Results 1 to 11 of 11
Thread: Neo melos parelthontiko agxos
-
15-06-2007, 15:29 #1
Neo melos parelthontiko agxos
Agaphtoi filoi, eimai neo melos sto forum sas kai thelw na sas dwsw sygxarhthria gia thn aksioprepeia me thn opoia antimetwpizete thn katastash k tous neoeiselthentes. Egw ypirksa ypervarh sxedon olh mou thn zwh me apotelesma na ftasw ta 100 kila sta 25. Exontas dokimasei ta panta olh mou th zwh alla kyriws tis "eykoles" lyseis eftasa se ayto to esxato shmeio. Phra loipon thn apofash arxizontas na trww pio ygieina (oxi omws kamia trelh kai dyskolh diadikasia apla ekopsa tis polles pitses kai ta almyra pou einai kai h adynamia mou) kai na kanw kai mish wra perpathma. Eftasa loipon sto shmeio pou eimai twra na xasw apla kai eykola 30 kila. Eimai 70 twra kai eimai eyxaristhmenh. Den thelw na xasw alla giati eimai ikanopoihmenh me ayto to epipedo.
Ayto pou ithela na sas pw einai oti ontws einai efikto na ginei me kalh diathesi, xwris agxos kai me kalh pareagia empsychwsi
Mhn xanete to kouragio sas kai ola tha pane kala...
Kai gia to thema kalh diathesh na sas plhroforhsw kai gia ena poly endiaferon hlektroniko vivlio pou mou eixe dwsei tote h kollhth mou gia na apasxolisw to myalo mou me allou eidous asxolies kai oxi me to faghto
elpizw na to breite enidaferon giati emena mou eixe ftiaksei th diathesh tote kai akomh to xrhsimopoiw....
***APEYTHYNETAI SE GYNAIKES (pou kseroun agglika dioti dystyxws sthn ellada den exoume ftasei se tetoia shmeia apenoxopoihshs tou thematos)
http://wuthheight.fatgirls.hop.clickbank.net/
Kalh tyxh kales mou
- 16-06-2007, 11:02 #2
Ειρηνη καλως ηρθες!!
πολυ ευχαριστη η επισκεψη σου και πολυ ελπιδοφορα!
ημουν κι εγω περιπου στα κιλα σου και το αντιμετωπιζω ακριβως με τον τροπο που περιεγραψες: προσπαθωντας να κοψω απλα τις υπερβολες.κι εγω επισης θα ειμαι πολυ ευχαριστημενη στα 70, δεν θελω κατι αλλο..
μονο που εγω ειμαι περιπου στη μεση ακομα, χωρις πισωγυρισματα αλλα και χωρις μεγαλη διαθεση για περιορισμο αυτη τη στιγμη...
οποτε εχεις ορεξη μπορεις να μας περιγραψεις με περισσοτερες λεπτομερεις την πορεια σου (κυριως το τι σου εκανε το "κλικ" και μπορεσες να δεις αυτο που δεν εβλεπες "μια ζωη "οπως λες και να αλλαξεις τις υπερβολλες ειτε στην διατροφη ειτε στις διαιτες με μια ισορροπημενη διατροφη)
σε ποσο χρονο το καταφερες αυτο που περιγραφεις?
ευχομαι να εισαι καλα και σταθερη ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στα τωρινα κιλα σου !
(αν θες γραφε στα ελληνικα για να μας διευκολυνεις)
16-06-2007, 12:55 #3
Καλημερα Ειρηνη και καλως ορισες στο eating disorders!!!
Ενα μεγαλο μπραβο για την απωλεια σου! Θελει μεγαλη δυναμη και γερα νευρα
αυτο που καταφερες και εδω μεσα το ξερουμε ολες πολυ καλα.
Για ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω,μαζι σου...
πολλα φιλια!
16-06-2007, 13:04 #4
Καλως ηρθες Ειρηνη!!
Ηεμπειρια σου καταπληκτικη!!!
Θα βοηθησει πολλα παιδια εδω που θελουν να κανουν διατροφη για χασιμο κιλων.
Περιττο να πω τι δυναμη ψυχης χρεαζοταν αυτη η προσπαθεια,και γι'αυτο φανταζομαι και ποσο δυνατος ανθρωπος εισαι.
Ευχομαι να εισαι καλα παντα και να χαιρεσαι τα 70 κιλα που ειναι η επιβραβευση για τον μεγαλο αγωνα που ειχες.
Εμεις παντα εδω και για σενα,και εσυ με την σειρα σου για εμας.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1
16-06-2007, 16:54 #5
Ειρηνη
η αληθεια ειναι δεν μπορω να καταλαβω πως σε βοηθησε στο χασιμο κιλων το συγκεκριμενο βιβλιο.Και αυτο το λεω γιατι αυτο που πραγματευεται το βιβλιο ειναι πως οι ευσωμοι να κανουν σεξ με τον η την συντροφο τους.Και για να το πουμε ακομα πιο απλα οτι και οι ευτραφης μπορουν να εχουν σεξουαλικη ζωη.
Εγω θα περιμενα να μας πεις''με λενε ειρηνη ειμαι 100 κιλα και εχω μια υπεροχη σεξουαλικη ζωη!!!''
Βεβαι το ενδιαφερον ειναι οτι μπορει να υπαρχει καμα σουτρα για τους ευσωμους.Αυτο δεν το ηξερα.Αλλα ειμαι σιγουρη οτι η κλασικη εκδοση του καμα σουτρα εχει τοσες επιλογες που μας καλυπτει ανετα ολα τα μεγεθη ειτε σε βαρος ειτε σε υψος.
Παρ'ολα αυτα μπραβο παλι για τα κιλα που εχασες .Μηπως οφειλονται κυριολεκτικα στο βιβλιο?
Αυτο θα μπορουσα να το βρω ενδιαφερον!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
17-06-2007, 21:14 #6
Εγώ θα ήθελα να πώ (πέρα από το "ΜΠΡΑΒΟ κοπελιά για ότι κατάφερες....") οτι δεν καταλαβαινω γιατί dexa περίμενες να πεί ότι έχει σεξουαλική ζωή στα 100 κιλά...??
Νομίζω αυτό ειναι αυτονόητο...ή κάνω λάθος?
Δεν γνωρίζω σχεδόν καμία κοπέλα υπέρβαρη να μην είχε ενεργή σεξουαλική ζωή...μόνο μια έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο και δεν την ήξερα προσωπικά!
Εδώ είχα εγώ που ήμουν κατα πολύ πάνω απο τα 100 κιλά και εξακολουθώ να είμαι...και εξακολουθώ να έχω σεξουαλική ζωή!
Οπως και να `χει...eirini....ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!
Σου ευχομαι να μεινεις κολλημενη στα κιλα αυτα και να μην παρουν την ανηφόρα ποτέ ξανα!
18-06-2007, 00:26 #7
ponny-22 νομιζω με παρεξηγησες.
Αυτο που λες εσυ λεω και εγω.Οτι η σεξουαλικη ζωη του υπερβαρου κατα ενα μεγαλο μερος δεν εχει να κανει μετα κιλα του.Να θυμισω οτι ημουν 155 κιλα και το λεω απο πειρα.Τα κιλα μου δεν με εμποδισαν στο σεξ.
Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως ενα βιβλιο που λεει ''ειστε ευσωμη?μην στεναχωριεσται.μπορειται να ειστε ευσωμοι και να εχεται σεξουαλικη ζωη ,και να περναται γενικα καλα,μεχρι και καμα σουτρα ειδικο για ευσωμους διαφιμιζει ,μπορει να δωσει το εναυσμα σε καποιον να αγωνιστει για να χασει τα παραπανω κιλα που εχει.
Δεν προτρεπει κανεναν να χασει κιλα για τον οποιοδηποτε λογο.
Κατα τα αλλα να ξαναπω οτι υποστηριζουμε το ιδιο πραγμα.
Και εγω το εχω δηλωσει σε δημοσιευση σε θεμα σχετικο με το σεξ και παχυσαρκια στην σελιδα μας.
ΦΙΛΙΑ!!!!1
18-06-2007, 11:37 #8
ΕΙΡΗΝΗ,Ή ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ,Ή ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ-ΑGENTA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΤΟΜΕΙΣ" ΚΑΙ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ,ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΙΣ! ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΛΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΗ!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΕΓΙΝΕΣ ΤΟΣΟ ΕΝΕΡΓΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΑ ΕΡΕΨΕΣ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ "ΕΙΔΙΚΗ" ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΡΜΟΤΕΡΟΙ PARTENERS!!!!!!!!!!!!!!
18-06-2007, 12:47 #9
Αξιο ο,τι και να σε βοήθησε να φτασεις στο στοχο σου....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!!Μπραβο και για τη δυναμη που ειχες και αδυνατισες μόνη σου!!!Παντα επιτυχιες!!!
18-06-2007, 15:24 #10
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ VM ,AN ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΒΙΒΛΙΑ.ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΟΧΙ ΑΝΟΗΤΟΙ!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.
18-06-2007, 16:26 #11
Και η κολοκυθοπιτα καλη!!!!!
Οπως η τυροπιτα ,σπανακοπιτα ,κοτοπιτα,και οτι τελειωνει σε -πιτα!!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!1
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....