Results 181 to 195 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
10-05-2007, 11:38 #181
ok είμαι η Ελπίδα και είμαι καλύτερα... ʼλλη μια φορά που το πήρα απόφαση αλλά αυτή τη φορά θα το κρατήσω (πρέπει να το κρατήσω!). Θα χάσω 10 κιλά μέχρι 20 Ιούλη με διατροφή και γυμναστική (ξέρω ξέρω τα έχω ξαναπεί αλλά δεν πάει άλλο..... σε κάθε απογοήτευση πέφτω με τα μούτρα .... ξεκίνησα να γράφω για την καινούργια δίαιτα 65 κιλά και τώρα είμαι αισίως 70....) Τέρμα όμως δεν έχω άλλα περιθώρια, σε λίγο απλά θα έχω πάρει πίσω όλα τα κιλά που έχασα και θα μετράω Plus.
Παιδιά δώστε ένα κουράγιο....
Καμιά συμβουλή.....
Γιατί η δική μου ψυχολογία είναι θα τα χάσω even if it kills me και ενώ μέσα μου ξέρω ότι είναι λάθος δεν μπορώ να σκεφτώ άλλιως
- 10-05-2007, 18:40 #182
γεια σου ελπιδα που ΕΙΣΑΙ καλα και θα ΕΙΣΑΙ ακομα καλυτερα...δωσε χρονο στον εαυτο σου...ξυπνα αυριο το πρωι και πεσ"δεν βιαζομαι θελω να χασω 10 κιλα και οσο μου παρει αλλα θα τα χασω!'δεν σου εχειτυχει ποτε να εχεισ να δεισ καποιον καιρο να εχει χασει 10 κιλα να τον βλεπεισ τοσο αλλαγμενο να σου λεει οτι τα εχασε πχ σε 3 μηνεσ και εσυ απο μεσα σου να σκεφτεισ πω πω ποσο γρηγορα και κοιτα πωσ αδυνατισε!?καπωσ ετσι περναει ο χρονοσ για τουσ αλλουσ εμεισ τα θελουμε τωρα και αμεσωσ και φυσικα απογοητευομαστε και τα κανουμε χαλια...¨)αλλα τωρα ΣΤΟΠ.εισαι η ελπιδα εισαι καλα και θα τα χασεισ αυτα τα κιλα!!!λακια!!!
10-05-2007, 21:49 #183
Είμαι ο... << υποφαινόμενος >> και βρίσκομαι Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις,πάλι.
Τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο καλά και κατά συνέπεια, δεν είμαι κι εγώ.
Παρατηρείται μια συχνή καρδιακή αρρυθμία που δε μπορούν ακόμα, οι γιατροί, να την αποδώσουν κάπου.Έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις ( Holter, triplex, test κοπώσεως κλτ ) και δεν έδειξαν την αιτία!
Το πρόβλημα προκύπτει, μάλλον, από κακή λειτουργία του στομάχου που επηρεάζει την καρδιά!Σίγουρα φταίει η βουλιμία γι' αυτό!Αυτό και αν είναι απρόβλεπτο!
Πραγματικά, έχω τσαντιστεί με τον εαυτό μου και το κυριότερο έχω κουραστεί και με όλη αυτή την περιπέτεια.
Παιδιά, απευθύνομαι σε όποιον κάνει διατροφικούς πειραματισμούς και αλχημείες στη ζωή του:
Ας το ξανασκεφτεί και ας δει τον εαυτό του κατάματα.Ειλικρινά, δε θέλω να έλθει κανείς στη δική μου, ελαφρώς δυσάρεστη θέση.Είναι τόσο κρίμα να καταστρέφεις το δώρο της υγείας που σου χαρίζεται απλόχερα...
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε και να προσέχουμε όλοι τον εαυτό μας...
11-05-2007, 08:55 #184
Κλεάνθη μου περαστικά καταρχήν.
Κάνε λίγη υπομονή και θα βρεθεί η άκρη.
Είσαι έξυπνος και δυνατός όποτε πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις να βρεις τις χαμένες ισορροπίες σου. Αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια να μας το πεις.
11-05-2007, 10:32 #185
Kleanthi.... καλή δύναμη σου εύχομαι!
Μην απογοητεύεσαι πάντως, και αν τσαντίζεσαι με τον εαυτό σου, τότε κάνε αυτή την "τσαντίλα" οδηγό για κάτι άλλο και καλύτερο.
Τελικώς όλα στο χέρι μας είναι! (ήμήπως θα έπρεπε να πω: στο μυαλό, στόμα και στομάχι μας???) (κυρίως στο μυαλό)
Αν είσαι Αθήνα το ΣΚ, ωραία θα ήταν να βρισκόμασταν όλοι μαζί.... (έχω κάνει μία πρόταση στο τόπικ "απο κοντά")
Κατά τα υπόλοιπα... Είμαι η Κυβέλη και προσπαθώ να είμαι καλά, έχοντας θέσει νέους στόχους. Χθες είχε μόνο ένα μικρό βουλιμικό επεισόδιο που για μένα είναι επιτυχία, όταν τρώω ίσα για να τα βγάζω και μετά ξανατρώω για να τα ξαναβγάζω... (σίγουρα το στομάζι μου με μισεί όταν του το κάνω αυτό τόσα χρόνια)
Πρώτη φορά μετά από πάρα πάρα πολύ καιρό έφαγα δομημένα και σωστά, μη βγάζοντας το μεσημεριανό μου... :)
11-05-2007, 13:51 #186
Ειμαι η dexa και ειμαι σχεδον καλα!
Ομως ειμαι σιγουρη οτι οσο περναει ο καιρος θα ειμαι ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
Αποκτησα δακτυλιδακι!!!
Και ευχομαι να δουλεψει τοσο καλα που να γινει ΣΕΤΑΚΙ!!!
ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΦΙΛΙΑ!!
Kleanthis γιατι ρε μανα μου αυτη ολη η ταλαιπωρια?
Στεναχωρεθηκα ειλικρινα.
Ευχομαι να βρεις την ακρη και να αποκατασταθει η υγεια σου.
Και μην εισαι τοσο ηρεμος βρε παιδι μου!
Μηπως να το εριχνες λιγο ''εξω'' να βοηθουσε?
11-05-2007, 14:51 #187
ΓΟΥΙΙΙιιιι ΜΠΡΑΒΟΟΟοοο!!!!!
Πώς νιώθεις?! πώς είσαι, όλα καλά??? Μπράβο dexa :) σου εύχομαι πλέον όλα να βουν (ή καλύτερα.. να κατεβούν!) καλώς!
Με γειά το δαχτυλιδάκι σου... Σε λίγο θα έχεις μέση δαχτυλίδι! Αχ, μπράβο, χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω τέτοια ευχάριστα... (αναμένουμε και το δεικτάκι του tickerfactory να αρχίσει να αλλάζει σιγά σιγά, χιχιχι....)
12-05-2007, 14:03 #188
Είμαι η device και προσπαθώ να ξαναγίνω καλά. Χτες βγήκα για φαγητό και έτρωγα ό,τι τύχαινε να βρεθεί μπροστά μου. Μετά το επιδόρπιο που το έφαγα όλο γύρισα σπίτι και έφαγα ακόμα ένα γλυκό!!! Σαν να μην έφτανε αυτό τώρα πεινάω πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες μέρες! Τσατίζομαι γιατί αυτό ακριβώς ήθελα να αποφύγω... Θέλω να ξαναβρω τη σειρά μου. Το ότι έχασα ένα κιλό με παρηγορεί κάπως.
12-05-2007, 15:42 #189
Γεια και χαρά!Ευχαριστώ κάποιους για τα καλά λόγια και τις ευχές.Καλή συνέχεια να έχετε σε όποια προσπάθεια κάνετε.
Είμαι σχετικά καλά από διάθεση και έτοιμος να <<περπατήσω>> το δρόμο της ίασης, όσο μακρύς και αν είναι.
12-05-2007, 17:54 #190
Originally posted by device
Είμαι η device και προσπαθώ να ξαναγίνω καλά. Χτες βγήκα για φαγητό και έτρωγα ό,τι τύχαινε να βρεθεί μπροστά μου. Μετά το επιδόρπιο που το έφαγα όλο γύρισα σπίτι και έφαγα ακόμα ένα γλυκό!!! Σαν να μην έφτανε αυτό τώρα πεινάω πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες μέρες! Τσατίζομαι γιατί αυτό ακριβώς ήθελα να αποφύγω... Θέλω να ξαναβρω τη σειρά μου. Το ότι έχασα ένα κιλό με παρηγορεί κάπως.
Σεναριο β)Εισαι σιγουρη οτι η πεινα σου ξεκιναει απο το στομαχι σου;Μηπως αναφερεσαι στη πεινα του μυαλου;;
Σκεψου το σοβαρα,να τρως και το γλυκο σου μην το αποκλειεις τελειως...Εχεις κανει ηδη την αρχη και ειναι κριμα να τα χαλασεις ολα!!
Καλη δυναμη κουκλα μου!
13-05-2007, 12:00 #191
Η παράνοια σε όλη της το μεγαλείο:
Σκηνή 1η:Πάω στη δουλειά και παραγγέλνω από την κοπέλα της καντίνας ένα μπουκαλάκι νερό. Πίνω λίγο για να ξεδιψάσω και μετά σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να πιω άλλο, γιατί το βράδυ που θα ζυγιστώ -για τρίτη φορά μέσα στην ίδια μέρα- θα είμαι φουσκωμένη και θα με δείξει περισσότερο απ' όσο είμαι. Οπότε, για να μην μπω στον "πειρασμό" (!) να πιω κι άλλο νερό, σκέφτομαι να πετάξω το μισογεμάτο μπουκαλάκι στα σκουπίδια. Αλλά για να μη δει κανένας συνάδελφος ότι το πέταξα ενώ είχε ακόμα νερό, πηγαίνω κρυφά στην τουαλέτα και το αδειάζω στο νιπτήρα. Μετά πετάω το άδειο πια μπουκαλάκι στο καλάθι μου... (Απορώ πραγματικά τι θα σκεφτόταν αν με έβλεπε κανείς να πηγαίνω στην τουαλέτα με ένα σχεδόν γεμάτο μπουκάλι νερό και να γυρνάω με ένα άδειο...)
Σκηνή 2η: Φεύγω από τη δουλειά και πηγαίνω στη στάση του λεωφορείου. Ξαφνικά με πιάνει μια ζαλάδα (λες να είναι επειδή δεν έχω φάει σχεδόν τίποτα;Μπα...) και αποφασίζω να αγοράσω μια πορτοκαλάδα από το περίπτερο. Έχει όμως μόνο τα κουτάκια των 500 ml. Είναι ποτέ δυνατόν εγώ να πιω 500 ml πορτοκαλάδα;ΟΧΙ! Αλλά πώς θα ελέγξω πόση ποσότητα θα πιω;Οπότε τι κάνω;Πίνω μετρημένες 3 γουλιές (για να πάρω την απαραίτητη βιταμίνη C...) και πετάω το γεμάτο κουτάκι στο καλάθι δίπλα στο περίπτερο! (Απορώ και εδώ τι θα σκέφτηκε ο περιπτεράς αν με είδε...)
Έχω απόλυτη επίγνωση, ακόμα και τη στιγμή που κάνω κάτι τέτοιες κινήσεις, ότι είναι τελείως παρανοικές. Αλλά δεν μπορώ να το σταματήσω. Έχει πλέον χαθεί το μέτρο. Ή του ύψους ή του βάθους. Ή δε θα φάω τίποτα και θα περνάω όλη μου τη μέρα μέσα στην πίεση και την εμμονή με το μέτρημα και το ζύγισμα ή θα χάνω τον έλεγχο και θα καταλήγω σε άλλο ένα επεισόδιο υπερφαγίας, που θα με γυρνάει πάλι πίσω στην αρχή... Μέση λύση δεν υπάρχει...
13-05-2007, 13:47 #192
και ομως υπαρχει...καταφερα και βγηκα απο ολο αυτο...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...αν τα χα καταφερει λιγο νωριτερα ισως να μην ειχα παρει και 25 κιλα πανω μου...καταλαβε το σμοκε...η λυση ειναι μπροστα σου...δεν θες να την δεις..ΕΣΥ...δεν θες να βγεις απο αυτο το πλανο...οταν μου το λεγανε δεν το πιστευα και ομως ηταν ετσι..αν η θεληση σου ηταν μεγαλυτερη απο την δυναμη της βουλιμιας, θα ειχες βγει ηδη...ισως σε βολευει αυτη η κατασταση...το χεις σκεφτει...?...για διαφορους λογους..να θελεις να φαινεσαι σαν να χεις προβλημα, σαν να εχεις την αναγκη των αλλων, η ευαλωτη, να τραβας την προσοχη που δεν βγαινεις εξω ωστε ολοι οι φιλοι σου να ασχολουνται με αυτη την συμπεριφορα σου, να εχεις το αγορι σου απο πανω σου και να προσπαθει να σε κανει καλα με τον καθε τροπο...δηλαδη παντα να εισαι στο επικεντρο...γλυκουλα μου ολα αυτα σου φαινονται παρανοικα..το ξερω...ετσι μου φαινοντουσαν και εμενα οταν μου τα ειχε πει η κολλητη μου η οποια εχει περασει χειροτερη φαση..και σκεφτομουν τοτε το εξης: μα τι μου λενε θεε μου..εγω θελω να βγω απο αυτο οσο το δυνατον πιο γρηγορα...δεν το αντεχω..τι μου λενε οτι θελω να μαι εγκλωβισμενη σε αυτο που με καταστρεφει?..κανεις δεν με καταλαβαινει..κανεις...κανε� �ς δεν καταλαβαινει οτι ειναι πλεον μια αυθορμητη ταση να ζυγιζομαι καθε λιγο και λιγακι και να με ενδιαφερει το τι θα φαω και ποσο...τα νευρα μου...και τι νομιζουν δηλαδη?..οτι δεν προσπαθω να το ξεπερασω?...φυσικα και προσπαθω οσο περισσοτερο μπορω γιατι δεν το αντεχω αυτο....αλλα εγω μια ζωη μεσα σε αυτο θα ειμαι, μεσα στην αρρωστα αυτη βυθισμενη και η ζωη μου θα ναι ενα μαρτυριο το οποιο δεν μπορω να προσπερασω....ΟΛΑ αυτα σκεφτομουν εως πριν 6 μηνες...τελικα το ξεπερασα γιατι καταλαβα οτι εγω δεν ηθελα να το ξεπερασω..οταν το θελησα πραγματικα, τα καταφερα!..ΓΙΑ ΜΕΝΑ τα καταφερα...γιατι το αξιζα!..οπως το αξιζεις και εσυ..και μη σε φοβιζει οτι με το να το ξεπερασεις θα παρεις κιλα...τοτε ειναι που δεν θα παρεις γιατι ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!....τωρα υπαρχει πολυ μεγαλυτερος κινδυνος...εγω δυστυχως πρωτα πηρα τα κιλα και μετα ξεπερασα την βουλιμια...μην φτασεις σε αυτο το σημειο...ΜΠΟΡΕΙΣ..ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ...ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΛΥΚΑΙ ΜΟΥ ΣΜΟΚΕ...!ειμαι κοντα σου για οτι χρειαστεις!...
15-05-2007, 11:26 #193
smoke08 είναι λάθος να αποφεύγεις ακόμη και το νερο!
Να πίνεις όσο θές. Δηλαδή προτιμάς να πέσεις κάτω από τη ζέστη και τη δίψα για να δεις έναν αριθμό που σε ευχαριστεί στη ζυγαριά??
Σου προτείνω να ζυγίζεσαι ΜΟΝΟ πρωί...
Προσωπικά πίνω αρκετό νερό και πιστεύω ότι με βοηθά να χάνω κιλά.
Καλή συνέχεια!!!
15-05-2007, 12:18 #194
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, το νερό είναι ο πιο σημαντικός καταλύτης στην απώλεια βάρους και τη διατήρησή του. Μη το αποφευγεις κουκλα μου.
Το νερό μειώνει την όρεξη φυσιολογικά και βοηθά το σώμα να μεταβολίσει το αποθηκευμένο λίπος. Μελέτες έχουν δείξει ότι μείωση στην ποσότητα νερού που πίνουμε θα προκαλέσει αύξηση της αποθήκευσης λίπους ενώ η αύξηση του μπορεί πράγματι να μειώσει το αποθηκευμένο λίπος.Και να γιατί:
Τα νεφρά δεν μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά χωρίς αρκετό νερό και σαν αποτέλεσμα μέρος του φορτίου τους αδειάζει στο συκώτι.
Μια από τις κυριότερες λειτουργίες του συκωτιού είναι να μεταβολίζει το αποθηκευμένο λίπος σε χρήσιμη ενέργεια για το σώμα. Αλλά, εάν το συκώτι έχει να εκτελέσει και κάποιες από τις λειτουργίες των νεφρών , δεν μπορεί να αποδώσει σωστά το ρόλο που έχει αναλάβει στον οργανισμό. Σαν αποτέλεσμα, μεταβολίζει λιγότερο λίπος, και το λίπος που παραμένει αποθηκεύεται στον σώμα και η απώλεια βάρους σταματάει.
Επισης το νερό βοηθά στη διατήρηση του σωστού μυϊκού τόνου που δίνει την ικανότητα στους μύες να λειτουργούν και συγχρόνως εμποδίζει την αφυδάτωση. Επίσης δεν αφήνει το δέρμα να χαλαρώσει κάτι που συχνά συμβαίνει με την απώλεια βάρους, το κύτταρα που συρρικνώνονται γεμίζουν νερό, που διοχετεύεται στο δέρμα και το κάνει να φαίνεται καθαρό, υγιές και σφριγηλό.
Το νερό δεν παχαίνει γιατί δεν έχει θερμιδογόνα συστατικά (θερμίδες). Στον οργανισμό που λειτουργεί φυσιολογικά, όσο νερό καταναλώνουμε τόσο κι αποβάλλουμε. Η ποσότητα του νερού που πρέπει να πίνετε καθημερινά, εξαρτάται από το είδος της διατροφής, τις καιρικές συνθήκες, το σωματικό βάρος και τις δραστηριότητές σας. Σε φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερού καθημερινά, σωστά κατανεμημένα κατά τη διάρκεια της ημέρας (π.χ. 1 ποτήρι κάθε 1,5 ? 2ώρες).
15-05-2007, 12:52 #195
ΣΩΣΤΕΣ FREE KAI RATAPLAN ΚΑΙ JASMINE!!!!
Aκου τι σου λενε smoke .Εαν δεν πινεις δεν αδυνατιζεις!!!Πολυ απλο!!!
Διοτι πως θα φυγει το λιπος εαν δεν πιουμε νερακι να παμε να κανουμε πιπι!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση