Results 361 to 375 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
03-09-2007, 01:55 #361
smoke exeis msn?
- 03-09-2007, 02:01 #362
Σ' το στέλνω με u2u.
03-09-2007, 15:43 #363
Γεια σας παιδιά!
Μετά από μήνες απουσίας αποφάσισα να επανέλθω.. θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο μπράβο γιατί παρά τα σκαμπανεβάσματα και τις αρνητικές φλασιές που τρώει ο καθένας κατά καιρούς, είστε εδώ και το παλεύετε.. και με τη στήριξη και τη βοήθεια που παίρνει και δίνει ο καθένας, θέλω να πιστεύω ότι όλοι προχωράνε.. άσχετα αν πολλές φορές φαίνεται σαν να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και 2 πίσω, σημασία έχει το παρόν.. γιατί στη ζωή πάντα θα υπάρχουν τα ups and downs, έτσι δεν είναι?
keep walking..
φιλιά σε όλες!
04-09-2007, 13:01 #364
Παιδιά, γεια σε όλους!!!
Επιτέλους ξαναγράφω κι εγώ στο forum μετά από ένα ολόκληρο μήνα αποχής.
Είμαι η dance και είμαι καλά! Ζυγίστηκα πρώτη φορά σήμερα μετά από 2 μήνες που δεν ήθελα να ανέβω, μπας και ψυχοπλακωθώ, με πάρει από κάτω και σταματήσω την προσπάθεια.. Αυτούς τους δύο μήνες ,λοιπόν, αποφάσισα και έκανα κάτι καλό για τον εαυτό μου, κάτι που εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έχω ξαναδοκιμάσει. Έφαγα. Όχι μέχρι σημείου θανάτου και σκασμού. Σίγουρα όμως μέχρι σημείου κορεσμού. Μέχρι να νιώσω ότι τώρα θα σταματήσω να τρώω, επειδή χόρτασα και όταν θα ξαναπεινάσουμε, εδώ είμαστε, θα ξαναφάμε. Υπήρξαν βέβαια και μέρες που κύλησα περισσότερο. Που ενώ δεν θα έτρωγα γλυκό, κοπάνησα 2 μικρά κομματάκια μπακλαβά. Όμως μέχρι εκεί. Δεν είχα τη διάθεση να φάω και 30 σοκολάτες ή 50 κρουασάν από πάνω. Από την άλλη υπήρξαν και μέρες που ήμουν εγκρατής και ακολουθούσα πιστά το διαιτολόγιο-διατροφολόγιο μου. Το σημαντικό είναι ότι δεν στερήθηκα. Και αυτό συνέβη ακριβώς επειδή έτρωγα. Παράλληλα συνέχισα το γυμναστήριό μου και το περπάτημα σε τακτά χρονικά διαστήματα (πηγαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα). Στις 2,5 εβδομάδες των διακοπών το είχα ρίξει στις σαλάτες και στα ψητά (κρέατα και ψάρια) στις ταβέρνες και απεύφευγα το ψωμί. Δύο μέρες όμως έφαγα και τα μακαρόνια μου, τις φέτες μου, τα τζατζίκια και τα ψωμιά μου. Προσπαθούσα να έχω καλή διάθεση, που να μην επηρεάζεται από την ποσσότητα τροφής που θα κατανάλωνα κάθε φορά. Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Φάνηκε σήμερα στη ζυγαριά!!
3 κιλά κάααααατωωωωωω!!!! Στα τσακίδια και να μην με ξαναβρούν!
;-) ;-)
Περισσότερο πάντως χαίρομαι που βλέπω φως στο τούνελ, για να γίνω καλά... νιώθω πως μπορώ να το ξεπεράσω... ή τουλάχιστον μπορώ να προσπαθήσω να ακούσω το σώμα μου και να διαλέξω να του κάνω καλό...
Φιλάκια σε όλους! :-)
04-09-2007, 16:02 #365
Γεια σας κι από μένα! Dance εμένα μου συνέβη το εξής: όσο ήμουν διακοπές έφαγα ότι ήθελα, τι σουβλάκια τσάκισα, τι παγωτά και ο κατάλογος συνεχίζεται...Το αποτέλεσμα ήταν να χάσω 2 κιλά και να μην το πιστεύω!! Βέβαια μετά παρατήρησα ότι γενικά έτρωγα κανονικές μερίδες, απλά έτρωγα και τα γλυκά μου και τα σουβλάκια/πίτσες κλπ. Αχ επιτέλους άρχισε να κατεβαίνει ο δείκτης στη ζυγαριά :)
Φιλιά και καλή συνέχεια σε όλους!!
04-09-2007, 18:10 #366
Πωπω!! Καλό έτσι;!! Μπράβο Hilda!!
Τελικά μάλλον το μυστικό είναι να τρώει κανείς απ' όλα σε λογικές ποσότητες... Είθε να μπορέσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα!
Φιλιά πολλά
04-09-2007, 20:33 #367
Hilda και dance μπράβο σας!! Και εις κατώτερα!
Και γω όλους αυτούς τους μήνες που προσπαθώ, κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα... το μόνο πράγμα που μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα είναι να μη στερείσαι, να τρως λογικές ποσότητες και να κάνεις και ό,τι μπορείς από γυμναστική (γυμναστήριο ή ακόμα και απλό περπάτημα καθημερινά..) Τα διάβαζα αυτά αλλά τα σνόμπαρα, δε θεωρούσα ότι θα έχανα έτσι κιλά.. εγώ ήμουνα της λογικής γιαούρτια και φρούτα και φρυγανιές και μακριά από μαγειρεμένο φαγητό αν θες να δεις γρήγορα τη ζυγαριά να κατεβαίνει.. και τα πάρτυ με καλεσμένη την παλιά μου φίλη τη βουλιμία καλά κρατούσαν..
Μέχρι που ξύπνησα επιτέλους και είπα να δοκιμάσω και τον υγειινό τρόπο - έτσι βρε αδερφέ να δούμε τι θα γίνει.. και είδα ότι χάνονται και έτσι τα κιλά, όταν δεν είσαι ανυπόμονος όμως και όταν είσαι ήρεμος και δε φρικάρεις με την παραμικρή παραπάνω μπουκιά που θα φας!
Η ψυχολογία μας τελικά παίζει το μεγαλύτερο ρόλο!
Καλή συνέχεια κορίτσια!
04-09-2007, 20:54 #368
συμφωνω κι επαυξανω με τις προλαλησασες..
δοκιμασμενο!
μονο τρωγοντας συχνα και σωστα χανεις κιλα και τα συντηρεις...
παραλειποντας γευματα και σταματωντας σχεδον το φαι, μονο να παχυνεις μπορεις, μακροπροθεσμα,η να οδηγηθεις σε ανορεξια, αμεσα...
04-09-2007, 21:09 #369
καλησπερα και απο εμενα, γυρισα απο τις διακοπες και δεν εχω τολμισει να ανεβω στη ζυγαρια, παντως χωραω ανετα στο στενο μου τζιν. και εγω εφαγα απο ολα,αλλα μεριδες εστιατοριου.
Εχω μεγαλες προσδοκιες για φετος.
α) συμφωνησα με τον αντρα μου να γραφτουμε μαζι γυμναστηριο και να πηγαινουμε παρεουλα
ετσι και χρονο θα περναμε μαζι και θα φτιαξουμε το κορμι μας ( οσο γινεται)
β) επιπλεον θα χαιρομαι την καθε μερα και δεν θα τεμπελίαζω μπροστα στη τηλεοραση ασκοπα με τον κινδυνο να τσιμπολογω και θα διατηρησω μια καλη συνηθεια που εχω: την καταναλωση αφθονου μεταλικου νερου, το οποιο υπαρχει παντα διπλα μου προχειρο.
04-09-2007, 22:27 #370
Απ'τη στιγμή που σταμάτησαν τα υπερφαγικά επεισόδια άρχισε να μειώνεται και το βάρος μου. Ακόμα βέβαια δεν είναι και πολύ ορατά τ'αποτελέσματα αλλά που θα πάει.. ναταλία πολύ καλή ιδέα το να πας γυμναστήριο με τον άντρα σου, θα γίνει και πιο διασκεδαστικό σαν δραστηριότητα.
Η ψυχολογία βοηθάει πάρα πολύ όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος, αν δεν είναι καλή το ψυγείο καραδοκεί με απειλητικές διαθέσεις!
04-09-2007, 23:22 #371
Ειμαι η dexa και ειμαι κουρασμενη!!!
Δεν προλαβαινω να τελειωνω εκρεμοτητες και δουλειες για τον χειμωνα!!!
Ελπιζω οτι καποια στιγμη θα μπουν ολα σε μια σειρα!!
Τρια μεγαλα ΜΠΡΑΒΟ σε οσους το εριξαν εξω στις διακοπες και περασαν καλα ,και γυρισαν με λιγοτερα κιλα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
20-09-2007, 20:20 #372
σήμερα το μεσημέρι έκανα τον τελευταίο εμετό.- Δε θέλω να το ξανακάνω ρε γανώτο!!! εχω διαβάσει τα απίστευτα εδς και λίγη ώρα που σας ανακάλυψα...ΔΕ ΘΕΛΩ ΒΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!!!!!! ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!
20-09-2007, 20:34 #373
χαλαρωσε gilie δεν πεθαινει ο κοσμος απ'την μια στιγμη στην αλλη.Κανε κατι!!! Πηγαινε σε εναν ειδικο αν βλεπεις οτι μονη δυσκολευεσαι να το αντιμετωπισεις.
20-09-2007, 20:38 #374
Originally posted by christina
χαλαρωσε gilie δεν πεθαινει ο κοσμος απ'την μια στιγμη στην αλλη.Κανε κατι!!! Πηγαινε σε εναν ειδικο αν βλεπεις οτι μονη δυσκολευεσαι να το αντιμετωπισεις.
20-09-2007, 20:55 #375
Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας gilie. Οχι αμεσα τουλαχιστον. Ποσο χρονων εισαι;
Αυτο που συνεβη στη γιαγια σου δεν εχει σχεση. Οι μεγαλοι ανθρωποι οταν κανουν εμετους, ειδικα αν ειναι καθηλωμενοι στο κρεβατι, πολυ συχνα παθαινουν εισροφηση ( ενα μερος του υγρου εισερχεται στους πνευμονες δηλαδη). Οποτε μην τα συνδεεις αυτα τα δυο..
Πες μας την ιστορια σου.. Αν θες ανοιξε δικο σου topic.
Καλως μας ηρθες!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....