ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 50 FirstFirst ... 364445464748 ... LastLast
Results 676 to 690 of 739
    Senior Member
    οχι μωρε μη το παιρνεις ετσι, εδω μεσα ολες βλεποθμε στις αλλες τις μεγαλυτερες αδυναμιες και φοβιες μας, και αυτο ειναι λιγο τρομακτικο...ολα καλα...

Senior Member
    Όλοι από άλλο ανέκδοτο είμαστε,BARB! Μη μασάς!

Senior Member
    καλε ποιος μασαει? επειδη δηλ ειμαι ασχετη με τη βουλιμια? ξερεις σε ποσα αλλα ειμαι σχετικη?

Senior Member
    k na paraminis asheti me tin voulimia.

Junior Member
    ωραιο θεμα........ πολυ ωραιο... ομαδικη προσπαθεια και ετσι... να στηριζουμε ο ενας τον αλλον... τι λετε το επαναφερουμε? εγω σημερα ξεκιναω την προσπαθεια μου (οκ την 1000στη το παραδεχομαι) αλλα θελω πολυ να τα καταφερω.... πιστευω οτι μπορω αφου σκοπευω να ζητησω και βοηθεια... θετικη διαθεσηπανω απο ολα... :)

Senior Member
    Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου mysteryS,δεν κολλαμε στους αριθμους,πρωτη,δευτερη,τρι� �η προσπαθεια,οσο ειμαστε οπως ειπες θετικοι και αισιοδοξοι,ολα ειναι δυνατα!Καλημερα σου!:)

Junior Member
    ευχαριστω πολυ.. το παλεψα σμρ για δευτερη μερα και εχω συγκρατησει τον εαυτο μου πολλες στιγμες.. θελω τοσο να γινω φυσιολογικη....

Senior Member
    Originally posted by mysteryS

θελω τοσο να γινω φυσιολογικη....
    Όταν λέμε "φυσιολογική" εννοούμε ... ;

Senior Member
    εννοούμε σαν κι εμένα :) χαχααχα

Senior Member
    χαχαχαχα!Κλεοπάτρα μου,εσύ!

Junior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by mysteryS

θελω τοσο να γινω φυσιολογικη....
    Όταν λέμε "φυσιολογική" εννοούμε ... ;
    να τρωω σα φυσιολογικος ανθρωπος οποτε πειναω και θελω.. εγω η θε ξεσκιζομαι στη διαιτα η θα (.. ξερετε τι..)

γενικα νιωθω οτι δεν ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος.. και στις σχεσεις μου προς τους αλλους αλλα δεν ξερω αν η βουλιμια φταει γι αυτο η αυτο για τη βουλιμια....

τωρα παλι επεσα στον πειρασμο να αρχισω τις στερησεις..αλλα κρατηθηκα.. δλδ αν ειναι δυνατον. προσπαθω να συγκρατησω τον εαυτο μου απο το να φαω και απο το να μην φαω ταυτοχρονα... ε ρε γελια.......

Senior Member
    Λέξεις τύπου "φυσιολογικός" περιορίζουν σε καλούπια και στερεότυπα αμφιβόλου προέλευσης και μ'εκνευρίζουν,
    γι'αυτό και σε ρώτησα ενώ πάνω κάτω είχα καταλάβει σε τι αναφερόσουν...Εύχομαι να βρεις την προσωπική σου ισορροπία
    κι όλα να κυλούνε ομαλά κι αβίαστα χωρίς σχιζοφρενικές απόπειρες εγκράτειας!Μέχρι τότε,ψυχραιμία και προσπάθεια!

Senior Member
    Καλημέρα!

Σήμερα είναι η 44η μέρα επιτυχούς δίαιτας χωρίς βουλιμικά. Είμαι καλά αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μέσα σε αυτό το διάστημα είχα αρκετές παρορμήσεις τις οποίες βέβαια ξεπέρασα. Γενικά, έχω παρατηρήσει ότι το αλκοολ μου προκλαέι μια επικίνδυνη απώλεια ελέγχου κι ας μην πιώ πολύ. Συνήθως, πίνω ένα ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί 3-4 φορές την εβδομάδα ή πιο σπάνια 1 μπύρα.
    Προσπαθώ να πηγαίνω γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα. Έχω την εντύπωση ότι έχει κολλήσει η ζυγαριά. Είχα ακούσει ότι όταν γυμνάζεσαι συστηματικά επειδή αναπτύσσονται οι μυς δείχνεις περισσότερα κιλά κι ας μην είσαι. Απλώς μειώνεται ο λιπώδης ιστός και αυξάνεται ο μυϊκός ο οποίος ζυγίζει και περισσότερο. Είναι αλήθεια αυτό άραγε?
    Οι 44 μέρες χωρίς βουλιμικά είναι ρεκόρ για΄μένα κι είμαι πολύ χαρούμενη που τα έχω καταφέρει. Φοβάμαι πολύ βέβαια διότι ξέρω ότι ακόμα οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες. Παλεύω να πέισω τον εαυτό μου να φάει ένα γλυκάκι, έστω ένα σοκολατάκι υγείας. Τόσες μέρες δεν έχω φάει κανένα γλυκό αν και ξέρω ότι είναι λάθος. Νιώθω ότι έτσι και φάω γλυκό θα παρασυρθώ και θα με πιάσει βουλιμικό. Καμιά ιδέα για το πώς θα μπορούσα να το διαχειριστώ?

Senior Member
    Δελφινάκι μου,συγχαρητήρια για το μέχρι τώρα ρεκόρ σου,που ελπίζω καθημερινά να καταρπίπτεις!
    Όσα η εμπειρία σε δίδαξε είναι πολύτιμο όπλο σου στη μάχη με τη βουλιμία κι αν προς το παρόν νιώθεις
    πως δεν ελέγχεις υπερβάσεις το βρίσκω σώφρον,που κινείσαι συντηρητικά...Καλή σου δύναμη για τη συνέχεια!

Senior Member
    Ευχαριστώ βρε Nadine μου...Ωστόσο, υπάρχει άνθρωπος ο οποίος χωρίς να έχει πρόβλημα υγείας, να μην έχει φάει γλυκό/ζάχαρη για τόσες μέρες? Κάτι τέτοιες υπεβολές κάνω και μετά τα τρώω μαζεμένα τα ρημάδια τα γλυκά...Σε όλες τις δίαιτες, σου βάζουν ένα γλυκάκι την εβδομάδα ή κάθε 2 εβδομάδες. Ανησυχώ λίγο. Ίσως κάποια από αυτές τις μέρες φάω μια τάρτα φράουλας ή ένα κομμάτι μηλόπιτα αντί για βραδυνό.

Page 46 of 50 FirstFirst ... 364445464748 ... LastLast