Results 1 to 15 of 16
Thread: Ο κολλητος του φιλου μου.....
-
29-05-2008, 16:40 #1
Ο κολλητος του φιλου μου.....
Καλησπέρα.....ο κολλητος του φιλου μου(7 μηνες ειμαστε μαζι) δεν με παει και δε θελει να με βλέπει απο τη στιγμη που εκανα σχεση με το φιλο μου.Ελεγε οτι το παιζω για πλακα ερωτευμενη μαζι του κτλ κτλ.
Πριν είχαμε βγεί 2-3 φορεσ ολοι μαζι και είχαμε περασει ομορφα.
Απο τοτε ο φιλος μου βγαινει μονος μαζι του και εχουν κανονισει να πανε και διακοπες ολοι μαζι(4-5 ατομα)
ειτε πριν ειτε οταν γυρισουμε απο τις διακοπες που θα παμε μαζι.
Καποιες φορες που προσπαθω να το συζητησω μαζι του μου λεει οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε κοινους φιλους κτλ ομως μου εχει γνωρισει αλλες παρεες που βγαινουμε ολοι μαζι.
Μαζι μου ειναι αψογος.Με στενοχωρει το γεγονος οτι ο κολλητος του δεν θελει να με βλεπει.Αφου υποτιθεται οτι μας αγαπαει αι τους δυο ο φιλος μου δε θα επρεπε να κανει καποια κινηση να εχουμε επαφες?
- 29-05-2008, 16:46 #2
Γειά σου και καλώς ήρθες...
Eγώ έχω δυο σενάρια, (αν και είναι πολύ λίγα αυτά που μας λες).
Ή ο φίλος σου ζηλεύει τον φίλο του και φοβάται μήπως σου αρέσει, ή ο φίλος του δεν σε πάει γιατί μπήκες ανάμεσα τους κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά.
Πχ όταν δυο κολλητοί δεν έχουν σχέση είναι συνέχεια μαζί, μοιράζονται πολλά πράγματα. Όταν μπει μια κοπέλα η σχέση μοιράζεται...
29-05-2008, 16:54 #3
Ευχαριστώ....
Ειμαστε 7 μηνες μαζι δε θα επρεπε να το ξεπερασει οτι μπορει να μου αρεσει ο φιλος του?
Ο τωρινος φιλος μου επειδη πριν να κανουμε σχεση ειμασταν φιλοι ξερει οτι δεν εχω κολλημα να
βγαινουμε και ολοι μαζι και μονος του με το φιλο του.
Χμμμμμ.......δεν ειμαστε παιδακια
νομιζω οτι ειμαι θυμωμενη αλλα δε ξερω με τι....Ευχαριστω
29-05-2008, 16:59 #4
Aυτό στο είπα γιατί είπες πως στην αρχή είχατε βγει και είχατε περάσει πολύ ωραία. Mήπως εκεί ο φίλος σου ένιωσε μια ανασφάλεια και από τότε σε απομάκρυνε.
Tο βλέπω λίγο περίεργο που δεν προσπαθεί να σας τα φτιάξει και να κάνετε παρέα.
Tο δεύτερο σενάριο που σου έθεσα είναι και το πιο λογικό γιατί το έχω συναντήσει πολλές φορές. Eμένα δεν με πήγαινε κανένας φίλος των εκάστοτε σχέσεων μου και έδινα μάχη για να με συμπαθήσουν και να κάνουμε παρέα.
Nιώθουν \"προδομένοι\" κατά κάποιο τρόπο.
29-05-2008, 17:10 #5
Καλως ήρθες. Το αγόρι σου είναι άψογο κατά τα άλλα, όπως λες, αλλά κάτι σε αυτή την κατάσταση σε θυμώνει. Δεν μπορείς καθόλου να εντοπίσεις τι είναι αυτό ή με τι έχει να κάνει?
Μάκια...
29-05-2008, 17:47 #6
Προφανώς τη θυμώνει ότι υπάρχουν 2 όψεις με την ίδια να κοιτάει μόνο στην πρώτη. Απ τη μιά ο φίλος του φίλου, έχει κάθε δικαίωμα να έχει την άποψή του για την κοπέλλα. Απ την άλλη ακριβώς επειδή είναι κολλητός, παίζει κάποιο ρόλο η γνώμη του στο φίλο του η οποία είναι αρνητική. Αποτέλεσμα, ο φίλος της κοπέλλας προσπαθεί να αντιβαρίσει κάνοντας 2 στρατόπεδα αντί να προσπαθήσει να τα ενώσει. Τι μετράει και υπάρχει αυτή η αρνητική γνώμη ? δε μας αρέσει η φάτσα της, η τι ? αν υπάρχει κάτι πιό σοβαρό, πρέπει να μπει στο τραπέζι. Προσωπικά. αν θα έδινα το δικαίωμα στη φίλη μου να υποστηρίζει την αρνητική της άποψη για τη σχέση μου, θα ήμουν για κλωτσιές.
29-05-2008, 18:03 #7
Απο τα 2 τελευταια μυνηματα πιστευω οτι θυμωνω \"επειδη τα 2 στρατοπεδα δεν προσπαθει να τα ενωσει\"......και θυμωνω επειδη δεν εχω το δικαιωμα να του πω πως θα διαχειριστει τις σχεσεις του,εκεινος προφανος κρινει οτι αυτος ειναι ο σωστος τροπος δλδ να διατηρει 2 στρατοπεδα.
29-05-2008, 18:06 #8
αρα αν θελω να ειμαι μαζι του μαλλον πρεπει να μαθω πως να διαχειριζομαι εγω ολο αυτο.Να κανω σαν να μην υπαρχει ?η να τον ρωταω \"πως περναει ο κολλητος κτλ\"?
29-05-2008, 18:24 #9
Originally posted by darksea96
Απο τα 2 τελευταια μυνηματα πιστευω οτι θυμωνω \"επειδη τα 2 στρατοπεδα δεν προσπαθει να τα ενωσει\"......και θυμωνω επειδη δεν εχω το δικαιωμα να του πω πως θα διαχειριστει τις σχεσεις του,εκεινος προφανος κρινει οτι αυτος ειναι ο σωστος τροπος δλδ να διατηρει 2 στρατοπεδα.
Ομως, να σε προβληματίσει η ύπαρξη αυτών των 2 στρατοπέδων. Για μένα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθω γιατί ο κολλητός του δεν με πάει. Ακόμα δε περισσότερο γιατί αυτό δεν γεφυρώνεται με ένα τρόπο.
29-05-2008, 18:55 #10
το \'χω πάθει κι εγω αυτό με εναν παλιό κολλητό. Αντιπαθούσα αφάνταστα την κοπέλα του και όταν έβγαιναν απέφευγα να πηγαίνω μαζί τους.
έλα που όμως πέρασε ο καιρός, ο κολλητος μου τα χάλασε με την κοπέλα , σταματήσαμε να κανουμε παρέα για δικούς μας λόγους και τώρα είμαι κολλητός της κοπέλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29-05-2008, 19:39 #11
Το έχω πάθει και εγώ δυστηχώς.
Είναι κάτι σαν μικρή ζήλια και σαν το αίσθημα του να χάνεις κάποιον από ένα τρίτο πρόσωπο (η κοπέλα στην περίπτωση).
.
Μην ανησυχείς, ειναι απολύτως normal αυτό, είναι μια φάση και θα περάσει.Σε κάποια στιγμή θα το δεχτεί ότι μπήκε και 3 άτομο στην \"παρεα\" οπότε κανένα πρόβλημα.
29-05-2008, 20:52 #12
Originally posted by Boltseed
Το έχω πάθει και εγώ δυστηχώς.
Είναι κάτι σαν μικρή ζήλια και σαν το αίσθημα του να χάνεις κάποιον από ένα τρίτο πρόσωπο (η κοπέλα στην περίπτωση).
.
Μην ανησυχείς, ειναι απολύτως normal αυτό, είναι μια φάση και θα περάσει.Σε κάποια στιγμή θα το δεχτεί ότι μπήκε και 3 άτομο στην \"παρεα\" οπότε κανένα πρόβλημα.
Αυτό ακριβώς είπα και γω, (στο δεύτερο σενάριο).
Το θέμα είναι πως η φίλη μας πρέπει να το λύσει γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σκάψιμο κάνει ο φίλος στον εγκέφαλο του φίλου της και κατά πόσο αυτό επηρεάζει αρνητικά τη σχέση....
29-05-2008, 22:08 #13
Τη μια μικρη ζηλια την καταλαβαινω......εχουν περασει 7 μηνες.....ειναι λιγο?
Για ποιους λογους ο φιλος μου δεν γεφυρωνει το χασμα?Μηπως εξυπηρετει καποιο σκοπο?Μηπως ειμαι καχυποπτη?
29-05-2008, 22:12 #14
Εσύ τι πιστεύεις?
Σε ρωτάω γιατί είναι πολύ λίγα αυτά που μας λες.
30-05-2008, 09:39 #15
Καλημερα!Πιστευω οτι ο φιλος μου δε θελει να χασει κανενα απο τους δυο μας,εκεινος εχει μουλαρωσει,ο φιλος μου στενοχωριεται και δε μπορει να κανει τπτ.
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία