Results 136 to 150 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
13-04-2007, 22:02 #136
ki egw nomizw πως συμφωνω.το μονο που κανουμε κρυφα ειναι να αποβαλουμε την τροφη απο το στομαχι μασ για ευνοητουσ λογους...
- 14-04-2007, 17:56 #137
ειμαι σιγουρη οτι η απαντηση σε οτι εχει να κανει με τη βουλιμια ειναι η αγαπη προς τον εαυτο, η αυτοεκτιμηση και η αποδοχη του....
νοιωθω ομως εντελως αδυναμη στο να βοηθησω καποιον να το καταφερει αυτο...ν ανοιξει τα ματια του και να αναγνωρισει την αξια του...
μακαρι να βρεθει για τον καθενα αυτο που θα του κανει το "κλικ" για να συνερθει... αυτο που θα φωτισει τα σκοταδια του...το ευχομαι σε ολους...
16-04-2007, 08:26 #138
2sweet2b4go10 για να βοηθήσουμε άλλους πρέπει να βοηθήσουμε πρώτα εμάς. Και αυτό είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο.
Συν Αθηνά και χείρα κείνη (Σωστά το έγραψα?)
Αλλά και μόνο αυτό που κάνουμε να μπαίνουμε εδώ σε αυτό το φόρουμ δείχνει ότι τουλάχιστον έχουμε την διάθεση και τα κότσια, να αναγνωρίσουμε αλλά και να το ξεπεράσουμε. Τι λέτε?
16-04-2007, 12:43 #139
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Χασαμε κατι;;
2sweet2b4go10 αυτο το κλικ οποιος δεν μπορει να το βρει μονος να φωναξει και τους αλλους.Τη αξια εχει η παρεα εδω εαν δεν βοηθαμε.
ΕΛΑ!!ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
16-04-2007, 14:33 #140
γεια σας παιδιά.... δεν είμαι καλάααα.... Ξυπνάω και κοιμάμαι με την ίδια σκέψη..."πως πάχυνες έτσι;" Τα πόδια μου, μου φαίνονται τεράστια... δεν θέλω να φάω... δεν θέλω να βγς από το σπίτι... δεν τηέλω να ντυθώ γιατί μπορεί να πέσς πάνων σε κάτι που δεν θα μου κάνει... και o καιρός περνάει και αντί να χάνω πήρα κιόλας.... Πρέπει να πέσω κάτω από τις 900 θερμίδες... αυτό θα κάνω....και χορό?πότε επιτέλους θα ξεκινήσω? Μισώ τη δουλειά μου! δεν μου αφήνει χρόνο να κάνς κάτι για μένα... Μου φταίνε όλα... και είχα κάνει τόση πρόοδο...γιατί να μην μπορώ να χαμογελάσω έτσι απλά; χωρίς λόγο;...γιατί τόση εξάρτηση? τόση αδυναμία;
16-04-2007, 16:27 #141
Ελπίδα, θέλεις να πάμε σε ένα χορευτικό πάρτυ τη Δευτέρα? 10:30 με 12:30 στο Ελληνικό.... Οι δυό μας... Δυο χοντρές αν θέλεις... δεν θα ξερουμε κανέναν άλλο.... Κάτι σαν έξοδο κινδύνου στο προτείνω... Έτσι... χωρις να το καλοσκεφτούμε... Στη βράση... Να ετοιμαστούμε... να βάλουμε ότι σκ... μας μπαίνει (ότι θέλουμε... δεν υπάρχει συγκεκριμένη ενδυμασία)... να συναντηθούμε κάπου και να πάμε... Κι ότι γίνει... με καταθλιψη με ξεκατάθλιψη... δεν πειράζει... εμείς θα έχουμε πάει! Οτι γινει.... Εισαι?
16-04-2007, 20:30 #142
Red όπως είμαι τώρα ειλικρίνα δεν ξέρω.... Ξέρω ότι για να φτιάξει η διάθεση μου πρέπει κι εγώ να κάνω κάτι αλλα δεν έχω διάθεση για τίποτα.... Λεώ να κάνω ένα διάλλειμα, απο δω, από φίλους, από όλα....οπότε ότι αποφασίσω θα σου το στείλω με Mail ok? Σε ευχαριστώ πάντως, είναι ότι καλύτερο μου έχει κάτσει these days και το χαζό είναι ότι θέλω να πάμε, χοντρές αλλά με ρυθμό χαχαχα αλλά το λέω σαν να μην το πιστεύω. Αντικοινωνική περίοδος... σκατά
16-04-2007, 21:39 #143
Ελπιδάκι... όποτε αισθανθείς καλύτερα... εδώ είμαστε πάλι!!!
Έτσι το πέταξα... μπας και... Εγώ όταν είμαι χάλια κάνω κάτι εξτριμ... αλλοτε πιάνει... αλλοτε όχι...
Ξεκουράσου...take your time... που λέμε... και όταν θέλεις...από ευκαιρίες... ουουου... εδώ είμαστε!!!
Φιλάκια πολλά
16-04-2007, 23:27 #144
κατι βρηκα κα8ως εψαχνα για αδυνατιστικα χαπια
αυτο http://www.fadopharm.gr/product_item...rdid=8&catid=1
το 3ερει κανεισ σας?
υσχυουν αυτα που υποσχεται?
17-04-2007, 01:09 #145
Ελπιδα τι κανουμε;;Μας πηρε η κατω βολτα;;Για να συνερθουμε λιγο!!
Καλη μου καταλαβες οτι δεν εχεις σοβαρο προβλημα παχους;;
Τι σε εχει πιασει;;Εισαι 69 και θελεις να φτασεις 56 κιλα και θεωρεις οτι εισαι χοντρη;;
Και το καταπληκτικο ειναι οτι δεν βρισκεις να φορεσεις;;
Τι θελεις ματια μου να φορεσεις και δεν σου κανει στα 69 κιλα;;
Με το συμπαθειο αλλα μια μπατσαρα χρειαζεσαι για να δεις οτι εισαι υπερβολικη!!!!
Ποιος σου ειπε οτι εαν εχεις 13 κιλα παραπανω εισαι χοντρη;;
Ουτε χοντρη μπορει να σου πει κανεις ουτε παχυσαρκη!!Και ρωτω τι εισαι;;Και απαντω.
Μια κοπελια με λιγα πιασιματα εισαι στα επιμαχα σημεια φανταζομαι!!
Ακουσες ποτε την ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ;;Ξερεις πια λεω τη Βανα βρε!!
Τα κιλα σου ειναι τετοια που δεν χρειαζεται να πεσεις στα βαρια εξαιτιας τους.
Μπορεις να τα εκμεταλευτεις ,να τα διασκεδασεις και εαν θελεις να τα χασεις!!
ΕΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
17-04-2007, 08:09 #146
Ελπιδα ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ.
Όπως ήρθε η άσχημη αυτή φάση έτσι και θα φύγει.
Είναι καλή ιδέα να πας με την RedCircle για χορό. Πλάκα θα εχει και θα δεις ότι θα φτιάξει η διάθεση
17-04-2007, 08:36 #147
Originally posted by Dreamcatcher
κατι βρηκα κα8ως εψαχνα για αδυνατιστικα χαπια
αυτο http://www.fadopharm.gr/product_item...rdid=8&catid=1
το 3ερει κανεισ σας?
υσχυουν αυτα που υποσχεται?
Δεν ξερω σε ποσο καλή φάση είναι ο μεταβολισμός σου αλλά αυτό που λέει ότι αφαιρεί και 500 θερμίδες είναι ενα ωραίο ψέμα του marketing που θα σε κάνει να το αγοράσεις. Δεν υπάρχουν τροφές ή σκευάσματα που να αφαιρούν θερμίδες.
Αυτό που εχω δει να εχει αποτελέσματα είναι η γυμναστική. Δυστυχώς αλλά όταν γυμνάζομαι χάνω πάντα έως 3 κιλά με λίγη προσοχή στην διατροφή. Και μάλιστα είναι σε πόντους κατι που σημαίνει ΑΝΕΤΑ ρουχα. Κανένα χάπι δεν με έχει βοηθήσει και τα έχω πάρει σχεδον όλα από xenical μεχρι και καρνιτινη καθαρή. Πάντα η άσκηση με βοήθησε και όχι αυτά τα σκευάσματα από μόνα τους.
Οπότε φίλη μου αν είναι να το πάρεις μη σε παρασύρει η σκέψη ότι από αυτά που τρως θα σου αφαιρέσει 500 θερμίδες γιατί τσάμπα λεφτάκια θα πετάξεις, μπορεί και να πάρεις και κάνα κιλακι γιατί θα αφήνεσαι και θα τρως και λιιιγο παραπάνω και να η απογοήτευση. (Εμενα αυτό το αποτελεσμα ειχε??!)
17-04-2007, 10:22 #148
Είμαι ο...
διασκεδαστής πιτσιρικιών ( και όχι μόνο ) και διάγω μια περίοδο, σχετικής, αμφιθυμίας ( μερικές φορές και αθυμίας ).
Θαρρώ πως κάποιο μυστικό, καλά κρυμμένο, εκκρεμές μηχανικού ρολογιού βρίσκεται μέσα μου, και μία μ' ανεβάαααααζει,μία με κατεβάαααααζει.Περίεργα για τους άλλους, αλλά αρκετά γνώριμα για μένα πράγματα...
---------> @Λιποδιάλυση: Παιδιά πρέπει να αντιληφθούμε όλοι το εξής: Οποιοδήποτε σκεύασμα και να πάρουμε, δεν κάνει λιποδιάλυση, απλά και μόνο, με τη λήψη του!ʼλλωστε μ' αυτήν τη λογική, θα μπορούσαμε να τρώμε ό,τι θέλουμε και μετά ν' ακυρώναμε τη λήψη των θερμίδων!
Μόνο αν ασκηθείς και θέσεις το σώμα σου σε λιποδιαλυτική διαδικασία μπορείς να βοηθηθείς.Τότε θα ενεργήσει η οποιαδήποτε ουσία και θα επιτείνει την καύση του λίπους.
Για τις λιποδιαλυτικές τροφές δε:απ' ό,τι έχω διαβάσει και δει,δεν υπάρχουν!Σύμφωνα με τις περισσότερες έρευνες είναι μύθος, τελικά.
Γενικότερα εγώ είμαι κατά της λήψης ουσιών - έπαιρνα L - carnitine στα προπονητικά μου χρόνια, και μερικοί γνωστοί μου, λεκιθίνη, και νομίζω πως περισσότερο μου άνοιξαν την όρεξη, τ' αμινοξέα.
Βασικά ό,τι και να πάρεις χρειάζεται τρομερά μεγάλη προσοχή, γιατί πολλά από αυτά τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν έχουν φαρμακευτικές εγκρίσεις και τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.
Η καλύτερη λιποδιαλυτική διαδικασία είναι το δίπτυχο:
ΑΣΚΗΣΗ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ
19-04-2007, 16:03 #149
Δεν είμαι και τόσο καλά. Πάντα όταν βλέπω πως φτιάχνει ο καιρός με πιάνει πανικός και θέλω να χάσω γρήγορα τα περιττά κιλά μου. Πέρσυ τέτοιο καιρό μέχρι το καλοκαίρι είχα χάσει 5 κιλά. Τα έχω ξαναπάρει από τότε εννοείται....
Φοβάμαι, γιατί κυλάω ξανά στην κακιά μου συνήθεια. Θέλω να χάσω 7-8 κιλά (για πάντα). Θέλω να φοράω το μαγιώ μου και να νιώθω άνετα φέτος και να μην το αναβάλω για το επόμενο καλοκαίρι. . . Πώς θα γίνει αυτό όμως? Προλαβαίνω?
24-04-2007, 12:44 #150
Αχ jasmine, πως σε καταλαβαίνω.... Έχω παραγίνει πάλι και περνάει ο καιρός και αυτό το ρημαδοκαλοκαίρι μοιάζει να έρχεται νςρίτερα και δεν προλαβαίνω δεν προλαβαίνω!!!Έχω αγχωθεί τόσο πολύ και έφαγα ένα tost για πρωινό και το μετάνιωσα... και ακόμα σκέφτομαι τι άλλο να κόψω για να είμαι κορμάτα στην παραλία
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....