Oi teleutaies stagones elpidas - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
    Senior Member
    REDCIRCLE ΧΡΙΣΤΟς ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
    Ευχαριστω γιατην απαντηση.Την ειδα σημερα.Βλεπεις σε εμενα ισχυει ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση.Με τον αντρα μου εχουμε κρεωπολειο και δικη μας χοιροτροφικη μοναδα και καταλαβαινεις οτι το πασχα εμεις ουτε να ...προυτ...!! που λεει ο λογος.
    Χαιρομε που σου αρεσει η παρεα εδω.
    Διαβασα το προγραμμα της ημερας σου και κοπικαν τα ποδια μου βρε κοπελια!!Μονο που το διαβασα εχασα κιλα...!!Τι κουραση τραβας.Μπραβο και παλι μπραβο!!
    Οσο για την coca-cola αστην βρε κοπελια!!Κακο θα σου κανει και οχι καλο.Αν θελεις να πιεις κατι με ανθρακικο οπωσδηποτε πιες σουρωτη η σοδα!!Αλλιως να εχεις παντα ενα μικρο εμφιαλωμενο στα χερια και συσκευασιες τσαι μαζι σου για ωρα αναγκης.Δεν μπορεις να φανταστεις τι κυκλοφορει απο γευσεις .
    Τα νεα μου.Επιτελους βρηκα την ακρη.Θα κανω δακτυλιο.Ελπιζω να πανε ολα καλα.Βρηκα εναν καταπληκτικο γιατρο με μεγαλη εμπειρια και πανω απόλα τα λεει ολα και συνφερει!!!Ειναι ειλικρηνεστατος και ενημερωμενος μεχρι εκει που δεν παει.Ευχομαι να μην βγω ψευτρα!!
    Το ξερατε οτι μεχρι και ο Ο.Γ.Α δικαιολογει τα εξοδα χειρουργειου και νοσηλεια στις ιδιωτικες κλινικες!?!
    Οταν ψαχνεις τι βρισκεις!!!!
    Δεν ξερω να σου πω βιβλια που να αφορουν την ψυχολογια.Ξερω νασου πω οτι ενα καλο βιβλιο ετσι και αλλιως κανει την διαφορα και βοηθαει.
    Ενα απο τα βιβλια που εχω διαβασει και εχω περασει καλα και εχω γελασει με την ψυχη μου ειναι ''Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ''.Αν μη τι αλλο θα σου φτιαξει την διαθεση.Ο τιτλος αλληγορικος.

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    http://www.vitaequalis.gr/swf/indexloader.html

Παιδιά,

Στο "vitaequalis" η μητέρα μου κατάφερε πριν 7-8 χρόνια να χάσει 48 ολόκληρα κιλά!! (Και να μην αναφέρω πόσες αμέτρητες φορές το είχε προσπαθήσει στο παρελθόν...) Πήγε από τα 127 στα 79 μέσα σε διάστημα 8 περίπου μηνών!! ʼλλαξε η ζωή της! Και το σημαντικότερο: τα διατηρεί μέχρι σήμερα με αυξομείωση 3 κιλών περίπου (γιατί είναι άνθρωπος κι εκείνη, μην ξεχνιόμαστε!) ;-)

Να φανταστείτε ότι τότε δεν ήταν καν ιατρικό κέντρο, αλλά κρατούσε το ιατρείο μόνο ο ιδιοκτήτης-διατροφολόγος και κατάφερε να το αναπτύξει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυξάνοντας την πελατεία του.

Όταν ξεκίνησα κι εγώ δίαιτα εκεί απευθύνθηκα κι κατάφερα να χάσω 18 κιλά (από 93 στα 75) και τώρα που αποφάσισα ότι θέλω να χάσω κι άλλα την ίδια δίαιτα ακολουθώ. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα και γιατί οι γιατροί είναι υπεύθυνοι και γιατί θα κάνετε δίαιτα χωρίς να λιμοκτονήσετε, αλλά με το σωστό τρόπο για τον οργανισμό σας και γιατί δεν θα δείτε τη ζυγαριά σας να κολλάει στα κιλά. Κατάλληλος συνδυασμός τροφών χρειάζεται για να ξεκολλήσετε. Σκεφτείτε το!

Φιλικά :-)

Member
    Χριστός Ανέστη και πολλές ευχές σε όλους!!

Κλεάνθη: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες της Κοκα κολα λαιτ... Βασικά με νεδιέφερε να μάθω εαν εχει σταθεροποιητή βάρους γιατί κάποιος μου είπε έτσι και αναρρωτιόμουν... Επειδή το βάρος μου παραμένει σταθερό και είναι το κύριο πρόβλημά μου... το ψάχνω... Δεν πίνω πολύ κοκα κόλα... 1/5 από το κουτάκι αλλά κάθε μέρα όμως... Κάνω δίαιτα θερμίδων και μου καλύπτει την αίσθηση του γλυκού... Ειδικά με το τσιγάρο...

Dexa: Γλυκεια μου Dexa! Θένξ για την κατανόηση και την συνεισφορά σου. Σου εύχομαι ότι καλύτερο με την προσπάθεια που πας να κάνεις με το δακτύλιο... Είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά... Και εδώ είμαστε για να παρακολουθούμε και να σε ενθαρρύνουμε...
    Σόδα και σουρωτή... μμμ... αηδία είναι μωρε dexa μου!!! Προτιμώ νερό... αλλά δεν είναι γλυκο..... ¨οσο για κανα χυμό... ναι... μου αρέσει... αλλά μου ανεβάζει τις θερμίδες...

Dance: Καλά ε!!! Δεν θα το πιστέψεις... Μπηκα στην ιστοσελίδα του viatequalis και μου αρεσε πάρα πολύ... Ίσως να μπορέσουν να με βοηθήσουν, σκέφτηκα... Και όπως έψαχνα είδα ότι ανήκει στον Δελλή. Λοιπον, τον Δελλή μου τον έχει συστήσει επανελημμένα το αφεντικό μου (πρύτανης) ο οποίος από 156 κιλά είναι σήμερα 96 μέσα σε 1 χρόνο και συνεχίζει... Δεν είχα δώσει σημασία τότε... διότι έχω μπουχτήσει με τα διαιτολογικά κέντρα... αλλά σημερα και κατόπιν της προτροπής σου (και σ'ευχαριστώ γι' αυτο!!!) είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια... Πήρα και έκλεισα ραντεβού 9 Μαιου (το κοντινότερο που είχε)... Για να δούμε...
    Θέλω να του εξηγήσω ότι το πρόβλημα δεν έιναι τόσο οργανικό αλλά ψυχολογικό... να δούμε πως θα με αντιμετωπίσει....

Πολλά φιλια σε όλους

Senior Member
    Originally posted by RedCircle

Dance: Καλά ε!!! Δεν θα το πιστέψεις... Μπηκα στην ιστοσελίδα του viatequalis και μου αρεσε πάρα πολύ... Ίσως να μπορέσουν να με βοηθήσουν, σκέφτηκα... Και όπως έψαχνα είδα ότι ανήκει στον Δελλή. Λοιπον, τον Δελλή μου τον έχει συστήσει επανελημμένα το αφεντικό μου (πρύτανης) ο οποίος από 156 κιλά είναι σήμερα 96 μέσα σε 1 χρόνο και συνεχίζει... Δεν είχα δώσει σημασία τότε... διότι έχω μπουχτήσει με τα διαιτολογικά κέντρα... αλλά σημερα και κατόπιν της προτροπής σου (και σ'ευχαριστώ γι' αυτο!!!) είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια... Πήρα και έκλεισα ραντεβού 9 Μαιου (το κοντινότερο που είχε)... Για να δούμε...
    Θέλω να του εξηγήσω ότι το πρόβλημα δεν έιναι τόσο οργανικό αλλά ψυχολογικό... να δούμε πως θα με αντιμετωπίσει....

Πολλά φιλια σε όλους

Πω-πω RedCircle, πραγματικά σήμερα το πρωί που έγραφα για το vitaequalis αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να παρακινήσω κάποιον απ' το forum, για να γίνει γι΄αυτόν πιο εύκολη η υπόθεση "δίαιτα". Χαίρομαι πολύ που το έψαξες και δεν πήγε χαμένο το post!! 9 Μαΐου ε; Χαμός από ραντεβού ο Δελλής λοιπόν, αλλά είναι πολύ αξιόλογος, μακάρι να το διαπιστώσεις και μόνη σου!

ʼσχετο, διάβασα σ' ένα post σου ότι κάνεις αθλητικό χορό 7 χρόνια!! Εγώ κάνω 3 χρόνια latin και έχω ξεκινήσει αθλητικό κάτι μήνες.. Έχεις κατέβει σε διαγωνισμό ποτέ;; Εμπειρίες απ' το χώρο; Όποια λεπτομέρεια καλοδεχούμενη, αν φυσικά σ' αρέσει να μιλάς γι' αυτό! Φιλάκια

Member
    Κι εγω Latin κάνω Dance... Σε διαγωνισμό δεν έχω κατέβει διότι όπως θα έχεις καταλάβει το πρόβλημα του καβαλιέρου είναι μεγαλο... δυσευρετος!!! (αν και ο Κλεάνθης μου έχει πει ότι ενδιαφέρεται :) )
    Έχω κάνει αρκετές επιδείξεις όμως... Μου αρέσει να μιλάω για τον χορό διότι τον αγαπάω πολύ. Έχω αλλάξει διάφορουσ δασκάλους και τον τελευταίο χρόνο δεν έχω κάνει σχεδόν καθόλου διότι με πήρε πολύ από κάτω το πάχος μου και απομακρύνθηκα στη φωλιά μου....
    Μέσα από το φόρουμ όμως... τους τελευταίους 3 μήνες αισθάνομαι μια τάση αισιοδοξίας και...

...εχω μια ανακοίνωση για όλους μαζί με τις ευχαριστίες μου...

Πήρα το θάρρος και τηλεφώνησα στο δάσκαλό μου και ξαναρχίζω χορό την Παρασκευή!!!! Χοντρή, ξεχοντρή... θα ξαναχορέψω πάντως... δεν θα πετάξω 7 χρόνια στα σκουπίδια...

Α... ξέρεις ποιος είναι ο δασκαλός μου? Ο Παύλος από το So you think you can Dance.... και η Δήμητρα είναι η δασκάλα της κόρης μου που την άρχισα κι αυτήν!!!

Εσύ που μένεις? Που κάνεις χορό? Με ποιόν?

Φιλάκια προς το παρών

Senior Member
    Καλα βρε RED πηγαινες σε τετοια σκολη και με τετοιο δασκαλο και δεν λες τιποτα!!
    Μια διευθυνση ενα τηλεφωνο κατι βρε παιδι μου!!
    Φτανει τα παραταω τα ποντιακα !!!Ωρα για κατι πιο μοντερνο!!

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!

Senior Member
    Originally posted by RedCircle
    Κι εγω Latin κάνω Dance... Σε διαγωνισμό δεν έχω κατέβει διότι όπως θα έχεις καταλάβει το πρόβλημα του καβαλιέρου είναι μεγαλο... δυσευρετος!!! (αν και ο Κλεάνθης μου έχει πει ότι ενδιαφέρεται :) )
    Έχω κάνει αρκετές επιδείξεις όμως... Μου αρέσει να μιλάω για τον χορό διότι τον αγαπάω πολύ. Έχω αλλάξει διάφορουσ δασκάλους και τον τελευταίο χρόνο δεν έχω κάνει σχεδόν καθόλου διότι με πήρε πολύ από κάτω το πάχος μου και απομακρύνθηκα στη φωλιά μου....
    Μέσα από το φόρουμ όμως... τους τελευταίους 3 μήνες αισθάνομαι μια τάση αισιοδοξίας και...

...εχω μια ανακοίνωση για όλους μαζί με τις ευχαριστίες μου...

Πήρα το θάρρος και τηλεφώνησα στο δάσκαλό μου και ξαναρχίζω χορό την Παρασκευή!!!! Χοντρή, ξεχοντρή... θα ξαναχορέψω πάντως... δεν θα πετάξω 7 χρόνια στα σκουπίδια...

Α... ξέρεις ποιος είναι ο δασκαλός μου? Ο Παύλος από το So you think you can Dance.... και η Δήμητρα είναι η δασκάλα της κόρης μου που την άρχισα κι αυτήν!!!

Εσύ που μένεις? Που κάνεις χορό? Με ποιόν?

Φιλάκια προς το παρών

Καλέ τι χοντρή και χοντρή διαβάζω όλη την ώρα; 74 κιλά και χοντρή; Ήμαρτον! Σύνελθε! Και ευτυχώς που το πήρες απόφαση να ξαναρχίσεις, ο χορός δεν περιγράφεται με λόγια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ʼσε που γυμνάζει και μια χαρά κιόλας ;-)

Σου στέλνω U2U για λεπτομέρειες, φιλιά!

Member
    Dexa μου!!! Δεν ηξερα οτι ενδιαφερεσαι!!! Μπράβο!! Και σε παροτρύνω!!! Ειναι μια παρα πολυ ενδιαφερουσα και ευχαριστη απασχόληση...
    Η σχολή που πηγαίνω είναι στο Μπραχάμι... δεν ξέρω που μένεις εσθ και αν σε βολεύει.... Επίσης δεν ξέρω εαν επιτρέπεται να δώσω στοιχεία στο φόρουμ, μη θεώρηθεί διαφήμηση...

Nido... μας ενημερώνεις σχετικά please???
    Μη τυχόν και ενδιαφέρονται κι άλλοι....

Όσο για σενα Dexa, αν σε βολεύει πές μου και θα σου στείλω U2U για τις πληροφορίες...

Φιλάκια σε όλους... και σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση... διότι από σας πήρα θάρρος να συνεχίσω....

Senior Member
    Μηπως χαθηκες κοπελια!?
    Μην σε εχει αποροφησει τοσο πολυ ο χορος και δεν σου μενει ωρα ?!
    Μην εχεις χασει τα κιλα που ηθελες και τωρα εισαι στο κλαπ τον αδυνατων και δεν μας μιλας?!
    Μην ερθω στη σχολη με την λυρα την ποντιακη και σε ζητησω?!

Βρε παιδια μην χανεστε !!!Δινεται σημαδι ζωης!!!!Ενημερωστε πως πατε να χαιρομαστε η αν χρειαστει να βοηθαμε ?!

Και συνεχιζω .Μην εχεις πιασει αγκαζε κανενα νησι και παιρνεις τις πρωτες στρωσεις χρωμα για το καλοκαιρι 2007!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

Member
    Δεχακι μου...
    Είμαι καλά... Τίποτα το συνταρακτικό από αυτά που παραθέτεις μου έχει συμβεί... Απλά πολύ δουλειά... διότι βρισκόμαστε σε περίοδο εξετάσεων και οι μαθητές μου γραφουν συνεχεια...
    Σας παρακολουθώ ανελειπώς... και βλεπω ότι εισαι καλά...

Εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας...

Σας αγαπώ...

Senior Member
    Καλησπερα redcircle και χαιρομαι που εισαι καλα!!!!!!
    Καλη δυναμη με τις εξετασεις και καλη επιτυχια στους μαθητες σου!!!!!!!
    Περιμενω να τελειωσεις με το καλο για να μουχαπετιαζουμε!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Junior Member
    Προσοχη ρε παιδια.....οταν ο οργανισμος καταναλώνει κάτω απο 1200 θερμίδες θεωρεί ότι βρίσκεται σε κατασταση αναγκης , οτι υποσιτίζεται......δεν αφινει το σώμα να χάσει για να έχει ενέργεια. μετρα εκτατης Αναγκης ας πούμε....βεβαια τα λεω αυτα αν και ειμαι χοντρή βουλιμική και νοσηλευτρια παναθεμα με..... όταν μπαίνς σε προγραμμα και τρωω τρια κανονικα γευματα και 2 προγευματα χάνςωπολι περισσότερο απο ότι όταν φρικαρω και κόβω τα πάντα. αυτό το καιρο δεν μπορώ να το ακολουθήσω γιατι το στομάχι μου δεν μπορει να φάει ένα κανονικό γεύμα και να το δεκτει το ακαταδεκτο μυαλό μου χωρίσ να το πετάξει στη λεκάνη

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234