πιπεριες πολυχρωμες και κονκασε ντοματακι εβαλα ενα κουταλακι ελαιολαδο ωμο, αλατακι πιπερακι και ηταν τελειο ,το συνοδεψα με ρυζακι στα μικροκυματα και σαλατα αγγουρι ντοματα .
σημερα θα κανω σπανακορυζο με τυρι φετα(παιδια το εν λευκο της μιλνερ ειναι πολυ ωραιο και με ελαχιστες θερμιδες) και τωρα που σας γραφω τρωω το κυριακατικο πρωινο μου(αργησα να ξυπνησω) ...δυο φετες ψωμι μαυρο με μια φετα μιλνερ κιτρινο και ζαμπον απαχο)...και γαλα
επειδη εργαζομαι το καθημερινο μου πρωινο το παιρνω στη δουλεια και ειναι καθημερινα ενα φλυτζανι απαχο γαλα ,δυο φρυγανιες και ενα κοματακι εν λευκο.....στις 12 κανουμε διαλειμμα και τρωω συνηθως μια σαλατα ντοματα αγγουρι με εν λευκο και δυο τρεις πρασινες ελιες ριγανη και μια φετα μαυρο ψωμι...στις τρεις τρωω ενα ακτινιδιο και ενα μηλο και με κραταει μεχρι στις 7 που θα φαω το βραδυνο μου το οποιο θα ειναι μαγειρεμενο φαγητο οπως σπανακορυζο ,κοτοπουλο φακες η οτιδηποτε μου ερθει στο μυαλο να μαγειρεψω παντα διαιτητικα μαγειρεμενα αλλα καθολου βαρετα.
22-01-2007, 08:54 #21
Εγώ Λιάνα μου ξεκίνησα μετά τα Χριστούγεννα να χάσω τα 7 κιλακια που απόκτησα σε διάστημα τριών μηνών. Προς το παρών έχασα το ενάμισι σε δυο εβδομάδες και προσπαθώ να ξαναβάλω την γυμναστικουλα που μου αρέσει κιόλας στην καθημερινότητα μου. Έλα μου ντε που δεν προλαβαίνω όμως και με εκνευρίζει το θέμα.
Τον μεταβολισμό μου τον έχω γ??ση κυριολεκτικά με δίαιτες express και διάφορα βουλιμιά επεισόδια οπότε η ζυγαριά κολλάει μαρτυρικά.
Ακολουθώ την τακτική της maxinikol. Μαγειρεύω light και κυρίως όταν τρώω το κάνω με ευχαρίστηση προσπαθώντας αυτό που τρώω να είναι νόστιμο πρώτα πολλά και μετά να είναι και διαίτης. Επειδή μου αρέσουν οι σαλάτες ας πούμε δεν κόβω ένα ξερό μαρούλι με ένα κουταλάκι λάδι που λέει συνήθως η δίαιτα αλλά θα φτιάξω μια περιποιημένη σαλάτα με ρόκα, σπανάκι κρεμμυδάκι, φινοκιο με το ντρεσιγκ που της ταιριάζει απλά θα προσέξω να βάλω ένα κουταλάκι μόνο και όχι ποιο πολύ.
Πάντως παιδιά όλα είναι στο μυαλό μας. Χρειάζεται να παρατηρούμε της αντιδράσεις μας και να διορθώνουμε πριν τα πράγματα βγούνε εκτός ελέγχου.
22-01-2007, 12:47 #22
Θα με βοηθεισετε σε κατι?
Απο την αφαγια (μονο πρωινο τρωω, την υπολοιπη μερα......) εχει χαλασει κι αλλο ο μεταβολισμος μου και δεν χανω κα-θο-λου!! Ισως φταιει και το αγχος μου γι'αυτο το θεμα, να χασω δηλαδη βαρος......
Τι να κανω? δεδομενου πως ψαρι-κοτοπουλο δεν μπορω πλεον να φαω ουτε λιγο!! επισης, αν φαω κανονικα, παιρνω βαρος...τι πρεπει να κανω? εχω την εντυπωση οτι απο το πολυ ψαξιμο για την σωστη διατροφη, εχασα τον δρομο για την σωστη σχεση με τον ευατο μου, ψυχη τε και σωματι που λενε.......
Ευχαριστω
22-01-2007, 14:56 #23
ασε ρε γαμωτο ουτε πρεζονια να ειμαστε συγνωμη κι ολας εγω εχασα ενα κιλο αλλα μεχρι εκει που θελω να θτασω υπομονη υπομονη και μη χανουμε τον ελενχο αντε
22-01-2007, 15:17 #24
Γεια σας ειμαι χαλια!
το πρωι ανεβηκα στη ζυγαρια
και κοντεψα να αυτοκτονησω 75,7.
μετα απο 2 εβδομαδες διαιτας και ενω ειχα χασει ηδη
ενα κιλο ειμαι περισσοτερο απο οτι ξεκινησα!
οχι δεν εκανα καμοια παρασπονδια εκτος αν ειναι τοσο τραγικο
ενα γιαουρτι με δημητριακα και 1/2 κουταλια μελι που εφαγα γιατι ηθελα
κατι γλυκο!
ντρεπομαι να παω στην διαιτολογο σημερα, τι να της πω?
22-01-2007, 16:45 #25
Originally posted by angel_sky
Γεια σας ειμαι χαλια!
το πρωι ανεβηκα στη ζυγαρια
και κοντεψα να αυτοκτονησω 75,7.
μετα απο 2 εβδομαδες διαιτας και ενω ειχα χασει ηδη
ενα κιλο ειμαι περισσοτερο απο οτι ξεκινησα!
οχι δεν εκανα καμοια παρασπονδια εκτος αν ειναι τοσο τραγικο
ενα γιαουρτι με δημητριακα και 1/2 κουταλια μελι που εφαγα γιατι ηθελα
κατι γλυκο!
ντρεπομαι να παω στην διαιτολογο σημερα, τι να της πω?
22-01-2007, 18:21 #26
διαιτα ειναι μια χαρα...
εγω εχω σκοτώσει τον οργανισμο μου, με νηστείες
διαιτες express (ολες!!!) και βουλιμικα επεισοδία
και τώρα με εκδικείται....
λεει ο κακομοιρης τωρα που τρωει σωστα και υγιεινα κατσε να μαζεψω
γιατι θα κανει κανενα μήνα να με ξαναταισει....
για να δουμε(ειπα και εγω να μην ζυγιζομαι 3 φορές καθε μερα
για να μην αγχωνομαι
και την πατησα!!!) τωρα 10 φορες την ημέρα!
τυχαινει σε κανενα αλλο ή μονο σε μένα?
22-01-2007, 18:27 #27
Nα μην αγχώνεσαι
Να μην αγχώνεσαι και πάνω απ 'όλα μην τα παρατάς
Υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις
1)Μήπως είναι οι..γνωστές μέρες του μήνα;Είναι σίγουρη η κατακράτηση,υγρών λόγω ορμονικής αναστάτωσης.
2)Μήπως κατανάλωσες αλκοόλ,περισσότερο από το επιτρεπτό;
3)Μήπως δεν ζυγίστηκες πρωινή ώρα;
4)Μήπως τις τελευταίες μέρες δεν ήσουν τακτική στο θέμα της τουαλέτας
5)Μήπως κατανάλωσες περισσότερο αλάτι ή καρυκεύματα;(πχ.κύβους)
6)Μήπως πήρες κάποιο φάρμακο;
7)Μήπως μείωσες αφύσικα την δραστηριότητά σου;
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο,το επόμενο που θα σκεφτόμουν είναι ότι έκανες ...ζαβολιά αλλά δεν θέλω να το πιστέψω.
Όσο για την διαιτολόγο,δεν την ντρεπόμαστε είναι σύμμαχος,δεν είναι προσωπική γκεστάπο.
αυτά από μένα
καλό κουράγιο
φιλικά ,fireball
23-01-2007, 00:57 #28
συμφωνω με την προλαλησασα...
αν και δεν μας εχεις πει τι ετρωγες πριν τη διαιτα, ολα δειχνουν κατακρατηση υγρων...
κανε υπομονη και μη τα παρατας, θα παρεις μπροστα....
οσο για τη διαιτολογο, της λες ακριβως αυτο που σου συμβαινει...γιαυτο ειναι εκει, για να σε βοηθαει, δεν δινεις εξετασεις...
23-01-2007, 01:04 #29
Originally posted by Εβελυν
Θα με βοηθεισετε σε κατι?
Απο την αφαγια (μονο πρωινο τρωω, την υπολοιπη μερα......) εχει χαλασει κι αλλο ο μεταβολισμος μου και δεν χανω κα-θο-λου!! Ισως φταιει και το αγχος μου γι'αυτο το θεμα, να χασω δηλαδη βαρος......
Τι να κανω? δεδομενου πως ψαρι-κοτοπουλο δεν μπορω πλεον να φαω ουτε λιγο!! επισης, αν φαω κανονικα, παιρνω βαρος...τι πρεπει να κανω? εχω την εντυπωση οτι απο το πολυ ψαξιμο για την σωστη διατροφη, εχασα τον δρομο για την σωστη σχεση με τον ευατο μου, ψυχη τε και σωματι που λενε.......
Ευχαριστω
εννοεις πως τρως μονο πρωινο και τπτ αλλο?????
αν ναι, κανεις οτι χειροτερο μπορεις για τον μεταβολισμο σου....οταν τρως συχνα λειτουργει ο μεταβολισμος, αλλιως ,κοιμαται...
οι τροποι για να τον ενεργοποιησεις ειναι:
1) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 μικρα γευματα και οπωσδηποτε πρωινο
2) σε καθε γευμα απαχες πρωτεινες , αν βαρεθηκες κοτα και ψαρι φαε και κρεας δεν χαλασε ο κοσμος,,.. αν βγαλεις τα πολλα ορατα λιπη, ειναι μια χαρα με λαχανικα...
3) περιορισμενους υδατανθρακες
4)ΚΙΝΗΣΗ η γυμναστικη....βοηθαει και στις καυσεις αλλα και στην διατηρηση και ενδυναμωση του μυικου συστηματος που επισης ενεργοποιει τον μεταβολισμο...
5) ψαξε μηπως εχεις αρυθμιστα ορμονικα προβληματα (πχ θυρεοειδη)
αν θες να κινητοποιησεις τον μεταβολισμο σου και να μη παχαινεις με τον αερα, παρατα σιγα σιγα τις νηστειες και τρωγε λιγο και συχνα...
23-01-2007, 08:16 #30
angel_sky πρόσεξε αυτά που σου είπε ο fireball.
Επίσης κοίτα τι διάφορες βλέπεις της ημέρες πριν την περίοδο. Υπάρχει μεγάλη κατακράτηση υγρών και αισθάνεσαι και φούσκα.
Όσο για την ζυγαριά πάρε την από εκεί που την έχεις και βάλε την κάπου που θα βαριέσαι να την βγάζεις. ʼμα δεν την έχεις μπροστά σου ίσως αποφύγεις να ζυγίζεσαι 10 φορές την ημέρα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση