Results 481 to 495 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
11-03-2008, 19:12 #481
Βρε dreamcatcher, βρε κουκλίτσα θα'πρεπε να'σαι τοσο καλα αυτο το διαστημα...προσπαθησε να μη γυρισεις στα παλια σου...εισαι τοσο ομορφη ετσι οπως εισαι και το βαρος που θες να χασεις μπορεις να το χασεις σιγα-σιγα χωρις να καταπονεις το σωμα σου και την ψυχουλα σου...
Εχεις 2 αγγελουδια που θελουν μια μανουλα χαρουμενη πανω απ'ολα...Δε θα σου πω μην αδυνατισεις αλλά δωσε την ευκαιρια και τη χαρη στον εαυτο σου να χασει το βαρος που θελει στο διπλασιο χρονο...
Δεν είμαι σε καλύτερη φάση για να βρίσκομαι εδώ μέσα και να γράφω (έστω το παρθενικό μου ποστ), αλλά προσπαθώ να το πολεμώ για τους ίδιους λόγους με σένα. Έχω δυο παιδάκια που μ'έχουν ανάγκη και θέλω να με βλέπουν χαρούμενη....δεν το πετυχαίνω πάντα και τώρα τελευταία θα'λεγα ότι με πιάνω πολύ συχνά καταθλιπτική. Μου'χει γίνει έμμονη ιδέα η διατροφή παρόλο που ποτέ δεν κατέφυγα σε εμετούς, κάνω χρήση καθαρτικών (με δικαιολογία τη δυσκοιλιότητα που έχω) και για κάποιο λόγο έχω εναποθέσει όλα μου τα προβλήματα εκεί. Λες και αν χάσω το βάρος που θέλω θα γίνω ευτυχισμένη...
Εσύ όμως που υπήρξες σε χειρότερη κατάσταση και ξέρεις πόσο δύσκολα ξεφεύγεις, προσπάθησε να μη φτάσεις ξανά εκεί...
- 12-03-2008, 02:02 #482
nimi se ευχαριστω που μπηκες γλυκεια μου στη διαδικασια να μου απαντησεις.κατα8λιψη ...αχχχχχχχ ναι και αυτο...απο ολα εχει ο μπα3ες, εχω χασει την ορε3η μου το χαμογελο μου...με τρομαζει η χρηση κα8αρκτικων αλλα αν ειναι να χασω κι αλλο 8α κανω τα παντα.8ελω να χανω κιλα σαν ηδονη ειναι οταν ανεβαινω στη ζυγαρια και βλεπω ολο και λιγοτερα...δεν εχω βαλει ενα στοχο 8ελω να χασω οσο πιο πολλα μπορω.ευχομαι σε εσενα τουλαχιστον αφου δε μπορω εγω να βρεις τη ψυχικη ηρεμια και το χαμογελο 3ανα.φιλα μου τα παιδακια σου
12-03-2008, 07:42 #483
Originally posted by Dreamcatcher
nimi se ευχαριστω που μπηκες γλυκεια μου στη διαδικασια να μου απαντησεις.κατα8λιψη ...αχχχχχχχ ναι και αυτο...απο ολα εχει ο μπα3ες, εχω χασει την ορε3η μου το χαμογελο μου...με τρομαζει η χρηση κα8αρκτικων αλλα αν ειναι να χασω κι αλλο 8α κανω τα παντα.8ελω να χανω κιλα σαν ηδονη ειναι οταν ανεβαινω στη ζυγαρια και βλεπω ολο και λιγοτερα...δεν εχω βαλει ενα στοχο 8ελω να χασω οσο πιο πολλα μπορω.ευχομαι σε εσενα τουλαχιστον αφου δε μπορω εγω να βρεις τη ψυχικη ηρεμια και το χαμογελο 3ανα.φιλα μου τα παιδακια σου
Προσπάθησε αυτά να πολεμήσεις...αν και νομίζω ότι πολλές φορές μας είναι δύσκολο, γιατί στην ουσία δεν γνωρίζουμε τη βάση των προβλημάτων. Εγώ τουλάχιστον ώρες-ώρες νιώθω και ενοχές που αισθάνομαι έτσι γιατί βρίσκω ότι δεν θα'πρεπε. Έχω έναν υπέροχο άντρα δίπλα μου, 2 υπέροχα παιδάκια και μόνο αυτά θα'πρεπε να με κάνουν ευτυχισμένη. Όμως παρόλα αυτά πιάνω τον εαυτό μου να μην είναι και νιώθω και ενοχές ότι είμαι αχάριστη. Ξέρω ότι κι εσύ έχεις έναν υπέροχο άντρα δίπλα σου, και 2 τέλειες φάτσες να σου γελούν καθημερινά...προσπάθησε να βρεις τη χαρά από εκεί.
Όσο για τα κιλά ίσως το πρώτο βήμα θα ήταν να βάλεις ένα στόχο. Είναι χειρότερο αν δεν έχεις κάποιο στόχο. Τα καθαρτικά ούτω που να τα σκεφτείς θα σου κάνουν μεγάλο κακό. Εγώ λόγω σπαστικής κολίτιδας και χρόνιας δυσκοιλιότητας τα έπαιρνα γι'αυτό. Απλά τελευταία με πιάνει και κάνω χρήση παρόλο που στην ουσία ας πούμε δεν έχω φάει σχεδόν τίποτα, οπότε τί να βγάλω? Είναι κρίμα να κάνεις κακό στο έντερό σου και στο στομάχι σου στα καλά καθούμενα...
Αν διαβάσεις και σε άλλα τόπικ, ποτέ η χρήση καθαρτικών δεν αδυνάτισε κανέναν. Απλά χάνεις λίγα υγρά παραπάνω λόγω διάροιας και νομίζουν ότι χάνουν.
Εύχομαι τα καλύτερα και να αγκαλιάζεις συχνότερα τα παιδάκια σου. Μπορεί να σου δώσουν τη χαρά που σου λείπει. Τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ μη νομίζεις....
Καλή σου μέρα και εύχομαι από σήμερα ν'αρχίσεις ν'ανεβαίνεις...
12-03-2008, 22:02 #484
Καλησπέρα!
Πριν από 2 μήνες περίπου ο φίλος μου, μου έκανε δώρο ένα βιβλίο σχετικό με την αντιμετώπιση της βουλιμίας. Εκεί διάβασα ότι με τον εμετό που κάνουμε μετά από κάθε βουλιμικό επεισόδιο ουσιαστικά δε χάνουμε ούτε τις μισές από τις θερμίδες που πήραμε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Αυτό το γεγονός με έχει βοηθήσει αρκετά στο να μην προκαλώ εμετό. Βέβαια, κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο διότι τρώω μέχρι να σκάσω και κάνω εμετό για να ξελαφρώσω, όχι όμως για να χάσω τις θερμίδες που πήρα. Επίσης, είχα διαβάσει ότι οι περίοδοι λιμοκτονία και οι περίοδοι βουλιμίας θα έπονται η μια της άλλης μέχρι να ''σπάσει'' αυτός ο φαύλος κύκλος. ʼρα, την επόμενη μέρα δε λιμοκτονούμε αλλά συνεχίζουμε κανονικά τη διαιτά μας ή τη διατροφή μας. Όταν νιώθουμε ότι μας καταβάλει η έντονη επιθυμία να πέσουμε με τα μούτρα στο φαγητό προσπαθούμε να αποσπάσουμε με κάτι άλλο την προσοχή μας. Μάλιστα, το βιβλίο συμβούλευε να κάνουμε μια λίστα με δραστηριότητες στις οποίες μπορούμε να καταφύγουμε λίγο πριν μας πιάσει κρίση. Ελπίζω να βοηθάω λιγάκι...
12-03-2008, 22:24 #485
Originally posted by dolphin
. Εκεί διάβασα ότι με τον εμετό που κάνουμε μετά από κάθε βουλιμικό επεισόδιο ουσιαστικά δε χάνουμε ούτε τις μισές από τις θερμίδες που πήραμε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. ...
12-03-2008, 23:19 #486
Το θέμα δεν είναι πόσο χάνεις αλλά τι επιφέρει όλη αυτή η διαδικασία,γενικότερα στον οργανισμό.
Ασφαλώς και γλιτώνεις κάποιες θερμίδες αλλά όχι όλες και φθείροντας την υγεία σου.
13-03-2008, 05:05 #487
BOULIMIA
ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΗΓΑ 1,5 ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΖΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ!
15-03-2008, 00:27 #488
Originally posted by Dreamcatcher
παλι τα ιδια, και ενω περασε το μαρτυριο της πρωτης φορας και καταφερα και εφτασα τα 48 κιλα και ελεγα λιγο ακομα λιγο ακομα , σταματησαν ολα με τον ερχομο και της 2ης εγκυμοσυνης . και αφου γεννησα εδω και 3 μηνες αρχισα παλι τα ιδια. ατελειωτοι περιοδοι νηστειας και αν φαω κατι, αμεσως τουαλετα...αντε παλι τα ιδια, φοβαμαι τοσο, νευριαζω πιο πολυ με τη μαμα μου που ολη την ωρα κυρηγματα να φαω ο αντρας μου, οι φιλοι μου, μαδεν μπορουν να μην ασχολουντε?
8ελω νΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩς...το πρωι ζυγιστικα και ειδα οτι εφτασα τα 54 , χαμογελασα αλλα εχουμε δουλεια ακομα...ομως εφαγα 2 κομματια χταποδι, αυτο σκεφτομαι ολη μερα...το χταποδι, ημουν και σε μερος που δε μπορουσα να το βγαλω.κοιμαμαι 3υπναω αποφευγω να πηγαινω με παρεες για να μην εχει φαγητο και παρασυρ8ω.πως 8α τα καταφερω...δε μπορω να τα πω που8ενα....πιεζομαι κατι με βασανιζει, εκει που κα8ομαι χτυπαει γρηγορα η καρδια μου και δενει το στομαχι μου κομπος σαν να φοβαμαι κατι, ειμαι τοσο δυστιχισμενη και προσπα8ω να βρω τον λογο...τι 8α κανω....αχ και να μπορουσατε να δειτε τα δακρυα στα ματια μου, να με παρηγορησετε καιοχι να με κατακρινετε οπως κανουν ολοι...υποφερω , ζηταω βοη8εια, ενα χαιδεμα και οχι φοβερες...
16-03-2008, 21:47 #489
Προς Dreamcatcher
Καλησπέρα!
Νομίζω ότι 54 κιλά είναι μια χαρά...!!!Αν δε γίνομαι αδιάκριτη, τι ύψος έχεις?
20-03-2008, 20:31 #490
γαμωτο..μολις ξανακανα εμετο..μα τι πραγμα ειναι αυτο να μη μπορω να συγκρατηθω...
ειχε η μανα μου παγωτα μεσα στη καταψυξη και κατεβηκα κ εφαγα οτιδηποτε υπηρχε στη κουζινα....φακες παγωτα δημητριακα αμυγδαλωτα..
κ ενω ξερω ποσο κακο μου κανει...κ ενω καθε φορα λεω "τελος..αυτο δε θα ξαναγινει γιατι μ αρεσει η ζωη μου και δε θελω να εχω το παραμικρο προβλημα υγειας"...οταν με πιανει αυτη η ανεξελεγκτη μανια δε σκεφτομαι τιποτα παρα μονο την ωρα που θα παω στην "αγαπημενη" μου λεκανη να νιωσω αυτη την υπεροχη ανακουφιση...μου φαινεται οτι θα χρειαστει να παθω(ασχημα) για να κοψω αυτη την ελεινη συνηθεια!!
τι μπορει να παθει κανεις αληθεια απο 7 μηνες βουλιμιας??
20-03-2008, 23:06 #491
Μια από τα ίδια....
Κι εγω έκανα εμετό απόψε. Ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας έφαγα αρκετά ελαφριά (ίσως γι' αυτό την πάτησα), το βράδυ που γύρισα σπίτι με έπιασε η γνωστή λαιμαργία...Έφαγα σαν έγκυος...!!!Έκανα όσο εμετό μπορούσα, έπλυνα τα δοντάκια μου για να μην ξαναφάω αλλά ξαναέφαγα, κάτι πιο ελαφρύ βέβαια. Ποιός ανεβαίνει στη ζυγαριά αύριο το πρωί...???
20-03-2008, 23:10 #492
τι ωραια! ετρωγα ενα κομματι πιτσα οταν διαβαζα το παραπανω ποστ. :P
τι μπορει να παθει? λιγα πραγματα:
1)Συχνές αλλαγές βάρους
2)Πονόλαιμος και τερηδόνα
3)Κακή κατάσταση του δέρματος
4)Ακανόνιστη περίοδος
5)Λήθαργος και κούραση
21-03-2008, 00:30 #493
dolphin κ εγω ακριβως σα κ σενα..τελικα εφαγα κ κατα τις 10 1 πορτοκαλι ;p (κρεπαλες τρελες χαχα)
bLiSS η αληθεια ειναι οτι εχω εντελως ακανονιστη περιοδο αυτους τους μηνες..αλλα σταθερο βαρος..
αν και σχεδον 2 χρονια τωρα η περιοδος μου ερχεται οοοοοποτε το θυμηθει (μια φορα αργησε και 4 μηνες) αλλα το αποδιδω στην κολυμβηση και το νερο της πισινας.(που εκανα μεχρι φετος τ καλοκαιρι)
α και κατι αλλο.. οταν κανω εμετο τα βγαζω με τη σειρα που τα εφαγα..alla βγαινουν οντως ή μονο ενα μερος της τροφης και τυρρανιεμαι αδικα?..αν κ λογικα βγαινουν ολα διαφορετικα 8α χα φτασει 80 κιλα ;p
εγω εμετο παντως δε ξανακανω..τελος..αρχιζουν και με παιρνουν χαμπαρι
21-03-2008, 20:37 #494
Προς Alice
Δεν ξέρω αν καταφέρνεις με τον εμετό να βγάλεις όλο το φαγητό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δε βγάζεις πρώτες τις τροφές που κατανάλωσες τελευταίες. Βγαίνουν ανακατεμένες. Το είχα διαβάσει και σ' ένα βιβλίο αυτό.
21-03-2008, 23:18 #495
dolphin αυτο ισως να ισχυει για εναν φυσιολογικο εμετο.(που δεν τον προκαλεις εσυ) με τη λογικη οτι οι τροφες εχουν μεινει για καποιο χρονικο διαστημα στο στομαχι εχουν επεξεργαστει κ εχουν ανακατευτει..γτ εγω οταν ΕΚΑΝΑ εμετο εβγαζα τις τροφες με τη σειρα που τις ειχα φαει ..εκτος αν ηταν πολυ μαλακες κ υγρες οποτε ανακατευονταν μεταξυ τους..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....