φόβος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 μέχρι 15 από 39

Θέμα: φόβος

  1. #1

    φόβος

    Γνωρίζω κοπέλες που έχουν προκαθορίσει τη ζωή τους εξαιτίας μίας μακροχρόνιας σχέσης, πιστεύοντας πως δε θα ανοιχτούν ποτέ ξανά και σε κανέναν, πως δε θα μπορέσουν να ξανανιώσουν άνετα με κάποιον,δε θα μπορέσουν να ξαναερωτευτούν και γιαυτό προτιμούν να μείνουν μόνες τους. Από την άλλη δεν αντέχουν τη μοναξιά, θέλουν να παίρνουν αλλά δεν μπορουν να δώσουν γιατί φοβούνται, είναι μπερδεμένες κι έχουν πολλά στο μυαλό τους.

    Σε κάθε ερώτηση η απάντηση είναι: ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

    Είναι μελαγχολικές, δε βλέπουν μέλλον σε οτιδήποτε, χάνουν τα ενδιαφέροντά τους, αλλάζουν διαθέσεις συνεχώς και παραμένουν σιωπηλές.

    Πνίγουν όποιο συναίσθημα, αρνιούνται ότι αγαπάνε, ότι δένονται, ότι σε έχουν ανάγκη...

    θέλω να δηλώσω:

    Κουβαλάτε προηγούμενες εμπειρίες αλλά ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ!!!!

    Μην τις αφήνετε να σας κουβαλάνε αυτές και να σας οδηγούν στο φόβο! Μην τις αφήνετε να σας πλακώνουν και να μην σας αφήνουν να αναπνεύσεται, να συνεχίσετε να ζήτε. Μην αφήνεται τη μελαγχολία και τη νοσταλγία να σας παγώνουν τα χέρια. Μην γενικεύετε μια αρνητική εμπειρία σε όλες αυτές που περιμένουν να τις ζήσετε. Μην τα βλέπετε όλα δύσκολα.


    ΑΦΕΘΕΙΤΕ


    ευχαριστώ

  2. #2
    αγαπητε μου OneiroPaul....μαλλον τα χεις παρει με καποια κοπέλα....ε?

    να σου πω οτι απο τη μια καταλαβαινω την αγανακτηση σου, απο την άλλη καταλαβαινω κ την κοπέλα...αυτη που φοβάται ...καποτε ισως να χα κ εγω ενα τετοιο κομματι μεσα μου.της συστολης, του φοβου...εχω να σου πω πώς για μενα ειναι λογικο να υπάρχει ενας φοβος κ ενα κρατημα....αλλα οχι μονιμα. οποιος θελει να μεινει στον φοβο/στο παρελθον συνειδητα ή οχι επιλεγει να μεινει πισω.στάσιμος.

    οποιος παλευει να ανατρεψει μια τετοια κατάσταση που στην τελικη δεν τον αφορα αμεσα...ουσιαστικα μενει πισω κ αυτος.κ το επιλεγει.

  3. #3
    αυτή τη στιγμή είναι η κάποια, άλλη φορά είναι κάποια άλλη, οι περισσότερες κοπέλες που προσωπικά έχω γνωρίσει κάπου κολλάνε, μαζεύονται, παρετούνται! Και ηλικιακά μιλάμε για 20-25 χρονών κοπέλες που είναι θαρρείς κι έχουνε ζήσει τόσα πολλά που έχουν διαμορφώσει ήδη άποψη για όλα η οποία συνήθως είναι κάθετη, απόλυτη και φυσικά αρνητικη!

    Γερνάνε πριν την ώρα τους, δε γελάνε, κουράζονται πολύ εύκολα, βαριούνται, μισούν τη ζωή, κρύβονται πίσω από τα κατεβασμένα πατζούρια, πίσω από τον δίσκο δερβιρίσματος, πίσω από τον ίδιο τους τον εαυτό.

    Κούραση-νύστα-βαρεμάρα-μονοτονία-μοναξιά-μελαγχολία-ανασφάλεια-φόβος ΚΕΝΟ

    Το μόνο που θέλουν είναι να τις καταλάβει κάποιος, χωρίς όμως αυτές να του εξηγήσουν προηγουμένως...

  4. #4
    Originally posted by Sofia
    οποιος παλευει να ανατρεψει μια τετοια κατάσταση που στην τελικη δεν τον αφορα αμεσα...ουσιαστικα μενει πισω κ αυτος.κ το επιλεγει.
    πιστεύεις ότι δεν ανατρέπεται???

  5. #5
    Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2005
    Τοποθεσία
    Αθηνα
    Μηνύματα
    1,257
    ε καμια φορα ας ακολουθησουμε την καρδια και οχι τη λογικη δεν κακο
    να μεινει πισω σε τι στις εξελιξεις?ισως ταλαιπωρηθει αλλα εξαρταται .το ποσο σημαντικο θεωρει το προσωπο αυτο...αν αξιζει να περιμενει και να το παλεψει.. το καλο πραγμα αργει να γινει καμια φορα ...ο επιμενων νικα ..με την προυποθεση οτι υπαρχει ενα ενδιαφερον ομως και οτι το κολλημα/φοβια ειναι το παρελθον
    η προσπαθεια παντως δεν εβλαψε κανεναν
    τι να πω .. οπως το βλεπει ο καθενας
    γκουντ λακ :)

  6. #6
    πιστεύω πώς οποια θελει να μεινει κολλημενη στο παρελθον θα μεινει...οτι κ αν κανεις.Γιατι το θεμα ειναι δικο της κ οχι δικο σου...

  7. #7
    Είναι κακό να είσαι ανυπόμονος(όχι πιεστικός)

    και είναι κακό να έχεις απαιτήσεις(μη λεκτικές κυρίως)???

  8. #8
    Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Mar 2008
    Τοποθεσία
    Αθήνα - Διόνυσος.
    Μηνύματα
    138
    OneiroPauL, καταλαβαίνω τι εννοείς και νομίζω δεν είναι και μυστικό. Αρκετές κοπέλες κολλάνε με πρώην τους και συνήθως άμα τους γνωρίζεις αναρωτιέσαι... το \'χουν χάσει τελείως μερικές; μιλάω για φίλες μου τώρα και όχι γενικές αερολογίες. Δεν θα σχολιάσω καν όταν αυτός ο πρώην ήταν και ο \"πρώτος\" τους... dramafest μετά.

  9. #9
    με μας γιατί δε συμβαίνει κάτι τέτοιο? Προσωπικά όταν είμαι με κάποια, έιμαι εγώ κι αυτή και τίποτα άλλο..

  10. #10
    και κάτι παλιό αλλά πάντα επίκαιρο:

    Σε σας

    Έρχεστε , μ\'αναστατώνεται
    φεύγεται πάλι
    Από το πουθενά
    στο πουθενά γυρνάτε
    Κι εγώ πριν, μετά
    και πάντα μόνος
    Μοιράζομαι τις σκέψεις μου
    με μένα
    Τα ωραία λόγια μου σας
    τ\'ακούω μόνο εγώ
    Σε ένα άδειο δωμάτιο
    Γεμάτο συναισθήματα
    Η αγκαλία μου
    θα σας ακολουθεί
    όπου κι αν είστε

    Κι εμένα τι μου μένει?
    Μια ανάμνηση
    να παίρνει φωτιά
    καθώς θα σβήνω.

  11. #11
    Originally posted by Manos88
    Δεν θα σχολιάσω καν όταν αυτός ο πρώην ήταν και ο \"πρώτος\" τους... dramafest μετά.
    dramafest....xaxa....συγγνωμη, αλλα μου φανηκε πολυ καλο αυτο....

    ναι,ναι...ειναι ετσι πολλες φορες....

  12. #12
    Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Mar 2008
    Τοποθεσία
    Αθήνα - Διόνυσος.
    Μηνύματα
    138
    OneiroPauL, δεν ξέρω. Ο συναισθηματικός κόσμος ανδρα-γυναίκας είναι τελείως διαφορετικός... τρέχα γύρευε... ίσως να ναι και κοινωνικό δηλαδή το όλο θέμα \"παρθενιάς\" που κάνουν όλοι και όλες λες και θα κατέβει ο πάπας να τους φιλμάρει όταν το κάνουν...

  13. #13
    Ονειροπόλε...προφανώς πέσαμε σε ύφαλο?

    Αν είσαι σε τέτοια κατάσταση, φύγε όσο είναι νωρίς.
    Πολλές κοπέλες κολλάνε με τους πρώην μέχρι να βρουν αυτό που θα τις ΞΑΝΑ κολλήσει. Είναι θέμα εγωισμού και μόνο.

    Αν είσαι εκεί, προφανώς δεν ήσουν ο τύπος που θα την ξεκόλαγε.

    Δεν αξίζει να ασχολείσαι. Άντε γι\' άλλα....

  14. #14
    Φίλε OneiroPauL ...χωρίς να είμαι απόλυτη, θα συμφωνήσω με την Θεοφανία.
    Έπεσες μάλλον για άλλη μια φορά σε ...περίπτωση!!! Don\'t give up hope!!! Που θα πάει, κάποια στιγμή θα την βρεις την κατάλληλη!

  15. #15
    Εχεις δοκιμασει αυτα ακριβως που γραφεις εδω τωρα σε εμας, να τα συζητησεις ανοιχτα με την κοπελα σου?
    Δεν ζεις, πες της, φοβασαι, μενεις αγκυλωμενη στα παλια...ολα αυτα που ηδη ανεφερες.Θες να σε καταλαβω απολυτα αλλα χωρις να δινεις κανενα σημαδι! Δεν ξερεις τι θέλεις αλλά όλο θέλεις.
    Στο προτεινω αυτο, διοτι στη θεση σου, ΜΟΝΟ αν εκανα μια ΑΜΕΣΗ περα για περα κουβεντα, να εξηγησω πως εχουν μεσα μου τα πραγματα στο προσωπο που με ενδιαφερει, πως νιωθω με την συμπεριφορα του, πως την βιωνω, θα μπορουσα να αποφασισω ποια σταση να κρατησω, να φυγω ή να μεινω.
    Αν μπορω να επικοινωνήσω με τον άλλο, αν δω οτι Μ ΑΚΟΥΕΙ, οτι τον ενδιαφερει να ακουσει, τοτε θα εδινα ευκαιρια στη σχεση μας.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι εκτός λειτουργίας
  • [IMG] κώδικας είναι εκτός λειτουργίας
  • [VIDEO] code is εκτός λειτουργίας
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας