ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 50 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 739
    Senior Member
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!...ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!..ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!

Senior Member
    Χρόνια πολλά Μαρουλάκι! Καλή συνέχεια... :)

Χρόνια πολλά marou_laki
    Παντα να εισαι καλα και με χαμογελο

Senior Member
    Χρονια πολλα Μαρουλακι !!!

Ευχομαι να τα χιλιασεις τα χρονια σου,και να μειωνονται τα κιλα σου.
    Θα ερθει γρηγορα ο Σεπτεμβρης, και θα σε βρει να εχεις πετυχεις τους στοχους σου!!!

Αλλωστε εισαι το ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ και εχεις την ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟς ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ!!!
    Σ'ευχαριστουμε που σε ολους εχεις να πεις μια καλη κουβεντα και που μας δινεις θαρρος οταν μας πιανουν τα ''κατω ''μας.

ΦΙΛΙΑ!!!!!

Senior Member
    Χα χα...Τραγικό... Πήγα κι εγώ στο tickerfactory να φτιάξω κι εγώ τικεράκι, σαν άνθρωπος, και όταν έγραψα ποιο είναι το weight target μου, μου είπε ότι αρνείται να φτιάξει ticker για τόσο χαμηλό βάρος... Τελικά επίσημα ΟΛΟΙ μου λένε ότι δεν πρέπει να στοχεύω τόσο χαμηλά... Αλλά ρε γαμώτο, αν δεν αισθάνομαι άνετα με το βάρος που έχω τώρα, τι πρέπει να κάνω; Να συμβιβαστώ και να ζήσω μια ζωή μες στην ανασφάλεια;

Senior Member
    Να βρεις τον τροπο να αισθανεσαι ανετα .Και να αποκτησεις η να διατηρησεις το βαρος που αξιζει στο σωμα σου.
    Να μην συμβιβαστεις με τιποτα και να μην ζεις με ανασφαλεια.
    Να προσδιοριστε τον ορο ανασφαλεια.Δηλ.εαν δεν ειμαι 40 η 50 κιλα δεν αισθανομαι ασφαλεια?
    smoke08 εξηγησετο μου σε παρακαλω.
    Κατι ξερει το ticker faktory .Καθαρα με την λογικη........
    ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    Αχ βρε smoke08, κάτι θα ξέρει η μπαρούλα που αρνείται? Πόσο θες να φτάσεις, να εξαφανιστείς; Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι μια σφαλιάρα από κάποιον δικό σου άνθρωπο.. ξέρεις από αυτές που γυρνάει το κεφάλι ανάποδα και όταν σταματάει το βουητό πάει το μυαλό στη θέση και ξανάbootάρει ό εγκέφαλος? χωρίς παρεξήγηση πάντα.. κι εγώ την έχω χρειαστεί αυτή την σφαλιάρα και φαντάζομαι ότι δεν είμαι και η μόνη. Πόσο έχεις φτάσει; Μήπως αν κάνεις ένα διάλειμμα από την προσπάθεια αυτή και ξεαγχωθείς, δεις ότι δεν χρειάζεται να ζεις με ανασφάλεια αλλά απλά να αγαπήσεις την smoke08 γιατί το κορμί που κατόρθωσε να φτιάξει είναι μια χαρά και θέλει να το αγαπήσει όπως την αγαπάει αυτό; Γιατί αν δεν σε αγαπούσε με αυτά που του κάνεις θα σε είχε παρατήσει και θα την είχε κάνει?. Κάνε ένα break, μην το σκέφτεσαι και επαναπροσδιόρισε τον στόχο σου πιο ψύχραιμα. Είναι προφανές ότι στόχευες σε ανθυγιεινό βάρος αλλιώς δεν θα στην έλεγε το tickerfactory. Αυτή είναι η άποψη μου? Αλλα σοβαρά πόσο θες να φτάσεις και πόσο είσαι τώρα;

Senior Member
    Είμαι η dance και είμαι καλά!!

Επιτέλους σήμερα ξεκόλλησε η ζυγαριά από τα 80+ κιλά που είχα φτάσει τον τελευταίο καιρό και ξαναμπήκα στη δεκάδα των 70+ (αυτές οι δεκάδες πως επιδρούν στην ψυχολογία μας, έτσι;!)
    Μπορεί να μην είμαι στα κατώτερα κιλά που έχω φτάσει τα τελευταία χρόνια (73,5), αλλά δεν με απασχολεί, γιατί νιώθω καλά μέσα μου. Στο κάτω-κάτω τι είναι 5 κιλά; Αφήστε που τώρα η σύνθεση του σώματός μου είναι διαφορετική, γιατί γυμνάζομαι συστηματικά, οπότε ίσως να έχω "πάρει" και σε μυς, αφού δεν νιώθω να έχω παχύνει ιδιαίτερα.

Νιώθω αισιόδοξα ότι ξεκινάει και πάλι η κατηφορική οδός! Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει το πως η ψυχολογία και κακή διάθεση -που συνήθως προκαλείται από άλλους για άσχετα με το βάρος θέματα- επιδρούν πάνω μου. Κάτι σαν να ψυχαναλύω τον εαυτό μου ένα πράγμα... πιστέψτε με όμως βοηθάει!! Κατάφερα να μην παρασυρθώ από το συναίσθημα της υπερφαγίας αναλύοντας τα αίτια που με σπρώχνουν προς αυτήν. Ξέρετε τι παρατήρησα; Σχεδόν ποτέ τα αίτια δεν έχουν να κάνουν με μένα. Έχουν να κάνουν με στενοχώρια, άγχος, νεύρα που μου προκαλούν άλλοι! Λέμε ότι θέλουμε να αδυνατίσουμε για μας. Είναι/ δεν είναι αυτό αλήθεια, γιατί να παχαίνουμε για τους άλλους; Τουλάχιστον ας παχαίνουμε για μας, επειδή θέλουμε αυτή τη ρημαδοσοκολάτα, γιατί γουστάρουμε τη γεύση και όχι επειδή είναι η διέξοδος στα προβλήματά μας!

Φιλάκια σε όλους

Senior Member
    @ marou_laki: Χρόνια πολλά -αν και ετεροχρονισμένα-! Η δική μου ευχή για φέτος είναι να μην ξαναχρειαστεί να γράψεις στο forum! Ο μόνος λόγος για να το κάνεις να είναι επειδή κατάφερες να ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα και θέλεις να στηρίξεις όλους εμάς! Υγεία και ευτυχία!

@smoke: Αγαπητή μου φίλη, ανασφάλεια δυστυχώς δεν σου προκαλούν τα κιλά, άλλοι είναι οι λόγοι. Αλήθεια σε πόσα κιλά στοχεύεις; Στη ζωή πιστεύω ότι χρειάζεται να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς συνειδητά και από επιλογή. Το σημαντικό είναι να μην νιώθουμε ότι τους κάνουμε. Κάθε μορφή σχέσης αν το σκεφτείς καλά, ένας συμβιβασμός των θέλω μας με τα θέλω του άλλου είναι. Ένας όμορφος και με νόημα συμβιβασμός όμως. Μην παίρνει η λέξη αυτή άσχημη έννοια στο μυαλό σου. Το να συμβιβαστείς με το σώμα σου και τα εικόνα σου, κάθε άλλο παρά κακό είναι. Αγία η ώρα και η στιγμή που κάποιος θα μου πει (έστω κι ένας) ότι στοχεύω πολύ χαμηλά! Είσαι τυχερούλα και νομίζω αρκετές θα θέλαμε να ξεκινούσαμε απ' τα δικά σου κιλά. Δεν αξίζει να το δεις;

@dexa: Παρακολουθώ τις απαντήσεις και τη δραστηριότητα σου στο forum και έχω την εξής ερώτηση: Είσαι πάντα τόσο αισιόδοξη και γεμάτη ζωντάνια; Σε θαυμάζω που δίνεις θάρρος και κουράγιο τόσο απλόχερα! Και συγχαρητήρια για την πρόοδό σου (βλέπω ξεφορτώθηκες άλλα 2 κιλάκια!!!)

Originally posted by dance
    @ marou_laki: Χρόνια πολλά -αν και ετεροχρονισμένα-! Η δική μου ευχή για φέτος είναι να μην ξαναχρειαστεί να γράψεις στο forum! Ο μόνος λόγος για να το κάνεις να είναι επειδή κατάφερες να ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα και θέλεις να στηρίξεις όλους εμάς! Υγεία και ευτυχία!
    .
    Kαταρχην ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!!Ειλικρινα μεσα απο τη καρδια μου!!
    Στο φορουμ ακομα και οταν φτασω το στοχο μου θα μπαινω,να δινω κουραγιο κ να διαβαζω ολους οσοι περνουν τα ιδια με μενα!!Γιατι και αυτο το φορουμ ειναι ενα μια βοηθεια που συμβαλει στο να με κραταει ψηλα!

Καλο καλοκαιρι παιδια!Με τη ψυχολογια ψηλα!!

Να χαμογελατε!

κανεις κοπι πειστ το πρωτο λινκ π σου βγαζει!

Senior Member

Senior Member
    Παιδιά, δεν το πιστεύω αλλά ΤΩΡΑ είδα το μηνύματα που μου γράψατε πιο πάνω!! Έχετε δίκιο, άκυρο το τικεράκι, αλλά το έκανα περισσότερο για χαβαλέ, επειδή ζήλεψα...

dance και ελπίδα, είμαι 48 και θέλω να φτάσω 44 αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας... Έχω ύψος 1,56, άρα δεν είναι υπερβολικό το βάρος που θέλω. Βέβαια, όταν είχα ανορεξία είχα φτάσει και χαμηλότερα, αλλά δε θέλω να ξαναγίνω όπως τότε...

dexa, συμφωνώ με τη dance και σε συγχαίρω κι εγώ για την αισιοδοξία σου και για το πόσο δείχνεις ότι νοιάζεσαι για το κάθε άτομο ξεχωριστά... Σ΄ευχαριστώ πολύ... Είμαι σίγουρη πως είτε στα 150 είτε στα 50 είτε στα 200, εσύ θα εξακολουθείς να είσαι ένα τόσο χαρούμενο άτομο!

Senior Member
    Είμαι η dance και θέλω να πιστεύω πως μέρα με τη μέρα κάνω βήματα για να γίνω καλά. Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθώ να το καταπολεμήσω. Γι' αυτό αλλάζω και το τικεράκι στα πιο πάνω κιλά που έχω υπάρξει (πριν 4 χρόνια), για να βλέπω την πρόοδο και να νιώθω περήφανη για όσα έχω καταφέρει και όσα θα καταφέρω ακόμα!

Senior Member
    Ειμαι η dexa και νομιζω πως ειμαι καλα.....
    Νομιζω πως δεν θα το βαλω κατω.....
    Δεν θα το βαλω....?
    Νομιζω........??

Ισως ειναι και ο καιρος και τα ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ δεν εχουν τελειωμο!!!!!
    Ελπιζω οτι καποια στιγμη γρηγορα θα σιγουρευτω!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Page 19 of 50 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast