Results 31 to 45 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
15-03-2007, 10:43 #31
Ok, είμαι η Ελπίδα και δεν είμαι καθόλου καλά.... Ζυγίστικα και είμαι 700 γρ. πάνω από το τελευταίο μου ζύγισμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Δεν λέω ότι δεν παρέκλινα καθόλου από την δίαιτα αλλά όχι κι έτσι. Κάτι πρέπει να κάνω! Με το να μην χάνω έχω συμβιβαστεί αλλά όχι και να πέρνω. Σκέφτομαι να μειώσω κι άλλο το φαγητό. Είμαι πάνω από χρονο σε συνεχή δίαιτα, μήπως έχει μπλοκάρει το σύστημα; Σκέφτομαι να μειώσω τις θερμίδες που πέρνω και να αρχίσω να πηγαίνω πιο συχνά γυμναστήριο, ίσως και για περισσότερο... ίσως και 1 διουρητικό, 1 μόνο για ψυχολογικούς λόγους.Έτσι για να ζυγιστώ και να είμαι κάτω από 67, έστω και για μια μέρα.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Φοβάμαι ότι θα κυλήσω πάλι, με έχει πιάσει αυτός ο γνώριμος πανικός...
- 15-03-2007, 11:17 #32
ελπιδα μου μην αγχωνεσαι!...αυτο σε παει πισω ή μαλλον αυτο μας παει πισω..σκεψου οτι εχεις καταφερει να χασεις ηδη 9 κιλα...σεβασου τον κοπο σου και σεβασου πανω απο ολα τον εαυτο σου...εμενα αυτες οι απογοητευσεις με εχουν παει πισω..ζυγιστηκα σημερα και ειμαι ιδια κιλα...τι να κανω??82 κιλα!!..να παω να φουνταρω??ελεος!...ισα-ισα που αυτο μου δινει δυναμη...σημερα ειμαι καλα!..μετα απο πολυ καιρο!...και χωρις χαπια, χωρις τιποτα! και να σου πω και κατι..δεν εχασα αλλα ειμαι καλα!!..αυτο ειναι ακομα πιο σημαντικο!..δεν ξερω ποσο θα κρατησει αλλα το χαιρομαι!..και με το παραπανω!...και τι σημαινουν τα 700γραμ.???? ειναι η ζωη σου? αυτα θα σε καθορισουν?...εισαι αλλος ανθρωπος αν εισαι + ή - 700...ας συνειδητοποιησουμε οτι ειμαστε ιδιες...ιδιες! ατομα με τις ιδιες αδυναμιες,προβληματισμους κ.τ.λ...ας ανακαλυψουμε επιτελους ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα και οχι το φαινομενικο...δεν σου μιλαω εκ του ασφαλους!..ισως στα λεω ολα αυτα για να τα πιστεψω και εγω...ή μαλλον για να τα εφαρμοσω!....ας παλεψουμε για αυτα που πραγματικα μας αξιζουν!..και σιγουρα ειναι πολλα παραπανω απο αυτα που νομιζουμε!
15-03-2007, 12:26 #33
Free πολύ χαίρομαι για σένα. Αλήθεια σε σκεφτόμουν κάθε φορά που έβλεπα τα post σου και στεναχωριόμουν κάπως, γιατί έβλεπα και τον εαυτό μου μέσα σε αυτά... Πού χαίρομαι που είσα καλά, μήπως ήρθε και η ώρα να αλλάξεις την διάθεση σου απο No good σε not bad; Moυ δωσες λίγο κουράγιο να βγει και αυτή η μέρα, thanx
15-03-2007, 14:46 #34
Επλιδάκι.... ασε γιατι κι εγώ τα ιδια έπαθα....
Ξύπνισα και ειχα 1 κιλό παραπάνω... Είμαι 76 τώρα αλλά δεν σκοπεύω να αλλάξω την μπάρα μου ακόμα...
Τι στο καλό? Και δεν παρέκλινα και καθόλου.... Γιατι ρε γαμώτο? Ημουν πολύ χάλια... και διάφορα περασαν από το μυαλό μου... Να φάω μεχρι σκασμού... φυσικά να τα βγάλω μετά... Ότι είμαι ένα τίποτα... και ποτέ δεν θα γίνω άνθρωπος... και τέτοια... που τα ξέρεις φαντάζομαι...
Βοηθήθηκα όμως από όλουσ εσάς και αποφάσισα να κάνω λίγο υπομονή ακόμα....
Κουράγιο Ελπίδα μου.... Δεν μπορει... κάποια στιγμή θα δούμε φως στο τούνελ....
Κράτα γερά...
Ας ελπίσουμε....
15-03-2007, 15:01 #35
Α όλα κι όλα ούτε εγώ την αλλάζω την μπάρα μου ακόμα.
Και μετά από την επίσκεψη στο site κρατάω ακόμα, πέρνω δύναμη και συνεχίζω... προς το παρόν...
Και ελπίζω...
15-03-2007, 18:30 #36
ελπιδα μου πραγματικα χαιρομαι πολυ για σενα!...συνεβαλα με τον τροπο μου να νωσεις καλυτερα και αυτο πραγματικα με χαροποιει!...ετσι δυνατα να συνεχισουμε ρε παιδακιααα!
19-03-2007, 10:29 #37
Smoke έτσι είναι, τα χάνουμε με τόσο κόπο και αν μας πιάσει κρίση τα παίρνουμε σε μία μέρα.
Εγώ πάντως σου προτείνω να ζυγίζεσαι κάθε εβδομάδα ή έστω κάθε 3-4 μέρες. Όχι καθημερινά γιατί ίσως να απελπίζεσαι.
Πάντως είναι πολύ καλό που έχασες ένα κιλό τελικά, δεν είναι και λίγο!
19-03-2007, 11:10 #38
Α ρε smoke μου... κι εγώ είχα πάλι χθες επεισόδιο.
Και μάλιστα τη στιγμή που είχα άριστη διάθεση επειδή η παλιοζυγαριά έδειξε μετά από πολύ καιρό 58,9
Ρίχτηκα σε 150gr σοκολάτας του παιδιού. Ευτυχώς "απαλλάχθηκα" από αυτήν.
Το βράδυ τα ίδια, χωρίς "απαλλαγή" όμως, άρα με τύψεις και αυτομομφή. Και σήμερα έχω διάθεση μελλοθανάτου...
Γμτ βαρέθηκα τη ζωή μου... διανύω και τις "δύσκολες" μέρες (τι θέλει κι έρχεται κι αυτή η ρημάδα????? Παρακαλάω να κοπεί εντελώς, να απαλλαγώ απ'το extra βάρος της, να μη μου θυμίζει κάτι που ΔΕΝ είμαι, δηλ. γυναίκα...)
19-03-2007, 12:13 #39
smoke μου ειναι λογικο να παιρνεις 1 κιλο μετα απο αρκετο φαι μεσα σε μια μερα...εγω επαιρνα 7 κιλα σε 7 μερες και ας μην εκανα βουλιμικο καθε μερα..ο οργανισμος εχει απορρυθμιστει...δεν ξερει τι να κανει..δεν λεει κατι το να κανεις σωστα πραγματα για ενα ελαχιστο χρονικο διαστημα και μετα να τα καταστρεφεις...ειναι λογικη αντιδραση του οργανισμου..σε καταλαβαινω , οπως ολες μας...απλα σκεψου οτι εχεις να χασεις 5 κιλακια..μονο 5 κιλακια....οχι 25...λογικα πρεπει να σε παρηγορει αυτο που σου λεω..ειναι βασικο...και θα τα χασεις φυσιολογικα, χωρις ακροτητες...καθε φορα που θα σκεφτεσαι να κανεις ακροτητα, σκεψου οτι εγω ετσι τα πηρα τα 25 κιλα...απο ακροτητες(ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω)...σεβασου τον οργανισμο σου για να σε σεβαστει...και μην χαλιεσαι επειδη μια μερα δεν πηγε καλα, τυχαινει στον οποιονδηποτε...ειναι μια μικρη ηττα...τι σημασια εχει μια μικρη ηττα αν καταφερουμε να ωγουμε γερες απο την μαχη??....
υ.γ:κουλαρε, εισαι αδυνατη!!!!παραπανω απο οτι πρεπει!!!..
αντε φιλια!
19-03-2007, 14:42 #40
Γειασας δεν έγραψα για αρκετές μέρες γιατί ουσιαστικά δεν έχω τιποτα να πω. Η διατροφή μου ήταν πολύ χάλια όλη τη βδομάδα που πέρασε. Είμαι κουρασμένη...
Θα ήθελα να μπορούσα να συνντηθώ κι εγώ μαζί σας αλλα είμαι μακρά
19-03-2007, 17:07 #41
Τις τελευταίες μέρες είμαι σχετικά καλά, διατροφικά ( έχω επανέλθει στο πρόγραμμα μου ), αλλά κάποιο απροσδιόριστο, διάχυτο άγχος μου δημιουργεί μια γενικότερη ανασφάλεια σε ό,τι κάνω.Κάτι σαν πρόσθετο βάρος στο στήθος.Ίσως παρακουράστηκα με τη δουλειά...
Smoke08: Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου και μη το βάζεις κάτω! Εφόσον δε νιώθεις διατροφική στέρηση, καταπολέμησε κάθε άλλο συναίσθημα που υπονομεύει τη μεθοδική προσπάθεια σου.Βρες κάτι ν' απασχολεί το μυαλό.Αν έχεις χρόνο για χόμπι...
maria_p_40: Κάθε φορά, με συγκλονίζεις!Επικίνδυνα αυτοκαταστροφική, για σένα, η περιγραφή. Έχεις ικανότητα στη γραπτή έκφραση και, πραγματικά, είσαι ιδιαίτερα παραστατική.Αναμένουμε και περιγραφές, μόνιμα, λυτρωτικών σου καταστάσεων.Σίγουρα κι εκεί θα τα καταφέρνεις...:)
19-03-2007, 18:23 #42
ειμαι η free και σημερα δεν ειμαι ουτε εγω καλα...κατι σπροσδιοριστο...δεν τα χω βαλει με το φαγητο και τα κιλα σημερα..τα εχω βαλει γενικα με μενα..με τις επιλογες μου, με το τι εχω κανει σε μενα ολο αυτο τον καιρο...και συναμα σκεφτομαι οτι το καλοκαιρι δεν θα ειμαι αδυνατη...παλι αυτη η ηλιθια σκεψη λειτουργει επιπροσθετα αρνητικα στον ηδη διαταραγμενο ψυχισμο μου...κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι για να μην σκεφτομαι τιποτα και παλι ξυπνουσα καθε λιγο και λιγακι για να μου θυμισω οτι δεν ειχα φαει...τι εμμονη θεε μου.?...κουραστηκα...άλλα μου εφταιγαν, παλι σε αυτο κατεληξα...στο οτι δεν θα ειμαι αδυνατη το καλοκαιρι..ε, και? τι εγινε?(λεει ο αλλος μου εαυτος)..και ομως εγινε...αχ, υπηρξα αδυνατη και δεν το εκτιμησα..τι θελω τωρα? απο τοτε ελεγα οτι θα το χασω..θα χασω αυτο που αγαπησα περισσοτερο..το αδυνατο σωμα μου..και ακομα πιστευω οτι ολοι ζηλευαν που ημουν τοσο αδυνατη..ασς χαρουν λοιπον τωρα για το κατορθωμα τους..ειμαι παχια..μια παχια και τιποτα αλλο..δεν θελω τιποτα πια...παλι εχω αρχισει και κλεινομαι σε μενα..παλι θα αρχισω να κλεινομαι στο σπιτι...φοβαμαι...δε θελω να μαι ετσι πια...δεν μου αρεσω..δεν μου αρεσω με αυτη την ψυχολογια...ισως τελικα μισω περισσοτερο το κακο που κανω σε μενα παρα το οτι εχω παχυνει 25 κιλα...ισως αυτο ειναι που με καταρρακωνει,..ισως αναγνωριζω οτι δεν αξιζω τετοια συμπεριφορα...τεσπα...ηθελα καπου να τα απω γιατι οι γονεις μου δεν αντεχουν πια...εχουν κανει τα παντα για μενα και εγω με αυτοντον τροπο, τους το ξεπληρωνω...
20-03-2007, 10:29 #43
Καλημέρα συμπάσχοντες.
Είμαι η Μαρία και είμαι πολύ καλύτερα σήμερα.
Ο πόλεμος συνεχίζεται.
Οι απώλειες της μάχης μικρές έως αμελητέες (δείκτης στα 59,3 με το γνωστό φούσκωμα)
Η διάθεση σε ικανοποιητικά (για καταθλιπτική) επίπεδα.
Προς Κλεάνθη: Κρατήσου εντός του προγράμματος!
Μήπως το άγχος πηγάζει απ'το άλλο μισό του εαυτού σου (εκείνο το ανεπιθύμητο..), που, βλέποντας, ότι πας καλά κι εκείνο δεν έχει λόγο ύπαρξης, προσπαθεί να κερδίσει έδαφος προκαλώντας σύγχυση???
Προς free: "...ίσως τελικά μισώ περισσότερο το κακό που κάνω σε μένα, παρά το ότι έχω παχύνει 25 κιλά..."
Διαισθάνομαι ότι μισείς ΚΑΙ το κακό που κάνεις σε σένα και τις συνέπειές του (τα επιπλέον 25 κιλά).
Γενικά μισούμε εμείς οι συμπάσχοντες: Μισούμε τα κιλά μας, μισούμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, μισούμε το ότι τρώμε, μισούμε το ότι δεν μας βλέπουν όπως θα θέλαμε να μας δουν, μισούμε την υποθετική αδυναμία μας... Σπάνια χρησιμοποιούμε το ρήμα "αγαπώ κάτι" ή "ανέχομαι κάτι". Ίσως κάπου εκεί είναι το κλειδί στη νίκη του πολέμου free μου.-
20-03-2007, 10:39 #44
καλημερα, σημερα δεν ειμαι καλα!
την προηγουμεη εβδομαδα εχασα 1,5 κιλο και πεταγα στα συννεφα
αυτη την εβδομαδα η ζυγαρια της διαιτολογου μου εδειξε 1 κιλο πανω.
μονο τα κλαματα που δεν εβαλα!!
και αντεδρασα για αλλη μια φορα λαθος αντι ναπεισμωσω πηγα και πηρα
αμεσως ενα σαντουιτς το εφαγα πηρα γλυκο τιγκα στην σοκολατα το εφαγα τσιμπολογησα και οτι υπηρχε στο σπιτι μεχρι που πονεσε το στομαχι μου. Μετα εννοειται
το μετανιωσα και περασα την επομενη ωρα στο μπανιο παλευοντας να καταργησω την
προηγουμενη ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΥ...
20-03-2007, 11:44 #45
καλημερα..ειμαι η free και σημερα ειμαι καλυτερα απο χτες...το παλευω..χτες σαν να ειχα παραιτηθει καπως..και δεν εχω συνηθισει να αδρανω...πρεπει να παρουμε την ζωη στα χερια μας επιτελους...μην το βαζουμε κατω, ειναι το χειορτερο...
angel_sky και τι εγινε που δεν εχασες...δεν ειναι ρολοι ο οργανισμος να χανει καθε εβδομαδα..μπορει να ετυχε μια κατακρατηση και να σε εδειξε ενα κιλο παραπανω...δεν σημαινει κατι αυτο..αφου ξερεις οτι ακολουθεις την προσπαθεια σου, τιποτα να μην σε προβληματιζει..αυτα τυχαινουν...και γω που κανω διαιτα, 2 εβδομαδες δεν εχω χασει τιποτα...τι να κανω δηλαδη?....και ειναι και τα αρχικα κιλα που λογικα θα επρεπε να χαθουν γρηγορα...κουραστηκα να προβληματιζομαι...μονο αν ειμαι ηρεμη θα χαθουν και αυτο ισχυει γενικα..αν ειμαστε ηρεμες θα χαθουν...ειδαλως, θα τα εχουμε για παντα πανω μας τα κωλοκιλα και την ασχημη ψυχολογια...ας ηρεμησουμε και ας περιμενουμε να χαθουν...με υπομονη...οσο τα πιεζεις τα πραγματα, θα σου γυρνανε μπουμεραν..δεν σου μιλαει καμια ασχετη...και τι πειραξε που εφαγες 1 σαντουιτς και γλυκο..??? οργανισμος ειναι και το αναζητησε..γιατι να του στερουμε τα παντα μια ζωη και σε συνεχομενη βαση....δεν ειναι αναγκη..πιστεψε με..σου μιλαει μια που ηταν 57 κιλα και ειναι 82.....!!!!!!!!!!!!!!και τα εφτασα με ακροτητες και με μισος απεναντι σε μενα...τιποτα δεν καταφερα..μονο να καταστρεψς την ψυχολογια μου και να παρω 25 κιλα....!!!....ηρεμια ρε παιδακια...τα λεω για να τα ακουω και γω!..
φιλικα, free!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση