ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 50 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 739
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΒΑΡΕΘΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η 14Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.ΕΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠαΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ...Δ Ε Ν Θ Ε Λ Ω!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ????ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ....ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ Ε????
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ.ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ...ΕΧ8ΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΜΑΔΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ .ΑΠΟΒΙΤΑΜΙΝΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΟΥΧΑ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΦΗΣΩ ΚΑ8ΟΛΟΥ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΥΠΝΗΛΙΑ????ΓΙΑΤΙ?ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΜΙΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΘΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟ ΚΟΒΩ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ Ε3ΕΤΑΣΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑΤΡΙΟ...ΔΛΔ???ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?

Συγγνωμη ονειροπαγιδα...ποσα κιλα εισαι;Αυτα π λες μ φαινονται υπερβολικα δν ξερω αν μπορω νασε βοηθησω εγω η κανενας αλλος..μαλλον πρεπει να επισκεφτεις εναν ειδικο αν δν το εχεις κανει ηδη...
    .
    To να εχεις να φας 14 μερες μ προκαλει εντυπωση πως μπορεις κ στεκεσαι στα ποδια σου...Πριν εναμιση χρονο ημουν 50 κιλα με 1.71 υψος,δν ειχα καθολου λιπος πανω μ λογω της σκληρης χρονιας γυμναστικης κ παρολο π ετρωγα λιγη πρωτεινη κ σαλατα ολη μερα δλδ γυρω στις 200-400 θερμιδες τη μερα ,λιποθυμουσα συχνα κ μετα τη προπονηση εχανα το κοσμο ολο...
    .
    Συνελθε κουκλα μ!Το φαγητο δν πρεπει να μας προκαλει αηδια.Πρεπει να τρωμε για να ζουμε κ οχι να ζουμε για να τρωμε φυσικα.
    .
    Περιμενω να ακουσω νεα σου,ευχαριστα

to γνωριμο σε αυτα που ειπες ειναι οι λυποθυμιες.βασικα δεν 3ερω αν ειναι λυπο8ιμιες ...πεφτω χανω τισ αισ8ησεις μου βουιζουν τα αυτια μου δε μπορω να κουνη8ω αλλα τα ματια μου ειναι ανοιχτα βλεπω τα παντα.οταν συμβαινει αυτο 2 μερες συνεχομενα παω στο νοσοκομειο 7 φορες μου εχει συμβει αυτο.με βαζουν στην βραχεια μου βαζουν εναν κιτρινο ορο και σε 3-4 ωρες φευγω.δε νομιζω οτι τα κιλα μου ειν αι λιγα ειμαι 1,64-1.65 υψος και τα κιλα μου με χ8εσινη μετρηση ειναι 50.5.
    το προβλημα μου ειναι οτι με βομβαρδισαν ολοι με κουλουρια γλυκα εχω απιστευτες ποσοτητες σπιτι και ο αντρας μου μετραει να δει αν εφαγα .η μαμα μου συνεχεια με ρωταει τι εφαγα.σημερα γιορταζε η κορουλα μου εκανα 2-3 μεζεδακια και ηρ8αν φιλοιυ και γονεισ σπιτι.ενα λεπτο μπηκα τουαλετα ειχα πιει προηγουμενος ενα ποτηρι χυμο.ενιωσα σα να ειχα φαει ενα αρνι.πηγα αμεσως και το εβγαλα.η πορτα χτυπησε πανω απο 3 φορες να ρςτησουν τι γινεται και αν ειμαι καλα.ουτε να παει στην τουαλετα κανεισ δε μπορει?απαντουσα.

Junior Member
    Καλή μου, η σοβαρή διαταραχή της συγκέντρωσης του καλίου και του νατρίου στον οργανισμό σημαίνει και θάνατος αν φτάσει στο απροχώρητο και συμβαίνει κυρίως λόγω του εμετού. Αυτό το άτιμο το κάλιο μέχρι και την καρδιά μας ελέγχει. Το νάτριο συμμετέχει στη μετάδοση των μηνυμάτων του νευρικού μας συστήματος, το οποίο χωρίς νάτριο απλά σαλτάρει. Και αυτους τους ηλεκτρολύτες, όπως λέγονται, τους παίρνουμε με τη διατροφή. Ο ορός που σου βάζουν υποκαθιστά εν μέρει τα ιχνοστοιχεία, τους ηλεκτρολύτες και τα θρεπτικά συστατικά, που σου λείπουν, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κανονική διατροφή.

Αυτα ενημερωτικά. Ελπίζω να βοήθησαν να κατανοήσεις τι συμβαίνει στον οργανισμό σου.

se eyxaristw polu pou mpPHKES ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟς Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΥ ...ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΡΥΩΝΩ , ΤΡΕΜΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΗΚΩ8Ω ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΝΙΩ 8Ω ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ.

Junior Member
    Σε καταλαβαίνω, όχι επειδή βρίσκομαι στη θέση σου, αλλά θα σου φανεί παράξενο, επειδή καπνίζω. Όσο κι αν ξέρω ότι με σκοτώνει, μου κλείνει τα αγγεία, μου διαλύει εγκεφαλικά κύτταρα, κλπ δεν μπορώ να το σταματήσω. Ίσως το μυστικό βρίσκεται στη θέληση, που ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε. Ίσως χρειαζόμαστε ένα καλό κίνητρο ή ακόμα χειρότερα ένα καλό ταρακούνημα... μέχρι και ακρωτηριασμένο λόγω τσιγάρου έχω δει, αλλά δεν έχω σταματήσει. Οπότε κατανοώ τη δυσκολία σου να σταματήσεις, ακόμα κι αν ξέρεις ότι σε σκοτώνεις.

Τα παιδιά που έχουν περάσει το ίδιο λούκι με εσένα και είναι τώρα σε καλύτερη κατάσταση, πιστεύω ότι μπορούν να σε βοηθήσουν- να σε στηρίξουν.Γι'αυτό μείνε εδώ μαζί μας, κάτι καλό θα βγει...

Dreamcatcher κάποια συμπληρώματα διατροφής ή βιταμίνες εμπλουτισμένες με ιχνοστοιχεία ίσως σε βοηθήσουν λίγο. Έχεις δοκιμάσει κάτι τέτοιο?

ΔΕ 3ΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΥ ΕΓΡΑΠΣΕ ΚΑΙ ΑΛΜΟΡΑΛ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΙΑΧ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ?Η ΚΑΝΩ ΛΑ8ΟΣ?

Junior Member
    Ναι για την αφυδάτωση είναι και έχει κάλιο κ' νάτριο μέσα. Καλύτερα πάρτο.

Το αλμοραλ πόρτο οπωσδήποτε. Αναπληρώνει χαμένους καταλύτες και ιχνοστοιχεία του οργανισμού που χάνονται με τους εμετούς και τυχών διάρροιες. Δεν είναι για να ευχαριστιέσαι. Εκτός αν προτιμάς να σε πάνε σηκωτή σε κάνα νοσοκομείο, να σου μπήξουνε ορούς και να δεις μετά τι ωραία φαγητά θα τρως εκεί.

Dreamcatcher εχω νευριασει μαζι σου- μαζι μου- με ολους μας!
    και εγω λεω στο αγορι μου ¨εχε μου εμπιστοσυνη" καθε φορα που αργω στην τουαλλετα
    αλλα ξερω οτι εχει δικιο που δεν μου εχει. Πως να μου εχει δηλαδή?
    Κάνω "διαιτα" , γυμναστική (μανιωδώς πια), εμετούς και πηρα και χαπί xenical!!!
    ολα μαζί δηλαδή!!!
    η κολλήτη μου που ειναι γιατρός μου ειπέ οτι αν συνεχίσω θα πεθάνω, αλλα εγω εκει.
    και δεν χανω και τιποτα -ενα κιλο σε 2 εβδομαδές με το ζόρι!

εσυ , ομως εισαι 50 κιλά οχι 73,
    εχεις μια κορούλα που αν παθείς κατι θα μεγαλώσει χωρις μαμά, αλλά και να μην πάθεις
    τι παράδειγμα της δίνεις- θελεις να γίνει σαν και εμάς!!?

Senior Member
    dreamcatcher ειναι λογικο να ανησυχουν για σενα αλλα εσυ δεν τους πιστευεις...ή μπορει και να τους πιστευεις απλα θελεις να στρεψεις το ενδιαφερον τους πανω σου...δεν θα κατσω να σε παρηγορησω...ξερουμε ολοι πολυ καλα τον λογο που το κανουμε και με νευριαζει αυτη η κατασταση,..το κανουμε για να προκαλεσουμε το ενδιαφερον των γυρω μας....για να μην σταματησουν να νοιαζονται για εμας...γι αυτο το κανουμε...οταν ειχα παει "και καλα" μνα αυτοκτονησω μια μερα ημουν μονη με την αδερφη μου στο σπιτι και καθως πηγαινα στην κουζινα για να παρω¨τα χαπια φωναζα:"εγω τωρα θα αυτοκτονησω, εγω τωρα θα πεθανω"....σαν κωμωδια μοιαζει τωρα που το σκεφτομαι...και ξερεις γιατι??...γιατι δεν το κανα για κανεναν αλλο λογο παρα μονο για να της κινησω το ενδιαφερον...αν ηθελα να πεθανω, θα τα παιρνα τα χαπια και θα ψοφαγα να τελειωνουμε με αυτη την υποθεση...αλλα δεν ηθελα..κανεις δεν εγκαταλειπει τοσο ευκολα την ζωη γιατι κατα βαθος ξερουμε οτι ειναι πολυ σημαντικη η ζωη μας...ειναι δωρο...αλλα καθομαστε και αναλωνομαστε στις ηλιθιοτητες που μας τριβελιζουν το κεφαλι,ε?...γιατι περι ηλιθιοτητας ειναι...εχεις ενα κοριτσακι..το ξερεις οτι τα παιδια καταλαβαινουν το παραμικρο που συμβαινει στους γονεις...εχουν διαισθηση και ξερουν να αντιλαμβανονται οτι κατι δεν παει καλα...και πιστεψε με, θα ακολουθησει τα βηματα σου...θες να γινει το παιδακι σου ιδιο με σενα?..ιδιο με μας?..ιδιο με τοσες σαν εμας?...αν δεν το χεις καταλαβει, λειτουργεις εγωιστικα με αυτη σου την συμπεριφορα....καταλαβε το τωρα πριν να ειναι αργα...αρχισε να ζεις ΓΙΑ το παιδι σου, ΜΕ το παιδι σου...γιατι τωρα σε καμια περιπτωση δεν ζεις μαζι του...ειααι πολυυυυυ μακρια απο αυτο/....και το παιδι καταλαβαινει....μην το κανεις δυστυχισμενο....γιατι μετα δεν θα υπαρχει επαναφορα!...τι θες δηλαδη???...θα τρελαθω..να πας ποσα κιλα???.....40.....???....ξερεις τι θα πεις τοτε?./..οτι δεν σου αρεσουν και οτι θες να πας 30!...στην τελικη τ θες να γινεις ?σκελετος.....οι σκελετοι ζουν αλλου, δεν ζουν εδω....!και ειδικα αν εχουν και παιδακια....σκεψου το παιδι σου, δν σου λεω τιποτα αλλο....γιατι καταλαβαονει, αυτο μην το ξεχνας...εγω ειμαι 82 κιλα...τι να κανω?να πεθανω??...ε, οχι πια ..αρκετα...δεν πεθαινω για κανεναν...οσοι με αγαπανε, με αγαπανε αι ετσι οπως ειμαι...ειμαι ο ιδιος ανθρωπος, η ιδια κοπελα με τα ιδια ψυχικα χαρακτηριστικα, με τα ιδια προτερηματα, με τα ιδια ελαττωματα...και αν καποιος δεν με δεχτει ετσι πολυ απλα δεν αξιζει την αγαπη και το ενδιαφερον μου...καταλαβες???.....δεν εισαι αρρωστη..μπορεις να το καταπολεμησεις...και το ξερεις οτι μπορεις απλα επαναπαυεσαι...εισαι ευτυχισμενη τωρα???...εισαι ευτυχισμενη πο κανεις εμετο εναν χυμο??....που μενεις νηστικη 14 μερες??..τι ειναι αυτα??.....να πεθανεις θες??...ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....οποτε μην πας να κανεις στον εαυτο σου κατι που θα τον μετανιωσεις μετα..θα γραψω κατι που το γραφω πρωτη φορα στο forum αλλα θελω να γινει πραγματικα σεβαστο και προπαντων KATANOHTO...οταν ειχα αδυνατισει πολυ μου σταματησε η περιοδος 15-16 μηνες.....οταν ξαναπηαρ το βαρος(επρεπε να φτασω τα 70 για να ξεκινησει η περιοδος μου) οι γιατροι ειπαν στους γονεις μου οτι εχω προξενησει τετοιο προβλημα στα ορμονικα μου που παιζεται να μην μπορω να κανω παιδια....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ λιγο??....σκεφτειτε ολες λιγο την ψυχολογια μου...να ειμαι ΤΙ χωρις παιδια...που προσωπικα τα λατρευω....στειρα?...ποιος αντρας θα με θελει στειρα??ε??....αναλογιστειτε λιγο το κακο που μου εκανα...ειναι λιγο αργα ομως για να το σκεφτομαι τωρα, ε??μαλλλον...οταν ημουν αδυνατη νομιζα οτι μου το ελεγαν για το κακο μου να παχυνω...αυτο που νομιζα ομως με κατεστρεψε κυριολεκτικα...ακομα ειμαι συνεχεια με εξετασεις...τι καταφερα??..να χασω τον εαυτο μου, να καταστρεψω την ζωη μου και να υπαρχει πιθανοτητα να μεινω στειρα....ωραια, ε??ειμαι πολυ χαρουμενη για το κακο που μου εκανα..καμαρωνω για μενα??....dreamcatcher ελεος...για αυτοσ ου λεω...σεβασου το αγγελουδι σου...αλλες μπορει να μην γευτουν την χαρα της γεννας, την χαρα του να χεις ενα αγγελουδι να σου γεμιζει την υπαρξη..μην χανεις αλλες ωρες....φαε και γελα..μην προτιμας να χανεις την ζωη σου..μπορεις να το αλλαξεις...τελοσπαντων...δεν υπαρχει λογος να πω τιποτα αλλο...κατι τελευταιο...η ζωη ειναι για εμας..ειμαστε ικανες, ειμαστε ομορφες....μην την πεταμε στα σκουπιδια....γιατι θα το μετανιωσουμε και οταν θα γινει αυτο θα ναι απλα αργα....σας παρακαλω συνειδητοποιηστε το λιγο...ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ: GET OVER BULIMIA-ANOREXIA....
    φιλια...

Senior Member
    Έχω μια απορία.Αν το κάνω για να με προσέξουν γιατί το κάνω τα κρυφά;

Εγώ συμπλέω 100% με αυτά που σου έγραψε η free
    Ελπίδα αν προσέξεις την συμπεριφορά σου και είσαι αυστηρή κριτής του εαυτού σου θα δεις ότι δεν το κάνεις κρυφά. Όλοι αυτό θέλουμε. ΟΛΗ την προσοχή και την αγάπη των γύρο μας να τραβήξουμε πάνω μας.

Senior Member
    elpida δεν το κανεις κρυφα..καμια μας δεν το κανει κρυφα...χανεις βαρος ή παιρνεις βαρος ή δεν τρως μπροστα στους αλλους για να προκαλεις την προσοχη..αυτο θες να πετυχεις...την προσοχη και μονο....μπορει να μην σου λειπει τιποτα αλλα εσυ βλεπεις οτι δεν σε προσεχει κανεις...και να λες στον εαυτο σου οτι δεν ειναι ετσι, ετσι ειναι και οντως αν το καλοσκεφτεις, θα το καταλαβεις...φιλια!

Page 9 of 50 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast