ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 50 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 739
    Senior Member
    bravo xoreytarou μας....ευχομαι μεχρι τα Χριστούγεννα το τζηνακι να σου είναι φαρδύ :)

Senior Member
    χαχα ναι!! πεταμένα λεφτά!! να το χαρίσω, γιατί πλέον θα φοράω 2 νούμερα μικρότερο!! :P

thanks gilie!!

Senior Member
    Είμαι ο υποφαινόμενος και διάγω άλλη μια απροσδιορίστου μορφής περίοδο. ( Κοινώς δεν ξέρω τι μου γίνεται ! :) )

Μου εύχομαι ,στο εγγύτατο μέλλον, καλή και αποτελεσματική προσπάθεια, ενώ ελπίζω κάποτε ν' αποκτήσω αυτή τη βλαμμένη σταθερότητα, που πρέπει να έχω, για να νιώθω βέβαιος για ό,τι κάνω!

Senior Member
    Κι εγώ μια απ' τα ίδια, Κλεάνθη...

Κουράγιο! Cheer up!

Senior Member
    ειμαι η free και ειμαι "καπως" τις τςλευταιες μερες..ελπιζω να επανελθω!

Senior Member
    Βλέπω μας έχει πάρει λίγο από κάτω...

Κουράγιο παιδιά! Ξέρετε τι έχω αποφασίσει να κάνω εγώ όταν βρίσκομαι σε αυτό το μεταιχμιακό στάδιο; Βάζω μουσική στο φουλ, βγάζω το σκύλο βόλτα ή πηγαίνω στο σπίτι κάποιου φίλου που ξέρω ότι θα με κάνει να νιώσω καλά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να κάνεις το σωστό όταν ξαφνικά σε πλημμυρίζουν αυτές οι σκέψεις, αλλά το έχω πάρει απόφαση να προσπαθήσω να σκέφτομαι πάντα θετικά!

Μπόρα είναι λοιπόν, θα περάσει...

Senior Member
    το ελπιζω σμοκε μου..γιατι εγω μετα απο καιρο ειμαι τοσο χαλια..ειμαι και αδιαθετη και με εχει παρει ελεεινα πολυ απο κατω..μου φαινομαι πιο παχια και ολα τα παρελειπομενα!

Είμαι η Εφούλα και τα έχω πάρει με την ΚΩΛΟΒΟΥΛΙΜΙΑ!!!

-Που δεν με αφήνει να ζήσω
    -Που δεν με αφήνει να ηρεμίσω
    -Που με έχει τρελάνει με την παράνοιά της
    -Θα τη ξεφορτωθώ γιατί δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πια όλο φαγητό
    -Δεν ξανακάνω ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΤΕ!ΠΟΤΕ!ΠΟΤΕ!

Senior Member
    ειμαι η φρεε και τα χω παρει με μενα...ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ..ΟΠΩΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ..
    ΕΓΩ ΣΤΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ..ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ!
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟ!

Senior Member
    επ τι εγινε κοριτσια για ψυχραμια παρακαλω πολυ τι πραγματα ειναι αυτα. καντε και καμια θετικη σκεψη παρακαλω πολυ, πιειτε κανα νερακι με λιγο λεμονακι και κανα παγακι , καντε κανα ντουσακι, βαλτε καμια μασκα , καντε ενα πεντικιουρ εν αναγκη βρειτε κανα ωραιο ρουχο να σκασουμε μουρη στ δουλεια αυριο θεες

Senior Member
    Είμαι η Χoreytarou και αύριο ξημερώνει η 14η συνεχόμενη ημέρα που δεν έχω ξεφύγει διατροφικά... Έχω πεισμώσει και θέλω να επιβληθώ στον εαυτό μου... να χάσω τα χαζόκιλα και να μην ξανασχοληθώ με δίαιτες και τα συναφή... θα τα καταφέρω...(;; )....(εε;; )...(ναι,ε;; )... βοήθεια μας...

Μεθαύριο ξαναρχίζω με το διαιτολόγο μου :)

Senior Member
    Είμαι αυτός που δε 'θελα να είμαι,αλλά, ειλικρινά, προσπαθώ για τ' αντίθετο.

Με μικρές, διατροφικά ελεγχόμενες, εξάρσεις και μπόλικες εκτονώσεις θυμού, να υπάρχουν στη μέρα,ίσως για να μου θυμίζουν πως ενδέχεται να μη μπορέσω να σκεφτώ πιο "φυσιολογικά".

Τελικά, όσο απομακρύνεσαι από μια κατάσταση και τη βλέπεις πιο πολύ σαν εμπειρία και όχι σαν αρρώστια, τότε μόνο καταλαβαίνεις την αξία της...

Όσο είσαι μέσα στον κυκεώνα...

Συνέχισε λέμε...:)

Senior Member
    ΕFOULA μ'αρεσει πολυ αυτο που ειπες οτι δεν θες να ξανακανεις διαιτα!Κι εγω το ιδιο λεω στον εαυτο μου σημερα αφου περασα ενα σαββατοκυριακο σκεφτομενη οτι πρεπει να περιορισω τα βουλιμικα μου,οπου φυσικα καταλαβες τι ακολουθησε μετα....εφαγα καθε σοκολατοειδες που υπηρχε τσο σπιτι μου.Γι αυτο δεν θελω κι εγω να εχω καμια σχεση με τις διαιτες πλεον, ουτε θελω να ελεγξω τα βουλιμικα μου επεισοδια.Αυτο που θελω ειναι να αποδεχθω το γεγονος του οτι καταφευγω στο φαγητο και να αλλαξω τις σκεψεις μου για εμενα.Σημερα παντως ειμαι καλα, αν καο γινεται μια μαχη μεσα στο μυαλο μου αναμεσα στις αυτοεπαινετικες και στις αυτομειωτικες σκεψεις.Την οποια την προτιμω πολυ περισσοτερο απο την ακινητοποιηση μου μπροστα στις αρνητικες σκεψεις.
    Χορευταρου ευχομαι να πετυχεις τον αγωνα σου, εφοσον αυτο σε βοηθαει, αν και σε βρισκω μια χαρα στα κιλα σου, 87 δεν εισαι η κανω λαθος.
    Κλεανθη συμφωνω μαζι σου εκει που λες οτι αν δουμε την βουλιμια σαν εμπειρια καταλαβαινουμε την αξια της.Ετσι την βλεπω κι εγω τις τελευταιες μερες και σ'αυτο με βοηθησε το κειμενο που ειχε γραψει η smoke08 σ'αυτο το θεμα, εκει που ελεγε πως η βουλιμια ερχεται για να μας δειξει οτι δεν ειμαστε ικανοποιημενοι απο την ζωη μας.Η αληθεια ειναι πως τωρα που το σκεφτομαι ειχα ξανακουσει κατι παρομοιο απο την δικη μου ψυχολογο σχετικα με το οτι εχουμε 2 επιλογες η να την δουμε σαν προβλημα και μονο η να την δουμε σαν εμπειρια μεσα απο την οποια μπορουμε να μαθουμε και να ωριμασουμε.Και ειναι πραγματικα εντελως διαφορετικη η δευτερη επιλογη, και πολυ λυτρωτικη.Γιατι οταν σκεφτεσαι οτι ειναι εμπειρια μεσα απο την οποια μαθαινεις μπαινεις αυτοματα στην διαδικασια να αλλαξεις και να την εκμεταλλευτεις θετικα αντι να παραπονιεσαι για την ατυχια που σε βρηκε και να μην κανεις τιποτα το θετικο για εσενα.Παρεπιπτοντως,πολυ ωραια αυτα που εiχες γραψει smoke08!

Senior Member
    Λαθος xoreytaroy 76 εννουσα, αλλα οσα κιλα και να ησουν μια χαρα θα σε εβλεπα.

Senior Member
    GILIE το e-mail που ελαβες και εγραψες εδω ειναι καταπληκτικο!!
    Απο τα πιο αισιοδοξα και ωραια πραγματα που εχω διαβασει!!

Ειμαι η dexa και ειμαι καλα!!
    Οχι οτι εχει γινει κατι συνταρακτικο,απλα ολα πανε καλα συμφωνα με την καθημερινη ρουτινα.
    Εαν το σκεφτουμε ομως και αυτο καλο ειναι.Η ρουτινα δεν ειναι ασχημο πραγμα ,απλα θελει καποιες φορες να την αλλαζεις ελαφρως!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Page 27 of 50 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast