Results 16 to 30 of 49
-
19-03-2007, 08:18 #16
Ύστερα από μια ατυχής εγκυμοσύνη στην οποία με ταράξανε σε ορμόνες οι οποίες όπως καταλαβαίνεται με φουσκώσανε σαν γαλόπουλο είπα να ξεκινήσω και εγώ σοβαρά δίαιτα και γυμναστική.
Μια εβδομάδα εχω που άρχισα και η ζυγαριά δείχνει ένα και κάτι γραμμάρια λιγότερη. Μονο που κατάφερα να τρέξω μια φορά μόνο στο γήπεδο. Δεν πειράζει όμως άντε καλή αρχή ????και μην πετάτε τα κιλά σας στους άλλους??.χε χε
- 24-03-2007, 21:52 #17
Γεια σας!! Τι μου κανετε ??? Ολοι καλα κι αδυνατισμενοι ????????
Μεχρι στιγμης τα παω αρκετα καλα κι ειμαι περηφανη!!! Σαν αρχικο στοχο ειχαμε βαλει τα 9 κιλα κι εως τωρα εχω χασει τα μισα!!!!!!!!! Αντε να φυγουν κι τα υπολοιπα για να παμε για την επομενη 10αδα...εχει μελλον ακομα αλλα εχω αλλαξει παρα πολυ τις διατροφικες μου συνηθειες κι μαρεσει αυτο.Επιτελους εφαγα οσπρια μετα απο χρονια!!!!
Φιλια πολλα κι σας ευχαριστω για την βοηθεια σας κι την στηριξη σας.Μουατςςςςςςςςςςς
26-03-2007, 08:21 #18
ʼντε μπράβο βρε αγγελάκι μου
Εγώ είμαι στα δυο και συνεχίζω
27-03-2007, 01:08 #19
ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ!!!
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
02-04-2007, 13:18 #20
Γεια σας!! Κι καλη Μ.Εβδομαδα να εχουμε!!
Τι μου κανετε ???
Εγω παω αρκετα καλα ειμαι πολυ ευχαρτιστημενη.Εχω χασει σε διαστημα 1μηνος κι 1 βδομαδας 5 κιλα!!! Καλα δεν ειναι ???
Λοιπον παιδακια μου την κανω γι αυτες τις μερες στο εξοχικουλη μου για να ξελαμπικαρει κι το μυαλο λιγο :;
Σας ευχομαι να περασετε μια ηρεμη Ανασταση κι καλο Πασχα σε ολους!!!
Φιλακια!!
02-04-2007, 19:32 #21
Καλή συνέχεια! !!!!
Είναι υπέροχο να πετυχαίνεις εναν τέτοιο σημαντικό στόχο !
Να σκέφτεσαι ότι κάθε γραμμάριο οπου φέυγει, είναι άλλη μια επιτυχία για σένα.....
03-04-2007, 08:19 #22
Καλό Πάσχα αγγελάκι,καλή συνέχεια καλη ξεκουραση για ολους μας
03-04-2007, 11:45 #23
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΓΕΚΑΚΙ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
03-04-2007, 18:55 #24
Mpravo Agelaki,
xara sto kouragio sou!
Kalh anastash kai kalo pasxa!
Filia se olous !
Aneta
03-05-2007, 21:49 #25
Γεια σας !!
Περασε ενας μηνας ακριβως που εχω να σας γραψω...μπαινω κι σας διαβαζω!
Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενη...πανε δυο μηνες που εχω ξεκινησει την διαιτα κι εχω χασει ΜΟΝΟ 4,5κιλα!!
Στην αρχη πηγαινα πολυ καλα,τις τελευταιες βδομαδες ομως εχω κολλησει στην κυριολεξεια.Την προηγουμενη βδομαδα εκανα σχετικα αυστηρη διαιτα με λιγη ποσοτητα φαγητου κι αρκετες σαλατες κι εχασα μονο 400γρ.!!!!!
Με χει πιασει παρα πολυ αγχος κι δεν ξερω τι να κανω.Στεναχωριεμαι που χανω τοσο λιγο κι φοβαμαι μην τα παρατησω κι αρχισω παλι να τρωω.Εχω προβλημα κι με το θυροειδη μου,πρεπει να παω να το κοιταξω μηπως θελει παλι ρυθμιση.
Προχτες με πιασαν τα κλαματα κι δεν μπορουσα να συνελθω..ημουν στο δρομο κιολας κι με κοιταγε ο κοσμος να κλαιω..
Το μονο καλο ειναι οτι συνεχιζω να επισκεπτομαι την διαιτολογο.Κι να προσπαθω να ακολουθω την διαιτα οσο πιο πιστα μπορω.
Μηπως τελικα τζαμπα κανω διαιτα ? Μηπως δεν προκειται να αδυνατησω ποτε κι σε ολη μου την ζωη θα ειμαι ετσι ??
Δεν μαρεσω καθολου!!!!!!! Ντρεπομαι πολυ για τον εαυτο μου!! Εχω κλειστει στο σπιτι κι ντρεπομαι να βγω εξω γιατι πιστευω οτι με κοροιδευουν!! Εχω χασει τελειως την αυτοεκτιμηση μου κι με στεναχωρει πολυ αυτο..δεν ειμαι πια ο ευατος μου,ακομα κι οταν μιλαω δεν ειμαι εγω!!
03-05-2007, 22:06 #26
Ελα ρε aggelaki μην στεναχωριεσαι!!!
Μπορα ειναι και θα περασει!!!
Μηπως να ζητουσες να σου αλλαξει λιγο την διατροφη?
Η μηπως να εκανες μονο αποτοξινωση 1-2-3 ημερες μονο υγρα η μονο σαλατες η μονο σουπιτσες knorr που εχουν και πολυ λιγες θερμιδες?
Ισως ετσι ξεκολλησεις.
Στο ευχομαι!!
ΦΙΛΙΑ!!
04-05-2007, 13:25 #27
για δοκιμασε στην εβδομαδα σου να υπαρχει μια μερα αποτοξινωσησ....εγω το εχω αυτο και ξεμπλοκαρω κατευθειαν!
04-05-2007, 13:47 #28
Καλημερα σας κι σας ευχαριστω πολυ που με βοηθατε!!
Εχω κανει αποτοξινωση με σαλατες ολη μερα.Τιποτα δεν εγινε!!! Δεν εχασα ουτε ενα γραμμαριο !!!!
Μακαρι να ειναι μπορα οπως λες dexa...
05-05-2007, 19:33 #29
Αγγελάκι... σε παρακαλώ, στην αρχή των μηνυμάτων σου έγραψες κάτι και για έναν ψυχολόγο... Πήγες? δεν τον ανέφερες πουθενά και μου'δωσες την εντύπωση ότι τελικώς δεν τον επισκέφτηκες
Είσαι ,από ότι γράφεις, νέα στο ρόλο της μανούλας, έκοψες παράλληλα το τσιγάρο και μένεις και μέσα στο σπίτι... εμένα αυτά μου χτυπάνε κάποια προειδοποιητικά καμπανάκια...
Καθότι λοιπόν είσαι και "αγγελάκι" μήπως θα έπρεπε να ανοίξεις λίγο τα φτεράκια σου και να πεταρίσεις λίγο έξω?
Να συνανστραφείς κόσμο... βγες με άτομα όχι τις κολλητές σου πχ όπου δε θα μπορείς να σκεφτείς τα προβλήματά σου και να κλαφτείς... Πετάρισε λίγο έξω, σταμάτα να σκέφτεσαι τα κιλά, τη ζυγαριά και ότι άλλο σε αγχώνει...
Δεν κοιμάσαι και καλά, ξέρεις τι εκνευρισμό προκαλέι αυτό? (ξέρεις, ξέρεις...) Σου ρίχνει όλη τη διάθεση, αντλεί την ενέργειά σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και κάνε ένα ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ από αυτά που σε κυνηγάνε.
Τη δίαιτά σου μη τη σταματήσεις, κρίμα είναι, 9 κιλάκια είχες στόχο, έχασες τα μισά, αλλά συμβουλεύσου κάποιον να σε στηρίξει επαγγελματικά τώρα που το χρειάζεσαι.
06-05-2007, 13:35 #30
Kyveli Γεια σου!!
Οχι..δεν πηγα σε ψυχολογο,πολυ σωστα το καταλαβες !! Η αληθεια ειναι πως το θελω,νιωθω οτι θα με βοηθησει κι θα με στηριξει πολυ αλλα....ντρεπομαι να παω!!! Οσο χαζο κι αν ακουγεται ετσι ειναι ! Γενικα δεν μιλαω για το θεμα των κιλων πουθενα! Αν σου πω πως μονο εδω μεσα εχω ανοιχτει,θα το πιστεψεις ?
Το τελευταιο διαστημα προσπαθησα κι πετυχα να βγω λιγο εξω απο το καβουκι μου κι να κανω καινουργια πραγματα οσο αυτο ειναι δυνατον μιας κι εχω μωρο ! Αρχισα να βγαινω εξω μαζι με το μωρο μου,πηγαμε για καφε με τον αντρα μου,αγορασα μερικα καινουργια ρουχα (δεν το ειχα σκοπο ακομα αλλα ετσι για να βγω απο τα ρουχα εγκυμοσυνης ,να ανανεωθω),αγορασα καλλυντικα,πηγα κομμωτηριο!! Εκανα κατι που μου φτιαξε την διαθεση!
Απο φιλες που λες ετσι κι αλλιως ατυχησα!! Δυστηχως δεν εχω κανεναν δικο μου ανθρωπο να μιλησω.
Δεν την σταματαω την διαιτα μου,οχι ακομα τουλαχιστον! Νιωθω ακομα δυνατη για να την συνεχισω! 'Η μαλλον υπαρχουν 2 λογοι που με κανουν να συνεχισω για 2 μηνες ακομα.Υπαρχει το κινητρο δλδ.
Επαψα να ζυγιζομαι σε καθημερινη βαση κι να σκεφτομαι το φαγητο.Προσπαθω να τηρω την διαιτα μου οσο περισσοτερο μπορω.Αυτην την βδομαδα ορθοποδησα,σηκωσα τα φτερα μου,εβαλα το πεισμα μου κι προχωρησα σταθερα, δεν εχω ξεφυγει απο την διαιτα....αναρωτιεμαι ομως τι θα γινει αν στο ραντεβου μου με την ζυγαρια δειξει οτι δεν εχασα ή οτι εχασα 400γρ. ? Πολυ φοβαμαι οτι τοτε θα γκρεμοτσακιστω!
Σε ευχαριστω πολυ για τον ενδιαφερον σου κι τις συμβουλες! Θα τις ακολουθησω! Μου εδωσες πολυ κουραγιο!ευχαριστω !
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία