Results 46 to 60 of 71
Thread: Εγώ κι εγώ...tet a tet...
-
14-09-2010, 13:37 #46
Originally posted by Kατερίνα
ρε παιδιά θα κλάψω.μαρία νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα.το λέω σε σένα για να τακούω εγώ πιο πολύ.πάνε σε έναν ψυχολόγο ,σε έναν διαιτολόγο ζήτα την βοήθεια κάποιου.και μην ξεχνάς ότι είσα μάνα και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό.εγω από τότε που η περίοδός μου έρχεται μόνο με χάπια φοβάμε οτι μπορεί να μην κάνω ποτέ παιδιά και θα φταίω μόνο εγώ..
Ο vezuvios(καλώς όρισες κεγώ καινούρια είμαι) έχει απόλυτο δίκαιο.δεν λέω καλό είναι να βλέπουμε όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά το πρόβλημά μας .αλλά μήπως θα έπρεπε να το ρίχναμε πιο πολύ στο γέλιο το πράγμα. κ μήπως βρίσκαμε όλοι μαζί καλύτερες διεξόδους απαλλαγής λιγότερο οδυνηρές για την ψυχή και το σώμα μας?εγώ εδώ και μια βδομάδα κάθε βράδυ κάνω μία ώρα διάδρομο κ μετα πίνω μισό ποτήρι κρασί ηρεμούν τα νεύρα μου κ κοιμάμε σαν πουλάκι αφού διαβάσω για λίγη ώρα κάποιο βιβλίο.κ έχω να κάνω βουλιμικό πάρτυ (η απαλλαγή,όπως θέλετε πείτε το)εδώ κ μια βδομάδα πράμα πολύ παράξενο για τις συνήθειές μου.πιστεύω ότι άμα ερωτευτώ και κάνω και sex που έχω καιρό να κάνω μπορεί τα βουλιμικά μου πάρτυ να γίνονται ακόμα πιο αραιά.
ρε λεσ να αποκτήσω και νέα κακιά συνήθεια και να γίνω αλκοολική?
- 14-09-2010, 13:42 #47
αλήθεια bouliana μου??δεν το ήξερα... όντως,κι εγώ είχα κλάψει με αυτό το ποστ....
και μάλιστα όταν ήμουν στο νοσοκομείο έβαλα τη μαμά μου να το διαβάσει...
14-09-2010, 13:44 #48
και θα στοιχηματιζα οτι σε λενε Αννα...
14-09-2010, 13:53 #49
δεν με λένε κατερίνα.κ αυτό ψευδώνυμο ήταν.
14-09-2010, 14:04 #50
καλά βουλιάνα χτες ήσουν............. "the member of the day"!!!άσχετο αλλά το είδα τυχαία(στα στατιστικά) κ γελούσα μόνη μου!Μπράβο ρε κορίτσι κ εις ανώτερα!!:bouncy: έβαλα στόχο τώρα να τα καταφέρω κ εγώ κάποια μέρα!χιχι!
14-09-2010, 14:08 #51
σοβαράαα???που καίγομαι σε φόρουμ την ώρα της δουλειάς?/?σε λίγο θα γίνω κ ο υπάλληλος της χρονιάς!!!σίγουρα!!!
14-09-2010, 14:10 #52
απο εμένα που θα γίνω η άνεργη της χρονιάς..καλύτερα!!!
14-09-2010, 14:14 #53
καλά ροζ μαζί στην ανεργία.
απορώ πως δε με έχουν πετάξει έξω με τις κλωτσιές.
νομίζω οτι καταλαβαίνεις το λογο!!!!
14-09-2010, 14:15 #54
ώρες ώρες δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να γίνεις άνεργος για να κυνηγίσεις το όνειρό σου ή να είσαι σε μια δουλειά που ενώ θα μπορούσες να εξελιχτείς προτιμάς να μείνεις στάσιμος για προσωπικούς λόγους.
14-09-2010, 14:30 #55
Originally posted by alexandrita
καλά ροζ μαζί στην ανεργία.
απορώ πως δε με έχουν πετάξει έξω με τις κλωτσιές.
νομίζω οτι καταλαβαίνεις το λογο!!!!
14-09-2010, 14:32 #56
Originally posted by bouliana
ώρες ώρες δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να γίνεις άνεργος για να κυνηγίσεις το όνειρό σου ή να είσαι σε μια δουλειά που ενώ θα μπορούσες να εξελιχτείς προτιμάς να μείνεις στάσιμος για προσωπικούς λόγους.
25-09-2010, 01:06 #57
Γιατι οσο εξυπνες και ωριμες και αν ειμαστε καταφερνουμε να περιστρεφουμε τη ζωη και την ψυχολογια μας γυρω απο μια ζυγαρια? και δεν μιλαω για ατομα υπερβαρα,που οντως πρεπει να αντιμετωπισουν το θεμα των κιλων για την βελτιωση της υγειας τους και για να αγαπησουν περισσοτερο τον εαυτο τους... μιλαω για εμας τις υπολοιπες, που μουλιαζουμε στο κλαμα επειδη πηραμε 3 κιλα,τα οποια εκτος απο εμας και τη μανα μας ,δεν τα χει παρει κανεις αλλος χαμπαρι...ουτε καν το τζιν μας, ισα που φουσκωνει λγο παραπανω στο σημειο του ποπου και μας κανει πιο ελκυστικες...αλλα εμεις οχι...εμεις βλεπουμε την κοιλια να μεγαλωνει,τα μπουτια να κολλανε,τα μπρατσα να λαπαδιαζουν,μεχρι και τα μαγουλα νομιζουμε οτι φουσκωσαν..και δεν θελουμε να βγουμε εξω,και δεν θελουμε να δουμε κανεναν,και δεν θελουμε να ξαναφαμε τιποτα...και για εκδικηση αντι για το τιποτα τρωμε το υπολοιπο φαγητο απ το ταψι απευθειας,γιατι τα πιατα ειναι για νορμαλ μεριδες!!!!! αυτη και μονο η απαγορευση που θετουμε στον εαυτο μας ειναι σιγουρα η αιτια που βαζουμε κιλα...αν κανεις δεν μας ειχε πει ποτε τιποτα για προτυπα σωματος,πιστευω πως ολεσ θα ημασταν τουλαχιστον κανονικες...ατιμη προπαγανδα...ακομη και γω θυμα σου..με απογοητευω οικτρα!
25-09-2010, 07:34 #58
Πολύ ωραίο ποστ Μαράκι! Έτσι ακριβώς λειτουργεί το στραβό μας το κεφάλι, που έμμεσα ίσως κάποιοι άλλοι μας το "στράβωσαν". Αργά ή γρήγορα όμως θα πρέπει να απομυθοποιήσουμε το θέμα "σώμα" στο μυαλό μας. Εγώ το έκανα με την βοήθεια του καλού μου...
25-09-2010, 07:59 #59
Κι εμένα ο φίλος μου ΄΄θεά΄΄ και ΄΄κούκλα΄΄ με αποκαλεί αλλά εγώ δεν ξεκολλάω με τίποτα. Αν δεν είμαι σε ένα συγκεκριμένο βάρος νιώθω χοντρή.
25-09-2010, 09:15 #60
να ξέρατε πόσο τυχερές πρέπει να νιώθετε κορίτσια που υπάρχει στη ζωή σας αυτός ο "καλός"!
Είναι πολύ άτιμο πράγμα η μοναξιά, και η αυτόβουλη καταδίκη σε ανηδονία και σεξουαλική ανορεξία..
Κρατήστε τους ανθρώπους σας κοντά σας, γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να σας συγκρατήσουν μακριά απ'αυτή την κόλαση των ΔΠΤ, κάποια στιγμή! Πιστέψτε με!
Νιώθω πως, αν ο πρώην σύζυγός μου είχε έστω και λίγες ψυχικές αντοχές παραπάνω, λίγη υπομονή να με αντέξει στα δύσκολα, το σπίτι μας δεν θα χαλούσε, η κορούλα μου δεν θα ζήλευε τις φίλες της για τους πατεράδες τους κι εγώ δεν θα ξερνούσα τη θλίψη και τις ενοχές μου μέσα σε μια λεκάνη 2 και 3 φορές τη μέρα....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση