ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 50 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 739
    Senior Member
    Αυτες τις μερες μιλησα με εναν ψυχιατριο ελληνα που ζει στη γερμανια και και συμφωνα με οσα μου ειπε ,φαινεται να εχει βοηθησει πολυ κοσμο εκει με τα με τα δικα μα ς προβληματα.Οταν του εκανα και γω την ιδια ερωτηση μ'αυτην που εκανε ο κλεανθης στον εαυτο του(και πιστευω ολοι μας)Σχετικα με το τι στερηθηκα τοσο πολυ που με κανει να αντιδραω ετσι ,μου απαντησε κατι που δεν περιμενα να ακουσω ποτε απο ψυχιατρο.Α-Γ-Α-Π-Η . . .μου ειπε οτι οτροπος που προσλαμβανει οκαθε ανθρωπος την τροφη καθρεφτιζει την σχεση του με την αγαπη.Και δεν εχει σχεση παντα μου ειπε με το περιβαλλον και τον τροπο που μεγαλωσες αλλα απ' το ποση αγαπη τελικα αφησες να περασει μεσα σου . . . μου τονισε επισης οτι ειναι (η βουλιμια)καθαρα θεμα αυτοσεβασμου και αγαπης προς τον εαυτο μας( κατι που πιστευα και γω απο πριν)και οτι οι περισσοτεροι βουλιμικοι εχουν ενοχικη συνειδηση και οτι βουλιμια ειναι ο τροπος αυτοτιμωριας τους για αυτα που δεν αγαπουν στον εαυτο τους και οχι στην εικονα τους.

hopa προσωπικα σε ευχαριστω για αυτο που εγραψες! Αυτους τους 6 μηνες εχοντας προσδιορισει καποιους λογους για τα βουλιμικα επεισοδια αυτο που αναφερεις τεινει να γινει ο τελευταιος λογος που ανακαλυψα αλλα ο πρωτος που μου δημιουργησε ολο αυτο.

Οταν ξεκινησα τη διατροφη με τη βοηθεια διαιτολογου αρχισα παραλληλα να διαβαζω ενα βιβλιο που λεγεται ''αγαπα τον εαυτο σου'' και μπορει να το ξερετε κιολας. Σε εκεινη τη φαση συνηδειτοποιησα το κατα ποσο σημαντικα ειναι αυτα που αναφερεις και εσυ..
    ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
    ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ

Ομως διαβαζοντας παρατηρησα οτι μου ερχοταν εικονες απο τη παιδικη ηλικια..τοτε που δε ξερεις καποιες εννοιες και ολα αυτα περνανε στη ψυχοσυνθεση σου. Τι λετε? Τοτε που δεν εχεις αναπτυξει τροπους αντιμετωπισης.

Ελπιζω να με καταλαβαινεται γιατι εχω πολλα αυτη τη στιγμη στο μυαλο μου και ισως δε μπορω να τα γραψω με μια σειρα.

Senior Member
    Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!

H βουλιμία όμως δεν είναι και απόρροια υπερβολικής στέρησης κάποιων τροφών κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας για παράδειγμα? Δηλαδή, θέλω να πώ, ότι σχετίζεται και με βιολογικούς παράγοντες πέρα από τον ψυχολογικό.

Ναι και αυτο παιχει ρολο. Απλα οι ψυχολογικοι λογοι ειναι ολοι αυτοι που πρεπει να αναπροσδιοριστουν..ειναι πιο δυσκολο να μαθεις κατι απο την αρχη οταν το εχεις διαφορετικα μες το μυαλο σου απο να μαθεις κατι απο την αρχη...και να το μαθεις σωστα.Καλο ειναι σε μια διαιτα βεβαια να υπαρχει ισσοροπια και να μην χαρακτηριζουμε κακες και καλες τις τροφες.

Επισης δεν υπαρχει μονο αυτος ο βιολογικος λογος απο βιολογικη αποψη..υπαρχουν βεβαια και πολλοι αλλοι,ετσι δεν ειναι??

Senior Member
    dolphin η γεννηση της βουλιμιας ειναι ψυχογενους προελευσης και ειναι ασθενεια και οχι μια ακατασχετη λαιμαργια οπως πιστευει ο περισσοτερος κοσμος.Αυτα που αναφερεις ειναι τα χαρακτηριστικα της ασθενειας.Δεν θα υπηρχαν τα υπερφαγικα επεισοδια αν δεν υπηρχαν οι ασιτιες και οι νηστειες η οι καθαρτικες μεθοδοι, κι αυτα δεν θα υπηρχαν αν δεν υπηρχε η ασθενεια,που η ασθενεια δεν θα υπηρχε αν ερχομασταν σε ισσοροπια με τον εαυτο μας και στην πληρη αποδοχη του οπως και οτι και αν ειναι αυτος,γιατι μονο ετσι ερχεται και η αγαπη για τον εαυτο μας και κατ'επεκταση και για τους αλλους.Καλη δυναμη σε ολους μας .

Senior Member
    Ηopa συμφωνω...Καλη αρχη στην προσπαθεια σου...

Senior Member
    Eίμαι ο υποφαινόμενος και θέλω να πω μια καλημέρα σ' εσάς και στην φιλοξενούμενη μου πρόθεση - μέρος του λόγου.

Τις τελευταίες μέρες πήρε προαγωγή και από έκτη στη λίστα έγινε πρώτη.Κύριο όνομα των θλίψεων που λέει και μια ποιήτρια...

Είναι σίγουρο πως έχει βαλθεί τα τελευταία χρόνια να καταστρέψει το αγαπημένο μου ρήμα και αντί να...γοητεύομαι...από-γοητεύομαι...

Ας κάνουμε τη διαφορά...ας είμαστε όλοι καλά...ας αλλάξουμε όλοι προθέσεις :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΛΕΑΝΘΗ..ΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Senior Member
    καλημερα παιδακια εγω τωρα ξυπνησα και δεν ξερω πως ειμαι ακομη,αλλα βλεπω τον ηλιο να περναει με πεισμα κατω απ' το κλειστο πατζουρι και να με αναγκαζει να τα καταφερω θα τα τραβηξω την κουρτινα να μπει κανονικα πια το φως και θα κανω πως δεν τρεχει τιποτα.Οποια γνωριμη σκεψη θα ρθει θα την ριξω απ' το μπαλκονι . .τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολους . .

Senior Member
    ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ,ΗΟΡΑ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ!
    ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Senior Member
    Είμαι ο υποφαινόμενος και αν δε με γνωρίσατε είναι γιατί έχω να ξυριστώ καμιά βδομάδα - το παιδί του γορίλα ένα πράγμα. ;)

Αισθάνομαι σχετικά καλά και το ίδιο εύχομαι και για τους υπόλοιπους.

Μικρά και σταθερά βήματα κι ένα μεγάλο άλμα στη σκέψη - αυτό είναι το μυστικό - αλλά...

Senior Member
    απλα νυσταζω.........αφορητα πολυ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ..

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ..

ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Senior Member
    Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!

Ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας πω ότι είμαι καλά αν και κλεισμένη σπίτι με τέτοια ωραία μέρα. Χθες πήγα σε ένα φιλικό σπίτι και φάγαμε. Είμαι πολύ περήφανη διότι έφαγα μόνο 2 κομμάτια πίτσα (με λεπτή ζύμη), ήπια λίγη μπύρα κι έφαγα κι 1 σοκολατάκι υγείας.
    Τη Δευτέρα θα πάω για πρώτη φορά σε ψυχολόγο. Θα σας γράψω νέα μου...Ανυπομονώ να πάω.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΙΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!

Page 36 of 50 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast