ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 50 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast
Results 646 to 660 of 739
    Senior Member
    Πώς πήγε χθες device? Όλα καλά?

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου dolphin! Χτες πάλι ψιλοπεινούσα + ότι είχα τάση για εμετό τι μεσημέρι. Οπότε έφτιαξα μια σουπίτσα με κοφτό μακαρονάκι και καρότο και έφαγα 2 πιάτα! (και φυσικά είχα φάει πρωινό γιαούρτι με all bran και δεκατιανό 1 μήλο). Το απόγευμα συγκρατήθηκα με ένα μήλο και το βράδυ μια σαλάτα με τόνο και μια πατάτα ψητή στον φούρνο μικροκυμάτων ψακασμένη με λίγο ελαιόλαδο για γεύση. Ενιωσα ότι χόρτασα τουλάχιστον. Πάντως ετοιμάζομαι να αδιαθετήσω και ίσως γιαυτό έχω λιγούρες. Σήμερα που ζυγίστηκα ήμουν 800 gr πάνω και δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι τόσο έντονες οι διακυμάνσεις. Πάντως α) ας φτιάξω τη διατροφή μου και μετά τα κιλά και β)όχι δεν μου κάνω τη χάρη να αλλάξω το τικεράκι. Εσύ δελφινάκι μου πώς τα πας;

Senior Member
    Μια χαρά μου ακούγονται αυτά που έφαγες. Η σούπα είναι πολύ ελαφριά κι ας έφαγες 2 πιάτα. Καλύτερα 2 πιάτα σούπα παρά 2 πιάτα από κάτι άλλο παχυντικό. Ζυγίζεσαι κάθε μέρα? Η ζυγαριά είναι λογικό να παρουσιάζει διακυμάνσεις της τάξεως των 0,5-1,00 kg. Το πιο αξιόπιστο είναι να ζυγιζόμαστε 1 φορά την εβδομάδα. Ακόμα κι η σούπα που έφαγες (που είναι υγρό και σε συνδυασμό με το αλάτι και την αναμονή της περιόδου) ενδεχομένως να προκάλεσε αυτή την πλασματική αύξηση βάρους λόγω κατακράτησης υγρών.
    Εγώ καλά, σταθερά. Έχω βέβαια αρκετά σπαρτιάτικο διατροφικό πρόγραμμα αλλά τουλάχιστον φροντίζω κάθε 3-4 ώρες να τρώω κάτι. Δεν έχω ζυγιστεί ακόμα. Αύριο λέω να ζυγιστώ. Πάντως, έχω ξεφουσκώσει από το τελευταίο βουλιμικό και νιώθω καλά με τον εαυτό μου.

Senior Member
    Καλησπέρα! Device & Dolphin συγχαρητήρια! Εγώ έχω 2-3 μέρες που τρώω γιαούρτι το μεσημέρι στη δουλειά, κρέας, ψάρι ή κοτόπουλο με σαλάτα το βράδι και κανένα ποτάκι αν κάνω κέφι (αποφάσισα να μη ζοριστώ ψυχολογικά). Φαίνεται να λειτουργεί, και ήδη είμαι περίπου μισό κιλό κάτω...
    Καλή συνέχεια σε όλους!

Senior Member
    Για μένα τα δύσκολα τώρα ξεκινούν. Μέχρι τώρα δεν πεινούσα, τώρα θέλω συνέχεια να τρώω. Η αλήθεια είναι ότι γυμνάζομαι (ψέματα: η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ είναι ότι γυμνάζομαι). Στην πραγματικότητα τώρα αρχίζει η βαρεμάρα, η συσσωρευμένη ένταση. 20η μέρα σήμερα και η πείναι πιο έντονη από ποτέ. Πάντως έτσι είμαι και όταν γυμνάζομαι: στο πρώτο χιλιόμετρο θέλω να σταματήσω, θυμάμαι διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνω κλπ. Αν όμως αντισταθώ και συνεχίσω ούτε που καταλαβαίνω πως φεύγουν τα χιλιόμετρα... Πάντως ώρες ώρες έχω τάση προς εμετό και δεν καταλαβαίνω που οφείλεται. Τρώω υγειινά, όχι σάλτσες όχι τηγανητά κλπ (που και να ήθελα με τέτοια αναγούλα που έχω δεν καταβαίνουν κάτω). Ακόμα και νερό να πιω ανακατεύομαι, τώρα τελευταία προτιμώ το ανθρακούχο. ginger καλή συνέχεια! Δενθυμάμαι αν το έχεις γράψει αλλού αλλά πόσα κιλά είσαι και πόσα θες να χάσεις?

Senior Member
    τι να σου πω
    <κουραγιο>
    το χουμε ξανα πει
    το χουμε ξανακουσει
    <σε καταλαβαινω> νομιζω ειναι το πιο καταληλο πραγμα για να σου πω
    φιλια
    υγ. ποσα χιλιομετρα κανεις και που?

Senior Member
    οταν εχεις αυτες τις τρελες τις πεινες τις αδικαιολογητες πιες ενα ζεστο τσαι η χαμομηλι
    (αναλογα την ωρα) με λιγο γαλα
    θα σουν καλμαρει και το στομαχι και την διαθεση

Senior Member
    Σε ευχαριστώ τζένη!
    Τρέχω 3-4 χλμ τη μέρα εκτός από 1-2 φορές που κάνω 10
    Συνήθως στο διάδρομο του σπιτιού μου αν και 1-2 φορές βγαίνω και στο δρόμο του εξοχικού μου. Γενικά ντρέπομαι να με βλέπουν να τρέχω..

Senior Member
    Originally posted by τζενη
    οταν εχεις αυτες τις τρελες τις πεινες τις αδικαιολογητες πιες ενα ζεστο τσαι η χαμομηλι
    (αναλογα την ωρα) με λιγο γαλα
    θα σουν καλμαρει και το στομαχι και την διαθεση
    Που να δεις με το χαμομήλι πώς γίνομαι!
    Σαν να μη δέχομαι τα υγρά, και δεν καταλαβαίνω το γιατί...

Senior Member
    για 1,5 χρονο εκανα περιπου 10 χιλ τη μερα
    με αποτελεσμα να παθω υπερκοπωση και μολις το σταματησα τα βουλιμικα γιναν συνεχομενα
    προσεχε πολυ
    η πεινα πιθανο ειναι να προερχεται απ την κουραση
    κοιμησου πιο πολυ οποτε μπορεις

Senior Member
    Δίκιο έχεις τζένη μου! Την υπερκόπωση θα την προσέξω, από το νέο έτος θα έχω και προπονητή, τώρα για τη διατροφή, ή θα πρέπει να μάθω να το χειρίζομαι ή να πάω και σε διαιτολόγο. Πάντως στοχεύω στο να μη ξανασταματήσω το τρεξιμο. Βοηθάει σε τόσους τομείς!

Senior Member
    Originally posted by device
    ginger καλή συνέχεια! Δενθυμάμαι αν το έχεις γράψει αλλού αλλά πόσα κιλά είσαι και πόσα θες να χάσεις?
    Eυχαριστώ! Τα είχα γράψει πιο πάνω. Είμαι 62 (1,67) καί θέλω να πάω στα φυσιολογικά μου 53-54. Το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο ότι είμαι χοντρούλα (αδύνατη δεν με λες) αλλά ότι πολλά χρόνια (περίπου 20) έχοντας περάσει στα 15 περίπου μια ανορεξική φάση, είμαι συνεχώς πολλά κιλά πάνω κάτω. Μόλις φτάσω στο επιθυμητό βάρος πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό και τα ξαναπαίρνω. Κάθε φορά εύχομαι να είναι η τελευταία μου δίαιτα και πάντα τα ξαναπαίρνω...

Senior Member
    Οι πολλές - πολλές συστάσεις για το ποιος είμαι ( σκασίλα σας κιόλας, με ξέρετε :) ), εγείρουν θέματα αυτοπροσδιορισμού και αυτοαμφισβήτησης και δεν είναι ωφέλιμο να γίνει αυτό εν τω μέσω χριστουγεννιάτικου κλίματος ( και σιγά μη δε γίνει ).Επομένως, παραβλέπω την πρώτη πρόταση του θέματος και συνεχίζω ως προς το αν είμαι καλά ή όχι.

Διάγω περίοδο έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας και υποχρέωσεων.Αυτό είναι το καλύτερο δυνατό για μένα, γιατί οι πολλές διατροφικές ατασθαλίες δε βρίσκουν χώρο και γιατί το μυαλό μου είναι μονίμως σε εγρήγορση με άλλα θέματα.Θα 'ταν ψέμματα να πω ότι δεν ξεφεύγω, διατροφικά,αλλά να σας πω και την πικρή ( όχι άλλα γλυκά plzzzzzzzz ) αλήθεια, με αυτές μας τι περιπέτειες, τα όρια έχουν γίνει τόσο εύπλαστα που δεν καταλαβαίνουμε πολλές φορές αν έχουμε ξεφύγει από το διατροφικό μας πρόγραμμα ή όχι.

Εύχομαι καλή δύναμη και σύνεση σε όλους.Υγεία και στόχοι.

Ας βουλιάξουν τα όνειρα τελευταία...

Γεια σας και απο μενα..Καλη χρονια σε ολους και ευχομαι η χρονια αυτη να μας φερει ολους πιο κοντα στους εαυτους μας και στους στοχους μας..
    Εγω περασα-οπως σας ειχα δηλωσει- μια φαση αποξενωσης και ειχα κλειστει στον εαυτο μου..Τελικα,αποφασισα μετα απο πολυ ψαξιμο να αρχισω την ατκινς..Δοκιμασα να μειωσω υδατανθρακες και εδω και 11 μερες(ειμαι στη φαση ενεργοποιιησης),το αποτελεσμα ειναι -3++ κιλα και η διαθεση μου στα υψη!!
    Βοηθησε πολυ και το γεγονος του οτι ειναι γιορτες και σε ολα τα τραπεζια εχουν κρεας..
    Ετσι,ειμαι καλα και βλεποντας τη ζυγαρια να κατεβαινει,θα γινω ακομη πιο καλα!

Senior Member
    Μπράβο σου! Εύχομαι με τη νέα χρονιά να συνεχίσεις να χάνεις το ίδιο αποτελεσματικά βάρος και φυσικά να μην το ξαναπάρεις ποτέ.

Καλή συνέχεια και καλή χρονιά!

Page 44 of 50 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast