ΕΧΤΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

ΕΧΤΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ!!

Από μικρή είχα παραπάνω κιλά. Μετά από μεγάλα σκαμπανεβάσματα μεταξύ 70 και 95 κιλών τα τελευταία χρόνια έχω φτάσει να σιχαίνομαι τον εαυτό μου.

Με λένε Κέλλυ, είμαι 26 χρονών, 93 κιλά (95 κιλά την 1η Μαρτίου), με ένα γιο 20 μηνών, φλεβική θρόμβωση που χρήζει χειρουργείου και με έναν άντρα που με περνάει 10 πόντους και εγώ τον περνάω 10 κιλά!

Εχτές σας ανακάλυψα και πιστεύω ότι μπορούμε να αλληλοβοηθηθούμε γιατί ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ! Δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα για γυμναστήριο ή διαιτολόγο. Όμως τον Μάιο θα επισκεφθώ για 6μηνη επανεξέταση τον αγγειοχειρούργο μου, ο οποίος μου είχε συστήσει να χάσω σε πρώτη φάση τουλάχιστον 15 κιλά. Κι εγώ τόσους μήνες έτρωγα ότι "σκατολοϊδη" έβρισκα μπροστά μου. Νιώθω ότι είμαι βουλημική, μόνο που δεν προκαλώ εμετό. Όταν όμως με πιάνει η μανία, τρώω ότι βρω μπροστά μου σε ελάχιστο χρόνο και μετά το μετανιώνω. Σήμερα κλείνω την 1η μου βδομάδα δίαιτας κι έχω απώλεια 2 κιλών. Θα καταφέρω άραγε να συνεχίσω;;;

Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ! ΤΙ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙΣ? ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Junior Member
    Είμαι 1.64. Πάντα ήμουν "νταρντανογυναίκα" και πάντα είχα πιο έντονο πρόβλημα με στην περιφέρεια αλλά τώρα το 'χω παρακάνει... Έχω κυτταρίτιδα μέχρι στα γόνατα...

Originally posted by aggeliki_kr
    Είμαι 1.64. Πάντα ήμουν "νταρντανογυναίκα" και πάντα είχα πιο έντονο πρόβλημα με στην περιφέρεια αλλά τώρα το 'χω παρακάνει... Έχω κυτταρίτιδα μέχρι στα γόνατα...
    Α, δεν ειναι τιποτα.....κυτταριτιδα στα γονατα εχω κι εγω που ειμαι 1,70 και 68 κιλα!!!! αλλα τι να πεις...ατιμη κοινωνια....

Senior Member
    Με λενε ΜΑΡΙΝΑ ειμαι 1.62 και 150 κιλα!!
    Καταλαβες aggeliki-kr οτι εγω ειμαι η νταρντανογυναικα!!
    Καταρχην καλως ηρθες.Εδω θα εχεις οτι βοηθεια η πληροφοριες θελεις απο εμας ολους.
    Κατα δευτερον προεχει η υγεια σου .πρεπει να εισαι καλα πρωτα για το παιδι σου (να σου ζησει)και μετα για σενα .
    Και τελος μην αγχωνεσαι και ολα θα λυθουν.
    Να πεταξεις οτι βλακεια κυκλοφορει στα ντουλαπια σου.
    Να εισαι με ενα μικρο εμφιαλωμενο στο χερι.
    ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ .
    Να βρεις να ασχολησε ολη μερα με κατι .Εσυ και τα χερια σου.Μεχρι κεντημα θα σου πω να ξεκινησεις.Αν και με το μωρο και το σπιτι δεν θα παιρνεις ανασα!!
    Και τελος να εισαισε επαφη μαζι μας η με οποιους αλλους θελεις για να μιλας να ξεσπας να φωναζεις να συζητας να γελας και να κανεις οτι γουσταρεις.
    Εδω και αλλου θα βρεις πολλα τρικς για να μπορεσεις να χασεις κιλα.

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!

Junior Member
    Καλημέρα
    είμαι η Ρούλα, είμαι 110 κιλά και 1.63 ύψος
    επιτέλους κι εγώ σας ανακάλυψα
    τη Δευτέρα μπαίνω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας να κάνω εξετάσεις προεγχειριτικές κι αν όλα πάνε καλά θα κάνω sleeve.

φιλιά

Καλώς όρισες!!!
    Με το καλό οι εξετάσεις σου και όλα να σου πάνε κατ'ευχήν...
    Τα κιλά πέφτουν εύκολα τελικώς όσο το ηθικό παραμένει ψηλά.

Member
    γεια κι απο μένα , πρώτη μέρα εδώ κι είναι σαν ενα τεράστιο δωμάτιο με μουρμούρες γύρω γύρω και φωνούλες ανύσηχες κι αγαπημένες

κουράγιο

Junior Member
    καλησπέρα με λένε ελένη και έχω πολλά κιλά δεν ζυγιζομαι πια μάλλον ειμαι καμια 140 είμαι χαλια ψυχολογικά και έχω παρατίσει τον εαυτό μου εδώ και καιρό ¨(

Senior Member
    Καλημερα αγγελικη!!
    Τι νεα εχουμε ?Πως πας??
    Συνεχιζεις την διαιτα?
    Επισκεφτηκες τον γιατρο σου για την φλεβικη θρομβωση που εχεις??
    ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!?
    Τωρα ειναι σε μια ηλικια που θα αρχισει τα τρελλατου και θα παθενεται απανωτα τα σοκ!!!
    Μην χανεσαι Αγγελικη μου !!!
    Περιμενουμε νεα σου!!
    ΦΙΛΙΑ!!

Junior Member
    Καλησπέρα σας παιδιά!
    ti nea?
    roulame sou εύχομαι όλα να πάνε κατ`ευχήν μεσα απο την καρδιά μου και να μην παρουσιάσεις καμία επιπλοκή!Οι πρώτες βδομάδες ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασίας και πρεπει να ακους κάθε λέξη του γιατρου!
    Ακομα ελπίζω οι εξετάσεις σου να είναι καλα και να προχωρίσεις χωρίς πρόβλημα!
    Καλή αρχή!!!Καλό χάσιμο κιλών!
    Να σκέφτεσαι θετικά!Είναι φάρμακο!

Junior Member
    γεια σου lenaki
    καθε αρχη και δυσκολη (νομιζω γιατι και εγω στην πολυ πολυ αρχη ειμαι) το οτι ειμαστε ομως εδω και κανουμε chat σημαινει οτι θελουμε να κανουμε αυτη την αρχη και σιγουρα θελουμε υποστηριξη και αυτη σιγουρα την έδω την εχουμε !
    Καλή αρχή!!!