Results 496 to 510 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
22-03-2008, 15:12 #496
Προς Alice
Όπως και να έχει, χαίρομαι που σε βλέπω να τονίζεις ότι ''ΕΚΑΝΕΣ'' εμετό. Μπράβο!!!Πολύ σημαντικό βήμα αυτό! Μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι να μην ξαναπροκαλέσουμε εμετό.
- 22-03-2008, 23:39 #497
Originally posted by dolphin
Καλησπέρα!
Νομίζω ότι 54 κιλά είναι μια χαρά...!!!Αν δε γίνομαι αδιάκριτη, τι ύψος έχεις?
22-03-2008, 23:41 #498
Originally posted by mady
Originally posted by Dreamcatcher
παλι τα ιδια, και ενω περασε το μαρτυριο της πρωτης φορας και καταφερα και εφτασα τα 48 κιλα και ελεγα λιγο ακομα λιγο ακομα , σταματησαν ολα με τον ερχομο και της 2ης εγκυμοσυνης . και αφου γεννησα εδω και 3 μηνες αρχισα παλι τα ιδια. ατελειωτοι περιοδοι νηστειας και αν φαω κατι, αμεσως τουαλετα...αντε παλι τα ιδια, φοβαμαι τοσο, νευριαζω πιο πολυ με τη μαμα μου που ολη την ωρα κυρηγματα να φαω ο αντρας μου, οι φιλοι μου, μαδεν μπορουν να μην ασχολουντε?
8ελω νΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩς...το πρωι ζυγιστικα και ειδα οτι εφτασα τα 54 , χαμογελασα αλλα εχουμε δουλεια ακομα...ομως εφαγα 2 κομματια χταποδι, αυτο σκεφτομαι ολη μερα...το χταποδι, ημουν και σε μερος που δε μπορουσα να το βγαλω.κοιμαμαι 3υπναω αποφευγω να πηγαινω με παρεες για να μην εχει φαγητο και παρασυρ8ω.πως 8α τα καταφερω...δε μπορω να τα πω που8ενα....πιεζομαι κατι με βασανιζει, εκει που κα8ομαι χτυπαει γρηγορα η καρδια μου και δενει το στομαχι μου κομπος σαν να φοβαμαι κατι, ειμαι τοσο δυστιχισμενη και προσπα8ω να βρω τον λογο...τι 8α κανω....αχ και να μπορουσατε να δειτε τα δακρυα στα ματια μου, να με παρηγορησετε καιοχι να με κατακρινετε οπως κανουν ολοι...υποφερω , ζηταω βοη8εια, ενα χαιδεμα και οχι φοβερες...
22-03-2008, 23:44 #499
Originally posted by dolphin
Κι εγω έκανα εμετό απόψε. Ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας έφαγα αρκετά ελαφριά (ίσως γι' αυτό την πάτησα), το βράδυ που γύρισα σπίτι με έπιασε η γνωστή λαιμαργία...Έφαγα σαν έγκυος...!!!Έκανα όσο εμετό μπορούσα, έπλυνα τα δοντάκια μου για να μην ξαναφάω αλλά ξαναέφαγα, κάτι πιο ελαφρύ βέβαια. Ποιός ανεβαίνει στη ζυγαριά αύριο το πρωί...???
23-03-2008, 02:05 #500
προς dreamcatcher
αυτα που τρως δεν εχουν ουτε 200...καταρχας πρεπει να ξερεις οτι δε γινεται να χανεις κιλα μεσα σε 1-2 μερες..1 κιλο λιπους για να χαθει πρεπει να καψεις γυρω στισ 7000 θερμιδες..οποτε καταλαβαινεις οτι αντιστοιχει θεωρητικα σε 4-5 μερες πληρους ασητιας(αναλογως τον μεταβολισμο)..αρα αυτα που χανεις (αμα χανεις) ειναι κ αλλα πραγματα και κυριως υγρα
(την ειδα και πολυ διαιτολογος ;p )
αλλα φαε και τιποτα παραπανω..παραειναι λιγα αυτα που τρως...μηπως χαλασεις τον μεταβολισμο σου.?.
αν και τελικα δε ξερω κατα ποσο υσχυει κατι τετοιο..
αυτο που περιγραφεις θα το χαρακτηριζα βουλιμια-ανορεξια..οχι οτι εισαι ανορεξικη..αλλα γινεται να μπλεχτουν αυτα τα 2
23-03-2008, 09:50 #501
Προς Dreamcatcher
Με 1.65 ύψος και 54 κιλά είσαι κοντά στο κατώτατο φυσιολογικό όριο. Γιατί να θέλεις να αδυνατίσεις κι άλλο? Μήπως θα κάνεις κακό στον εαυτό σου?
24-03-2008, 19:25 #502
Γράφετε όλοι υπέροχα πράγματα. Και δεν με συγκινούν τα σχόλια που μετράνε θερμίδες και γιαούρτια κάθε μέρα! Μόνο τα σχόλια εκ βαθέων έχουν να μου πουνε κάτι! Η αρρώστια μας έχει 3 διαστάσεις, σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά! Μετά από 15 χρόνια που παλεύω με τα σωματικά και δεν τα κατάφερα, τώρα παλέυω με τα άλλα δύο! Κι όλοι σας γράφετε υπέροχα πράγματα! Αν καταφέρουμε να ξεμπλοκάρουμε το μυαλό μας από αρνητικά συναισθήματα και μιζέριες τότε ίσως έχουμε κάνει ένα βηματάκι! Να ανακαλύψουμε ποιοί είμαστε και να μας αποδεχτούμε! Χωρίς να φοράμε τις ταμπέλες που οι άλλοι θέλουν για μας!
Κουράγιο θέλει φιλαράκια και να νοιώθουμε πως έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπάνε. Και να ακούμε τι λένε αυτοί για μας... όχι οι άλλοι!
24-03-2008, 20:43 #503
Πιστεύω ότι εξίσου σημαντικό είναι να αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας.
Εγώ, (μετά από συμβουλή της κολλητής μου) στάθηκα γυμνή μπροστά στον καθρέφτη.
Αυτό που είδα με έκανε να ξεράσω. Έφτασα τα 77 κιλά με 1.72 ύψος και τα περισσότερα από αυτά τα έχω στην κοιλιά και το στομάχι. Για πρώτη φορά στη ζωή μου με είδα με κυτταρίτιδα ....στην κοιλιά!
Αποφάσισα πως η κατρακύλα δεν πάει άλλο, δεν μου κάνει τίποτα, φοράω τις φόρμες του αδελφού μου, σβήνω το φως όταν είμαι με τον φίλο μου, έχω μειώσει δραματικά τη σεξουαλική μου ζωή.
Όλα αυτά με έκαναν να φοβηθώ και ξεκίνησα εδώ και τρεις εβδομάδες δίαιτα.
Είμαι σχεδόν στα πέντε κιλά και δεν θα σταματήσω αν δεν φτάσω εκεί που θυμόμουν κάποτε το εαυτό μου.
Όσο για τους εμετούς, το έκανα παλιά και το μόνο που κατάφερα ήταν πεινάω συνέχεια και να κάνω το στομάχι μου, άλλο τόσο...
Το θέμα είναι να μην πεινάμε και να σκεφτόμαστε την ευτυχία που θα μας φέρει ένα 28άρι τζιν!
24-03-2008, 22:37 #504
Το θέμα είναι να μην πεινάμε και να σκεφτόμαστε την ευτυχία που θα μας φέρει ένα 28άρι τζιν!
24-03-2008, 22:52 #505
Μη κάνεις βλακείες και γίνεις σαν μια γνωστή μου που της έχουν μείνει μόνο κόκαλα και δεν ξέρει πως να παχύνει!
Υπάρχει όμορφη γυναίκα χωρίς στήθος και ποπουδάκι?
25-03-2008, 13:13 #506
Αχ κι εγώ Dreamcatcher όλο να αδυνατίζω θέλω. Βλέπω τη ζυγαριά να ανεβαίνει γραμμάρια και αρρωσταίνω. Ως πού θα φτάσει όμως αυτό...? Ήδη έχω να αδιαθετήσω από το Δεκέμβριο όπου και πάλι είχα πάρει ορμόνες για να αδιαθετήσω. Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά έχω κόλλημα, εμμονή με την ένδειξη της ζυγαριάς...
26-03-2008, 02:01 #507
σημερα εφαγα γαριδες σαγανακι,προσπα8ισα να κανω εμετο ...τπτ δεν εβγαιινε τπτ, ζοριστικα τοσο πολυ, τπτ εκει ειχε κολλησει και δεν εβγαινε τπτ, ποποποο ποσες τυψεις νιω8ω...οση αφαγια ειχα καταφερει να κανω τοσες μερες χα8ικε!!!
αντε παλι απο την αρχη
27-03-2008, 01:21 #508
δηλαδη ντριμ, ο στοχος σου ειναι να καταφερνεις να κανεις εμετο?
27-03-2008, 13:06 #509
Originally posted by 2sweet2b4go10
δηλαδη ντριμ, ο στοχος σου ειναι να καταφερνεις να κανεις εμετο?
27-03-2008, 13:41 #510
Mε το γιαούρτι που τρως βρε Dreamcatcher πώς περιμένεις να χάσεις κιλά? Έχεις διαλύσει το μεταβολισμό σου και περιμένεις να χάσεις λίπος? Καταρχήν το λίπος δεν καίγεται από τη μια μέρα στην άλλη και όλα αυτά τα υγρά και τους μυς που χάνεις θα γυρίσουν μπούμερανγκ πίσω. Χώρια που ακόμα και τα κόκκαλά σου χάνουν πολύ από το ασβέστιό τους και σε λίγο θα σε πονάνε.
Δεν είναι κατάσταση αυτή βρε κορίτσι μου....σκέψου τον άντρα σου και τα παιδάκια σου. Σκέψου τί παράδειγμα θα'χουν από μια μαμά που δεν τρώει ΠΟΤΕ και όταν τρώει τα βγάζει? Πώς θα τα οδηγήσεις προς μια σωστή διατροφή? Για φαντάσου να σε πάρει για παράδειγμα η κόρη σου και σε λίγα χρόνια να τη βλέπεις να λιώνει?
Αν κρατούσες μια υγιεινή διατροφή και βάρος δεν θα'παιρνες και σιγά-σιγά θα έχανες το ανύπαρκτο λίπος που έχει το μυαλό σου! Το θέμα είναι να είσαι υγιής για να μπορείς να χαίρεσαι τη ζωή παρέα με τα παιδάκια σου που θέλουν μια μαμά ζωντανή.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....