Εμένα τελικά ποιο είναι το προβλημά μου; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Senior Member
    Γύρισα και όχι αλώβητη.... ξανακύλισα στην σχέση το ομολογώ αλλά η δική μου ψυχολογία είναι καλύτερη και σαφώς νοίωθω κυρίαρχη όσον αφορά τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου. Κατά τα άλλα μαύρισα ναι, σοκολάταααααα, γλέντησα, βγήκα, ήπια, γύρισα, χόρεψα πάνω σε μπάρες που δεν λύγισαν χαχαχαχα και έχω γυρίσει με τις μπαταρίες πλήρως φορτισμένες και απίθανη διάθεση που δεν χαλάει όυτε από τις εκλογές, ούτε από το βασανάκι μου (τον καλό μου ντε), ούτε από το πήξιμο της δουλειάς. Α! και δεν ζυγίστικα... ουαου!!χαχαχα!!!

Senior Member
    Originally posted by elpida
    Γύρισα και όχι αλώβητη.... ξανακύλισα στην σχέση
    Μ' αρέσει, που έτσι όπως το λες, είναι σαν να παραδέχεσαι την αυτοκαταστροφή σου! :) :) :) Μου θυμίζει λίγο, προέκταση σκέψης διατροφικά διαταραγμένου.χεχεχε :) :) :)

Senior Member
    Χαχαχαχα, το λιγο μου αρέσει

Senior Member
    Είπα να το ανεβάσω λίγο στην λίστα (για σένα dexaκι που με ρώτησες για το καλοκαίρι).... για να μην γεμίσω όλο το forum με τα ίδια μυνήματα...

Senior Member
    Ελπιδακι που εισαι????
    Και τι κανεις????
    Και πως παει η προσπαθεια Νο2 ?????
    Και ο καλος ειναι σαν παλιος αλλιως η επειδη ειναι νεος ειναι απλα ωραιος????
    Και τα κιλακια μας τι κανουν????
    Και σε προσεχει ????
    Και θα ερθεις στον βολο πρωτα ο θεος εαν μπορεσουμε να παμε????

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by elpida
    Γύρισα και όχι αλώβητη.... ξανακύλισα στην σχέση το ομολογώ αλλά η δική μου ψυχολογία είναι καλύτερη και σαφώς νοίωθω κυρίαρχη όσον αφορά τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου. Κατά τα άλλα μαύρισα ναι, σοκολάταααααα, γλέντησα, βγήκα, ήπια, γύρισα, χόρεψα πάνω σε μπάρες που δεν λύγισαν χαχαχαχα και έχω γυρίσει με τις μπαταρίες πλήρως φορτισμένες και απίθανη διάθεση που δεν χαλάει όυτε από τις εκλογές, ούτε από το βασανάκι μου (τον καλό μου ντε), ούτε από το πήξιμο της δουλειάς. Α! και δεν ζυγίστικα... ουαου!!χαχαχα!!!
    ο καλός είναι ο γνωστός και μη εξαιρεταίος, γνωστός και ως βασανάκι αλλά αφού είμαι εγώ καλύτερα με αντιμετωπίζει (ή μηπως εγώ τον αντιμετωπίζω;) διαφορετικά. Στα κιλάκια είμαι πάνω κάτω στα ίδια, κάτι γραμμάρια κάτω αλλα χώρίς δίαιτα και προσπάθεια. Καλό αυτό. Τώρα τρέχω με τις εκλογές και απο 16 Σεπτέμβρη επανέρχομαι με διατροφούλα και γυμναστήριο με super sexy γυμναστή (κολάστηκα πάλι η γυναίκα) και καινούργιο κόλλημα που σκέφτομαι να ψάξω λίγο παραπάνω η αναρρίχηση (σαν ένα δεμένο γιουβαρλάκι που θα φωνάζει βοήθεια κατεβάστε με στο μισό μέτρο πάνω από την γη... χαχαχα ). Θα το δοκιμάσω και θα δω. Από ψυχολογία κάθε μέρα και καλύτερα. Χαμογελάω πιο πολύ, αισθάνομαι όμορφα αλλά και μετά απο πολύ καιρό και όμορφη. Πολύ αισιοδοξία, αλλά πολύ όμως, λες και παίρνω ναρκωτικά 1 πράγμα....

Senior Member
    Α και όσο για τον Βόλο ευελπιστώ μιας και όλο και κάτι σκάει, μια οι εκλογές, μετά στις 22 κάτι σεμινάρια, ελπίζω να μου μείνει και κανένα ΣΚ ελεύθερο

Senior Member
    χαιρομαι παρα πολυ για σενα..ειλικρινα..μια-μια παιρνουμε τον δρομο της επιστροφης στην υγιεινη και χαρουμενη ζωη!..στην ζωη που αξια δεν εχουν τα +-10 κιλα αλλα εμεις..εμεις που μας αγαπαμε για αυτο που ειμαστε και δινουμε και το δικαιωμα στους αλλους να κανουν το ιδιο..!!!..
    καλη συνεχεια γλυκια μου..
    η ζωη ειναι ωραια!!!

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΠΙΔΑΚΙ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.......ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ !!ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Μπραβο ελπιδα μπραβο!!!!
    Ολα καλα ολα ανθηρα που ελεγε και ο βουτσας!!!

Περιμενω ανυπομονα να σε γνωρισω ,και ευχομαι ως δια μαγειας το τελευταιο σαββατοκυριακο του σεπτεμβρη να σε ξεχασουν ολοι!!!!!!!
    Για να σε εχουμε εμεις!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    Εlpida!!!!!!!!Με ακους!!!??????????
    Που εισαι βρε ελπιδα???
    Δωσε ενα σημειο ζωης!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    ελα dexa μου... ειμαι σε αντικοινωνική φάση αυτές τις μέρες.... κύλησα πάλι και με έχει πάρει απο κάτω

Senior Member
    ελπιδακι ελα..μην πεφτεις σε παρακαλω..εδω ειμαστε μια παρεα..τα ιδια αντιμετωπιζουμε..και γω χτες εκλαιγα με τις ωρες...πολυ κλαμα και δυστυχια αισθανομουν..δεν καταλαβα αν εκλαιγα για το οτι πρεπει να χασω καποια κιλα ή για το οτι εχω χασει πολυ σημαντικα χρονια της ζωης μου τα οποια δεν γυρνανε πισω..παλεψε το..εχεις κανει βηματα..μπορεις κοριτσακι..μπορεις!..πρεπει να δωσουμε δυναμη η μια στην αλλη..ολα τα κοριτσια εδω..ειμαστε σαν κρικοι..και το πιστευω!

Senior Member
    ελπίδα σήμερα έχεισ project...βάλε δυνατα την αγαπημένη σου μουσική, ντύσου και βγες έξω...στον κόσμο...στον φρέσκο αέρα...με ή χωρίς παρέα....κοίταξε βιτρίνες και βάλε στο μάτι κάτι όμορφο που θα αγοράσεις όταν θα είσαι καλά και στα κιλά που θες... χαμογέλα...οχι τοσο ποιο πολυ!!!!!!!!!

Senior Member
    Ελπιδάκι όλα περνάνε! Και τώρα που είσαι σε τέτοια φάση, κι αυτό θα περάσει...ναι, για άλλη μια φορά θα πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να μην εγκαταλείψεις τον εαυτό σου. Βγες έξω, πήγαινε μια βολτίτσα να ξεκαθαρίσει η σκέψη σου και πάρε δύναμη απ'τον ίδιο τον εαυτό σου...
    Κι εμείς εδώ είμαστε.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast