Results 16 to 21 of 21
-
01-10-2006, 18:13 #16
υπάρχει ο πατέρας μου
και οι δυο γονείς του άντρα μου
μάλλον πολύ καλά και με τους τρεις, ή αν πρέπει να διαφοροποιήσουμε, τα πάει πολύ καλά με τον πατέρα μου και την πεθερά μου. και με τον άλλο παππού, ε, καλά.
δεν τους βλεπουμε ταχτικά, μένουν μακριά και δεν έρχονται σπίτι μας.
- 02-10-2006, 11:11 #17
Γεια σας αποφασισα να απαντησω σε αυτο το θεμα διοτι εχω ενα κοριτσακι το οποιο εχει και αυτο καποια ψυχοκινητικα προβληματα.
Θελω να απαντησω στα μελη \"τι ποτε\" και \"ilia\":κατα την γνωμη μου ενα παιδι δειχνει σημαδια απο πολυ μικροτερη ηλικια για οποιαδηποτε συμπεριφορα, δυστυχως ομως εμεις εμεις λογο αγνοιας πολλες φορες τα προσπερναμε λεγοντας πως ειναι μικρα και οταν μεγαλωσουν θα αλλαξουν αλλα στην ουσια μεταθετουμε το προβλημα μας για αργοτερα.
Ολα αυτα λειτουργουν συσωρευτηκα στο παιδι μας και ερχεται μια καλη μερα οπου αντιλαμβανομαστε οτι δεν μπορουμε να βαλουμε το παιδι μας μεσα σε ορια(παντα μεσα σε λογικα πλαισια και παντα για το δικο του καλο), αναπτυσει μια συμπεριφορα αντιδραστικη και μετα δυστυχως φευγει ο ελεγχος τελειως απο τα χερια μας και μετα συγνωμη για την εκφραση αλλα θα το πω κατα λεξη \"τρεχατε ποδαρακια μου να μην σας χεσει ο κωλος\". Καθομαστε προβληματισμενοι και αναρωτιομαστε τι θα γινει και σημερα? ενω αυτο επρεπε να το ειχαμε κανει στα πρωιμα σταδια...αλλα εδω κολαει \"στερνει μου γνωση να σε ειχα προτερα\". Κανενα παιδι δεν νομιζω πως ξυπναει ξαφνικα καποια μερα και λεει \"τι να κανω σημερα? ας χωσω καμια μπουνια στον συμμαθητη μου\" ειμαι σιγουρη πως αλλου ειναι η αιτια του κακου και εκει πρεπει να ψαξουμε να βρουμε την λυση.
Βεβαια και αν χαθηκε μια μαχη δεν χαθηκε και ο πολεμος...ποτε δεν ειναι αργα να βοηθησουμε τα παιδια μας σε οποια ηλικια και να ειναι γιατι πρεπει να σκεφτουμε μετα απο την μπουνια υπαρχουν και χειροτερα οπως τα ναρκωτικα κλπ.
Αρα ανασκουμπονομαστε και κανουμε νεα αρχη με μια διαφορετικη προσεγγιση στο παδι μας και ψαχνουμε την λυση....το σιγουρο ειναι παντα κατα την δικη μου γνωμη πως δεν αφηνουμε το κακο να συνεχιστει, ο ρολος μας σαν γονεις ειναι να προστατευουμε και να βοηθαμε τα παιδια μας με νυχια και με δοντια. Πιστεψτε με δεν τα λεω αυτα με την θεωρητικη ενοια τους , ειμαι μανα και αυτη τη στιγμη δινω και εγω το δικο μου αγωνα για να βοηθησω το παιδι μου...δεν σημαινει πως ειμαι αλανθαστη, δεν σημαινει πως ειμαι τελεια, σημαινει ομως πως δεν σταματω να προσπαθω με οποιοδηποτε τροπο.
Νομιζω πως τα παιδια μας ειναι πολυ εξυπνα και πως αν καταλαβουν πως θελουμε να τα βοηθησουμε και το κανουμε με λαθος τροπο θα το εκτιμησουν και θα ρθουν κοντα μας διοτι καταλαβαινουν πως παρολα τα λαθη μας η αγαπη μας ειναι η κινητηρια δυναμη.
03-10-2006, 00:30 #18
.....χρειαζεται Συμβουλευτικη Γονεων απο τον ειδικο,ετσι νομιζω!
10-10-2011, 12:56 #19
please help
kalhspera se olous...tha hthela kai egw na thesw ena thema pou me apasxolei...h aderfh mou <efh> einai 12 xronwn ksekinhse thn 1h gumnasiou kai exei diafora problhmata me tous shmathites tis thn koroideuoun tis petane diafora sto dialima ktl...eixe akribos ta idia problhmata kai sto dhmotiko...thn rwtame giati gunonte ola auta kai to mono pou leei einai den kserw...den mporei na kanei filies....kai ama kanei den kratan polu....ti na kanw egw san megalhterh aderfh ths...pws na katalabw to problhma pou ta prokalei ola auta pws na thn bohthisw?????
10-10-2011, 13:02 #20
10-10-2011, 13:29 #21
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία