Εγώ κι εγώ...tet a tet... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71
    Senior Member
    Αν ΔΕΝ ήμουν μητέρα ratataplan μου, θα σου έλεγα αβίαστα ότι ναι, μου είναι αδιάφορο αν ζω ή δεν ζω. Θα προτιμούσα να τελειώνω μ'αυτό που ζω (και ζωή δε λέγεται).

Ως μητέρα, δεν δικαιούμαι να σκεφτώ τι θα ήθελα εγώ, αλλά τι χρειάζεται η κόρη μου.

Να σου αρνηθώ ότι θα ήθελα να με νοιάζονται οι άλλοι? Δεν θα το κάνω.
    Θα'θελα να με νοιάζονται, να ΜΗΝ με απορρίπτουν οι άλλοι, όπως τόσο δραματικά βίωσα και βιώνω μέσα απ'το διαζύγιό μου και την κατάθλιψη.

Μαράκι μου πραγματικά θα ήθελα να απαλύνω το πόνο που έχει φωλιάσει αλλά τα λόγια είναι τόσο φτωχά τελικά.
    Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Το μόνο που μου έρχονται είναι συμβουλές αλλά ξέρω ότι δεν έχεις ανάγκη από τέτοια.

Senior Member
    Mου αρκεί που διαθέτεις λεπτά της ζωής σου για ν'ασχοληθείς μαζί μου. Δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτό για έναν άνθρωπο τόσο μόνο όπως εγώ.
    Νάσαι πάντα καλά

Απο την αρχη που διαβασα τα οσα ελεγες συγκλονιστηκα και σκεφτηκα να στειλω αλλα δεν το κανα. Με κουραζει που ολοι λεμε τα ιδια,με κουραζουν οι ευκολες συμβουλες που δινουμε στους αλλους αλλα ξεχναμε να ακουσουμαι εμεις.. Τωρα ομως τρομαξα που σε ακουσα ετσι.. Και εγω θεσσαλονικη ζω,μπορουμε να βρεθουμε αν θελεις,ισως κ με αλλα ατομα εδω,να δουμε τι μπορουμε να κανουμε πιο πρακτικα βοηθωντας η μια την αλλη. Ισως αν οργανωναμε συναντησεις σε φιλικο επιπεδο να βοηθουσε..Ακομα καλυτερο αν ειχαμε κ την καθοδηγηση ενος ειδικου..Τουλαχιστον ομως, αν τιποτα απο αυτα δε σου αρεσει, απευθυνσου σε καποιον ειδικο αν δεν το εχεις κανει ηδη φυσικα... Κ βρες εναν καλο γιατι δεν κυκλοφορουν κ πολλοι...Πολλα φιλια

Η μυρτο εχει καλη ιδεα.
    Συναντηθείτε παιδιά εσείς που είστε Θεσ/κη. Μιλήστε, κλάψτε όλοι τα ίδια θέλουμε αλλά δεν ξέρουμε πώς να τα πάρουμε γιατί κανείς δεν μας έμαθε πώς να τα δίνουμε πρώτα από όλα στους αλλους.

Junior Member
    μερες τωρα ηθελα να σου γραψω κατι μα δεν ηξερα..
    μακαρι να σε ειχα εδω μπροστα μου να σε παρω μια μεγαλη αγκαλια και να σου πω οσα θα ηθελα με τα δακρυα μου.
    δεν ειμαι σε θεση να σε κρινω γιατι ειμαι κι εγω αυτη που κλεβω τα μπισκοτα του μικρου μου αδερφου,
    που με τρυπανε τα αστραφτερα του ματια απο αποριες και που με κανουν να μουδιαζω.
    μα ξερω πως η κορουλα σου χρειζεται μια δυνατη μαμα
    -ποσο μαλλον τωρα που ο ρολος σου ειναι διττος-
    και μπορει να την εχει..ειμαι σιγουρη γι'αυτο.
    θα πεθαινες απο ενοχες και απο φοβο αν μαθαινες καποια στιγμη οτι το κοριτσακι σου σκοτωνει τον εαυτο του οπως κανουμε εσυ κι εγω..
    μην την υποτιμας,γιατι εκεινη και οχι εγω με τις ανοητες συμβουλες μου μπορει να σε βοηθησει.
    ενα δυνατο φιλι και μια βολτα μαζι της οταν η εμμονη σου σε τριγυριζει ισως να διωξει για λιγο τη σκια.
    ισως το χρειαζεται οσο κι εσυ..οσο και ολοι εμεις που εχουμε δωσει μια τοσο ασχημη εκφραση στη θλιψη μας.

Senior Member
    Kαλημέρα

Η ιδέα της Μυρτώς να συναντηθούμε στο εγγύς μέλλον οι "έχοντες βάσανα" της Σαλονίκης, όχι απλά με βρίσκει σύμφωνη, αλλά θα τολμούσα και να ικετέψω όποιον έχει διοργανωτικές ικανότητες από δω, να φιξάρει τον τόπο και το χρόνο συνάντησης για να δούμε ο ένας τον άλλον, να δώσουμε τα χέρια, ν'ανοίξουμε ψυχές, να χρεωπιστώσουμε την τράπεζα της καρδιάς μας...

Νάστε όλοι/ες καλά, παίρνω δύναμη κάθε μίζερο πρωινό μου, απ'όσα γράφετε.-

Member
    Γεια χαρά σε όλους σας.....
    Με καλύψατε πλήρως!! Όλα αυτά που μου συμβαίνουν, σκέφτομαι και πράττω και αναρωτιόμουν πως θα τα αποτυπώσω εδώ, τα έχετε ήδη πει!!
    Είναι σαν να περιγράφετε εμένα...
    Τελικά είμαι βουλιμική γμτ....!!! Μα καλά μου πήρε τόσα χρόνια να καταλάβω ότι δεν είναι φυσιολογική η διατροφική ζωή που ζω? Μα είναι εμφανές...
    Όταν διάβαζα τις ιστορίες σας έπεφτα από τα σύννεφα με το κακό που κάνετε στους εαυτούς σας... Κατόπιν, επεσα από τα σύννεφα διότι περιγράφετε ακριβώς εμένα... Αλλά εμένα.. που να με δω? Δεν έχω σημασία υπαρξης για να ακούσω τα μηνύματα που τόσα χρόνια μου στέλνει...

Μαρία, ξέρεις τι σκεφτόμουν τελευταία? Όλα αυτά τα χρόνια κάθε μέρα σκέφτομαι ότι θέλω να πεθάνω... Εχω κάνει και απόπειρα... Το τελευταίο μήνα όμως έφαγα φλασιά...
    ΔΕΝ θέλω να πεθάνω... Λάθος πίστευα... Στην πραγματικότητα θέλω να ζήσω... Να ζήσω θέλω, απαλλαγμένη από τύψεις, χαμηλή αυτοεκτίμηση και μιζέρια... Δεν θέλω να σκοτώσω εμένα... αλλά αυτά που με εμποδίζουν να ζήσω... Φοβάμαι τον θάνατο... Εαν έρθει... δεν θα έχω προλάβει να ζήσω αυτά που θέλω...
    Θέλω να προβάλω την γυναικεία μου φύση, θέλω να με βλέπουν όμορφη, θέλω να φλερτάρω χωρις να σκέφτομαι ποιος θα γυρίσει να κοιτάξει αυτόν τον μπόγο, θέλω να βάλω μίνι, θέλω να έχω αυτοπεποίθηση... και θέλω να βοηθήσω τα παιδιά μου για να μην βρεθούν ποτέ σ'αυτλη την κατάσταση και πετάξουν τα καλύτερα τους χρόνια στα σκουπίδια όπως έκανα εγώ....

Έχω τόσα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω και που τόσα χρόνια τα έθαψα για να ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με ζυγαριές, πόντους, θερμίδες, εμετούς, απομόνωση, κατάθλιψη... ΄καταστάσεις που εγώ και μόνο προκάλεσα ή επέτρεψα να μου προκαλέσουν....

Φιλιά σε όλους!!! Είστε όλοι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ !!!!!

Senior Member
    Τα τετ α τετ της Maria_p_40 λιγόστευσαν.Να υποθέσω ότι έπαψε ν' αυτοκατηγορείται ή απλά, ελλείψει διαθέσεως, δεν έχει όρεξη να γράψει; :)

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Τώρα πια είμαι σίγουρος! Αυτή τη χαμένη ΓΕΥΣΗ της ΖΩΗΣ ψάχνουμε στις τεράστιες ποσότητες των γλυκών...

Πραγματικά ανατρίχιασα όταν το διάβασα πριν λίγο...

Senior Member
    Που εισαι Μαρια;;;;;;;;;;;;;;;;
    Δωσε σημαδι ζωης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Senior Member
    ΕΙΜΑΙ" ΚΑΘΑΡΗ" ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΛΗΣΩ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ ΕΙΤΕ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ..Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΙΟΥ ΣΤΟΜΑΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΥΚΟΥΛΙΟ ΓΕΥΜΑ ΥΠΕΡΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗ ΔΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΣΤΕΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΑ ΕΚΖΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΩΝ ΣΟΥ...ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ...ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΡΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙ ΑΥΤΗΝ...ΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ...ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΣΤΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΑΜΑ ΠΑΡΕ ΦΑΕ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ...ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ????ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΟ...ΕΧΕΙΣ ΝΟΣΗΣΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΟΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...ΕΠΑΙΡΝΑ LADOSE...ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ.. ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Junior Member
    δεν τα χωραει το μυαλο μου ολα αυτα..ειμαι σοκαρισμενη!

δεν γινονται αυτα..προσπαθησα γυρω στις 3 φορες τις τελευταιες εβδομαδες να κανω εμετο αλλα δεν τα καταφερα..φοβηθηκα..τωρα φοβαμαι ακομα περισσοτερο...ποιος αξιζει τελικα τοσο για να του κανω τη χαρη?
    να καταστρεψω τον εαυτο μου....
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!! ολοι πρεπει...η ζωη ειναι πανεμορφη...αρκει να της δωσεις την ευκαιρια...να παλεψεις γι αυτη...τα δυσκολα ειναι πιο ωραια, και ΕΣΥ μπορεις να τα ξαναδεις ομορφα!γιατι ειναι ομορφα..αλλα κλεινεις τα ματια, και σηκωνεις τοιχους!κλεινεις τα αυτια σου και πνιγεσαι στη μιζερια της μοναξιας που εσυ διαλεξες!!

αμα θες..ολα τα μπορεις...αρκει να θες..αλλωστε τα εμποδια ειναι γι αυτους που μπορουν να τα ξεπερασουν...για τους δυνατους!! γιατι ξερουν να παλευουν..και εσεις ξερετε..απλα πρεπει να βρειτε λογο...και η μια εχει λογο "το παιδι της" και η αλλη σιγουρα εχει...και ολοι εχουμε!! για ενα χαμογελο, για μια καλημερα, για ενα ηλιολουστο πρωινο, για μια βολτα στη βροχη...για οτι συμβαινει οποιαδηποτε στιγμη..για να μαθουμε να εκτιμαμε αυτα που μας δινονται απλοχερα...

να προσεχετε..κανεις δεν αξιζει οσο εσεις...

Senior Member
    Μαρία?????????
    πώς είσαι?
    πες μας νέα σου....

Senior Member
    α καλά...
    μόλις τώρα συνειδητοποίησα....
    με στενοχωρεις ρε γμτ.....
    γιατί ακόμα βασανίζεσαι.... τοσα χρονια...
    και το ποστ σου αυτό με είχε ταράξει τόσο πολύ...
    ο ψυχίατρος δε σε έχει βοηθήσει καθόλου?
    η κόρη σου πώς είναι?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast