ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 50 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 739
    Senior Member
    Originally posted by boubou
    2sweet2b4go10 έπιασες τον παλμό μου...
    Ειναι αλήθεια πως εδω και πολλά χρόνια ήξερα μες στο μυαλό μου όλα τα σωστά
    (τι πρέπει να τρώω, πόσο, τι είναι υγιεινό) και πιστεύω πως αυτό το γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά πραγματικά ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα να το μεταβιβάσω στο στομάχι μου και εδώ και τόσα χρόνια βλέπω πως δεν μπορώ να το λύσω μόνη μου όσες προσπάθειες κι αν έχω κάνει με δίαιτες, διαιτολόγους, χάπια κ.λ.π.
    Θα σας πω στο τέλος αν θα με βοηθήσει ο δρόμος που διάλεξα, αλλά αφού έχω δοκιμάσει όλα τ' άλλα και αφού βαρέθηκα να μην μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά τον εαυτό μου αποφάσισα να το κάνω κι αυτό.
    μακαρι να πανε ολα καλα. θα περιμενουμε νεα σου.

Junior Member
    Geia sas k pali
    Meta apo polu kairo eipa na mpw pali sto site... den eixa, as to pw anagkh na mbw mesa...

extes kai shmera pou diabasa merika keimena apo diafora melh pou einai edw mesa, anarwtiemai kai tha hthela na mou apanthsete, an kapoios apo esas exei zhthsh pote bohtheia apo kapoion idiko?? sas parakalw apanthste mou!!

Giati rwtaw?? giati diabazw synexeia: " exw katatlipsh" "exw ftasei sta oria ths katathlipshs" "epesa se katathlipsh"....paidia kserete ti einai h katathlipsh?? mhn mperdebete, to na se exei parei apo katw me mia katathlipsh den einai to idio...MHN ME PAREKSIGHTE!!! den thelw na dwsw mathima psychologias,, alla eimai orgismenh...oxi me esas prwsopika..alla me ayto pou mas exei olous katabalei...

to na mbainoume edw mesa kai na grafoume gia ta aisthimata mas, tis dyskoles stigmes , meres kai propantws gia thn arrwstia mas einai poly kalo...sygxwreste me den thelw na epitethw se kanenan...eimai k egw den kserw....synexeia pisteyw pws exw to panw xeri alla den..

den exw kataferei akomh na agaphsw ton eayto mou etsi opws eimai...AYTO EINAI TO "KLEIDI" ...."AYTOEKTIMHSH"
    tespa...sas xairetw....

Senior Member
    η υπερβολη ειναι χαρακτηριστικο του ελληνα...
    που θα παει osyris θα τον αγαπησεις, εισαι σε καλο δρομο...

Senior Member
    Originally posted by BLiSS
    2sweet2b4go10 δηλαδη η ψυχοθεραπεια θα σου λυσει τα προβληματα και πλεον δεν θα τρως για ευχαριστηση και θα σε βγαλει απο το αγχος που σε διακατεχει? η' μηπως ειναι απλα μια λυση οπως η διαιτα και ελπιζεις οτι με εναν μαγικο τροπο, αγνωστο σε σενα, θα σε βοηθησει?
    και τωρα που το σκεφτομαι υπαρχει και κανενας ανθρωπος που να μην εχει το αγχος πρωταγωνιστικο ρολο στην ζωη του σε αυτη την χωρα? αν οντως υπαρχει εντονο ψυχολογικο προβλημα, ναι παω πασο. οπως επισης αν δεν εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να σε στηριζει και να του λες τι περνας. για μενα μονο τοτε υφισταται η ψυχοθεραπεια. δεν λεω πως ειναι σωστα τα παραπανω αλλα με οσα βλεπω μου διαμορφωσαν αυτη την προσωπικη αποψη.

αφου με ρωτας προσωπικα, να σου απαντησω. ναι, ξερω το δικο μου το προβλημα. λαθος τροπος ζωης, προς το παρον θελω να πιστευω. ειναι οτι δεν εχω σταθερο προγραμμα και οτι τρωω την ημερα μια μεγαλη μεριδα συνηθως βραδυνες ωρες. σπανια θα καταφερω να φαω ισορροπημενα το πρωινο μεσημεριανο βραδυνο. το αλλο ειναι οτι δεν προσεχω τι θα φαω, δεν ειμουν ποτε της υγιεινης διατροφης. συν οτι μου αρεσουν τα γλυκα.
    δεν χρειαζομαι καποιον να μου πει τι θα κανω, απλα πρεπει να βαλω την ζωη μου σε μια σειρα, σε ενα προγραμμα. ειναι καθαρα δικια μου αποφαση που θα παρθει μια μερα, ειτε αυριο ειτε σε 5 χρονια.
    το φαγητο δεν ειναι μονο για επιβιωση αλλα ειναι και ευχαριστηση... το θεμα ειναι να βαζεις ενα μετρο... για καθε δικο μας προβλημα, εμεις εχουμε την λυση....
    αν δεν υπαρχει λυση, τοτε μαλλον μονοι μας δημιουργουμε προβληματα....
    bliss
    κανεις δεν θα σου λυσει τα προβληματα και κανεις δεν θα σε βγαλει απ το αγχος που σε διακατεχει.... το θεμα ειναι να σε βοηθησει καποιος να μην "τρως" το αγχος σου......να μη ξεσπας δλδ στο φαγητο τα αισθηματα ανασφαλειας και δυσφοριας σου...
    ο "μαγικος τροπος" που λες, μπορει να ειναι πολλα αλλα πραγματα αλλα οχι η ψυχοθεραπεια...
    ο μαγικος τροπος ειναι οτιδηποτε συντομο και εξω απο μας περιμενουμε να μας σωσει...μαγικοι τροποι ειναι τα χαπια και οι διαιτες-αστραπη....
    η ψυχοθεραπεια ειναι Ο ΠΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ απο τους τροπους που γνωριζω εγω, και ειναι ο τροπος να βοηθησεις ΕΣΥ τον εαυτο σου με την καθοδηγηση ΑΠΛΑ καποιου...
    κανεις δεν σε παιρνει απ το χερακι να σε σωσει στην ψυχοθεραπεια...μονος βρισκεις τον δρομο, απλα σου αναβει εναν φακο.....
    μαλιστα εχω να σου πω, οτι 2 μεριδες ανθρωπων αποφευγουν την ψυχοθεραπεια (η και την χλευαζουν)
    αυτοι που ειτε απο αγνοια ειτε απο πεποιθηση δεν πιστευουν στην αποτελεσματικοτητα της και αυτοι που τρεμουν να ερθουν αντιμετωποι με τον εαυτο τους και τις ελλειψεις τους....

οσο για τον ανθρωπο που εχεις η δεν εχεις διπλα σου να λες τον πονο σου, το να τον εχεις, ειναι ενα μονο κομματι του προβληματος...αυτο του να εκφραζεις τις ανησυχιες καιτ ις σκεψεις σου καπου. το αλλο κομματι ομως, ειναι αυτος ο καποιος να εχει ειδικες γνωσεις ωστε οταν φτανεις σε αδιεξοδες σκεψεις να σου δινει μια ωθηση να πας σε εναν δρομο που θα σε βοηθησει...ειναι ακριβως η διαφορα που λεγαμε πριν..του να εχεις φτασει σε σημειο να γνωριζεις ακριβως το προβλημα σου, αλλα να μην ξερεις τι να την κανεις αυτη την γνωση μετα...

ξερεις λοιπον τι σε παχαινει.
    ευγε!
    πολλοι ομως το ξερουμε, αλλα δεν εχουμε δει μεγαλη προκοπη....
    λες παρακατω οτι το θεμα ειναι να παρεις την αποφαση..
    κι εγω σου απανταω οτι το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ δεν την παιρνεις! τι αραγε χρειαζεται για να την παρεις?
    αυτος που "θα σου πει τι θα κανεις", δεν ειναι ο ψυχαναλυτης....το ακριβως αντιθετο συμβαινει. ο ψυχαναλυτης, ποτε δεν σου λεει τι να κανεις, και δεν πρεπει να σου λεει τ να κανεις...ειναι εκει για να σε βοηθησει να δεις γιατι κανεις αυτα που κανεις η γιατι δεν κανεις αυτα που λες οτι θες να κανεις !!
    στο χερι σου ειναι να αποφασισεις σε τι σε βοηθαει να συνεχισεις ετσι, η αν θα κανεις κατι για να αλλαξεις την κατασταση σου....
    αυτος "που σου λεει τι να κανεις" και σε παιρνει απ το χερακι, ειναι αυτος που θα σου πει οτι με μια μαγικη διαιτα η με ενα ματζουνι η με ενα χαπι θα λυσεις χωρις κοπο και δια βιου το προβλημα σου... και βεβαια, δεν λεω, πολλοι απο μας θα θελαμε να μας παρει καποιος τετοιος απ το χερακι αν προκειται να λυσουμε οριστικα ενα τοσο σοβαρο προβλημα...
    το κακο ειναι οτι οι στατιστικες λενε αλλα....δεν λειτουργουν οι μαγικες λυσεις μακροπροθεσμα....οι περισσοτεροι κυλανε στα ιδια πολυ συντομα..

στο απανταει πολυ ευστοχα και η μπουμπου.
    σου ειπε οτι ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει, αλλα δεν ξερει πως να πεισει το στομαχι της γι αυτο!!

το ιδιο ισχυει και για το μετρο που πολυ σωστα αναφερεις..
    ΝΑΙ, το θεμα ειναι να μη χανουμε το μετρο..
    κι οχι μονο στο φαι αλλα σε ολα τα πραγματα...
    εφοσον το χανουμε ομως, κατι δεν κανουμε καλα...κατι δεν παει καλα...κατι πρεπει να αλλαξει...τι??????
    το ξερεις εσυ?
    πιστευω οτι αν το ηξερες, η ΜΟΛΙΣ το βρεις, θα σπευσεις να το αλλαξεις...
    μπορεις μονος σου?
    εκει ειναι το θεμα...
    μακαρι να μπορεις!
    εγω δεν εχω συναντησει πολλους που να μπορεσαν μονοι τους...

μη νομιζεις, κι εγω που τα λεω ολα αυτα, τον γκουρου του εαυτου μου παριστανω....δεν εχω προχωρησει στην αναζητηση βοηθειας κι ας πιστευω σε αυτην....προσπαθω να ελεγξω τις λειτουργιες του μυαλου μου και του εαυτου μου με....αυτοσχεδιο διαλογισμο....και να δω αν μπορω να φερω καποιο καλο αποτελεσμα..
    μεχρι ποτε? δεν ξερω θα δειξει....

Senior Member
    οσιρις

σε παρακαλουμε πολυ να μας γραφεις στα ελληνικα

Senior Member
    μπραβο. και επειδη λυσεις αναζητουμε, σιγουρα εχουμε ενα δυο ανθρωπους κοντα μας να μας αναβουν τον φακο οπως λες. μην σου πω θα δωσουν και καλυτερες συμβουλες αμα σε εχουν ζησει κιολας. σιγα τις ειδικες γνωσεις που εχουν βρε συ 2sweet2b4go10. αν ηταν ετσι θα ειχε σωθει τοσος κοσμος. ζητημα αν ωφελειτε εστω ενα 10% των ανθρωπων που πανε για ψυχοθεραπεια.
    η διαφημισουλα που αναφερα πιο πανω χαριτολογωντας ειναι ακριβως η αποψη που εχω για την ψυχοθεραπεια. καμια ουσια και λεφτα για πεταμα.

τοοοοοσο δυσκολο ειναι να ανοιξουμε τα ματια και να δουμε τι μας παει πισω? δεν μπορω να δεχτω οτι υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν τον εαυτο τους. αλλο αν δεν θελουν να τον αγκαλιασουν. ολοι ξερουμε πιοι ειμαστε, πως ζουμε, τι τρωμε, τι προβληματα εχουμε.... βαλτα κατω και βλεπεις τι δεν παει καλα.

και να ξαναμιλησω για μενα προσωπικα, ναι 2sweet2b4go10 ξερω τι φταιει αλλα μαρεσει ο τροπος που ζω και δεν θελω να τον αλλαξω. καποια στιγμη ισως να τον βαρεθω η' ισως πρεπει να τον αλλαξω. θα δειξει. αφου περναω καλα και νοιωθω καλα, τιποτα δεν με πτοει.

να μιλησουμε λιγο και για σενα. τα λες πολυ ωραια συνηθως αν και καποιες φορες διαφωνω στα λεγομενα σου. ασχετο αυτο, μικρη σημασια εχει. τι εχεις κανει για τον εαυτο σου τοσα χρονια που το παλευεις? τι αλλαξες? ανακαλυψες κατι? βρηκες τι φταιει και δεν μπορεσες να το πολεμησεις?

αν δω ποτε εκανες εγγραφη εδω και θεωρωντας οτι απο τοτε εχεις το προβλημα σου, 5 χρονια δεν ειναι πολλα για να μην ζητησεις βοηθεια εσυ που επαινεις την ψυχοθεραπεια?

Senior Member
    αυτο που λες δεν το καταλαβαινω βρε μπλις...
    τι θα πει "σιγα τις ειδικες γνωσεις που εχουν"?
    αμφισβητεις οτι εχουν καποιες εξειδικευμενες γνωσεις οι ανθωποι , η απλα θεωρεις τοι τις εχεις κι εσυ ασχετως αν δεν τις εχεις σπουδασει?
    για το ποσοστο που αναφερεις, δεν ξερω τιποτε(το 10%)...εχεις καποοια σχετικη στατιστικη υποψη σου η ειναι κατι που απλα υποθετεις?
    απο την αλλη εχω διαβασει στατιστικες που φερνουν την αντιμετωπιση των διατροφικων διαταραχων με την βοηθεια και ψυχοθεραπειας, στην πρωτη θεση στατιστικα απο αποψη αποτελεσματικοτητας, κι αν δεν κανω λαθος, η ερευνα περιλαμβανει και τις επεμβασεις μεσα..

και την αποψη σου πως η ψυχοθεραπεια ειναι απλα "λεφτα για πεταμα" που στηριζεται? την εχεις δοκιμασει η ειναι απλα μια αισθηση που εχεις? ρωταω ειλικρινα, και οχι ρητορικα...εγω οπως σου ειπα, δεν την εχω δοκιμασει..

οσο για το αν ειναι ευκολο η δυσκολο 'ν ανοιξουμε τα ματια μας.." κλπ...τι να σου πω...εγω εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι τελικα πρεπει να ειναι οντως δυσκολο...συναντω συνεχως ανθρωπους γυρω μου και εντος νετ και στο περιβαλλον μου, που πραγματικα δεν ξερουν τι τους γινεται στην ζωη τους, και ζουν ερημην τους ....
    εσενα τοσο συνειδητοποιημενοι σου φαινονται ολοι>?

πες μου ομως, αν εισαι τοσο ευχαριστημενος απο τον εαυτο σου τον τροπο ζωης σου κι ολα αυτα (που πρωτη φορα διαβαζω, γιατι ειχα την εντυπωση οτι καποιο προβλημα σου σχετικο με την διατροφη θες να λυσεις κι εσυ και μπαινεις εδω) τοτε προς τι ο προβληματισμος? γιατι μπαινεις? απλα για να παρακολουθεις τα προβληματυα των αλλων? εντυπωση μου εκανε αυτο που ειπες...
    δεν υπαρχει πραγματικα κανενας λογος να λυσει κανεις προβληματα που δεν εχει!!!! οσοι θελουν να λυσουν καποιο προβλημα ειναι γιατι τους ενοχλει!

οσο για μενα, αν ανατρεξεις τα παλια μου ποστ, τα εχω πει αναλυτικα ολα αυτα που με ρωτας...μη κουρασω τον κοσμο με την επαναληψη τους...
    ναι, τον καιρο που μπαινω εδω, με την τριβη, τις παααμπολλες συζητησεις , τις εμπειριες των υπολοιπων αλλα κυριως με τον προσωπικο μου προβληματισμο , εχω φτασει σε πολα συμπερασματα για τον τροπο που λειτουργω σε σχεση μετ ο φαγητο
    εχω φτασει ακομα και σε καποιες λυσεις που με βοηθανε...
    το βασικο μου συμπερασμα ειναι γαι να μη τα πολυλογω, οτι το προβλημα τησ δυλειτουργιας εχει ΠΑΝΤΑ ψυχολογικη βαση. η λυση του οπως εχω πει πολλες φορες, ειναι πολυ προσωπικο θεμα και ποτε δεν ειπα να τρεξουν ολοι στους ψυχαναλυτες γιατι θα σωθουν...ο καθενας εχει το σταυρο του...ας βρει πως θα σωθει....
    οσο για μενα, που το προβλημα μου δεν αριθμει μονο 5 χρονια που μπαινω εδω...5 χρονια αριθμει η προσωπικη μου προσπαθεια για λυση.....
    ο λογος που δεν εχω καταφυγει ακομα στην ψυχοθεραπεια, ειναι , οτι οι μοναχικες μου προσπαθειες εχουν αποδωσει καποια σημαντικα αποτελεσματα...και σε επιπεδο συνειδητοτητας και σε επιπεδο χασιματος βαρους....οχι οσο θαθελα, οχι με την σταθεροτητα και τον ρυθμο που θαθελα, δεν εχουν λυσει ακομα πολλα ισως, αλλα παντως εχουν αποδωσει.....
    στο μελλον θα φανει αν θα αναζητησω κατι αλλο ...
    ενας αλλος λογος που δεν κατεφυγα στην ψυχ. υποστηριξη που τοσο υποστηριζω, ειναι ...η τυχη...
    σιγουρα τυχη??? δεν ξερω....περισυ παντως ξεκινησε μια σχετικη ομαδα υποστηριξης στην θεσσαλονικη, ηθελα να παω, πηρα πληροφοριες και τελικα δεν πηγα γιατι συνεπιπτε η ωρα με το πιλατες μου...ισως αν το θεωρουσα ζωτικης σημασιας, να παρατουσα το πιλατες.....δεν ξερω...παντως δεν πηγα....
    αυτα τα λιγα. ελπιζω να σου ελυσα μερικες αποριες.

Senior Member
    τεσπα αστο απο εδω δεν μπορω να το αναλυσω παραπανω το θεμα.
    οσο για ποιο λογο μπαινω, και εσυ αν κοιτουσες τα προηγουμενα ποστ μου, θα εβλεπες πως εψαχνα τυχαια info για κατι χαπια και ο δρομος με εφερε εδω.
    το οτι το φορουμ ειναι σκετο ψυχοπλακωμα και οτι εγω προσωπικα δεν μπορω να βοηθησω ουσιαστικα παρα με ποστ τυπου "μπραβο, συνεχισε ετσι..." ειναι πασηφανες. εκτος τουτου συμπαθω καποια ατομα εδω και μου αρεσει να μιλαω μαζι τους.
    δεν ειδα καπου να λεει οτι ειναι υποχρεωτικο να μενεις μονο αν εχεις προβλημα και θες βοηθεια.
    αυτα απο μενα, καληνυχτα.

gourounitsa
    Guest
    bliss τελικα ξεκινισες καποια διαιτα??τι κανεις καλημερα.

Senior Member
    τεσπα αστο απο εδω δεν μπορω να το αναλυσω παραπανω το θεμα.
    οσο για ποιο λογο μπαινω, και εσυ αν κοιτουσες τα προηγουμενα ποστ μου, θα εβλεπες πως εψαχνα τυχαια info για κατι χαπια και ο δρομος με εφερε εδω.
    το οτι το φορουμ ειναι σκετο ψυχοπλακωμα και οτι εγω προσωπικα δεν μπορω να βοηθησω ουσιαστικα παρα με ποστ τυπου "μπραβο, συνεχισε ετσι..." ειναι πασηφανες. εκτος τουτου συμπαθω καποια ατομα εδω και μου αρεσει να μιλαω μαζι τους.
    δεν ειδα καπου να λεει οτι ειναι υποχρεωτικο να μενεις μονο αν εχεις προβλημα και θες βοηθεια.
    αυτα απο μενα, καληνυχτα.
    και βεβαια δεν ειναι υποχρεωτικο να μπαινεις εδω μονο αν εχεις καποιο διατροφικο θεμα!
    απλα, η μεχρι τωρα εμπειρια μας στο φορουμ, δειχνει οτι στην συντριπτικη πλειοψηφια των μελων, αυτο συμβαινει.
    και για σενα κατι τετοιο θυμονουν , και οντως ανετρεξα στα παλια σου ποστ να δω μηπως κανω λαθος, και βρηκα τα ποστ σου οταν πρωτομπηκες που μας ελεγες για το βαρος σου κι οτι θα θελες ιδανικα να χασεις 10 -15 κιλα γιατι τα 100 σου κιλα ειναι πολλα για σενα...
    σου παραθετω και το ποστακι για να το ξαναθυμηθεις:

Originally posted by NIKI
    τι θες να τα χασεις? λιγα μου φαινονται....
    δεδομενου οτι ειμαι κοντα στα 100κ δεν ειναι λιγα. ξερεις, φοιτητοζωη, γρηγορο φαγητο, αστατα ωραρια...
    10 κιλα θα ηταν τελεια για μενα.... θα δειξει!
    δεν ειναι "προβλημα" ξερεις μονο το να θες να χασεις 30 κιλα και πανω...μπαινουν ολλα ατομα που θελουν να χασουν 2-3 κιλα και πολλα αλλα ακομα που δεν εχουν να χασουν , κι ομως θελουν να τα χασουν...
    σε καθε περιπτωση, τα περισσοτερα ατομα καποια ανησυχια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εχουν με αυτο το θεμα, ασχετως αν επιθυμουν να βοηθησουν και τους αλλους..

τεσπα..
    η βαση της συζητησης εδω, ειναι να υπαρχει ειλικρινεια...οχι για να βοηθησουμε τους αλλους, αλλα γιατι διαφορετικα δεν βοηθαμε τους εαυτους μας..

Senior Member
    2sweet2b4go10 μου σπας τα νευρα.
    θυμαμαι πολυ καλα τι λεω και δεν ζητησα υπενθυμιση απο σενα. εψαχνα info για τα reductil. ξεχνας οτι ειπα οτι δεν τρελαινομαι κιολας αφου ζω μια χαρα και τα εχω καλα με τον εαυτο μου. η' κατσε και διαβασε ολα τα ποστ η' κατσε στα αυγα σου.

αλλο πραγμα να μιλαμε για πραγματικα προβληματα αλλο πραγμα να λεμε μαλακιες για αδυνατισμα 2 κιλων.

εσυ ακομα βοηθεια ψαχνεις 5 χρονια εδω περα? που κατα τα αλλα εισαι ενημερωμενη? καλα ψαξε, ψαξε και αν την βρεις.... σφυρα μου!
    εδω προτιμησες το πιλατες απο την ομαδα ψυχοθεραπειας που μονο καλα λογια ειχες να πεις. συμπερασμα?
    λογια, λογια, λογια....

ναι ρε να υπαρχει ειλικρινεια αλλα να εχει μια καλημερα ο ενας με τον αλλο για να υπαρχει μια ανεση. προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου οτι κανει εγγραφη καποιο ατομο, λεει τον πονο του, περιμενει ταχα μου μια ιατρικη κυριως απαντηση(που δεν υπαρχει ουτε ενας ψυχολογος, διατροφολογος εδω) και μετα γεια σας και δεν τον ξαναειδαμε!
    η' το αλλο υποκριτικο που χωρις καν να εχεις ανταλλαξει μια κουβεντα με τον αλλον, του ευχεσαι, τον πονας, τον ενθαρυννεις.... τοση φιλανθρωπια πια? αλλα μοναχα πισω ενα pc! ;)

τεσπα, θελει πολυ δυναμη εδω μεσα.

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa
    bliss τελικα ξεκινισες καποια διαιτα??τι κανεις καλημερα.
    καλησπερα μαρακι. δεν ξεκινησα αλλα τρωω λιγοτερα παχυντικα πραγματα. κατι ειναι και αυτο. :)
    εισαι καλα εσυ?

gourounitsa
    Guest
    μια χαρα ετημαζω το παρτι για τον γιο μου εχει γεννε8λια κλινει τα 4 :)

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa
    μια χαρα ετημαζω το παρτι για τον γιο μου εχει γεννε8λια κλινει τα 4 :)
    τελεια, τελεια! να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις. να τα εκατοστησει :)

Senior Member
    2sweet2b4go10 μου σπας τα νευρα.
    θυμαμαι πολυ καλα τι λεω και δεν ζητησα υπενθυμιση απο σενα. εψαχνα info για τα reductil. ξεχνας οτι ειπα οτι δεν τρελαινομαι κιολας αφου ζω μια χαρα και τα εχω καλα με τον εαυτο μου. η' κατσε και διαβασε ολα τα ποστ η' κατσε στα αυγα σου.

αλλο πραγμα να μιλαμε για πραγματικα προβληματα αλλο πραγμα να λεμε μαλακιες για αδυνατισμα 2 κιλων.

εσυ ακομα βοηθεια ψαχνεις 5 χρονια εδω περα? που κατα τα αλλα εισαι ενημερωμενη? καλα ψαξε, ψαξε και αν την βρεις.... σφυρα μου! εδω προτιμησες το πιλατες απο την ομαδα ψυχοθεραπειας που μονο καλα λογια ειχες να πεις. συμπερασμα?
    λογια, λογια, λογια....

ναι ρε να υπαρχει ειλικρινεια αλλα να εχει μια καλημερα ο ενας με τον αλλο για να υπαρχει μια ανεση. προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου οτι κανει εγγραφη καποιο ατομο, λεει τον πονο του, περιμενει ταχα μου μια ιατρικη κυριως απαντηση(που δεν υπαρχει ουτε ενας ψυχολογος, διατροφολογος εδω) και μετα γεια σας και δεν τον ξαναειδαμε!
    η' το αλλο υποκριτικο που χωρις καν να εχεις ανταλλαξει μια κουβεντα με τον αλλον, του ευχεσαι, τον πονας, τον ενθαρυννεις.... τοση φιλανθρωπια πια? αλλα μοναχα πισω ενα pc! ;)

τεσπα, θελει πολυ δυναμη εδω μεσα.

μπλις πουλακι μου, τις κουμπαρες θα παιξουμε?
    εσυ δεν με εστειλες στο πιο πανω ποστ σου να παω να δω τα παλια σου ποστ για να διαπιστωσω για ποιον λογο ερχεσαι στο φορουμ?
    πως "δεν ζητησες υπενθυμιση απο μενα"????κι αυτο τι ηταν?

οσο για ποιο λογο μπαινω, και εσυ αν κοιτουσες τα προηγουμενα ποστ μου, θα εβλεπες πως εψαχνα τυχαια info για κατι χαπια και ο δρομος με εφερε εδω. .
    πηγα κι εγω και ειδα να μας λες για τα 10-15 περιττα κιλα (που θεωρεις) οτι πρεπει να χασεις!!!
    ποια ειναι η ανακριβεια δηλαδη?ασφαλως ειδα και τα και τα ποστ που ρωτουσες για τα χαπια..αλλα και τα χαπια για να χασεις τα κιλα δεν τα ηθελες? γιατι τα ηθελες για τα νευρα σου?
    οποτε το γιατι μπηκες και γιατι δεν μπηκες, το λυσαμε νομιζω...

το γιατι παραμενεις ειναι δικο σου θεμα , και καλα κανεις και παραμενεις οσο βρισκεις κατι που σε ενδιαφερει, δεν με αφορα, κι εννοειται οτι σε θεωρω ευπροσδεκτο, αν σε ενδιαφερει..

οσο για το αν με βοηθησε το φορουμ εμενα, σου απαντησα παραπανω ξεκαθαρα νομιζω ποτι ΗΔΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ και μαλιστα πολυ....και θεωρητικα και πρακτικα...λυπαμαι που σου χαλαω την ψευδαισθηση αλλα αυτη ειναι η αληθεια...ελπιζω να αρκει που στο λεω και να μη θες ακομα να στο σφυριξω ε?

ελπιζω να σε βοηθησει και σενα

Page 31 of 50 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast