Results 16 to 30 of 71
Thread: Εγώ κι εγώ...tet a tet...
-
17-01-2007, 17:45 #16
Kι επειδή το ρίξαμε στο γέλιο και στα αποφθέγματα σοφίας ορίστε άλλο ένα:
Γέλα και θα γελάνε και οι άλλοι μαζί σου, κλάψε και θα κλαις μόνος σου...
Είμαι ο Κλεάνθης και αναρωτιέμαι αν είμαι καλά...:) :) :)
- 17-01-2007, 19:40 #17
"η ζωη ειναι ενα τιποτα αλλα τιποτα δεν αξιζει οσο η ζωη..."...............τελικα!
ειμαι η βαγγελιτσα και ειμαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18-01-2007, 04:05 #18
Ωραία, ας αφιερώσω και γω σε όλους ένα ρητό :)
"Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου"
Δεν έχει σημασία πόσο καιρό βασανίζει η κατάρα αυτή τον καθένα μας, ας της γυρίσουμε την πλάτη μια και καλή! Ας πιστέψουμε ότι θα είμαστε καλά από δω και πέρα, κάθε μέρα είναι και μια καινούρια αρχή!
υ.γ. το ξέρω ότι μερικές στιγμές ακούγονται λίγο χαζοχαρούμενα όλα αυτά... θετική σκέψη, καινούρια αρχή κλπ... πόσες καινούριες αρχές δεν υποσχεθήκαμε όλοι στον εαυτό μας? Όμως τι και αν απέτυχαν όλες οι προηγούμενες? Δεν είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε με αυτό τον τρόπο τις επόμενες μέρες, μήνες, χρόνια...
Οπότε ας ξεκινήσουμε από σήμερα... με θετική σκέψη, με μια καλημέρα και μια νοερή αγκαλιά που μας χωράει όλους :)
18-01-2007, 09:09 #19
Με πρόδωσα πάλι... λίγο πριν κλείσουν 48 ώρες, χθες βράδυ, που θα ήμουν "καθαρή", λύγισα, ενέδωσα.
Με πρόδωσα... άντεξα 19 ώρες χωρίς μπουκιά, αλλά μόνο τόσο...
Και η αυτομομφή μετατράπηκε σε μίσος, επειδή δεν κατάφερα να απαλλαγώ απ'τις εχθρικές θερμίδες...
Ξανά-μανά τα ίδια λοιπόν. Αφού απέτυχε ο εμετός, ελπίζω τα 4 καθαρτικά να απαλλάξουν τη συνείδησή μου απ'τις τύψεις, να την καθαρίσουν. Τι σημασία έχει ο πόνος? Πόσο να μετρήσει η απογοήτευση? Σημασία έχει η ΑΠΑΛΛΑΓΗ.-
Υ.Γ. Είμαι η Μαρία κι (αν βρω το θάρρος να ζυγιστώ χωρίς να κλάψω θα) είμαι καλά...
18-01-2007, 11:15 #20
Mαρακι μη το βάζεις κάτω κούκλα μου.
Για παρατήρησε τι φταίει ακριβώς και όπως λες και εσυ δεν αντεξες????
18-01-2007, 13:19 #21
Maraki les:
'simasia exei i APALLAGI"
Anarwtiemai gia poia apallagi milas..Apallagi apo ti?;
Kapoia stigmi skeftomoun to thema tis voulimias,exontas sto mualo mou pws niwthw:prin faw/kata tin diarkeia tou katavroxthismatos/pws niwthw ta liga lepta prin ormiksw stin toualeta.. /otan eimai panw apo tin lekani swtirias kai ourliazei to stomaxi mou..kai telos pws eimai amesws meta tin"eksodo tou mesologgiou"..tote diladi pou plenw tis pliges :ta daxtula,to stoma,ta dakrusmena matia pou koitane me thumo-lupi-alla kai ligi xara ston kathreuti kai me ksorkizw me nero.Me APALLASW me nero.
Edw telika milame gia olokliri summoria apallagwn.
APALLAGI:
noum.1)Tin wra pou katavroxthizoume ton kosmo olo.
Einai i apallagi apo ta sunaisthimata pou viwnoume ekeini tin wra-mera-lepta.Sunaisthimata ponou,thumou,agxous,varemaras isws..ki akoma:monaksias,kenou,upogeiwn fovwn kai panikwn k.t.l k.t.l k.t.l.........
noum.2)Tin wra tis eksodou tou mesologgiou stin lekani tis swtirias.
Einai i apallagi pou gemizei idonika sunaisthimata to swma.Pera apo ton pono kai tin aidia(auta ta niwthoume pio meta..oxi tin wra ekeini)uparxei kati to erethistiko pou vgainei me tin fasi tis eksodou.Tin apallagi auti,niwthw pws tin sunodeuoun sunaisthimata entasis paromoia me ekeina pou exw otan kanw sex.Pio sugkekrimena:
Otan ta daxtula mpainovgainoun me enallasomeni taxutita sto stoma..Olo kai pio vatheia,ooolo kai pio vatheia,arga kai apala stin arxi gia na prokaleseis tin glwssa"na tin rikseis",meta apo ligo pio grigora,griiigora,pali,ksana,min ta paratas,min kourazesai,mporeis,konteueis,ela pali,grigora,g r i g o r a +++M P A A A M !o vezouvios ksespaei.aaaaaaaaaaaaaaaaaax! ANAKOUFISI.
-Den kserw an to"xontrainw"..einai aplws oi skepseis mou.
Emena pantws olo auto mou thumizei peoleixia,eisodo-eksodo ston kolpo k.o.k.. ;o)
noum.3)H apallagi meta tin eksodo tou mesologgiou.
Einai i apallagi apo kathe ixnos kai simadi tis proigoumenis fasis kai i prospatheia gia epanafora stin pragmatikotita prin tin ekstasi pou zisame molis twra.Ginetai me nero.Endexomenws me ena kauto mpanio ki oxi aplws ksepluma tou proswpou(eidika an i fasi pou zisame emoiaze perissotero me viasmo)
noum.4)Mia idea pio vatheias apallagis pou mas prosferei i voulimiki sunitheia opws tin filosofisa.
Einai i apallagi apo ton thanato.Kata kapoio tropo auti i diaiwnisi twn eksodwn exei vatheia simasia.Einai san mia sfragida zwis.Mia niki sti maxi me ton xrono.Oso ginetai auto to idio gia mines kai xronia ,emeis tha uparxoume.Einai nosiro,einai pseudaisthisi,alla tautoxrona kruvei tin paidiki ki oxi mono epithumia mas na min pethanoume pote.An apallagoume telika apo tin voulimia den tha apallagoume mono apo kati apaisio,frixto kai vasanistiko alla kai apo kati"diko mas"-"pai-diko mas"+farmako voithitiko mas(to diko mas LSD)!
kalimera sto Maraki kai se olous sas!!!Eimai 23 xronwn kai den tha to valw katw me tipota.Sas filw.Kouragio.
18-01-2007, 14:42 #22
Πώς είναι δυνατόν τέτοιες ΙΣΧΥΡΕΣ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, με τέτοια δύναμη πένας, να χαραμίζονται έτσι γμτ????
Να χαραμίζονται πάνω σε μια λεκάνη??? Αντί να μεγαλουργούν εκεί έξω, στο φως, στη γνώση, στην μοναδικότητα???
Να χαραμίζονται σ'αυτή την ΑΠΑΛΛΑΓΗ, που με τόση μαεστρία και εμβάθυνση περιέγραψε ο vezouvios...
Τι έφταιξε rantanplan μου...
τη μια φταιει η μοναξιά της γνωστής, καθημερινής σκηνής μου: πίνω καφέ μόνη, με κλειστά παντζούρια (κριμα για το παιδί, το ξέρω...) και "μιλώντας" με χαρτιά που τα γεμίζω με "STAY STRONG" "YOU'RE LOOSER!!" "ΚΕΕP OUT OF FOOD!!" ....
την άλλη φταίει το ίδιο το παιδί που δεν πληρεί (κάθε μέρα και λεπτό) τις προδιαγραφές τελειότητας που ΕΓΩ (η κωλ...εγωίστρια) της έχω θέσει (τι? είσαι 7 χρονών? ε και ?? τόλμησες να ξεχάσεις πώς γράφεται η λέξη "ΑΛΗΘΙΝΟΣ"??? Είσαι απαράδεκτη!....)
Ανάθεμα την ύπαρξή μου. Κάποιος να με απαλλάξει το ταχύτερο δυνατό, γιατί ΟΥΤΕ αυτό είμαι ΑΞΙΑ να το κάνω ΜΟΝΗ ΜΟΥ.-
18-01-2007, 20:44 #23
Τελικά, μάλλον, διάγουμε περίοδο γενικής υποτροπής...
Είμαι κι εγώ στη φάση ενός οδυνηρού πισωγυρίσματος μετά από σχετικά, μεγάλο χρονικό διάστημα σταθερής κατάστασης. :(
Προσπαθώ,βέβαια, να μην το σκέφτομαι και αυθοποβάλλομαι αρνητικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι εδώ και μου το θυμίζει...
Τις επόμενες μέρες θα θυμηθώ να μη ζήσω...
:( :( :( :( :( :(
18-01-2007, 23:04 #24
Απαλλαγή????.
Πώς να απαλλαγής τελικά από κάτι που το αγαπάς???????????
Αγαπάμε τελικά την βουλιμία μας. Όχι τον εαυτό μας αλλα την καταραμένη αυτή συνήθεια. Δεν το χόντρυνες βεζουβιε, την αλήθεια είπες????.δυστυχώς. Μπράβο εσύ έχεις κότσια τουλάχιστον να το δεις στον εαυτο σου και μάλιστα να το ξεφουρνίσεις.
΄
Δεν ξέρω αλλά η δική μου μαρτυρία θελει να κατηγορησει την καταπίεση που υπέστη όταν ήμουν μικρή και έπρεπε να «συμμορφωθώ» με τα πρότυπα της δικής μου μαμας η οποία έβλεπε τις καταστροφικές παραινέσεις της γιαγιας για άλλο ένα γλυκάκι αφου το χοντρομπαλουδικο κοριτσάκι είχε ήδη σκάσει από φαγητό. Ή να «συμμορθωθω» με τα πρότυπα που ειχαν τα ποιο λεπτά κοριτσάκια και αγοράκια που με κορόιδευαν «χοντρέλα» «χοντρέλα». Ή κορυφαια υποσυνείδητη εκπαίδευση που άθελα μας κάνανε «ελα χρυσο μου μη κλαις, μη στεναχωριέσαι , να πάρε ένα κουλουράκι να το ξεχάσεις»
Όχι εγώ βαρέθηκα από όλα αυτά και ένα προς ένα θα λύσω τους κόμπους που με δένουν στην άθλια αυτή κατάσταση. Το χρωστάω σε μένα, θέλω να το ξεπεράσω μονο και μονο για να παω κόντρα στον εαυτό μου που βρίσκει εύκολες λύσεις σαβουρώματος και εμετού γιατί βαριέται να ψάξει βαθιά και αντικρίσει την Μέδουσα
Καληνύχτα παιδιά????.
20-01-2007, 16:57 #25
ρε παιδιά θα κλάψω.μαρία νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα.το λέω σε σένα για να τακούω εγώ πιο πολύ.πάνε σε έναν ψυχολόγο ,σε έναν διαιτολόγο ζήτα την βοήθεια κάποιου.και μην ξεχνάς ότι είσα μάνα και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό.εγω από τότε που η περίοδός μου έρχεται μόνο με χάπια φοβάμε οτι μπορεί να μην κάνω ποτέ παιδιά και θα φταίω μόνο εγώ..
Ο vezuvios(καλώς όρισες κεγώ καινούρια είμαι) έχει απόλυτο δίκαιο.δεν λέω καλό είναι να βλέπουμε όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά το πρόβλημά μας .αλλά μήπως θα έπρεπε να το ρίχναμε πιο πολύ στο γέλιο το πράγμα. κ μήπως βρίσκαμε όλοι μαζί καλύτερες διεξόδους απαλλαγής λιγότερο οδυνηρές για την ψυχή και το σώμα μας?εγώ εδώ και μια βδομάδα κάθε βράδυ κάνω μία ώρα διάδρομο κ μετα πίνω μισό ποτήρι κρασί ηρεμούν τα νεύρα μου κ κοιμάμε σαν πουλάκι αφού διαβάσω για λίγη ώρα κάποιο βιβλίο.κ έχω να κάνω βουλιμικό πάρτυ (η απαλλαγή,όπως θέλετε πείτε το)εδώ κ μια βδομάδα πράμα πολύ παράξενο για τις συνήθειές μου.πιστεύω ότι άμα ερωτευτώ και κάνω και sex που έχω καιρό να κάνω μπορεί τα βουλιμικά μου πάρτυ να γίνονται ακόμα πιο αραιά.
ρε λεσ να αποκτήσω και νέα κακιά συνήθεια και να γίνω αλκοολική?
20-01-2007, 20:08 #26
Katerina pes to psemata....Ligo prin mpw sto internet,skeftomoun oti an ksefortwthw tin voulimia prepei to keno pou tha meinei mesa mou na antikatastathei apo kati allo ;o) Emeis pou goustaroume tin upervoli kai to katavroxthisma kalo tha einai na min vroume toksika antallagmata gia na ikanopoiithoume.
Exw mia fili pou antimetwpizei provlimata voulimias(xwris emetous).Paratirw pws otan einai kala sta kila tis kai den katavroxthizei einai "katavroxthistiki"sto alkool,sta tsigara..kai se alles ousies pou kai pou..
Kati san toksiki antikatastasi.Skatokatastasi 100%.Auto pou les gia diadromo kai 1 pot.krasi mou fainetai normal ki egw me ena potiraki,parea me vivlio xalarwnw ki apofortizomai.Opws episis ki otan kinw ta meli mou kai ta kse-kourazw.
Auti tin periodo eimai piesmeni praktika,logw upoxrewswn pou anavallw+anavallw diarkws,alla kai sunaisthimatika giati xwrisa(mallon xwrizw...)apo sxesi stin opoia ependusa polu,eniwsa+pothisa meta apo arketa xronia epipedwn suntomwn sxesewn.Ousiastika eixa na erwteutw apo ta 15 mou.Twra loipon me auto to telos..kai me ena allo telos,anthrwpwn dikwn mou pou efugan prosfata apo tin zwi,exw telmatwsei.
Tin idia stigmi pou kanw kati,to akurwnw.Exw zisei kamposes eksodous tou mesologgiou agkalia me tin lekani..meta apo polu kairo apoxis.Eixa gnwsi tis voulimikis mou sunitheias apo nwris,alla nomizw pws twra vlepw pws den einai toso aplo na to antimetwpisw olomonaxi.Isws xreiazomai kati parapanw.
Exw kanei psuxotherapeia kai malista gia arketo kairo,se omada.Evgala polla ekei mesa.Eklapsa,fwnaksa.thumwsa,katalava,akousa ki omologw pws itan apo tis spoudaioteres empeiries pou exw zisei ws twra..H alitheia einai omws oti pote ma rote den milisa anoixta gia tin voulimia mou ekei mesa kai ousiastika eixa auto to provlima apo tin prwti mera psuxotherapeias mexri kai tin teleutaia(3 xronia peripou).
Den einai kai toso aplo na perigrapsw,opws ekana me tin paragrafo"apallagi",tin fasi tis voulimias-live-se 10 atoma.Parallila me ola ta themata pou eferna stin omada douleua+se proswpiko epipedo9makria apo fwta dimosiotitas tis diatrofikes ekrikseis mou.
Kamia sxesi den uparxei sto pws imoun prin tin psuxotherapeia kai sto pws eimai twra,akoma ki an den kseperasa tin anagki na katavroxthizw-omai.Tote eixa meinei gia mines kleismeni sto spiti,makria apo filous,etrwga-ksernaga-eklaiga kai kathimerina me ethava.Evgaina moni gia na parw aera kai perpataga se meri opou den eixe trelo kosmo(Ermou oute ston xeirotero efialti mou)kai meta san fovismeno pontiki kleinwmoun pali sto spiti mou kai sto skotadi mou.
Simera akoma ki an katafugw stin lekani,exw parei tin apofasi kai den kleinw ta pantzouria,oute sto dwmatio,oute stin psuxi mou.Thelw na mpainei fws akoma ki an den mporw na zestathw kai na to ektimisw apoluta akoma.
Skeftomai pws isws ksanadw-atomika-psuxotherapeutei ki anoiksw ton fakelo"voulimia"xwris na krupsw kanena xarti tou,oute leksoula.Ti lete ki eseis?
p.s=simera eipa liga parapanw gia tin istoria mou an kai eniwtha pws isws sas kourasw,to'xa anagki.Suggnwmi gia ta greeklish <o(
22-01-2007, 08:22 #27
Κατερινακι εσυ καλά κάνεις και αντιδράς όπως αντιδράς.
Το γέλιο είναι το καλύτερο αντίδοτο αλλά υπάρχουν περίοδοι που δεν μπορεί ούτε αυτό να σου βγει.
Οσο για το κρασάκι?? άντε μετά θα σου πω για ένα ωραίο φόρουμ των ι Α.Α (Ανώνυμη Αλκαλικοί)?????.Πλάκα κάνω
13-02-2007, 12:28 #28
Είμαι η Μαρία κι είμαι καλά. Και νηστική 3 μέρες. Και δυνατή, όπως παλιά. Και "καθαρή". Και με τονωμένη αυτοπεποίθηση.
Αδιαφορώ για τις συνέπειες, τις οποιεσδήποτε συνέπειες. Τι κι αν βλάπτουν τα καθαρτικά, εμένα μου αρκεί που "ξεφορτώνομαι" γραμμάρια. Τι κι αν βλάπτει ο υποσιτισμός, η έλλειψη βιταμινών, τι κι αν διαμαρτύρεται το σώμα, αν φωνάζει, αν εκλιπαρεί για λίγη τροφή. Μου αρκεί που "τρέφω" την ψυχή μου, που τη δυναμώνω μέσα από τη στέρηση. Μου αρκεί η θέα της ζυγαριάς που κατεβαίνει λίγο ακόμη, λίγο ακόμη...
Αυτή κατεβαίνει κι εγώ ανεβαίνω ψυχολογικά.
Λίγο ακόμη Μαράκι και ξαναπερνάς στο ΒΜΙ που πάντα ήθελες. Κάτω από 18,5. Λίγο ακόμη κράτα λοιπόν. Λίγο ακόμη και θα θεωρείσαι underweight. Το normal είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για σένα, το ξέρω, το έχω αποδεχθεί. Διψάει η ψυχή σου για το "μη υγιές", για το λίγο, για το υπολειπόμενο, για το "λίγο πριν την ανεπανόρθωτη βλάβη", εκείνο που κάνει τους γύρω σου ν'ανησυχούν για σένα, να σε κοιτάζουν με συμπόνοια, να σου δίνουν σημασία βρε αδελφέ μέσα από τον οίκτο τους...
Η φράση τους "σε βλέπω καλύτερα" μεταφραζόταν σε "αδιαφορώ για σένα, είσαι καλά, άρα είναι σα να μην υπάρχεις". Και όταν "είσαι καλύτερα", σ'εγκαταλείπουν στη μοναξιά σου, δε σε ρωτάνε τι σου συμβαίνει, θυμώνουν με το πάντα σκοτεινιασμένο πρόσωπό σου σα να σου λένε "έλα μωρέ! μια χαρά φαίνεσαι πλέον, σταμάτα να κατεβάζεις μούτρα..."
Πόσο πεθύμησα το ενδιαφέρον, το νοιάξιμο των άλλων για τα κόκκαλα που προεξέχουν, για το παντελόνι που πλέει επάνω μου, για τα βαθουλιασμένα μάγουλα, για τη νεκρική ωχράδα του προσώπου, για τις φλέβες που διαγράφονται γαλάζιες και φουσκωμένες κάτω απ'τη λεπτή μεμβράνη του δέρματος...
Μη λυγίσεις τώρα, λίγο πριν το τέλος! Δεν έχεις το δικαίωμα!! Καλύτερα να σε εξαφανίσω, παρά να με ξαναγυρίσεις πίσω!!!
13-02-2007, 19:06 #29
Originally posted by maria_p_40
Είμαι η Μαρία κι είμαι καλά. Και νηστική 3 μέρες. Και δυνατή, όπως παλιά. Και "καθαρή". Και με τονωμένη αυτοπεποίθηση.
Μη λυγίσεις τώρα, λίγο πριν το τέλος! Δεν έχεις το δικαίωμα!! Καλύτερα να σε εξαφανίσω, παρά να με ξαναγυρίσεις πίσω!!!
Αλλά...
14-02-2007, 14:25 #30
Μαρακι θες στα αλήθεια να πεθάνεις?????
Μήπως απλά θέλεις να σε νοιάζονται οι άλλοι?????????
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση