Results 241 to 255 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
08-06-2007, 13:05 #241
free σε νιώθωωωω.....Αχ πώς σε νιώθω! Από μικρό κοριτσάκι που με έβαζε η νονά μου να κάνω προσευχή, θυμάμαι, ότι μετά το "Πάτερ Ημόν" παρακαλούσα να αδυνατήσω... έχω ανάψει και γω κεράκια και ναι, μπορεί να είναι χαζό, αλλά είναι αυτό που ζητάω τελικώς!... Και ναι, και σε αστέρια το έχω ζητησει, και σε βλεφαρίδες που έπεσαν και μετά "κόλλησαν στο σωστό δάχτυλο" (πάνω ή κάτω) κλπ...
Σε νιώθω, σε νιώθω και σε καταλαβαίνω.... Αλλά με μένα τουλάχιστον λειτουργεί ότι όταν είμαι ψύχραιμη (ή πολύ ερωετευμένη) τότε αδυνατίζω κιόλας... Δλδ όταν η ψυχολογία μου μπορεί να στηρίξει την απόφασή μου για σωστή διατροφή, και όχι ο πόθος μου για αδυνατισμα.
smoke χαλάρωσε βρε καρδιά μου!!! Αυτά τα έχεις συζητήσει με τον ψυχολόγο σου? ότι έχεις λανθασμένη εικόνα για το σώμα σου? Και γω το είχα πάθει αυτό, πριν από 2-3 χρονάκια που ήμουν μια χαρά σωματάκι (γιατί κατάφερα επιτέλους να κανω τη σωστή διατροφή τρόπο ζωής) νόμιζα ότι ήμουν γουρούνα...και ότι οι άλλοι μου έλεγαν κολακευτικά λόγια όλη την ώρα για να με κάνουν να νιώσω πιο άνετα λέγοντάς μου ψέμματα που θα μου έφτιαχναν την ψυχολογία μου...
Συζήτησέ το με τον ψυχολόγο σου.. στο κάτω κάτω αυτός δεν έχει λόγο να συ πει ψέμματα για το πώς είσαι! Και πλέον μπορείς να απολάυσεις το σώμα σου και τα κιλά σου! και όχι να αγχώνεσαι για αυτά! κρίμα είναι!!! χαλάρωσε και θα ξαναβρεις την αυτοπεποίθησή σου...
- 08-06-2007, 21:46 #242
Σ'ευχαριστώ πολύ Κυβέλη!
09-06-2007, 00:50 #243
Ελπιδα καποιες φορες χρειαζεται να κατεβαινουμε στο επιπεδο αυτου η αυτων που μας προσβαλουν αμμεσα η εμμεσα ,γιατι απλα αυτοι οι ανθρωποι μονο μ'αυτο τον τροπο καταλαβαινουν.
Και επειδη καταλαβα γιατι ακριβως μιλας ,και σου ξαναλεω οτι αυτο που συμβαινει με τον καλο σου ειναι το εξης:προσπαθει παντα να δικαιολογει τα αδικαιολογητα.
Μην ξεχνας οτι το πραγματικα προσωπικο και οικογενειακο προβλημα αντιμετωπιζει αυτος,καμια σχεση με το θεμα των κιλων σου.Θα ευχεται καταβαθος να ειχε 10 κιλα παραπανω και να ειχε την δικη σου ισοροπια.
Μην του χαριζεσαι αλλο.Και αυτο που λεει οτι αισθανεται για σενα δεν ειναι αληθινο.Εαν αυτος αγαπαει τι να πεις και εσυ που πραγματικα τον αγαπας και ανεχεσαι τα παντα.
Κανε οτι τον διωχνεις και θα δεις ποσο αγαπαει..............
smoke08 αυτη την φωνουλα που ακους στο κεφαλι σου ,που σου λεει τα διαφορα την επομενη φορα που θα κανει να σου μιλησει να της πεις ''αι γαμ...σου'' με πολυ αγαπη απο εσενα ,εμενα και φανταζομαι ολους τους φιλους απο εδω.
Ειμαι η dexa και ειμαι καλα.Την εχω δει οτι αυτη την φορα θα πετυχω.Καλλιο αργα παρα ποτε..!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
15-06-2007, 01:45 #244
Έκλαιγα έκλαιγα έκλαιγα έκλαιγα έκλαιγα έκλαιγα...κι έκλαιγε κι αυτός. Πρώτη φορά τον έβλεπα να κλαίει. Καθόταν στη γωνία του κρεβατιού μου και είχε κρύψει το κεφάλι του ανάμεσα στα χέρια του. Δεν κουνιόταν καθόλου, ούτε έβγαζε λυγμούς. Μόνο όταν σήκωσε το κεφάλι του είδα ότι τα μάγουλά του ήταν μούσκεμα από τα δάκρυα. Σταμάτησα να κλαίω και κόλλησα την πλάτη μου στη δική του. Καθίσαμε έτσι για λίγα λεπτά, μέχρι που τον έπιασα από το χέρι και τον οδήγησα στην πόρτα για να φύγει. Έτσι, χωρίς ούτε μια κουβέντα...
ʼλλη μια φορά που κατάφερα να κάνω έναν άνθρωπο δυστυχισμένο...Για να νιώσει κι αυτός λίγη από τη δυστυχία μου, μήπως και απαλύνει καθόλου τον πόνο μου. Αλλά αυτός δε φεύγει ποτέ. Τι κι αν σταμάτησαν σχεδόν τα επεισόδια, τι κι αν σταμάτησα να απεχθάνομαι τελείως το σώμα μου...Η αρρώστια δεν έφυγε ακόμα...Υπάρχει ακόμα μέσα στις σκέψεις μου και με κάνει να συμπεριφέρομαι παρανοϊκά και να στεναχωρώ αυτούς που είναι γύρω μου.
Και καθώς τον κοίταζα από το απέναντι πεζοδρόμιο να απομακρύνεται, σκέφτηκα, αξίζει τον κόπο να χάσω τον μόνο άνθρωπο που ίσως είναι η σωτηρία μου; Τον μόνο άνθρωπο που ίσως με πάρει μακριά από όλα αυτά και μου δείξει τον τρόπο να είμαι ευτυχισμένη;
15-06-2007, 02:02 #245
smoke08 δεν ξερω εαν υπαρχει κατι που μπορω να πω .
Δεν ξερω ακομα και αν υπαρχει εαν πρεπει να το πω.
Οταν το εφερα σαν εικονα μπροστα μου ,τα αισθηματα που μου δημιουργηθηκαν ηταν αναμεικτα.
Το πρωτο που μου βγηκε ειναι δυστηχια.Πολυ δυστηχια.
Μετα λυπη,αλλα και θυμος.Θα ηθελα να σου πω πολλα.Οπως θα μιλουσα στην αδερφη μου ισως η στην κολλητη.
Αλλα δεν εισαι η αδερφη μου ουτε και η κολλητη μου ,ετσι δεν μπορω να παρωτην πρωτοβουλια αυτη.Τάφηνω σε σενα να επιλεξεις.
Ευχομαι να βγεις απο αυτη την δυστιχια ακομα και αν πονεσεις πολυ ,μα παρα πολυ.
Πολλες φορες μετα τον πονο ακολουθει η λυτρωση.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
15-06-2007, 02:16 #246
Δες σε παρακαλω το U2U σου smoke08.
ΦΙΛΙΑ!!!
15-06-2007, 22:36 #247
Eίμαι ο υποφαινόμενος και μόλις γύρισα, από την πρωτεύουσα, ολοκληρώνοντας άλλον έναν μικρό κύκλο εξετάσεων...
Με έχουν ψάξει τόσο πολύ, που ώρες - ώρες, νιώθω πως μπορεί κάποιος ειδικός να κατάλαβε διάφορα για το <<αμαρτωλό>> παρελθόν μου...
Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δε συνέβη και η διαδικασία εξελίχθηκε κατά τα συνήθη...
Τα αποτελέσματα ήσαν σχετικά θετικά αλλά όχι εντελώς φυσιολογικά.
Τελικά, με τις μ.....ίες μας, κάνουμε πολύ περισσότερο κακό στον οργανισμό μας, απ' ότι νομίζουμε.Κάθε πράξη μας προστίθεται στο σύνολο των ηλίθιων ακυρωτικών πρακτικών μας και στο τέλος ο οργανισμός...κλατάρει!
Γι' αυτό σταματήστε τώρα!
Καλη συνέχεια και σταθερή πορεία σε όλους!
16-06-2007, 10:53 #248
γεια σου κλεανθη και περαστικα σε οτι κι αν ειναι αυτο που σου συμβαινει.
νοιωθεις καποιες ενοχλησεις και κανεις αυτες τις εξετασεις η ανησυχεις μηπως εχεις προκαλεσει καποιο κακο στον οργανισμο σου και το ψαχνεις απο μονος σου?
16-06-2007, 13:09 #249
Περαστικα και κλεανθη.
Ευχομαι αυτα τα ''κλαταρισματα '' να ειναι περαστικα.!
Ελπιζω το προβλημα που ειχες πριν καιρο να μην συνεχιζεται.
Και δεν μπορει ενας διασκεδαστης παιδιων να ειναι αλλιως .
Εσυ καλε μου εχεις φυσικα αντισωματα που προερχονται απο την δουλεια σου .
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι περαστικα!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!1
16-06-2007, 15:38 #250
Originally posted by 2sweet2b4go10
γεια σου κλεανθη και περαστικα σε οτι κι αν ειναι αυτο που σου συμβαινει.
νοιωθεις καποιες ενοχλησεις και κανεις αυτες τις εξετασεις η ανησυχεις μηπως εχεις προκαλεσει καποιο κακο στον οργανισμο σου και το ψαχνεις απο μονος σου?
Απλά, τώρα τελευταία προέκυψε και κάτι άλλο και με κούρασε η διαδικασία για να καταλάβουμε από τι προέρχεται.
Ως συνήθως δε βρήκαμε κάποια αξιοπρόσεκτη αιτία...
Το καλό είναι ότι αντιμετωπίστηκε και δεν άφησε κάτι ανησυχητικό πίσω του...
Ευχαριστώ για τις ευχές σας...Να είστε καλά.
16-06-2007, 20:45 #251
Κλεάνθη, μπράβο που προσέχεις και νοιάζεσαι για την υγεία σου. Εγώ όλο σκέφτομαι να επισκεφτώ κάποιον γιατρό για να ελέγξω αν όλα πάνε καλά και συνέχεια το αναβάλω...
17-06-2007, 02:20 #252
Εγώ θα πρότεινα να κάνεις βιοχημικές - ορμονικές - γενικές αίματος,καρδιογράφημα και είσαι οκ.Δεν είναι κουραστική η διαδικασία.
Για τα γαστρεντερικά είναι φασαρία...
17-06-2007, 13:06 #253
Τι λέτε πως θα απαντούσε ο διευθυντής μου αν του έλεγα τα παρακάτω για να σταματήσει να με τρελαίνει στη δουλειά;
"Κύριε Μ., πάσχω από ανορεξία και βουλιμία τα τελευταία δύο χρόνια. Το πρώην αγόρι μου είναι στη φυλακή, και σα να μη μου έφταναν τα δικά μου προβλήματα, προσπαθώ κάθε φορά που επικοινωνώ μαζί του να του δώσω κουράγιο, λες και εμένα μου περισσεύει...Η κατάσταση στο σπίτι μου είναι τουλάχιστον καταθλιπτική. Η μητέρα μου άλλες φορές είναι καλά και άλλες την πιάνουν κρίσεις και κλαίει ή φωνάζει. Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός ότι ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι πριν δύο χρόνια, μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Η μόνη λύση για να ξεφύγω από όλα αυτά είναι να πάω να μείνω σε δικό μου σπίτι, αλλά με τις πενταροδεκάρες που μου δίνετε αυτό αναβάλεται για τα επόμενα 2-3 χρόνια...Μερικές φορές ακυρώνω μέχρι και τα ραντεβού μου με την ψυχολόγο μου, είτε γιατί δεν έχω λεφτά να την πληρώσω είτε γιατί δεν έχω χρόνο, αφού με τη δουλειά που μου βάζετε χτυπάω κάτι δεκάωρα και δωδεκάωρα...Γι'αυτό, μπορείτε να μου δώσετε λίγη κατανόηση και να με αφήσετε λίγο να αναπνεύσω;Μπορείτε να μου δώσετε λίγες μέρες μία εβδομάδα άδεια να πάω σε κανένα νησάκι,καμιά Σαντορίνη ας πούμε;;Ζητάω πολλά;;"
Λοιπόν; Τι θα έλεγε;
17-06-2007, 13:07 #254
Σε προσλαμβάνω εγώ!Παραιτήσου!!! :) :) :) :)
18-06-2007, 08:23 #255
Smoke Θα σου έλεγε να περάσεις από το λογιστήριο??.για να εισπράξεις την αποζημίωση της απόλυσης σου βεβαίως βεβαίως .
Ίσως σου φτάσουν για τις διακοπές στην Σαντορίνη.
Χε χε
Κράτα γερά. Που θα πάει θα περάσουν όλα σιγά σιγά
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....