Πειτε μου καλη αρχη..την χρειαζομαι!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Γεια σας !! Dexa μου εδω ειμαι σας διαβαζω αλλα δεν εγραφα.Εχω απογοητευτει παρα πολυ με την διαιτα μου.Βεβαια συνεχιζω ακομα με δυναμη κι αισιοδοξια! Προσπαθω να ειμαι ολο κι πιο ακριβης κι να μην κανω παρατυπιες.Εκανα εξετασεις κι το θυροειδη μου βρισκεται σε καλο επιπεδο.Οποτε κατι αλλο φταιει που εχω κολλησει ετσι.
    Εσυ τι κανεις ? Πως τα πας ?

Senior Member
    Προσ το παρον καλα.εχω χασει 11 κιλα σε 25 μερες.
    Ευχομαι ετσι να συνεχισω.
    Μην το βαζεις κατω αγγελακι!!!!!!!
    Το καλο ειναι οτι ο θυροειδης ειναι ενταξει.
    Οσο για τα κιλα τρως τρια γευματα την ημερα?
    Πινεις τουλαχιστον 2 λιτρα υγρα?
    Ενεργησε κανονικα?(τουαλετα)
    Κινησε εστω και λιγο?
    Μηπως να αλλαζες λιγο την διατροφη σου ,για να ξεκολλησει ο μεταβολισμοσ σου?
    Τι να τον κανουμε ματια μου.Εχει και το δικιο του.Μετα απο τοσεσ διαιτες μας εκδικειται!!!!!
    Ψαξτο λιγο και ειμαι σιγουρη θα την βρεισ την ακρη.
    ΦΙΛΙΑ!!!!1

Μπραβο dexa!!!! 11 κιλα νομιζω πως ειναι πολυ καλα!!! Με διαιτα τα χανεις ή εχεις βαλει δακτυλιο?(ειμαι λιγο ασχετιδου με αυτα) Αντε γρηγορα κι ευκολα να φυγουν κι τα υπολοιπα!!

Ναι κι γω χαρηκα για το θυροειδη που ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα!! Σου απανταω στα ερωτηματα:

-Δεν τρωω τρια γευματα την ημερα,οχι.Συνηθως τρωω 2 μεσημερι κι βραδυ,το πρωι μου εχει ενα ποτηρι γαλα με δημητριακα αλλα δεν τα τρωω παντα.Το γαλα που κι που το πινω.

-Αλλοτε πινω πολυ νερο αλλοτε οχι.Τις περισσοτερες φορες οχι δεν πινω τοσο νερο.

-Το εντερο δουλευει κανονικα!

-Κινουμε σε γενικες γραμμες πολυ λιγο..το μωρο ξαγρυπνα την νυχτα οποτε την ημερα σερνομαι κι δεν κινουμαι καθολου!! Μονο οταν κοιμηθει το βραδυ κι ειμαι φρεσκια θα βγουμε καμια βολτα με το καροτσι κι αυτο οχι παντα!!

Dexa μου με τις ερωτησεις διαπιστωσα πως πρεπει να διορθωσω μερικα πραγματακια για να βοηθησω τον μεταβολισμο μου να χασει !! Εσυ τι λες ???

Σε ευχαριστω!!!

Senior Member
    Το επιασες αγγελακι!!!!!!!!
    Τα κιλα τα χανω με την βοηθεια δακτυλιου!!!!!
    Εγω δεν ειχα πια ουτε την υπομονη ουτε την δυναμη να συνεχισω με διαιτες ,που παρεπιπτωντος μπορω να γραψω ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ μετα απο τοσα χρονια!!!!!

2 γευματα +πρωινο θεωρουνται τρια γευματα.Ακομα και το ποτηρι γαλα ειναι γευμα
    Μην το αμελεις.Πρεπει να εχεις καυσεις αλλιως το λιπος δεν λεει να λιωσει!!

Θα μαθεις να πινεις νερο.Τουλαχιστον 1 1/2 λιτρο την ημερα η υγρα γενικα ,μπορει να ειναι και τσαι αυτο ,γιατι αλλιως δεν θα πηγαινουμε τουαλετα και δεν θα κανουμε πιπι!!!!Και πως θα φυγει το λιπος?

Μπραβο στο εντερο που δουλευει κανονικα.Πολυ σημαντικο!!!!!

Στην φαση που εισαι με το μωρο ,μονο το ξενυχτη και οι δουλειες που εχεις να κανεις εκ των πραγματων ειναι πολυ καλα.Αλλα και η βολτα με το καροτσακι τελεια!!!!Να το κεθιερωσεις!

Προσπαθησε να πινεις νερο πριν να φας, να τρως αργα,και το ενα γευμα απο το αλλο να απεχει τουλαχιστον κοντα στις 4 ωρες!!

Μην αγχωνεσαι και μην με το παραμικρο νευριαζεις,ακομα και εαν καποια φορα χαλασεις λιγο η ακομη και πολη την διαιτα σου δεν χαλασε και ο κοσμος.Αρκει να μην γινεται συνεχεια.

Καλη επιτυχια !!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234