Νεο μέλος - Γιατροι απο Θεσσαλονικη?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Νεο μέλος - Γιατροι απο Θεσσαλονικη?

Καλησπέρα σε όλους!
    Χάρηκα πολύ όταν βρήκα αυτό το φορουμ, δεν περίμενα πως υπήρχε κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε κανείς να με διαφωτίσει σχετικά με γιατρούς και δημοσια νοσοκομεια απο Θεσσαλονίκη ή Λάρισα που να κάνουν επεμβάσεις δακτυλίου; Με το κόστος τι γίνεται (έχω ασφάλεια δημοσίου)?

Junior Member
    στο νοσοκομειο ΑΧΕΠΑ λειτουργει καθε τεταρτη στα τακτικα εξωτερικα ιατρεια "Κέντρο Παχυσαρκίας".

Junior Member
    ΜΠΡΑΒΟ sophia_mas ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΖΕΤΑ

Junior Member
    Originally posted by angel10
    Καλησπέρα σε όλους!
    Χάρηκα πολύ όταν βρήκα αυτό το φορουμ, δεν περίμενα πως υπήρχε κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε κανείς να με διαφωτίσει σχετικά με γιατρούς και δημοσια νοσοκομεια απο Θεσσαλονίκη ή Λάρισα που να κάνουν επεμβάσεις δακτυλίου; Με το κόστος τι γίνεται (έχω ασφάλεια δημοσίου)?
    Καλησπέρα και απο εμενα .
    Σημερα βρεθηκα εντελώς τυχαία στο φόρουμ αυτο και πραγματικα συγχαρητήρια στους δημιουργους του.
    Απαντώντας στο ερώτημα για γιατρούς της 8εσ/νικης και για την αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας με δακτύλιο .
    Ειμαι και εγώ μια πρώην πλεον παχυσαρκη μιας και εχω υποβληθεί στην επεμβαση αυτην πριν απο δυο χρόνια . Συγκεκριμμένα μεσα σε δύο χρονια εχω χασει πλεον 70 κιλά . Ο γιατρός που με χειρούργησε ηταν ο κ. Αποστολάκος .. και χειρουργήθηκα στην Γενική Κλινική.στην θεσ/νικη/
    Μεσα απο εδώ θελω να τον ευχαριστήσω γιατι στάθηκε σε εμενα και στο παιδι μου μιας και χειρουργηθηκα μαζι με την κόρη μου λόγω οτι αντιτιμετώπιζε και η ιδια το ίδιο πρόβλημα της παχυσαρκίας , στάθηκε κοντά μας ολα αυτό το διάστημα οχι μονο με την ιδιότητα του γιατρού αλλα περισσότερο σαν ανθρωπος .