Results 46 to 60 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
20-03-2007, 20:31 #46
Είμαι η jasmine και δεν είμα καλά...Ζυγήστηκα πριν λίγο ενώ δεν έπρεπε..είναι βράδυ, έχω φάει και συγχήστηκα...
Με πήρε τηλέφωνο πριν λίγο ένας φίλος για να βγούμε βόλτα. Του είπα όχι, όπως και τις άλλες 2 φορές που μου έχει ζητήσει.. Ένιωθα απαίσια για να βώ με κάποιον και δεν μπορώ τις βόλτες που κανονίζονται τελευταία στιγμή...Θέλω να το ξέρω μία μέρα πριν, να έχω προετοιμαστεί ψυχολογικα! Δεν ξέρω τι φταίει....
Με πήρε μία φίλη μου επήσης. Για να πάμε το σκ Θεσσαλονίκη σε 2 συμμαθήτριές μας που όλο μας προσκαλούν και εγώ ποτέ δεν έχω πάει....Δεν της απάντησα ακόμα, αν και ξέρω πως όχι θα πω πάλι. Δεν μπορώ να μένω σε ξένο σπίτι και δεν μπορώ όταν φαντάζομαι πως θα μαγειρεύουν και θα μου λένε να τρώω.
Τι μου συμβαίνει...Βάζω εμπόδια στο κάθε τι..ακόμα και σε μία απλή βόλτα...
- 20-03-2007, 21:04 #47
ΕIMAI Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ....! ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΠΕΣΩ"! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΙΝΑΙ 3-4! ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΟΔΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣΩ!! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΑΚΟΜΑ Κ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ! ΚΑΝΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΠΑΛΕΤΟ, ΧΟΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ , ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΘΕΑΤΡΟ, ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΟΤΙ ΒΑΛΤΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΜΟΝΗ Κ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΜΕ ΜΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΑ ΞΑΝΑ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Κ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΜΛΟΥΖΕΣ ΜΟΥ....!! ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ Κ ΔΕ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ, ΕΒΑΛΑ 12 ΚΙΛΑ!!
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΛΑΓΧΩΛΙΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΚΙΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ, ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΕΣ...
ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΙΑ....
21-03-2007, 09:59 #48
Σήμερα, η μέρα διαφαίνεται, ολίγον, απορυθμισμένη αλλά είμαι συνηθισμένος στη διαχείριση τέτοιων...Χαλαρά, δεν το βάζω κάτω.Ας είν' καλά οι ασχολίες μου.
@ Jasmine: Να πας Θεσσαλονική!Έτσι γίνεται, συνήθως.Στην αρχή, πάμε, σχεδόν, με το ζόρι και μετά όταν φτάνουμε στον προορισμό μας, και ξεκινά η μέρα μας σ' ένα διαφορετικό μέρος, με νέες εικόνες, περνάμε πολύ καλά!Εγώ, πάμπολλες φορές, έχω πάει κάπου με μισή καρδια,και μετά, περνάω πολύ καλά και σκέφτομαι τι βλακεία θα έκανα αν δεν πήγαινα.
Βοηθάμε τον εαυτό μας για να μας βοηθήσει.Του δίνουμε θετικά ερεθίσματα για ν' ανταποκριθεί θετικά.
Καλό ταξίδι! :) :) :)
21-03-2007, 13:17 #49
Aπορυθμισμένος, είπα;Χμμμμμμμμμμ...Πέρασα μία, με την ηλεκτρική σκούπα, το σπίτι και έλιωσα κάνοντας κι άλλες δουλειές, και ήρθα στα ίσα μου.:) Τι γυμναστήρια και αεροβικές!Έδωσα μάχη με τη σκόνη,λέμε! :) :)
Και, ασφαλώς, που καιρός για κακές συνήθειες! :) :) :)
21-03-2007, 13:18 #50
Καλημέρα. Είμαι η Ελπίδα και έχω πιάσει πάτο....
