Results 61 to 71 of 71
Thread: Εγώ κι εγώ...tet a tet...
-
27-09-2010, 14:56 #61
για όλα φταινε οι γκόμενοι οι πρώην κ οι επόμενοι που λέει κ το άσμα(κ για τα καλά κ για τα κακά)!
δεν το πιστεύω απόλυτα. οι άνδρες μας αγαπάνε γιαυτό που είμαστε.στα μάτια τους βλέπουμε αυτό που είμαστε γιαυττό απογοητευόμαστε ή χαιρόμαστε.φυσικά έχουμε μάθει να αμφισβητούμε τόσο τον εαυτό μας,που κ αυτή η επιβεβαίωση καμιά φορά δεν μας φτάνει.
- 30-09-2010, 23:48 #62
ΜΑΡΙΑ Π 40 Πολυ αυτοτιμωρια αγαπη μου.Εχεις παρει ενα βουρδουλα κ κοπανας τον εαυτο σου καθημερινα.Παρακαλω πηγαινε σε εναν η μια ειδικό.Δεν ειναι κακο να ζηταμε περαιτερω βοηθεια οταν ειμαστε σε απογνωση.Και αυτο ΔΕΝ σηκωνει αναβολη.Και ετσι θα ερθει η μερα που διαβαζοντας αυτα που γραφεις τωρα, θα πεις:Ναι ημουν ασχημα ΤΟΤΕ.
01-10-2010, 11:14 #63
διακρίνω έναν τόνο ειρωνίας lessing ή με απατούν τα ματάκια μου? κανείς δε σε υποχρεώνει να απαντάς στα ποστ που δεν γουστάρεις, το ίδιο ισχύει και για τη bouliana, η οποία όπου κι αν γράψω, επιτίθεται θαρρείς και γνωριζόμαστε κι από χθες...
Έχετε κι εσείς τα προβλήματά σας, για να βρίσκεστε εδώ μέσα. Αφήστε λοιπόν τις παραινέσεις και τις "αφ'υψηλού" εκτιμήσεις των πραγμάτων και ασχοληθείτε με αυτά...
01-10-2010, 11:44 #64
δεν κάνω καμιά προσωπική επίθεση. απλά διαφωνώ καμιά φορά.δεν είσαι υποχρεωμένη να μου δίνεις σημασία όταν διαφωνώ μαζί σου.πολλές φορές συμφωνώ κιόλας.σε διαβάζω τι γράφεις από το 2006,7 δεν θυμάμαι ακριβώς.άρα σε ξέρω από τότε.κ ας μη με ξέρεις.γιαυτό καμιά φορά ίσως θέλω να γράψω που διαφωνώ σε αυτά που γράφεις
01-10-2010, 14:59 #65
τι θα γινει με αυτη την κατασταση? βλεπεις παντου εχθρους?
σε 3 διαφορετικα τοπικ εχει μπει η lessing και σε υπερασπιζεται και εσυ διακρινεις ειρωνια???
που???
οτι αυτοτιμωρεισαι λεει! και παρε βοηθεια!
που στο διαολο ειναι η ειρωνια?
Μαρια, αυτο που εχεις και συντηρεις σε καταστρεφει, σου θολωνει την κριση, δε θα σου αφησει τιποτα, στα παιρνει ολα.
Κανε κατι γαμω το κερατο μου γαμω πια!
Ολες να σε βοηθησουμε θελουμε! Να σταματησει πια αυτη η αρνηση. Τοσα χρονια περασαν, τι θα γινει τελικα???
Ολοι ειναι εχθροι ολοι ειναι κακοι εκτος απο τη λεκανη?
Σε παρακαλω κανε κατι!!!!!!!
Το ξερω οτι θεωρεις πως η ψυχοθεραπεια δε σε βοηθησε εκεινη τη φορα. Τα φαρμακα ειναι σαφεςς οτι δε βοηθανε πλεον.
Και τωρα τι γινεται?
Τελος? Τα παραταμε ολα και ψαχνουμε για πλυσιμο δοντιων?
Βαλτα και μαζι μου τωρα, δεν πειραζει.
01-10-2010, 15:53 #66
Originally posted by maria_p_40
διακρίνω έναν τόνο ειρωνίας lessing ή με απατούν τα ματάκια μου? κανείς δε σε υποχρεώνει να απαντάς στα ποστ που δεν γουστάρεις, το ίδιο ισχύει και για τη bouliana, η οποία όπου κι αν γράψω, επιτίθεται θαρρείς και γνωριζόμαστε κι από χθες...
Έχετε κι εσείς τα προβλήματά σας, για να βρίσκεστε εδώ μέσα. Αφήστε λοιπόν τις παραινέσεις και τις "αφ'υψηλού" εκτιμήσεις των πραγμάτων και ασχοληθείτε με αυτά...
02-10-2010, 02:04 #67
Originally posted by maria_p_40
Υπέροχη ζωή! Ονειρεμένη. Έχεις τη βουλιμία. Έχεις την κατάθλιψη. Έχεις τις τούφες των μαλλιών σου στα χέρια κάθε μέρα. Έχεις τα καθαρτικά παρέα με τις αιμμοροϊδες. Έχεις τη μάχη με τις θερμίδες και τη ζυγαριά. Έχεις τη μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση. Έχεις κι ένα κινητό (που ανάθεμα κι αν ξέρω γιατί το έχεις, αφού έχεις κρυφτεί απ'όλους και δεν απαντάς ποτέ στις κλήσεις..). Έχεις την πλήρη εγκατάλειψη του εαυτού σου και της γυναικείας σου περιποίησης.
Τέλεια. Το όνειρο κάθε αποτυχημένου είσαι πια....
Πώς κατάντησα έτσι?? Με κοιτάζω και δεν μ'αναγνωρίζω. Κοιτάζω το σώμα μου (ευτυχώς ο μεγάλος καθρέφτης έχει σπάσει) και αηδιάζω. Φουσκωμένη κοιλιά, τεράστια πόδια, κόκκαλα χαμένα πίσω από 62kg κρέατος..., Σκέτη αηδία.
Πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΣ το στόχο! Μόνο 5kg πιο κάτω! Μόνο 5kg ηλίθια!
Χαζολαίμαργη, που με ταλαιπωρείς. Που ξεκινάς για 1 μπισκοτάκι και τρως 1 πακέτο. Που νιώθεις απέραντη ντροπή όταν η κορούλα σου ζητάει την υπόλοιπη σοκολάτα της και δεν έχεις τα κότσια να της πεις ότι την έφαγες ΕΣΥ (κι όχι ότι την πέταξες τάχα στα σκουπίδια..).
Και μετά, με σέρνεις στην τουαλέτα. Παρέα μ'ένα μπουκάλι νερό και τη βρύση να τρέχει για να καλύψεις απ'το παιδί το θόρυβο της αηδιαστικής σου συνήθειας.
Και μετά με πνίγεις με τα πληγωμενα δάκτυλά σου. Και μ'αναγκάζεις να βγάλω ό,τι σαβούριασες...
Και δακρύζουν τα μάτια μου απ'την πίεση...
Και χτυπά σαν τρελή η καρδιά μου απ'το ζόρισμα... Έλα! βαθιά αναπνοή, μη τυχόν και σε βρεί το παιδί πάνω στα ξεράσματά σου από καρδιακή ανακοπή!
Και ξαναχώνεις τα δάκτυλα στο λαιμό.. Κι αλλάζει το χρώμα στο δέρμα σου, γίνεται κάτασπρο, αρρωστιάρικο..
Και κάνεις την ψυχή μου πιο σκατά απ'ότι ήδη είναι...
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ! άβουλη! αδύναμη! απαίσια!
Που έχεις μάθει να υπακούς σα σκυλάκι στο στομάχι σου (ή στο διάολο που φώλιασε στο μυαλό σου???)
Που ξέχασες το ΟΧΙ. Ξέχασες το ΛΙΓΟ. Ξέχασες το ΦΤΑΝΕΙ.
Εσύ... η ξεχωριστή τάχα, η πανέξυπνη, η ευαίσθητη, η ταλαντούχα, η πρώην ανορεξική...
Σέρνεσαι στα sites των ανορεξικών κοριτσιών (εκείνων που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι κόρες σου...).
Σέρνεις εκεί κάθε μέρα τα βήματά σου, μήπως και κλέψεις λίγη απ΄'τη δύναμή τους, απ'την αυτοκυριαρχία τους, απ'τον κορεσμό τους με μόλις 300 θερμίδες, απ'την αντοχή τους σε 3 ώρες γυμναστικής...
Σέρνεσαι σα χαμαιλέοντας εκεί κάθε μέρα. Και διαβάζεις αχόρταγα όσα γράφουν. Και βαυκαλίζεται ότι ΑΥΡΙΟ θα ξαναγίνεις κι εσύ έτσι πάλι, όπως ήσουν πριν μερικούς μήνες, κυρία του εαυτού σου.
Και το ΑΥΡΙΟ ποτέ δεν έρχεται... Α ρε δόλια! Ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι δε φτάνεις πια. Γι'αυτό μένεις στη σκιά τους, γι'αυτο δεν τολμάς να γράψεις κι εσύ κάτι. Γιατί θα γελάνε όλοι μαζί σου, με την αδυναμία του χαρακτήρα σου, με το ΒΜΙ 20, με τα 135pounds... Βολέψου λοιπόν στη σκιά τους...
Εκεί σου αρμόζει θέση, στο σκοτάδι της βουλιμίας. Μακάρι να τελείωνα με σένα, μακάρι να με απάλλασσες της παρουσίας σου... Της βαριάς σου παρουσίας... Της αβάσταχτης παρουσίας σου...
Όμως είσαι ακόμα εδώ. Πάντα εδώ. Δίπλα μου, μέσα μου. Και πάντα με κοροϊδεύεις με το γνωστό σου ψέμα: "Τέρμα. Αύριο δεν θα φάω τίποτα Τ'ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!"....
φαρμακα εψαξα να βρω τον καταλληλο ψυχιατρο.Και ξαναψαξα.Και ξαναψαξα. Ωσπου στο τελος βρηκα καποιον ο οποιος εκτος του οτι μου αλλαξε τα φαρμακα ηταν διπλα μου και πιστευε σε μενα ακομα και οταν εγω ΔΕΝ πιστευα στον εαυτο μου.Και μου ελεγε οτι η ουσια που εχουν τα φαρμακα ειναι μεσα μου.Εψαξα ομως δεν τον βρηκα με την πρωτη.Και αυτο που ολοι σχεδον σου λεμε ειναι ΖΗΤΑ βοηθεια πηγαινε σε καποιον ειδικο γιατι αυτο εχουμε κανει κ μεις κ αυτο ξερουμε.Μακαρι να ημουν σπιτι σου κ οποτε πηγαινες στην τουαλετα να ερχομουν μαζι και να σου εδενα τα χερια για να μην μπορεις να κινηθεις κ να μην κανεις τιποτα.Και μετα να βγαιναμε κ να παιζαμε με τη μικρη.Η να σου αρπαζα τη σοκολατα απο το χερι αφου τοσο πολυ σε χαλαει που την τρως.Μπορω ομως?Δεν μπορω.Δεν ξερω τι ειναι το σωστο για σενα ,τι θα σε βοηθουσε αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ι γω κ πολλοι αλλοι απο εδω μεσα θελουμε να μην υποφερεις γιαυτο συνεχως σου λεμε να πας σε εναν ειδικο.Τουλαχιστον μερικοι αυτο καναμε κ αυτο ξερουμε σαν βοηθητικο.Για να κλεισω,ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για σενα ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
02-10-2010, 02:16 #68
μια χαρα εκφραζεσαι lessing, φυσικα και νοιαζομαστε η μια για την αλλη. τη γνωρισα και απο κοντα τη Μαρια και τη συμπαθησα πολυ. την ειδα κιολας. ξερω οτι ειναι μια πολυ αδυνατη γυναικα, οποτε δε χρειαζεται να φανταζομαι πραγματα πισω απο ενα username. ειδα.
δυο χρόνια μετά....
η αγανακτηση ηρθε γιατι βλεπω οτι σε καποιους η κατανοηση και το χαιδολογημα εχουν πολυ καλο αποτελεσμα, ενω σε καποιους αλλους, κανενα!!!
και ειναι πολλα τα χρονια πια...
και ειναι τραγικο να ευχεσαι να ειχες ανορεξια...
τι να πω? να αρχισουμε να ευχομαστε και για αλλες θανατηφορες ασθενειες?
να ζηταμε μεταστατικο καρκινο? aids?
για να τραβηξουμε την προσοχη?
αντε και την τραβηξαμε, μετα? θα ειμαστε happy??
τα χασες τα κιλα. εγινες ευτυχισμενη? οχι
εχασες την εμπιστοσυνη σου στους ειδικους, ειχες κακες εμπειριες.
και αλλοι ειχαν κακες εμπειριες ομως.
απο καθε ειδους επαγγελματιες.
μηχανικους, ταξιτζηδες, περιπτεραδες, υδραυλικους, δικηγορους, δημοσιογραφους... απο λαμογια ουυυυυυυυυυ αλλο τιποτα!
η lessing καπου ειχε γραψει οτι η δικια της ψυχολογος πηγε μαζι της διακοπες!! ο,τι ναναι!!!!!!!:shocked2:
μην τα παρατας!!!! εχεις και ενα κοριτσακι, μην επαναπαυεσαι.
02-10-2010, 08:08 #69
καλημέρα.
Μέσα στην άγρια "επιθετικότητά" μας, ξεχάσαμε να αλληλοευχηθούμε καλό μήνα.
Ένα μήνα με νέα αρχή για την κάθε μια από μας.
Χωρίς βουλιμικά (ει δυνατόν), χωρίς λεκάνες, με όσο γίνεται λιγότερες ψυχοθεραπείες και φάρμακα, με περισσότερη κατανόηση, μεγαλοψυχία και ψυχική γαλήνη.
Να έχετε ένα αισιόδοξο Σαββατοκύριακο.-
04-10-2010, 10:28 #70
καλό μήνα κ καλή εβδομάδα.με πιο πείσμα υπομονή κ δύναμη να καταφέρουμε να αντισταθούμε σε οτι μας τρώει την ψυχή
04-10-2010, 10:50 #71
έλα να τη "φάμε" και αυτή την εβδομάδα .....
αλλή μια να φέυγει ένα κιλάκι ακόμη και συνεχίζουμε!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση