Results 166 to 180 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
07-05-2007, 07:36 #166
DEXAKI ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 07-05-2007, 08:06 #167
Καλημέρα dexa.
Καλή αρχή κούκλα μου και καλή συνέχεια
07-05-2007, 12:52 #168
καλη επιτυχια με την επεμβαση dexa!!
ολα να γινουν γρηγορα και ευκολα..
07-05-2007, 13:06 #169
Δεχακι.... κράτα γερά!!! Καλή επιτυχία για αυριο....
Να μας ενημερώσεις!!!
Φιλιά
07-05-2007, 15:31 #170
Γειά σας και πάλι παιδιά. Παραιτήθηκα για ένα διάστημα, το άφησα να με πάρει από κάτω και κύλισα πάλι. Ξύπνησα σήμερα, πρωί Δευτέρας και είπα ξέρεις αυτό το από Δευτέρα δίαιτα; Ε!Αυτή είναι η δική σου Δευτέρα... μετά από τόσα λάθη που έκανα με έπιασε πανικός όσον αφορά το τι να κάνω και είπα να κάνω άλλο ένα... 1 γιαούρτι ο% και λίγο ανανά για πρωινό και ένα ακόμα γιαούρτι για μεσημέρι....μμμμ καταπληκτική δίαιτα.... Είναι δυνατόν μετά από τόσες δίαιτες να μην έχω μάθει ακομά να τρώω; Πάντως είμαι καλύτερα από άλλες μέρες αρα για να μην ξεχνιόμαστε... Είμαι η Ελπίδα και είμαι (είμαι?) καλά
07-05-2007, 17:26 #171
εισαι η ελπιδα ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ γιατι πολυ απλα το οφειλεις στον εαυτο σου..το αξιζεις,,,γιατι πρεπει να παλεψεις για σενα!...πρεπει να σαι καλα...σταματα τα 'πρεπει' της διαιτας και αρχισε να σκεφτεσαι και να εφαρμοζεις τα 'πρεπει' ης ζωης σου,,,αυτα που θα σε κανουν καλα ψυχολογικα..πανω απο ολα εισαι εσυ..η ελπιδα ...για κανεναν και για τιποτα μην χαραμισεις εσενα...τα κιλα θα χαθουν αλλα ξερεις ποτε? οταν θα γινεις καλα μεσα σου..σταματα να παραιτεισαι..η ζωη ειναι για σενα...μπορεις να την κερδισεις αρκει να το θες...και οταν θα την κερδισεις, τα κιλα θα χαθουν χωρις καν να το καταλαβεις...σαν νερακι..γιατι δεν θα ναι πλεον αυτη η καταραμενη απωλεια, ο πρωταρχικος στοχος σου..γιατι τοτε θα θεσεις τα θεμελια για μια νεα ζωη χωρις να σκεφτεσαι ολη την ωρα ποσα κιλα εισαι και ποσα θες να χασεις..δεν ειναι ζωη αυτο..παρτο εγωιστικα πια...κερδισε αυτο που πραγματικα θελεις...ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...ξερεις γιατι κανουμε βουλιμικα??...γιατι μετα απο 1, 2, 3 μερες αφαγιας ξεσπαμε σε αυτο το κακο που κανουμε σε εμας,,,απο τυψεις για το κακο που μας προξενουμε, τρωμε...μονο για αυτο..επειδη πληγωνουμε εμας..για αυτο σου λεω...τερμα η διαιτες..ουτε σημερα, ουτε καμια αλλη δευτερα που ακολουθει απο δω και στο εξης...αγαπησε εσενα και ολα θα ρθουν μονα τους...αν σε αγαπησεις, απο μονη σου θα στραφεις σε υγιεινες συνηθειες χωρις αυτο το καταραμενο αγχος που μας βασανιζει τοσα χρονια...η ζωη ειναι μικρη..και σκας για 13 ρημαδοκιλα...χεστα...θα χαθουν..μην καταληξεις να κλαις για 13 χρονια χαμενης ζωης!..σε παρακαλω!
07-05-2007, 19:17 #172
Εχω 5 μέρες χωρίς επεισόδιο υπερφαγίας και νιώθω καλύτερα. Κάνω και δίαιτα αλλά το σημαντικό είναι να αλλάξει η σχέση μου με το φαγητό. Να μην το χρησιμοποιώ για εκτόνωση.
07-05-2007, 20:03 #173
device καλώς όρισες device ... πόσο ύψος έχεις και τι ηλικία... Γιατί εμένα τα 61 κιλά που είσαι μου φαίνονται αρκετά καλά!! (για τα 51, θα έλεγα πολύ λίγα!)
07-05-2007, 20:17 #174
Είμαι 26 και ύψος 1.65. Δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με τα κιλά μου. Με το τρόπο που τα ξαναπαίρνω έχω. Μπορώ να φάω μισό ταψί μουσακά σε μισή μέρα!
08-05-2007, 20:36 #175
ʼλλη μια μέρα που είμαι καλά. Κάποιος έφερε στο γραφείο ένα σωρό φαγητά (από πεινιρλί μέχρι κρακεράκι και χυμούς) και δεν τα άγγιξα. Περίμενα να πεινάσω πραγματικά και μόνο τότε έφαγα μόνο τόσο όσο χρειαζόμουν.
09-05-2007, 07:50 #176
Τα επεισόδια υπερφαγίας συνεχίζονται (αποφάσισα να μην τα ξανααποκαλέσω βουλιμικά, αφού πλέον δεν προσπαθώ να αποβάλω το φαγητό με τον οποιοδήποτε τρόπο). Έχουν μειωθεί σε συχνότητα, αλλά σε ένταση μερικές φορές είναι χειρότερα από ποτέ.
Το αγόρι μου, που είναι εξαιρετικά ώριμος σε τέτοια πράγματα και μερικές φορές μου έχει δώσει πολύ σωστές συμβουλές, μου είπε κάτι που με τάραξε. Μου είπε: "δε θέλεις πραγματικά να γίνεις καλά". Και σκέφτηκα: παίζει αυτό το σενάριο; Εννοώ, για το ότι θέλω να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση δεν τίθεται θέμα. Αυτό που μου συμβαίνει είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί. Αλλά παρατηρώ πως όντως, την ώρα που συμβαίνει το επεισόδιο, έχω τη δύναμη να το σταματήσω, αλλά δεν το κάνω. Δεν είναι ότι μπαίνει μέσα μου ο διάβολος και με ελέγχει!!! Μερικές φορές, μάλιστα, καλώ κάποιον σπίτι να μου κάνει παρέα ή βγαίνω βόλτα για να το διακόψω, αλλά μόλις μείνω πάλι μόνη συνεχίζω αμέσως αυτό που άφησα στη μέση!!!
Τέλος πάντων, διάβασα χθες κάτι μου με χαροποίησε. Επειδή στη σχολή έχουμε και κάποια μαθήματα ψυχολογίας, ξεφύλλιζα ένα από τα βιβλία του πρώτου έτους και βρήκα ένα κεφαλαιάκι για τις διατροφικές διαταραχές. Έλεγε λοιπόν ότι στη βουλιμία, οι μεγάλες περίοδοι αφαγίας είναι που προκαλούν τα επεισόδια και όχι το αντίθετο. Δηλαδή, το γεγονός ότι έπασχα για ένα μικρό διάστημα από ανορεξία είναι η αιτία που τώρα ο οργανισμός μου με εκδικείται, παίρνοντας πίσω όσα του στέρησα. Αυτό το ήξερα, μου το είχαν ξαναπεί η ψυχολόγος και το αγόρι μου, αλλά τώρα που το είδα γραμμένο ίσως το βάλω καλά στο μυαλό μου...
Τέρμα η νηστεία λοιπόν!!! Σήμερα κιόλας θα πάω να αγοράσω πολλά φρούτα και λαχανικά και θα τρώω όποτε πεινάω!..
09-05-2007, 08:01 #177
Η θέληση είναι κατι που έχουμε όλη μας αλλά συνήθως δεν δίνουμε σημασία για το πότε λειτουργεί και για ποιο σκοπό. Δίκιο έχει το αγόρι σου? Ίσως ναι.
Σε μένα είχα δει ότι πράγματι δεν ήθελα βαθιά μέσα μου να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Η αυτόλύπηση και η εμπάθεια προς τον εαυτό μου έδινε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να προσπαθούσα σοβαρά να αλλάξω συνήθειες.
09-05-2007, 18:35 #178
κι εγώ τα περισσότερα λάθη στη διατροφή μου τα κάνω από αυτολύπηση σε συνδυασμό με διάθεση "αυτοτραυματισμού". Κάτι σαν τιμωρία, να κάνω κακό στον εαυτό μου. Τώρα ακόμα μια μέρα που είμαι καλά.
09-05-2007, 19:40 #179
και εγω δεν ηθελα να το ξεπερασω...εκ των υστερων το αντιληφ8ηκα αυτο...με εκλειναν στον εαυτο μου τα βουλιμικα..ηταν ενας τροπος να μεινω μονη, οπως ηθελα γιατι μαλλον τελικα αυτο επιζητουσα, την μοναξια...δεν ηθελα να με λυπουνται αλλα παραλληλα το επεβαλλα...αν δεν με λυποντουσαν κρατουσα "μουτρα"...και θυμωνα για ολους αυτους που δεν ενδιαφερθηκαν για το τι κανω, πως ειμαι...και ξανα φαυλος αυτοεπιβαλλομενος κυκλος βουλιμικων επεισοδιων...ακομα δεν μπορω να πω οτι ειμαι τελειως καλα αλλα εχω νικησει μεγαλο μερος του προβληματος..ειμαι στον σωστο δρομο...τερμα τα βουλιμικα γιατι αυτα δεν ειναι η ζωη, ειναι ο αργος θανατος μου....αρκετα εχασα...ας παω και για καμια νικη τωρα!...τερμα το κακο στον εαυτο μου!
09-05-2007, 19:41 #180
α,και ξεχασα να πω...ΕΙΜΑΙ Η FREE και ειμαι καλα!.το λεω και το πιστευω!..
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή