ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 50 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 739
    Γεια σας παιδια..μια απο τα ιδια και γω...ειχα ενα ατυχημα και αναγκαστικα να μεινω καιρο στο κρεβατι,ηρθε κ η φαρμακευτικη αγωγη και με φορτωσαν με παραπανω κιλα...
    Τωρα ευτυχως ειμαι καλα,δν παιρνω πλεον κανενα φαρμακο και ειμαι αποφασισμενη να χασω ο,τι με βαραινει!
    Χαιρομαι που σας βρηκα γιατι διαβαζοντας σας παιρνω κουραγιο να συνεχισω...!
    Ειμαι 19 χρονων και χαιρομαι πο βρηκα εδω μεσα ανθρωπους ηλικιακα κοντα με μενα!
    Δυνατα παιδια,ολα ειναι στο μυαλο μας!!Δεν υπαρχει δν μπορω,υπαρχει δν θελω!!!!
    Οταν πατε να ξεφυγετε σκεφτειτε το στοχο σας και ολα θα πανε καλα!
    Καλη δυναμη σε ολους μας!!

Senior Member
    σε ευχαριστω γλυκια μου smoke...ειναι απλα καποια πραγματα που συνειδητοποιω με τον καιρο...και αντιλαμβανομαι περισσοτερο το κακο που μας κανουμε...!!

marou_laki καλως ηρθες!...ευχομαι να πραγματοποιησεις το στοχο σου.! εμεις θα ειμαστε εδω για συμπαρασταση!....

φιλακιααααα πολλαααααα!!!....σε ολους σας!!!!

Senior Member
    Φτου κι απ'την αρχή!Εκεί που μένω καθαρή για μια βδομάδα, με ξαναπιάνει βουλιμικό επεισόδιο και μου ξαναχαλάει τη διάθεση.Πάνω που ήμουν μια χαρά, τρεφόμουν κανονικά, είχα χάσει και 2,5 κιλά περίπου, είχα αρχίσει να ξαναβγαίνω, πήγα και για ψώνια μετά από πολύυυυ καιρό, εκεί, γύρω στο Σαββατοκύριακο, θυμήθηκα ξανά την κακιά μου συνήθεια...Τι πράγμα κι αυτό...Ακριβώς κάθε Σαββατοκύριακο!Σαν να έχουμε δώσει ραντεβού!Κι ακριβώς την ίδια στιγμή!Το Σάββατο το απόγευμα, αφού έχω επιστρέψει από την πρωινή μου έξοδο, μόνο και μόνο για να με ξανακρατήσει κλεισμένη μέσα το Σαββατόβραδο!Τη δε Κυριακή, η πλήρης καταστροφή!Το επεισόδιο κρατάει από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που πάω να πέσω για ύπνο!Και αυτά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες!Είναι κωμικοτραγικό!
    Και μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος κάτι;Έστω πως όταν ζυγιζόμαστε αμέσως μετά από ένα βουλιμικό επεισόδιο, το βάρος που βλέπουμε δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.Γιατί όμως εγώ, για να επανέλθω σ'αυτό που ήμουν πριν, χρειάζομαι σχεδόν τον ίδιο χρόνο όσο μου πήρε να το χάσω;Για πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση;Δν είναι άδικο να τα πάω τόσο καλά και για μια μέρα παρασπονδίες να επιστρέφω στην αρχή;

nomizw pws to alh8ino mas baros einai ayto pou blepoume to prwi sth zygaria mas...einai etsi arage?

Ετσι ειναΙ.
    Πρωι,νηστικοι,χωρις ρουχα και ενω εχουμε τελειωσει τις υποχρεωσεις μας με τη τουαλετα!!
    (Εξαρταται βεβαια για τις γυναικες αν ειναι στις μερες τους η αν εχουν ηδη περιοδο)

Senior Member
    Eίμαι η Ελπίδα και παραδόξως είμαι καλά... και λέω παραδόξως γιατί το μόνο πράγμα που δεν κάνω είναι δίαιτα, αλλά είμα καλά, τρώω παραπάνω από όσο έτρωγα αλλά όχι υπερβολές, έχω να ζυγιστώ μέρες πράγμα που απίθανο για την περίπτωση μου, δε είχα κάποιο επισόδειο και η διάθεση μου είναι πολύ καλή μετά από καιρό. Πρώτη φορά που κάνω ένα "διάλλειμα" χωρίς τύψεις, γιατί έτσι αποφάσισα να το δω, ένα διάλλειμα από όλα, από το φαγητό, από τον εαυτό μου, από ότι με καταπιέζει και πιστεύω ότι μέχρι ένα σημείο τα κατάφερα. Πιθανότατα μεχρι την επόμενη φορα που θα ζυγιστώ αλλά προς το παρών είμαι αισιόδοξη. Ξεκινάω πιο δυναμικά γυμναστική και σκέφτομαι να γραφτώ και σε μια σχολή χορού. Στην τελική ο χορός εκτός από το λίπος που καίει σου φτιάχνει και την διάθεση και στην τελική ανακάλυψα ότι πιο πολύ ανάγκη έχω να χαμογελάσω παρά να αδυνατίσω.... Προτεραιότητες, θα αδυνατήσω αλλά στην διαρκεια αυτής της προσπάθειας θα είμαι καλά, θα χαμογελάω, θα είμει ενεργή, θα είμαι χαρούμενη, αυτά!

Senior Member
    συγχαρητηρια!!.....ετσι να συνεχισουμε ολοι μας!...

ειμαι η free και ειμαι καλα..! συνεχιζω ακαθεκτη την προσπαθεια μου οχι τοσο για να χασω οσο για να βρω εμενα!...δεν λεω πως δεν υπαρχουν στιγμες που με παιρνει απο κατω αλλα ειναι πολυ λιγοτερες!..ετσι πρεπει!...η ζωη ειναι για εμας...για ολους μας γιατι το αξιζουμε...κουραστηκα να καθοριζουν τα κιλα και οι ζυγαριες την ζωη μου...μην νομιζετε οτι αυτα που λεω ηχουν στο αυτι μου ακρως φυσιλογικα ακομα και για εμενα την ιδια που πιστευα οτι μια ζωη θα ειμαι βουλιμικη...αλλα τιποτα δεν υπαρχει για παντα τελικα...ΠΡΕΠΕΙ να το ξεπερασω γιατι με τρωει το σαρακι...και επειδη ΠΡΕΠΕΙ, θα τα καταφερω...ΠΡΕΠΕΙ για μενα και για ολα τα ατομα που εχω στενοχωρησει ολο αυτον τον καιρο χωρις να το θελω...για να αρχισω να ζω και παλι..για να γινω φυσιολογικη...για να μην εξαρτωμαι απο μια ζυγαρια φαγητου και κιλων ολη την ωρα...δεν ειναι ζωη αυτο...ειναι εμμονη..καταστροφικη εμμονη...και ακριβως αυτο πρεπει να σταματησουμε....δεν το κανουμε για μας ολο αυτο αλλα για ολους τους αλλους! ας αναζητησουμε τα ορια μας και τις πραγματικες μας αναγκες και ολα θα πανε καλα!!.

φιλακια!

eimai h dreamcacher kai den eimai kala ka8e prwi lew auto htan teleiwse den 8a 3anakanw emeto allapanta katalhgei sto anti8eto.fobh8ika ligo shmera afou prokalesa emeto monh mou ebgala kai ligo aima ...h8ela na rwthsw yparxei periptwsh na tryphsei to stomaxi po touys pollous emetous? ti 8a mporouse na htan ayto?

Senior Member
    Η εκούσια πρόκληση εμετού για μεγάλο διάστημα εγκυμονεί κινδύνους!

Επιπτώσεις:

Διάβρωση της οδοντικής πλάκας
    Αφυδάτωση που μπορεί να οδηγήσει σε μυική αδυναμία, εξάντληση, καρδιακές αρρυθμίες και ξηρότητα του δέρματος.
    Φθορά του εσωτερικού του στόματος και λαιμού που αυτό επηρεάζει τη φωνή
    Ακανόνιστη ή διακοπή έμμηνης ρύσης
    Εάν χρησιμοποιείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, μειώνεται η αποτελεσματικότητά της.
    Χαλάρωση της βαλβίδας μεταξύ δωδεκαδακτύλου/στομάχου, με αποτέλεσμα το στομαχικό οξύ να εισέρχεται στον οισοφάγο και να προκαλεί κάψιμο.

Πηγή: health.in.gr

na sai kala eisia panta edw otan exw aporia kai ayth th stigmh gia emena einai swthrio
    se eyxaristw
    ti 8a mporouse na htan ayto to aima mhpws gnwrizeis?

Senior Member
    Δεν είμαι γιατρός! Μην παρεξηγηθώ!Μόνο ιατρικές παραπομπές παραθέτω και δε μπορώ να σου πω τι ακριβώς είναι.

Μπορεί να μην είναι και τίποτα.Μπορεί να είναι και κάποιο γδάρσιμο από την έντονη κίνηση που κάνεις για την πρόκληση του εμετού.Μπορεί να προέρχεται και κάπου από το στόμα...Δεν ξέρω...ειλικρινά...:) :) :)

Πάντως,μη συνεχίζεις να κάνεις αυτή τη διαδικασία, γιατί λειτουργεί άσχημα και στη ψυχολογία σου κούκλα μου.

Senior Member
    Dramcatcher,
    καταρχάς θα σε παρακαλέσω θερμά να μην χρησιμοποείς greeklish σε αυτό το φόρουμ.

Επί του θέματος, μερικές μόνο από τις συνέπειες της πρόκλησης εμετού, είναι οι ακόλουθες:

- Φθορά δοντιών (σταδιακή διάβρωση του σμάλτου της εσωτερικής επιφάνειας των μπροστινών δοντιών)

- Επιπτώσεις στον φάρυγγα (η πρόκληση εμετού ερεθίζει μηχανικά το φαρυγγικό αντανακλαστικό και επέρχονται τραύματα στο πίσω μέρος του φάρυγγα με αποτέλεσμα έναν κίνδυνο μολύνσεων, πόνο ή/και βραχνάδα στο λαιμό.

- Επιπτώσεις στον οισοφάγο (σπάνιος αλλά υπαρκτός κίνδυνος είναι η αποκόλληση και η αιμορραγία του τοιχώματος του οισοφάγου, του σωλήνα δηλαδή που εκτείνεται από το στόμα ως το στομάχι.

- Ηλεκτρολυτικές διαταραχές (υποκαλιαιμαία που οδηγεί σε καρδιακές αρρυθμίες)

Οπως καταλαβαίνεις, είναι πολύ σημαντικό να φροντίσεις τον εαυτό σου και να τον βοηθήσεις να απαλλαγεί από την τακτική πρόκλησης εμμετού.
    Ψυχοθεραπεία, ψυχοθεραπεία, ψυχοθεραπεία!!!!!
    Είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος που θα σε βοηθήσει να ρθεις σε επαφή με το σκοτεινό κομμάτι του εαυτού σου και να επεξεργαστείς θέματα όπως αυτό της ψυχογενούς βουλιμίας.

Καλή πορεία!

ψυχοθεραπεια ε? αχ μια κουβεντα ειναι ....να σε ρωτησω αλλο ο ψυχολογος και αλλο ο ψυχιατρος?
    σε ψυχιατρο πηγα αλλα θελει να παω μαζι με τον αντρα μου την επομενη φορα και οχι μονη μου, επισησ αυτος δε μιλουσε κα8ολου δεν ελεγε τπτ.δε ξερω σε ευχαριστω που μπηκες στη διαδικασδια να μου απαντησεις...αντε βρε κι εγω για εσενα θα καταργησω τα greeklish μου που τοσο αγαπαω και ας ειναι δυσκολο...χαχχαχαχ!!!

Senior Member
    Καμία σχέση ο ψυχολόγος με τον ψυχίατρο.

Παρεμπιπτόντως,ο nido είναι ένας επιστήμονας από αυτούς.

ειμαι η dreamcatcher kai δεν ειμαι καλα
    αυτο που φοβαμαι και σκεφτομαι ειναι οτι τωρΑ ειμαι 53 kila ,θελω να φτασω στα 49 ...ομως τοτε μηπως θα θελω χασω κι αλλο?δε ξερω με τι θα ειμαι ευχαριστημενη.γιατi???????κλα� �ω και δε ξερω γιατι....

Page 5 of 50 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast