Δακτύλιο ή μπαλονάκι?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Δακτύλιο ή μπαλονάκι?

Γειά σας. Ειμαι 23 ετών 115 κιλά και 1,78ύψος και είμαι παχύσαρκη από τα 10 μου! Εχωκάνει απειρες δίαιτες και όλο έπαιρνα ξανα τα κιλά + αρκετά ακόμα. Πριν 3 χρονια περίπου έκανα την τελευταία οπου έχασα 28 κιλά όμως δεν κατάφερα να πάω πιο κάτω. Βλέπετε από τα 10 μου ήμουν 96κιλά+ και εκεί γυρα στα 98-100 είναι που κολλάω κάθε φορά. Πρέπει οπωσδήποτε να χάσω τουλάχιστον 35 κιλά. Μου είπαν για το μπαλονάκι οτι βοηθάει πολύ αλλά εδώ βλέπω πολλούς που λένε πως δεν κάνει δουλειά(οχι μακροχρόνια δλδ). Μήπως είναι καλύτερα ο δακτύλιος? Το ψιλοφοβάμαι γιατί δεν παύει να είναι επέμβαση, σε αντίθεση με το μπαλονάκι. Εσείς τι λέτε? Εχετε κάποια εμπειρία? Ξερετε τιμές?

Senior Member
    Τοrry καλώς ήλθες!Μέχρι να σου δώσει κάποιος μια απάντηση κοίταξε εδώ:---> www.daktylios.gr

Member
    Καλώς ήρθες Torry δύσκολα αποφασίζεις τί θα κάνεις και δεν είναι μονο αυτές οι επεμβάσεις που γίνονται πλέον στην Ελλάδα.

Μπορείς να μάθεις και να συμβουλευθείς και ανθρώπους που έκαναν διάφορες βαριατρικές επεμβάσεις και στο obesity.forumup.gr που είναι μια παρέα ανθρώπων με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα. Θα χαρούμε να σε δούμε κι από κεί !