Αυτές τις μέρες έχω ΄κυλίσει απίστευτα... Στην αρχή νόμιζα ότι το έλεγχα, έτρωγα λίγο παραπάνω και κρατιόμουν να μην τα βγάλω και τα κατάφερνα και ξαφνικά ξεθάρρεψε ο κακός μου εαυτός.... Φαγητό σαν δαιμονισμένη, στα φανερά... στα κρυφά... στην τουαλέτα για να το βγάλω με το που θα το φάω και οι εμετοί ο ένας μετα τον άλλο και ο καλός μου πάνω από το κεφάλι μου να κάνω εμετούς και να φωνάζει σε απόγνωση "δεν σε καταλαβαίνω"....
Δεν ξερω γιατί και πως ξανακύλησα, δεν έχω εντοπίσει το σημείο.. νομίζω ότι έγινε απλά χωρίς λόγο.. και η κοιλιά μου πρήστηκε πάλι και αισθάνομαι τόσο χοντρή και τοσο άσχημη και τόσο μα τόσο άχρηστη και αδύναμη....
Έχω ραντεβού με την διαιτολόγο αύριο και δεν θέλω να πάω!Τρέμω την ζυγαριά! Σκέφτομαι να το αλλάξω, δεν ξέρω....
Δεν ξέρω τίποτα πια
21-03-2007, 22:00 #51
Δεν ξέρω βρε παιδιά... Μάλλον γκαντεμόσκονη έχει πέσει...
Να συνεισφέρω κι εγώ στο αρνητικό κλίμα των εβδομάδων...
Ούτε εγώ είμαι καλά... Τον λόγο τον ξέρετε.. Η καταραμένη η ζυγαριά... Εχει κολλήσει...
Το ευχάριστο είναι ότι τηρώ ακόμα το πρόγραμμά μου.. και ... με τη βοήθειά σας πάντα... εχω αποφύγει τα βουλιμικά επεισόδια...
Προχτές, παρά τη φοβία μου, αποφάσισα να πάω στο χορευτικό πάρτυ που με είχε καλέσει η αδελφή μου... Από τη στιγμή που ετοιμαζόμουν αισθανόμουν χοντρή και άσχημη και καθε άλλο παρά να πάω ήθελα... Αυτό εξωτερικεύτηκε ως εκνευρισμός με αποτέλεσμα να τσακωθώ χωρις προφανή λόγο με τον φίλο μου... να ειμαι τελείως απρόσιτη στο πάρτυ και να προσποίούμαι πονοκεφάλους και τέτοια... Να χορέψω τελικά με καβαλλιέρους και από την ανασφάλεια μου αλλού να πατάω και αλλού να βρίσκομαι... δίνοντας την εντύπωση ότι πρωτη φορά χορεύω και όχι ότι έχω κάνει 7 χρόνια αθλητικό χορο... και σε 1 ώρα να σηκωθώ να φύγω σαν κυνηγημένη....
Τι σου κάνει το μυαλό!!! Απ' οτι φάνηκε... κανείς δεν παρατήρησε ότι ήμουν χοντρή, ότι πεταγαν οι κοιλιές μου και ότι τα μπούτια μου ήταν τεράστια...
Αυτό που παρατήρησαν ήταν ένα αλλοπρόσαλλο πλάσμα και η αδελφή μου (που ουτε κι εκείνη ξέρει) να προσπαθεί να με δικαιολογεί σε όλους...
Παρ'όλα αυτά, εβρέθει και ένα καβαλλιέρος που θέλει να κάνουμε ζευγάρι και να ξαναρχίσω την προπόνηση...
Τώρα, με τι κότσια θα ξεκινήσω τέτοια δοκιμασία, εγώ η χορεύτρια βόδα... δεν ξέρω...
Αυτό που ξέρω είναι ότι πλέον... έχω ΚΑΙ αγοραφοβία...
Αχ! Που είναι η Τινγκερ Μπελ να μας σηκώσει ψηλά όλους!!!!
22-03-2007, 12:34 #52
παιδιά καλημέρα, ή μάλλον όχι και τόσο καλή, έχω μέρες να μπω στο φόρουμ γιατί ντρέπομαι πάρα πολύ που τον τελευταίο καιρό δεν κάνω καν προσπάθεια να αποφύγω τον εμετό. αγοράζω σοκολάτες και κρουασάν να τα έχω εύκαιρα όταν θα μου έρθει η απελπισία, γιατί ξέρω ότι θα μου έρθει, γιατί ξέρω ότι δεν είμαι καλά πάλι. Πολύ ένταση και ψάχνω απεγνωσμένα για πόλους εκτόνωσης, και δεν μπορώ να βάλω τις φωνές ή να ουρλιάξω για να βγάλω από μέσα μου όλο το βάρος που ρίχνει η ζωή μου, ο εαυτός μου, οι άλλοι με το μακρύ τους και το κοντό τους. Γιατί τώρα δεν είμαι σε κατάλληλη φάση για να διαχειριστώ με ψυχραιμία τα προβλήματα και τις πιέσεις που δέχομαι από όλους.....
και τελικά μάλλον οι πλανήτες έχουν λάθος θέση και κατά ΄καποιον τρόπο χαίρομαι, μην το πάρετε στραβά, που δεν είμαι μόνη μου. και κακώς που ντρέπομαι τόσο [πολύ. Κουράστηκα όμως.....
22-03-2007, 12:35 #53
παιδια ηρεμια...!...τιποτα δεν μπορει να μας παει πισω..πιστεψτε σε εσας...δεν εχετε λογο να μην πιστευετε...!...μην σκεφτεστε οτι θα πιασουν παλι βουλιμικα επεισοδια...το μυαλο εχει μεγαλη δυναμη..οσο το σκεφτομαστε τοσο πιο χαλια γινομαστε...ασχοληθειτε με κατι αλλο...βγαλτε απο το μυαλο αυτο το πραγμα...εχει και αλλα η ζωη και εμεις ασχολουμαστε μονο με αυτο...! ΜΟΝΟ...ποια ειναι η ζωη μας..? ξερετε ποσα εχουμε στερηθει ? πααααρααα πολλαααα.....για ποιον τελικα??...για εμας? δεν νομιζω..για ολους τους υπολοιπους οι οποιοι δεν βλεπουν το προβλημα που βλεπουμε εμεις στον εαυτο μας...!καμια σχεση....αλλα και να το βλεπανε, οποιος ηταν αξιος ας εμενε διπλα μας....οποιος δεν αξιζε, δεν θα εμενε..>!..ειναι ενας τροπος να αναγνωρισουμε ποια ατομα ειναι διπλα μας γιαυτο που ειμαστε και οχι για αυτο που επιβαλλουμε συνεχεια στον εαυτο μας...δεν θα σταματησω να το λεω γιατι την εχω πατησει ασχημα...ημουν αδυνατη, ειμαι παχια...διαφορα στην ζωη μου??.....καμια...τωρα μου λενε ακομα περισσοτεροι οτι ειμαι πιο ομορφη, πιο λαμπερη....με ρωτανε γιατι ειχα κλειστει 6 μηνες στο σπιτι...τι να πω???....για την ηλι8ιοτητα πουε χω στο κεφαλι μου?...εχασα πολλα πραγματα....εχω χασει τα 3 τελευταια χρονια της ζωης μου....16-19 δεν εχω ζησει τιποτα...δεν σκοπευω να χασω κι αλλα...αρκετα...παρτε το εγωιστικα...μην χαλατε τη ζωη σας...αναζητηστε τους πραγματικους λογους που σας κανουν να ξεσπατε στο φαγητο..εμενα ηταν απλα μια ανοια...δεν ειχα ποτε προβληματα και εψαχνα να δημιουργησω..απλα για να ασχολουμαι με κατι...Ε,ΟΧΙ...δεν αξιζει...αλλοι δεν εχουν να φανε..αλλοι ειναι αναπηροι...αυτα τα ατομα πως να ζησουν??...δεν μπορουν να ζησουν και ομως χαμογελουν...ξερετε γιατι??...γιατι εκτιμανε το θειο δωρο που λεγετε ζωη...αυτο ακριβως που δεν εκτιμαμε εμεις...καταλαβατε?....αν τυχαινε κατι(μαυρη ωρα) και παθαιναμε κατι πολυ κακο , θα μετανιωναμε για τα χρονια που εχουμε χασει...για μια ουτοπια και τιποτα παραπανω...αλλα αξιζει να ερθουν τα χειροτερα για να εκτιμησουμε αυτα που εχουμε??...δεν νομιζω...γιατι τοτε θα καταριομαστε τον εαυτο μας που ενω μπορουσε να ζησει, δεν ζουσε...αυτα απο μενα...μια κοπελα η οποια εχει χασει πραγματικα παρα πολλα πραγματα για να ειναι αδυνατη...εχει στερηθει πολλες χαρες και ευκαιριες για να τις εκπληρωσει οταν θα ειναι αδυνατη...οταν θα ειναι πολυ αδυνατη...που υπηρξε αδυνατη και δεν το καταλαβαινε..και βασικα δεν το εκτιμησε...που πηρε 25 κιλα σε 3 μηνες χωρις να ευχαριστηθει καν το φαγητο που ετρωγε...που αγαπουσε καποτε τον εαυτο της σε αντιθεση με τωρα...που ηταν βουλιμικη για 3 ολοκληρα χρονια...που κατεστρεψε τον θυρεοειδη της, τα γυναικολογικα της, την ζωη της σε ενα ευρυτερο πλαισιο...που θελει πλεον να χασει τα κιλα της αλλα υγιεινα και αργα και σταθερα...και το βασικοτερο να αδυνατισει, χωρις να χασει την ζωη της....τελος....!!και αυτη την φορα θα το πιστεψω...δεν ξαναχαλαω για κανεναν αυτο που πραγματικα αξιζω γιατι το πιστευω οτι αξιζω...και αξιζουμε ολοι εδω μεσα...και πολλοι εκει εξω που παλευουν για τον ιδιο σκοπο...!....παμε ολοι μαζι δυνατα...να κερδισουμε την ζωη μας πρωτα απ'ολα και υστερα να χασουμε τα τυχον περιττα κιλα μας...! αν δεν γινουμε καλα μεσα μας, δεν θα χαθουν ποτε..και να χαθουν , θα εχουμε ενα φαυλο κυκλο!...συνειδητοποιηστε το αυτο!....
καλη συνεχεια μας...πειστειτε για αυτο!...
22-03-2007, 13:08 #54
smoke και kleanti έχετε δίκιο. Πολλές φορές δεν θέλω να βγαίνω και άν τελικά με πιέσει η παρέα να πάω μαζί τους, στο τέλος περνάω καλά! Τελικά η εκδρομή για Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε επειδή η φίλη μου από εδώ δεν θα μπορέσει αυτό το σκ, έτσι γλίτωσα από τις ανόητες δικαιολογίες που ίσως να της έλεγα...Την επόμενη φορά που θα κανονιστεί θα πάω, έχετε πολύ δίκιο.
elpida εγώ έχω σταματήσει τους εμετους εδώ και λίγες εβδομάδες, νιώθω πολύ καλά και η κοιλιά μου έχει ξεπρηστεί. Συχνά θέλω να επιστρέψω εκεί αλλά έχω αποφασίσει να μην το κάνω ξανα. ʼλλωστε με αυτόν τον τρόπο δεν αδυνατίζουμε, αλλα καταστρέφουμε τον οργανισμό μας. Προσπαθώ να τρώω σωστά και αν φάω κάτι παραπάνω δε τα βγάζω. Μου είναι δύσκολο, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα ειδικά επειδή δεν τρέχω στα κρυφά στην τουαλέτα μετά από κάθε μπουκιά...
RedCircle είναι καλό που δεν έχεις βουλιμικά επεισόδια. Στο πάρτυ ένιωθες φόβο για το τι θα λένε οι γύρω για την εμφάνισή σου .Και εγώ έχω τέτοιες φοβίες. Δεν θα ήταν καλύτερο όμως να ήσουν πιο άνετη και να σε θυμούνταν όλοι ως μία πολύ καλή χορεύτρια?
22-03-2007, 15:16 #55
Καλοι μου φίλοι....
Συμφωνώ απόλυτα με τη Free...
Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια... σε όλους ειναι γνωστό ότι οι στιγμές αδυναμίας θα συνεχίσουν να μας επιτιθονται... Εκεί είναι που χρειάζεται η αντοχή μας... και με τον καιρό αυτές οι επιθέσεις θα γίνονται όλο και πιο ισχνές...
Free μου, σε ευχαριστούμε για το αισιόδοξο μηνυμά σου...
Απλά να συνεισφέρω κι εγώ: Ενεργώ ακριβώς όπως εσύ σε όλη μου τη ζωή... Έχασα κι εγώ τα 3 πρώτα χρόνια της ζωής μου... και συνεχισα να αναβάλω πράγματα για το όταν αδυνατίσω... με συνέπεια να χάσω και τα 20-30 μου και τα 30-38 μου... Τα νιάτα μου δηλαδή... ʼργησα να καταλάβω τι μου συμβαίνει... άργησα να καταλάβω ότι είμαι βουλιμική... Και τώρα... προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην χάσω και τα υπολοιπα χρόνια μου....
Jasmine σ'ευχαριστώ... Θα ακολουθήσω λοιπόν τη συμβουλή σου και την προτροπή της Free... Θα αρχίσω να χορεύω πάλι... ενάντια στις όποιες φοβίες μου... έτσι ώστε να με θυμούνται σαν μια καλή χορεύτρια... Χοντρή χορεύτρια ίσως... αλλά καλή! Και που ξέρεις? Ίσως να γίνω και αδυνατη χορεύτρια κάποια μέρα...
Είστε όλοι καταπληκτικοί... Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί... για άλλη μια φορα... Τουλάχιστον υπάρχουμε και καταλαβαινόμαστε...
22-03-2007, 22:14 #56
free μου υπεροχο το μημυμα σου κ πολυ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ! μας εχει πιασει εμμονη με τα κιλα μας! ειναι δυνατον ενα νουμερο (τα κιλα) να μας καθορισει την ψυχολογια μασ? ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! εχουμε πολυ δυναμη μεσα μασ αρκει να στριμωξουμε τον ευατο μας να την βγαλει προσ τα εξω!! Κ χορευτριες μπορουμε να ειμαστε (jasmine) k να κανουμε ταξιδια κ να περασουμε καλα σε αυτα (RedCircle) κ να ζησουμε ακομα πιο εντονα τη ζωή μας απο τουσ γυρω μας γιατι απλα εμεις εχουμε δει να παρνανε οι μερεσ-οι μηνεσ-τα χρονια χωρις εμασ!
Ε ΟΧΙ! STOP!
ολοι μαζι θα τα καταφερουμε! κ εχουμε κανει ηδη το πρωτο βημα απο τη στιγμη πο προσπαθουμε! κ αν καποια στιγμη πεφτουμε, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!
ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ O ΠΟΛΕΜΟΣ
(παλι φιλοσοφησα! !)
22-03-2007, 23:45 #57
EIMAI H ELENA KAI DEN EIMAI KALA ...FOBAMAI KAI NTREPOMAI POLY GIA AYTA POU 8A PW
EIMAI 27 XRONWN EIMAI PANTREMENH KI EXW KI ENA PAIDAKI 2 XRONWN
APO TON DEKEMBRIO ...MALLON...ANTIMETWPIZW PROBLHMATA ANORE3IAS KAI BOULIMIAS, SUMFWNA ME TON PSUXIATRO POU EPISKEF8IKA.H8ELA NA SAS RWTHSW MPOREI KAPOIOS NA EINAI TAYTOXRONA KAI BOULIMIKOS KAI ANOREKTIKOS?
EXW KOURASTEI APO TOUS EMETOUS.EXW UPSOS 1.64 KAI TA KILA MOU EINAI 53.5.MARESEI POU XANW KILA ALLA DEN 3ERW POTE 8A STAMATHSW.GIA PARADEIGMA 8ELW NA FTASW STA 50 ALLA POLY FOBAMAI OTI META 8A 8ELW NA FTASW STA 45.PROKALONTAS EMETO MONH MOU TI KUNDINOUS DIATREXW?
PHGA SE PSUXIATRO ALLA DEN 8ELW NA KANW FARMAKEYTIKH AGWGH .PHRA TA ANTIKATA8LIPTIKA ALLA KA8ONTE STO SYRTARI MOU.UPARXEI KAPOIA 8ERAPEIA XWRI
S FARMAKEYTIKH AGWGH?
NIW8W ENOXES KKAI GIA TO NERO POU PINW\
AYTA....
23-03-2007, 02:49 #58
Λοιπόνννννννννν...
Σήμερα έκανα υγιεινές ατασθαλίες.Σχήμα οξύμωρο;
Κι όμως, κάπως έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω τη σημερινή διατροφική μου ημέρα.Απήλαυσα ωραίες - θρεπτικές γεύσεις χωρίς και πολλή ενοχή.Περίεργο μου φάνηκε, γιατί ποσοτικά ίσως και να ξέφυγα,αλλά δε με παίρνει και από κάτω, τρελά.
Αύριο θα είμαι πιο αυστηρός και προσεκτικός ! :)
-----------> Έλενα καλώς ήλθες! <---------------
Όπως θα έχεις διαπιστώσει - με βάση τα γραφόμενα μας - είμαστε κι εμείς σε παρόμοια κατάσταση, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι - προς εμάς - ν' αναφέρεις το πρόβλημα σου.Ίσως να μη θες να τ' ακούσεις, εσύ η ίδια - υποθέτω. :) :) :)
Βασικά, οι ερωτήσεις που θέτεις, μπορούν ν' απαντηθούν μόνο από κάποιον που είναι ειδικευμένος ιατρός και δε γίνεται να πάρεις μια υπεύθυνη απάντηση εδώ.Εμείς, μπορούμε μόνο από τις εμπειρίες μας, να καταθέσουμε μια άποψη η οποία όμως δεν εδράζεται σε κάποιο επιστημονικό υπόβαθρο.
Η κατάσταση που περιγράφεις, είναι η βουλιμία.Αυτές οι εναλλαγές υπερφαγίας - ανορεξίας ( ή νηστείας, καλύτερα ) είναι που χαρακτηρίζουν τη διαταραχή.Κάποιες πληροφορίες από αυτές που ζητάς, μπορείς να βρεις στην εξής παραπομπή: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1588
Οι πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις σου είναι επικίνδυνο ν' απαντηθούν, μέσω του διαδικτύου, και πολύ περισσότερο από μη γιατρούς.Αφορούν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας,που δε μπορούμε να το κρίνουμε και ν' αντιπροτείνουμε κάτι.
Απλά σαν αναφορά και μόνο, θέλω να πω, πως γενικότερα οι ψυχίατροι, σ' αυτές τις καταστάσεις χορηγούν αντικαταθλιπτικη αγωγή ( αυτό δε σημαίνει ότι θα είσαι σε <<μαστουρωμένη >> φάση - δεν είναι ηρεμιστικά αυτά,πολλά τα δίνουν και χωρίς συνταγή ιατρού. :) ) και πιο συγκεκριμένα, έχω ακούσει για τα ladose που είναι ειδικά για βουλιμία.http://web4health.info/el/answers/bio-fluo-inf.htm
Σε ό,τι και να κάνεις, καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην κοινότητα! :) ( Και να σου ζήσει το παιδάκι :) )
23-03-2007, 22:34 #59
popopopop den antexw allo de 3erw ti 8elw.....8elw na ourlia3w
klaiw me lugmous auth th stigmh
eimai monh mou...akoute ...eimai monh mou!!!
den eimai kala
na sai kala kleanthi
24-03-2007, 00:35 #60
μην ξαναπεις οτι εισαι μονη σου...κανεις δεν ειναι μονος του..απλα δεν μπορεις να αναγνωρισεις οτι υπαρχουν γυρω σου ατομα που αισθανονται το ιδιο μονα εξαιτιας αυτης της εμμονης...ειναι ωσπου να αναγνωρισουμε οτι τελικα υπαρχουν πολλοι που εχουν τον ιδιο πονο με εμας..βεβαια δεν ειναι αυτη η λυση!..απλα μια προσωρινη ανακουφιση..για εμας...η λυση ειναι να αναζητησεις τους πραγματικους λογους που σε κανουν να μην εισαι καλα...και σιγουρα υπαρχουν...αφου δεν εχεις κανενα προβλημα με την οικογενεια σου, υπαρχει κατι βαθυτερο...ουτε εγω εχω κανενα προβλημα με την δικια μου οικογενεια κι ομως ημουν βουλιμκη 3 χρονια...δεν μπορουσα να απαλλαχθω απο αυτο..ενιωθα οτι ηταν μερος της ζωης μου..και οσο πηγαινε τοσο με πονουσε..δεν ηθελα την ζωη μου γιατι πιστευα οτι ποτε δεν θα απαλλαγομουν..δεν πιστευα σε μενα!..μπορεις να τα καταφερεις...ολοι μπορουμε..οταν σε παιρνει απο κατω, να σκεφτεσαι ολα τα ομορφα πραγματα που σε τριγυριζουν οπως το παιδακι σου...!..οτιδηποτε θετικο...δεν μπορει να σε βαλει κατω μια ανουσια εμμονη...εξαιτιας αυτης της εμμονης πηρα 25 κιλα σε 3 μηνες...δεν το λεω για να σε τρομαξω απλα για να σε προστατεψω..κανεις δεν θελω να τραβηξει αυτα που τραβηξα εγω..και για ασκοπο λογο..ημουν μια χαρα..αλλα ηθελα να φτασω τα 50...αντι να φτασω τα 50, εφτασα τα 80...γιαυτο σου λεω...δεν αξιζει..αν βλεπεις τα πραγματα με αγχος, δεν καταφερνεις τιποτα...αισιοδοξα...!...η ζωη ειναι μια και εμεις την σπαταλαμε ανουσια...εντελως ομως..ειναι αδικο αυτο...μας εχει δοθει απλοχερα και εμεις την πεταμε!...το χω ξαναπει...μου χε κοπει η περιοδος 15 μηνες, μου επεφταν τα μαλλια υπερβολικα, η ψυχολογια μου ειχε γινει ρεταλια, δεν εβγαινα απο το σπιτι μου, μιλουσα σε ολους τους κοντινους μου ανθρωπους ασχημα χωρις λογο...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???....ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΕΜΕΝΑ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ??...ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ...τιποτα δεν αξιζει οσο η ζωη μας...ειναι μικρη...γιατι να την κανουμε ακομα μικροτερη..?...δεν υπαρχει καμια ουσια...παλευουμε για κατι το οποιο υπαρχει μονο στο μυαλο μας...δεν σεβομαστε τον εαυτο μας..τις αναγκες του...αν δεν αγαπησουμε εμας, πως θα δωσουμε αγαπη στους γυρω μας?...εχεις ενα μικρο παιδακι..παλεψε εστω για αυτο το αγγελουδι..ειναι μικρο αλλα να ξερεις οτι καταλαβαινει αν εισαι καλα ή οχι...εγω παντα καταλαβαινα την μαμακα μου..τα παιδακια εχουν διαισθηση..κατανοουν τα παντα..δεν θα θελει να σε βλεπει θλιμμενη..και δεν αξιζει να εισαι θλιμμενη...μην προσπαθεις να γινεις "αποδεκτη" με τους λαθος τροπους...μονο εσενα θα καταστρεψεις..ειναι ενας φαυλος κυκλος η βουλιμια...δεν αξιζει να μπλεχτεις με αυτο ή εστω να συνεχισεις να εισαι μπλεγμενη..παρε ζωη απο τον συζυγο σου και το μικρουλι σου..αν εισαι ευτυχισμενη, θα ειναι και αυτοι..και το αντιθετο φυσικα..δεν θα σου συμπληρωσουν την ευτυχια 5 ή 10 κιλα κατω...να το ξερεις αυτο..υπηρξα πολυ αδυνατη και δεν καταφερα τιποτα παραπανω απο τωρα που χω παρει 20+ κιλα...ολα ειναι στο μυαλο μας...οι αλλοι δεν βλεπουν αυτο που βλεπουμε εμεις..καταλαβε το..και σε παρακαλω, μηνξαναπεις οτι εισαι μονη σου...ειμαστε πολλοι δυστυχως...σκεψου οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα που τυραννον τους συνανθρωπους μας...και μπορει αυτα τα χειροτερα να μην τους βαζουν κατω...γιατι να μας βαλει εμας μια κ@@@εμμονη?,,,,πες στον εαυτο σου και πιστεψε το οτι θα σταματησει να σε καταρρακωνει αυτο το θεμα...η ζωη ειναι μπροστα σου...καμαρωσε το παιδακι σου και την οικογενεια σου και το βασικο: ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ...ειναι πολυ σημαντικο...ολα ξεκινανε επειδη ζηταμε περισσοτερα...επειδη δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε καταφερει, επειδη θελουμε ολο και κατι επιλεον...δεν ειναι ετσι ομως...σκεψου με τον εαυτοσ ου και θα διαπιστωσεις και εσυ οτι δεν αξιζει...
φιλια!
φιλικα, free!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση