Results 91 to 105 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
31-03-2007, 00:29 #91
ΜΠΡΑΒΟ FREE.ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ .
ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Π.Χ ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΠΑΡΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
- 31-03-2007, 01:04 #92
ΔΙΟΡΘΩΣΗ .ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΠΑΡΑ ΧΑΖΟΥΛΑ!!
25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΕΣ .ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ.
31-03-2007, 10:56 #93
Originally posted by free
και εγω περιμενω και γιαυτο μαλλον με εδειξε 2 κιλα πανω...για αυτο μην απογοητευεσαι...!....μαλλον ετυχε, οπως και σε μενα...και γω εμεινα ...ηταν η μερα που εγραψα το post της καταθλιψης!..ασε!....υπομονη γλυκια μου,,,ολα θα πανε καλα!
τη μερα που εγραψες εκεινο το ζορισμενο μηνυμα ημουν στην πρωτη μερα της περιοδου...τοτε, αλλα κυριως οταν περιμενω, ειμαι να πεσω να πεθανω...κυριολεκτικα ομως, οχι πλακα.. οπως καταλαβαινεις ημουν κι εγω σε πολυ μαυρη διαθεση και μαλιστα οχι για τα κιλα και τα γραμμαρια, αλλα ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ if u know what i mean...
η πρωτη σκεψη που εκανα λοιπον ηταν "λες να περιμενει περιοδο η κοπελα?" δεν στο ειπα βεβαια , γιατι οταν δεν το λες απο μονη σου κατι τετοιο και μοιραζεσαι με τους αλλους μια κριση σου, δεν ειναι και το καλυτερο πραμα να σε ρωτανε αν σου χει στριψει προσωρινως....
επειδη ομως οπως σου ειπα κι εγω εβλεπα μαυρο εκεινη την ωρα, οι επομενες σκεψεις μου ηταν "και ποια ειμαι εγω να της πω οτιδηποτε οταν ζηταει να μην την ενοχλησουμε...εχει καθε δικαιωμα να κανει οτι της κατεβει στο κεφαλι, ειτε εννοει οτι θελει να παρατησει την προσπαθεια της, ειτε εννοει οτι θελει να τα παρατησει γενικως"
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩς ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ, ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Η ΟΧΙ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ if u know what i mean...
αυτο κανω εγω τουλάχιστον..
οσο για την περιοδο, η κατακρατηση παιζει (προς Θεου μη ζυγιζεστε πριν την περιοδο) και εξαρταται απο την διατροφη που κανεις τις προηγουμενες μερες(κυριως την περιεκτικοτητα σε αλατι) αλλα και με το ποσα κιλα ηδη εχεις...δεν κανει ιδια κατακρατηση ενα ατομο 60 κιλων κι ενα ατομο 150 κιλων...
31-03-2007, 14:54 #94
EIMAI H DREAMCATCHER KAI DEN EIMAI KALA PALI....ISWS NA MHN ADIA8ETHSW TELIKA AYTO TO MHNA .ISWS APO TIS ANWMALIES POU KANW ME THN DIATROFH MOU EPREPE NA ADIA8ETHSW EX8ES KAI AKOMA TPT
ISWS NA FTAIEI TO AGXOS MOY ISWS H DIA8ESH MOY ....DE 3ERW
EYXOMAI NA EINAI MIA ANWMALIA TOU KYKLOU MOU KAI OXI NA XASWPALI TH [PERIODO MOU
SORRY GIA TA GREEKLISH
XILIA SYGNWMH
31-03-2007, 16:45 #95
Το οτι αργησε μια μερα η περιοδος σου γλυκια μου δν σημαινει τπτ!
Χαλαρωσε γιατι εμενα απο αγχος κ μονο ειχε αργησει ολοκληρη βδομαδα...!
02-04-2007, 14:58 #96
Ειμαι η RedCircle και όπως θα έχετε καταλάβει από την απουσιά μου... δεν είμαι καλά...
Ο λόγος είναι ότι έχω κολήσει στα 75... όπως πριν από έναν μήνα ο λόγος ήταν ότι είχα κολήσει στα 76...
Σας διαβάζω ανελλειπώς όμως και σας σκεφτομαι συνέχεια...
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά που υπάρχεται...
Κουράγιο... κουράγιο σε όλους μας!!
Πολλά φιλιά!
02-04-2007, 17:03 #97
RedCircle(αχ ποτε θα φτασω τα κιλακια σ;;)...Εχεις κολλησει μαλλον γιατι ο οργανισμος σου εχει συνηθισει στις ιδιες θερμιδες...Δεν ξερω αν γυμναζεσαι αλλα αν οχι προσπαθησε να κινεισαι λιγακι παραπανω καθε μερα..περπατημα,δουλειες του σπιτιου κτλ...Θα κανεις ετσι περισσοτερες καυσεις κ θα ξεκολλησεις επιτελους!
Καλη δυναμη!
02-04-2007, 21:24 #98
Είμαι η smoke και θέλω να κάνω 1 καταγγελία!
Θέλω να μιλήσω για όλα τα Μ.Μ.Ε. που προσπαθούν να πληροφορήσουν τον κόσμο σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές, ξεχνώντας ωστόσο να αναφέρουν ένα μεγάλο κομμάτι του προβλήματος, ίσως το σημαντικότερο.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ως εργαζόμενη στον τομέα των Μ.Μ.Ε., παρατηρώ ότι τελευταία γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια από περιοδικά και εφημερίδες, αλλά και τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές να ξεκαθαριστεί το θέμα των διατροφικών διαταραχών. Ξεφυλλίζοντας, λοιπόν, ένα τέτοιο θέμα, διαβάζει κανείς ότι οι διατροφικές διαταραχές είναι η ανορεξία και η βουλιμία, στην πρώτη ο ασθενής αποφεύγει εντελώς την προσληψη τροφής, με αποτέλεσμα να χάνει πολύ βάρος, ενώ στη δεύτερη έχει κάποια επεισόδια κατά τα οποία καταναλώνει υπερβολικές ποσότητες φαγητού και στη συνέχεια προσπαθεί να τις αποβάλει με μεθόδους ακύρωσης κτλ. κτλ., πράγματα στα οποία εμείς έχουμε κάνει διατριβή!!!
Έχω να διαμαρτυρηθώ λοιπόν ως προς το εξής: σε κανένα μα κανένα σημείο δε γίνεται νύξη για το συναισθηματικό κόσμο του ασθενούς, που είναι και το μεγαλύτερο κομμάτι της όλης υπόθεσης. Ναι μεν αναφέρεται ότι τα άτομα με διατροφικές διαταραχές έχουν μια διαστεβλωμένη εικόνα για το σώμα τους, ενώ έχουν εμμονή με το χάσιμο βάρους, αλλά πουθενά δεν αναφέρεται το μαρτύριο που έχει να αντιμετωπίσουν όσο παλεύουν να αντιμετωπίσουν τη διαταραχή. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι μένω κλεισμένη κάθε βράδυ μέσα στο σπίτι μου γιατί δε θέλω να με αντικρύσει κανείς μέχρι να ξαναγίνω αδύνατη... Πουθενά δεν αναφέρεται ότι έχω απομακρυνθεί από όλους τους φίλους μου, επειδή κάθε φορά που κανονίζουμε κάτι εγώ τους το ακυρώνω... Πουθενά δεν αναφέρεται πως όλη η εκτίμηση που έχω για τον εαυτό μου εξαρτάται από το τι θα δείξει η ζυγαριά...
Ένα άλλο σημείο που θέλω να θίξω είναι ότι δίνεται πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην ανορεξία απ'ό,τι στη βουλιμία. Καταλαβαίνω, βέβαια, πως είναι πιο σοβαρή, με την έννοια ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος θνησιμότητας, αλλά ξέρω πως ο εφιάλτης είναι ίδιος και στις δύο περιπτώσεις...
Αυτά είχα να πω. Είναι απλά κάποιες σκέψεις που είχα τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα τις διακοπές του Πάσχα!
02-04-2007, 22:58 #99
ειμαι η ονειροπαγιδα και 8ελω να μου λυσετε την απορια πως δλδ τα καθαρτικα τυπου ex lax και μπλΑ ΜΠΛα μπλΑ μποροuν να σε κανουν να χασεισ βαροσ.δε μπορω να καταλαβω ειλικρινα, δλδ οταν παμε τουαλετα χανοuμε βαρος?ε3ηγηστε μου γιατi δεν εχw καταλαβει πωσ λειτουργουν.
επισησhς σχετικα με ατα που εγραψε η smoke 08 εχw να πω οτι γενικως τα καναλια λενε το 8εμα και οκ.....δεν το πιανουν στο βα8ος του και δεν πιανουν και τα παρακλαδια του , ναι ειναι αλη8εια αυτο.εν τελει να ολοκληρωσω και να δηλωσω ασχετη γιατι τοσο καιρο νομιζa οτι ημουν βουλιμικη αλλα μαλλov δεν εχω τπτ .διοτι απο οτι διαβασα σε αυτα που εγραψε η σμοκε βουλιμικος ειναι αυτος ο οποιος καταναλωνει υπερβολικες ποσοτητες φαγητου και μετα προκαλει εμετο.εγω λοιπον δεν ειμαι βουλιμικη δεν εχω τπτ.αδικα με εχουν βαλει σε αυτο το τριπακι οτι κατι εχω.εγω απλα δεν τρωω τπτ.κα αν φαω κατι εστω , να για παραδειγμα μια πιπερια φλωρινης την κανω εμετο.για να εισαι βοuλιμικος πρεπει να καταναλωνεις πολυ ποσοτητα φαγητου και να τα βγαζεισ?η ειsαι ακομα και αν φαs μι κοuταλια παγwτο και την βγαλεισ?
το πρwτο νομιζα οτι ηταν υπερφαγια...σορρυ αλλα δε 3ερω τι μου γινεται.ασ με ξεστραβωσει καποιος
03-04-2007, 00:10 #100
Κοίτα, δεν υπάρχει μια λίστα από χαρακτηριστικά που να σου λένε τι είναι η βουλιμία, η υπερφαγία κτλ...Γενικά, έχοντας ψάξει το πράγμα πολύ, και από μόνη μου και λόγω δουλειάς, η βουλιμία είναι η διαταραχή κατά την οποία σε πιάνουν κάποια επεισόδια κατά τα οποία καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες φαγητού και μετά, για να μη χάσεις βάρος, χρησιμοποιείς κάποιες μεθόδους ακύρωσης. Αυτές όμως ΔΕΝ περιορίζονται στο να προκαλείς εμετό. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω προκαλέσει ποτέ εμετό, όμως αυτοχαρακτηρίζομαι βουλιμική. ʼλλες μέθοδοι ακύρωσης είναι η εξαντλητική γυμναστική και οι μεγάλες περίοδοι νηστείας μετά το επεισόδιο, ώστε να χαθεί το βάρος που έχει προστεθεί, καθώς και η χρήση καθαρτικών.
Τώρα, στη δική σου περίπτωση σίγουρα υπάρχει κάποια διαταραχή, αφού δεν είναι φυσιολογικό να βγάζεις ό,τι τρως, αλλά δε νομίζω να είναι βουλιμία, αφού, όπως το λέει και η λέξη, βουλιμικός είναι αυτός που δε νιώθει κορεσμό. Καταβροχθίζει χωρίς να μπορεί να σταματήσει. Η υπερφαγία δε συνοδεύεται πάντα από προσπάθειες αποβολής του φαγητού, γι'αυτό και τα άτομα με αυτό το πρόβλημα έχουν συνήθως μεγαλύτερο βάρος από τους βουλιμικούς.
Πάντως είναι δύσκολο να κάνεις ακριβή κατηγοριοποίηση. Τα συμπτώματα είναι πάνω κάτω τα ίδια, αλλά, δεδομένου ότι κάθε άτομο έχει ζήσει διαφορετικές εμπειρίες και έχει διαφορετικό χαρακτήρα, φυσικό είναι να έχει και διαφορετική σχέση με το φαγητό και το σώμα του. Πάντως, αν κάποιος πιο ειδικός από μένα διαφωνεί με κάτι από όσα έγραψα, παρακαλώ να με διορθώσει.
03-04-2007, 00:56 #101
Θ' απαντήσω σύντομα, για να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
Υπάρχει μια κατηγοριοποίηση όσο αφορά τη βουλιμία.Αυτή αναφέρεται σε μερικά έγκριτα βιβλία, που μελετούν τέτοιες διαταραχές.
Σύμφωνα με αυτά, υπάρχει:
α ) Μη καθαρτικός τύπος βουλιμίας.
Κατά τον τύπο αυτό, ο πάσχων δεν προβαίνει σε άμεσες μεθόδους ακύρωσης του επεισοδίου υπερφαγίας.Πιο απλά, δεν κάνει εμετό ή χρησιμοποιεί καθαρτικά κτλ. αλλά, συνήθως, κάνει εξαντλητική γυμναστική, υποβάλει σε αυστηρή δίαιτα τον εαυτό του για τις επόμερες μέρες κτλ.
Β ) Καθαρτικός τύπος βουλιμίας.
Σ' αυτόν τον τύπο, έχουμε ως ακυρωτική διαδικασία την άμεση αποβολή της τροφής μέσω του εμετού ή των καθαρτικών, κλισμάτων κτλ .
Παρενθετικά, σχετικά με τα καθαρτικά, θέλω ν' αναφέρω ότι αυτά, ΔΕ βοηθούν στο να μην παίρνεις τις θερμίδες που κατανάλωσες! Και τούτο διότι, οι τροφές απορροφούνται στο λεπτό και όχι στο παχύ έντερο.Τα καθαρτικά επεμβαίνουν μόνο στο δεύτερο, οπότε δε μπορείς ν' αποφύγεις τη λήψη των θερμίδων.
Ασφαλώς, αυτό που σου <<προσφέρουν>> είναι το αίσθημα αδειάσματος, όταν έχει προηγηθεί επεισόδιο.Σαφέστατα και δεν προτείνονται για κανένα λόγο, πλην ελαχίστων, μεμονωμένων εξαιρέσεων, καθώς η συχνή χρήση έχει ΜΕΓΑΛΕΣ επιπτώσεις στην υγεία ( παύει να λειτουργεί καλά ο κύκλος: λήψη τροφής - χώνεψη - κένωση κά ).
Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα:
Είμαι ο Κλεάνθης και είμαι... μέτρια, αυτές τις μέρες.
Έχοντας τοποθετήσει την κατάσταση σε μια πιο <<λογική>> βάση ( αν γίνεται να υπεισέλθει αυτή ), προσπαθώ να συντηρήσω μια καλή και δημιουργική διάθεση μέσω των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων - χόμπι.
Η διατροφή μου, ποσοτικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά ποιοτικά δεν έχω ξεφύγει.Ίσως αυτό με βοηθά στο να μπορώ να είμαι σε μέτρια και όχι κακή φάση.
Οψόμεθα...
03-04-2007, 12:04 #102
Ειμαι η RedCircle και... οπως δειχνει η μπάρα μου... ειμαι πολύ καλά...
Επιτέλους, μετά από εξαντλητική δίαιτα και εξαντήτική γυμναστική 2 μηνών, ο οργανισμός μου εδέησε να χάσει 1 κιλό....¨
:) Φιλιά σε όλους....
03-04-2007, 12:10 #103
Είμαι η Ελπίδα και είμαι χοντρή. Η κοιλιά μου πρήστικε απίστευτα πάλι. Η μπάρα προόδου μου έχει αλλάξει ... 2 κιλά + .... αλλά δεν παίζει να την πειράξω. Το θέμα είναι ότι τα πήρα χωρίς κάποια κρίση και σκέφτομαι ότι προφανώς τα πήρα γιατί μέχρι τώρα τρεφόμουν με πολύ λιγότερες θερμίδες από τις 1100 που πέρνω τώρα. Αλλα 2 κιλά? Σιχαμένη ζυγαριά σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ! Σκεφτομαι πάλι τα διουρητικά αλλά ξέρω ότ δεν π΄ρεέπι να το αφήσω γιατι θα με πάρει πάλι από κατω όλη η ιστορία, αλλά αισθάνομαι ότι είμαι σε κομβικό σημείο πάλι..... ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! (κραυγή αγωνίας!!!) Υπομονή μικρη, λίγο ακόμα υπομονή....
04-04-2007, 02:15 #104
Eλπιδα!!!!Συνελθε κουκλα μου!!!Για σκεψου λιγο...απο ποιον εξαρταται το αν θα χασεις αυτα τα κιλα π θελεις;;;Απο ΕΣΕΝΑ !!Οσο προσπαθεις τοσο θα βλεπεις κ την διαφορα..μν απογοητευεσαι απο τα σκαλωματα της ζυγαριας..ολοι τα εχουμε παθει αυτα!
Εσυ ξερεις οτι τρεφεσαι σωστα κ αυτο εχει σημασια!Παψε να αγχωνεσαι λοιπον...Και σε μενα ετυχε μετα απο αρκετες μερες διαιτας να με δειξει παραπανω,δν τα παρατησα αλλα πεισμωσα!Μετα απο 5 μερες ειχα χασει 5 κιλα!!Ειμαι σιγουρη οτι κατι τετοιο σ συμβαινει ,οπως το ιδιο ειχε συμβει κ στην free..Χαλαρωσε κουκλα μ,απολαυσε το φαγητο σ,κινησου οσο μπορεις κ ξεχνα τη ζυγαρια για 2 βδομαδες!Ειμαι σιγουρη οτι οταν ξαναανεβεις θα θελεις να την παρεις αγκαλια!!
.
Φιλακια,καλη μας δυναμη!
04-04-2007, 08:29 #105
Originally posted by elpida
Είμαι η Ελπίδα και είμαι χοντρή. Η κοιλιά μου πρήστικε απίστευτα πάλι. Η μπάρα προόδου μου έχει αλλάξει ... 2 κιλά + .... αλλά δεν παίζει να την πειράξω. Το θέμα είναι ότι τα πήρα χωρίς κάποια κρίση και σκέφτομαι ότι προφανώς τα πήρα γιατί μέχρι τώρα τρεφόμουν με πολύ λιγότερες θερμίδες από τις 1100 που πέρνω τώρα. Αλλα 2 κιλά? Σιχαμένη ζυγαριά σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ! Σκεφτομαι πάλι τα διουρητικά αλλά ξέρω ότ δεν π΄ρεέπι να το αφήσω γιατι θα με πάρει πάλι από κατω όλη η ιστορία, αλλά αισθάνομαι ότι είμαι σε κομβικό σημείο πάλι..... ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! (κραυγή αγωνίας!!!) Υπομονή μικρη, λίγο ακόμα υπομονή....
Μη χάνεις το κουράγιο σου. Κράτα γέρα και υπομονή. Έρχονται και οι γιορτές και τα πράγματα είναι πιθανόν να δυσκολέψουν όλους μας.
Τα δυο κιλά σου δεν είναι λίπος. Κατακράτηση υγρών θα είναι. Μη σε πάρει από κατω.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....