Results 31 to 45 of 51
Thread: αρχισα διαιτα
-
23-01-2007, 09:17 #31
Originally posted by angel_sky
διαιτα ειναι μια χαρα...
εγω εχω σκοτώσει τον οργανισμο μου, με νηστείες
διαιτες express (ολες!!!) και βουλιμικα επεισοδία
και τώρα με εκδικείται....
λεει ο κακομοιρης τωρα που τρωει σωστα και υγιεινα κατσε να μαζεψω
γιατι θα κανει κανενα μήνα να με ξαναταισει....
για να δουμε(ειπα και εγω να μην ζυγιζομαι 3 φορές καθε μερα
για να μην αγχωνομαι
και την πατησα!!!) τωρα 10 φορες την ημέρα!
τυχαινει σε κανενα αλλο ή μονο σε μένα?
Γλυκια μου Sweet, που παντα εισαι εκει για να μου δωσεις μια απαντηση σε οτι με βασανιζει, τρωω, πρωινο (το αγαπημενο μου γευμα) γιαουρτι με δημητριακα, τρωω μεσημεριανο κατι με πολυ χαμηλα λιπαρα, η μικρη ποσοτητα και το βραδυ επισης κατι με ακομα λιγοτερες θερμιδες...τελευταια, εχουν τυχει σποραδικα καποιες μερες που δεν εχω προλαβει να φαω καθολου, αλλα ειναι ελαχιστες....γενικα, σαν ποσοστητα τρωω ελαχιστα, αν φαω περισσοτερο με ποναει το στομαχι μου και περνω βαρος αμεσως!!!! Δεν το συζηταμε να χασω.....
Α! εδω και μερικους μηνες εχω παρει ενα stepper σπιτι και κοπανιεμαι για κανενα μισαωρο...τι αλλο πια να κανω η δολια????ε??? να αυτομαστιγωθω....??? αυτο κανω καθε μερα στην ψυχη μου!!!
- 24-01-2007, 08:08 #32
Originally posted by Εβελυν
Originally posted by angel_sky
Γεια σας ειμαι χαλια!
το πρωι ανεβηκα στη ζυγαρια
και κοντεψα να αυτοκτονησω 75,7.
μετα απο 2 εβδομαδες διαιτας και ενω ειχα χασει ηδη
ενα κιλο ειμαι περισσοτερο απο οτι ξεκινησα!
οχι δεν εκανα καμοια παρασπονδια εκτος αν ειναι τοσο τραγικο
ενα γιαουρτι με δημητριακα και 1/2 κουταλια μελι που εφαγα γιατι ηθελα
κατι γλυκο!
ντρεπομαι να παω στην διαιτολογο σημερα, τι να της πω?
Θα πας και θα το συζητήσεις ανθρώπινα να δεις τι μπορεί να γίνει παραπάνω. Σίγουρα ένα γιαούρτι με μια κουταλιά μέλι δεν θα σε πάχαινε. Η διαιτα που σου έδωσε δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
Πάντως προσπάθησε αν δεν το κάνεις κιόλας δηλαδή να βάλεις λίγο κίνηση στην καθημερινότητα. Αν δεν μπορείς να πας γυμναστήριο περπάτα όσο μπορείς.. Βοηθά στις καύσεις
24-01-2007, 12:21 #33
γεια σας σημερα ανεβηκα
ξανα στη ζυγαρια---74,6
ενα κιλο και 100γραμμ. λιγοτερο απο
προχτες και μαλιστα ενω εφαγα και σοκολατα!!! (ομολογω οτι ειχα απογοητευτει πολυ).
τελικα στην διαιτολογο δεν πηγα(οχι γιατι θα μου
ελεγε κατι η γυναικα- ειναι γλυκυτατη και καθολου
καταπιεστικη) αλλα γιατι η ζυγαρια της ειναι το μετρο μου και δεν ηθελα να το δω να ανεβαινει!!
το ξερω ειναι χαζο!!!
ουτε προβλημα με την τουαλετα εχω ουτε ζυγιστη
fireball οντως ειναι οι περιεργες μερες του μηνα
ακομα δεν μου εχει ερθει περιοδος μαλιστα εχει καθυστερησει και αρκετα. φαρμακο δεν πηρα ουτε μειωσα την δραστηριοτητα μου (παιζω τεννις 2 φορες την εβδομαδα και γενικα τρεχω συνεχως) Δουλευω σε γραφειο αλλα παρακαλαω να βρω χρονο να κατσω σε αυτο εστωκαι 1/2 ωρα την ημερα.
ουτε προβλημα με την τουαλετα εχω ουτε ζυγιστικα λαθος ωρα!
εσεις αυτες τις αποτομες αλλαγες και διακυμανσεις
(που τις εχω συχνα) πως τις εξηγειται (συμβαινει και σε αλλους)
ερωτηση εγωνα χαρω που εδειξε λιγοτερο σημερα
ή θα δω 5 κιλα παραπανω αυριο?
24-01-2007, 13:01 #34
Oι απότομες διακυμάνσεις στη ζυγαριά δικαιολογούνται και είναι εντελώς μα ενετλώς φυσιολογικές!Συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους και κυρίως έχουν να κάνουν με το κατα πόσον έχει κατακρατήσει υγρά το σώμα σου,αν έχεις πάει στην τουαλέτα,αν έχεις φάει κάτι και δεν έχει χωνευτεί ακόμα κτλ κτλ...Δεν πιστεύω ότι πρέπει ν' αυθυποβάλλεσαι αρνητικά αναπαράγωντας σκέψεις που υπονομεύουν την προσπάθεια σου...ʼσε τη ζυγαριά στην άκρη κι εσύ κάνε τη δουλειά σου...Κατόπιν ανέβα σ' αυτήν μετά απο κάποιες μέρες και απόλαυσε τη χαρά που θα σου δώσει η διαφορά βάρους που θα δεις...
24-01-2007, 14:34 #35
Ειδικά στις γυναίκες οι μέρες που είναι πριν την έμμηνο ρύση είναι χειρότερες από άποψη κατακράτησης υγρών και να μην πω και διάθεσης. Είναι γνωστο και ως προεμμηνορυσιακό σύνδρομο αναλογα με την σοβαροτητα του εχεις και άλλες ενδειξεις όπως πρήξιμο των μαστών , κούραση ,αϋπνία , εξάψεις, πονοκέφαλος , πόνους στους μυς και στις αρθρώσεις , ανορεξία ή βουλιμία και τάση για κατανάλωση γλυκών , ενοχλήσεις στο στομάχι και φούσκωμα, κατάθλιψη ,αλλαγές διάθεσης, δυσκολίες συγκέντρωσης και μνήμης κτλ.
Και εγώ «υποφέρω» από αυτό και ξέρω ότι έτσι και ανέβω στην ζυγαριά μια δυο μέρες πριν δείχνει 1-2 κιλά παραπάνω. Μετά έρχομαι στα ίσα μου. Είναι σπαστικό αλλά όταν πια το διαπιστώσεις δεν πρέπει να σε επηρεάζει
24-01-2007, 20:51 #36
παιδια εξηγηστε μου ειλικρινα δε ξερω πως γινετε να μου εχουν αρχισει τα ρουχα μου να πλεουν επανω μου να μου λεν οι γνωστοι οτι εχω πεση και η ζυγαρια να δειχνη μονο δυο κιλα κατω σας παρακαλω να μου απαντηση οποιος γνωριζη κατι αλλο και τουτο
25-01-2007, 08:02 #37
Λιάνα καταρχήν ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ????!!!!!!
Μια ερωτησούλα. Ξεκίνησες γυμναστική????
Αν ναι απλά έχει αρχίσει το σώμα σου να σφίγγει και να χάνει αργά αλλά σταθερά λίπος ενώ αυξάνεται η μυϊκή μάζα.
Έτσι η ζυγαριά μπορεί να σου δείχνει μόνο δυο κιλά αλλά να είναι δυο κιλά πραγματικού λίπους και όχι υγρά που θα τα πάρεις αμέσως και η διάφορα είναι ολοφάνερη στα ρούχα σου.
25-01-2007, 11:12 #38
ουτε γυμναστικη ουτε περματημα ασε μηπως ειναι που πινω αρκετο νερο παντως δε το απολαμβανω ακομα εχω πολη δρομο
25-01-2007, 12:24 #39
Λιάνα δε μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο αγχωμένη.Αφού χάνεις, δε χάνεις;Αφού τα ρούχα σου δε σου πάνε τόσο καλά,αφού οι γνωστοί σου σου λένε ότι έχεις αδυνατίσει,εσύ γιατί σκέφτεσαι αρνητικά;
Έχεις ξεκινήσει καλά και σταθερά και έχεις αποτέλεσμα!Αυτό δε ζητάς;
Δε χαρειάζεται να ξαναπούμε ότι το πόσο δείχνει η ζυγαριά έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες...Τους έχουμε αναφέρει πιο πάνω.
25-01-2007, 14:36 #40
αχ καλε μου κλεανθη που εισαι πανταχου παρων και παντα με τον καλο λογο ως γνησιο τεκνο της πολης μας σε ευχαριστω και παλι θελω βρε ναμαι ωραια για τον καρναβαλο μηπως και γινω η βασιλισσα ......
25-01-2007, 14:54 #41
Μπορεί να μη γινεις η βασίλισσα του καρναβαλιού αλλά μπορεί για κάποιον να είσαι η δική του βασίλισσα.Και πίστεψε με εκεί ίσως και να διαρκεί περισσότερο η βασιλεία σου...
Καλό καρναβάλι να έχουμε, με πολύ χορό ,χάσιμο κιλών (για όσους κάνουν δίαιτα) και χωρίς αρνητική διάθεση.
07-02-2007, 10:49 #42
ερωτηση :το υψος μου ειναι 1,60 ποσα κιλα πρεπει να ειμαι για να ειμαι κανονικη?
07-02-2007, 12:11 #43
Δεν υπάρχει \'\'σωστό \'\' βάρος
Καλημέρα και από μένα.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι καθορίζουν ένα φυσιολογικό ή επιθυμητό βάρος (τα οποία είναι και διαφορετικοί δείκτες).Από κεί και πέρα δεν μας έχεις δώσει περισσότερες πληροφορίες και πιο ειδικές μετρήσεις.
1.ηλικία
2.εξέλιξη βάρους (σκαμπανεβάσματα πενταετίας)
3.σωματότυπος(που εχεις συσσωρευμένο λίπος)
4.αν ήσουν ή αν είσαι ενεργή αθλήτρια
5.λιπομέτρηση (δηλαδή ποσοτό λίπος επί των κιλών σου)
Και να συμπληρώσω ότι το φυσιολογικό βάρος είναι εντελώς διαφορετική έννοια από το επιθυμητό.Και δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες γιατί η σωματομετρία του κάθε ανθρώπου διαφέρει.Για να σου δώσω να καταλάβεις πιο απλά επειδή πολυλογώ.
Με ύψος 1.60 έχουμε 3 ανθρώπους
1 μπαλαρίνα,1 αθλήτρια στίβου και 1 μη αθλούμενο.
έστω ότι έχουν την ίδια ηλικία.
όλοι όμως έχουν διαφορετική μυική μάζα ,διαφορετικό σωματότυπο ,διαφορετικά ποσοστά λίπους.
Αλλά το φυσιολογικό (εντός εισαγωγικών ) για την μπαλαρίνα που έχει σαν πρώτο στόχο την ελαστικότητα και την ευλιγισία μπορεί να είναι- υποθετικά -45 κιλά. Για την αθλήτρια στίβου μπορεί να είναι φυσιολογικό και τα 60 κιλά (γιατί έχει ανάγκη δυνατής μυικής μάζας που είναι βαρύτερη του λίπους).Για μια κοπέλα μη αθλούμενη λοιπόν ,που δεν έχει τις ανάγκες των δύο παραπάνω μπορεί να κυμαίνεται (αναλόγως και σκελετού ,μην ξεχνιόμαστε) από 55-63 κιλά. Και πάλι όλα αυτά είναι εντελώς εγκυκλοπαιδικά γιατί υπάρχουν ειδικά σκορ και μετρήσεις (όλα δλδ είναι μαθηματικά) ,απλά προσπαθώ να σου δώσω μια ιδέα.
Συγνώμη για την πολυλογία
φιλικά fireball
07-02-2007, 16:45 #44
Και πάνω που με πείσατε να κανω δίαιτα...διαβάζοντας τα μυνήματα σας κάπου στο τέλος με απελπίσατε.....
παρόλα αυτά, πρέπει και εγω να χάσω 20 κιλά, και θα αρχίσω μαζί με τα κορίτσια την προσπάθεια, ουφ και μου αρέσει το φαί και μαγειρευω και τέλεια....αλλά πάχυνα και δεν μου χωράνε τα ρούχα, και έχω και τόσους γάμους να πάω...
Μου αρέσει εδω, καλώς ήρθα¨))))
07-02-2007, 17:11 #45
Καλώς ήλθες κι εσύ!
Δεν είναι ανάγκη να στερηθείς το φαγητό για να χάσεις βάρος.Απλά άλλαξε τις διατροφικές σου συνήθειες και θα δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.Ξέρεις,υπάρχει μαγειρική που είναι και νόστιμη και θερμιδικά φτωχή.Δεν είναι ανάγκη ν' αναφέρουμε τα μυστικά της.Σαν καλή μαγείρισσα που λες ότι είσαι,θα ξέρεις ποια είναι αυτά...
Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση