ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 50 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 739
    Καλημέρα σας,
    σημερα δεν ειμαι καλά!
    εχω ραντεβου με το διαιτολογο μου στις 19:00
    και το πρωι που αντιμετωπισα την ζυγαρια ειδα οτι "πηρα" σχεδον 1,5 κιλό.
    Πηγιανω στον διαιτολόγο καθε 15 μέρες και μου ειπε την τελευται αφορα να μην ανεβαινω στην ζυγαρία -γιατι με αγχωνει- και απλολά να κολουθώ το προγραμμα ηρεμα και πιστα.
    αυτο και εκανά και σημερα χτυπησα υστερία.
    ασε που μου εκανε λιπομετρηση και μου ειπε οτι ο βασικος μεταβολισμος μου δηλαδη οι θερμιδες που χρειαζομαι για να παραμεινω στα κιλά μου ειναι μονο 1056.
    Αναρωτιοταν ο ανθρωπος γιατι και σημερα θα μου ξανακανει λιπομετρηση μηπως και κατι ηταν λαθος.
    που να ηξερε οτι με τις ¨χαζες¨ διαιτες , την ασιτια τις βουλιμικές κρισείς , τα χαπια και τους εμετους ειναι απολυτα φυσιολογικό να εχει κλαταρεί ο οργανισμός.
    και εγω δεν θελώ να του το πω- στην προηγουμενη διαιτολογο που το ειπα με κοιταζε σαν λυπημένο κουταβι! Δεν το θελώ αυτό!
    τα νευρά μου εχουν τσιτώσει, ημουν απολύτα σιγουρη οτι τα ειχα παει καλά -το ενιωθα, αφηστε που ειχα κανει το γυμναστηριο δευτερο σπιτι.
    ακομα και χτες πριν παώ για μπάνιο πηγα και ετρεξα 45 λεπτα στον διαδρομο αξημερωτα για να μην χασω την ημέρα!
    θελω την βοηθεια σας ειμαι "καθαρη" κοντά 5 εβδομαδες με πολυ προσπαθεια - δεν θελώ να την χαλάσω -αλλά νιωθω οτι παλί ο ευατος μου θα με προδωσει, σκεφτομαι να μην φαω για να μην το βγαλω!

Senior Member
    Angel Sky, θα σε συμβούλευα να μιλήσεις στον διαιτολόγο σου για το...αμαρτωλό σου παρελθόν. Ίσως να ντρέπεσαι, ίσως να φοβάσαι μη σε κατακρίνει, αλλά στο κάτω κάτω δουλειά του είναι να βοηθάει άτομα με διατροφικές διαταραχές. Εξάλλου, μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει, αφού θα σε συμβουλέψει τι να κάνεις για να το ξεπεράσεις.

Εγώ σήμερα το πρωί λιποθύμησα στο λεωφορείο. Δεν ξέρω γιατί, αφού είχα φάει σχετικά καλό πρωινό. Ίσως έφταιγε η ζέστη... Πάντως μου πρότεινε η μητέρα μου να πάμε προληπτικά στο γιατρό να κάνω καμία εξέταση και συμφώνησα, αφού αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να κάνω τις εξετάσεις που ήθελα χωρίς να καταλάβει τίποτα η μαμά μου.

Κλεάνθη και ratataplan, thanks για τη συμπαράσταση!

angel_sky σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δε ξέρω βέβαια πόσο σε βοηθαεί αυτό. Μάλλον καθόλου. Σήμερα έγραψα και εγώ πρώτη φορά στο φόρουμ. Έχω τα ίδια προβλήματα μόνο που δεν πηγαίνω σε διαιτολόγο. Θα ήθελα να σου πω ότι οι θερμίδες του βασικού μεταβολισμού είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές που καθημερινά καταναλώνουμε για να ζήσουμε. Οπότε αυτό μη σε τρομάζει. Ονειρεύομαι την ημέρα που θα σταματήσω να μετράω θερμίδες .... και ξέρω ότι αυτή δεν θα έρθει γιατί ποτέ δε θα είμαι ευχαριστημένη με το βάρος μου. Διαπιστώνω επίσης ότι έχω χάσει την αίσθηση της πείνας ή του κορεσμού. Ή κάνω διαίτα ή τρώω μέχρι να σκάσω και να κάνω εμετό. Ξέρεις τί μπορεί να βοηθήσει; Εγώ διαπιστώνω ότι με το συγκρατώ με τα εξής:
    1. Προσπαθώ πριν φάω ότιδήποτε να σκέφτομαι εάν πράγματι πεινάω εκείνη τη στιγμή. Είναι σαν να κάνεις μια άσκηση του μυαλού εκείνη την ώρα.
    2. Προσπαθώ να καταναλώνω, αν και ορισμένες φορές σε μεγάλες ποσότητες, τροφές με λίγες θερμίδες ή όταν πρόκειται για υδατάνθρακες να είναι ολικής άλεσης και κατά το δυνατό να είναι όλα βιολογικά. Επίσης, σκάω από τις φρουτοσαλάτες και τις σαλάτες, οπότε γεμίζει το στομάχι μου νερό με κατανάλωση λίγων θερμίδων. Μπορεί και τότε να τρώω πολύ αλλά τουλάχιστον λέω ότι δεν έχω φάει σκουπίδια. Επίσης, έχω μειώσει πολύ το αλάτι.
    3. Προσπαθώ να μην πίνω αλκόολ γιατί με χαλαρώνει και σταματάω να έχω έλεγχω του τί τρώω.
    4.Πίνω πολύ νερό και αφεψήματα για να νιώθω κορεσμό.
    5.Όταν πάω να φάω υπερβολικά λέω στον ευατό μου: "Θέλεις να γίνεις πάλι δυστυχισμένη και να κλαίς αύριο το πρωί; Αξίζει να σέβεσαι το σωματάκι σου και να μη το βιάζεις με εμετούς... αυτό το σωματάκι που σε κάνει να περπατάς, να τρέχεις, να ανεβαίνεις βουνά, να ταξιδεύεις, να κάνεις έρωτα, ..."

Δεν τα καταφέρνω πάντα .... πολύ συχνά δεν τα καταφέρνω .... και αγαπάω τον εαυτό μου τόσο πολύ....
    Ίσως κάτι από αυτά να σε βοηθήσει να χαμογελάσεις λίγο περισσότερο. Σκέψου καλύτερα το νούμερο 5. Σκέψου το κορμάκι σου, αδύνατο ή παχουλό, ψηλό ή κοντό,πόσο κοντά σου βρίσκεται και αναλογίσου πόσους φίλους ή γνωστούς έχεις που αν και νέοι δεν μπορούν να περπατήσουν, να τρέξουν και το κορμί τους τους ταλαιπωρεί .... Εγώ έχω πολλούς, και η ειρωνία είναι ότι οι περισσότεροι είναι αδύνατοι.

Ειμαι η Μαιρη και η ψυχολογια μου ειναι ενα με τη γη...

Εχω κοψει ζαχαρη,τρωω μετρημενους υδατανθρακες,αρκετη πρωτεινη απαχη και ομως...Δεν χανω..με τιποτα...

Κουραστηκα,βαρεθηκα,μπουχτ ησα....Θα μεινω σε ολη μου τη ζωη χοντρη...Ποτε δεν θα με ξαναδω οπως με θυμαμαι...

Αυτο ηταν....

Senior Member
    Οχι βρε μαρουλακι μην το βαζεις κατω!!!
    Εσυ τοσους μηνες εδινες δυναμη και κουραγιο σε οποιον χρειαζοταν βοηθεια.
    Εισαι η ιδια αισιοδοξια η μαλλον το αλλο σου ονομα πρεπει να ειναι αισιοδοξια!!!
    Εχω δει απο ποτε ξεκινησες και σε καταλαβαινω απολυτα .Ολη αυτη η κουραση ειναι δικαιολογημενη.
    Αλλα κουκλιτσα τοση μηνες υπομονη κατι θελουν να πουν.
    Ελα καλη μου να δουμε μηπως ο οργανισμος σου μετα απο τοσους μηνες χρειαζεται κατι για αλλαγη.
    Μηπως να αλλαζες λιγο την διατροφη σου?
    Μηπως για λιγο καιρο να μειωνες λιγο το κρεατακι και να αυξησεις τα λαχανικα ωμα η μαγειρεμενα?
    Ισως και ομελετα η αυγουλακια βραστα η ακομα καλυτερα ωραιοτατα ψαρακια?
    Κανε μια δοκιμη και μην χανεις το κουραγιο σου.
    Αυτο το καλοκαιρι θα ειναι για εσενα το ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ θυμασαι..?
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    αγαπουλα μου γιατι δεν ειπες τιποτα???...τι ειναι αυτα που λες βρε μαρουλακι μου?...ειναι δυνατον να μην σε ξαναδεις ποτε αδυνατη?..εχεις τοση θεληση οση κανενας αλλος..εγω που ειμαι υποδειγμα θελησης..ημουν δηλαδη..εχεις χασει 10 κιλα..τι ειναι??... λιγο?..σε ολες τυχαινει να χουμε κακες μερες....μην το βαζεις κατω...εσυ με στηριξες σε ολη μου την προσπαθεια...και γω εσενα οσο μπορω..εχουμε βαλει και ενα στοιχημα...μην το χασουμε...
    ηδη ειμαστε σε καλο δρομο..
    και μενα με πιανουν τα ψυχοκαταθλιπικα μου...
    σκεψου οτι ειναι απλα μια μερα δυναμιας η χτεσινη...
    οπως τυχαινει και στον πιο νορμαλ ψυχολιγικα ανθρωπο..
    .η προσπαθεια σου θα συνεχιστει...το χεις παρει αποφαση και δεν θα σε παιρνοπυν κατω αθλιες σκεψεις...και απλες υποθεσεις...
    εχεις πει οτι θα το κανεις ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...οκ????....
    μαζι σου ειμαι και το ξερεις!..--μην αλληλοαπογοητευομαστε--...ξερεις τι πρεπει να κανεις!..--να κανουμε!--

Senior Member
    Γεια σας? είμαι η Ελπίδα και δεν είμαι καλά? χώρισα και την κρίση υπερφαγίας έχουν διαδεχθεί 2 μέρες αφαγίας. Το καλό είναι ότι θα αδυνατίσω, το κακό είναι ότι δεν θα το κάνω με σωστό τρόπο, δεν με νοιάζει αν δεν είναι σωστό, δεν θέλω να πάρω άδεια, θέλω να γίνω ανορεξικιά, δεν θέλω να βλέπω κανέναν και τον θέλω πίσω.

Έχασα την όρεξη μου και αυτό είναι καλό. Ίσως επιτέλους να αδυνατίσω, να χάσω 5 κιλά μέχρι να τον ξαναδώ και να με δει πιο όμορφη και κάθε φορά που θα με βλέπει να είμαι ακόμα πιο αδύνατη και πιο όμορφη? μέχρι να μου πει πως με θέλει πάλι ή μέχρι να εξαφανιστώ?..

Senior Member
    ελεος???...τι ειναι αυτα που λες κοριτσακι μου?..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ...για ποιον θες να αδυνατισεις?..για αυτον ? η για σενα?..σε πληροφορω οτι αν θες για αυτον δεν θα το π[ετυχεις γιατι θα προσπαθησεις να το κανεις αρρωστημενα!...οπως ηδη το κανεισ δηλαδη!..η ζωη ειναι δικη σου...ανθρωποι ερχονται και παρερχονται..δεν εισαι αξια να αγαπηθεις εσυ?..ντροπη του αν θα σε αγαπησει επειση θα εισαι πιο αδυνατη..τι θα εκτιμησει?...εσενα ή τα κιλα σου?...σαρεσει να ζεις με ενα ατομο το οποιο "αγαπαει" τα κιλα σου???....αυτο ειναι μαζοχισμος καλη μου...
    σταματα να λυπασαι τον εαυτο σου..αυτος πρεπει να λυπαται τον εαυτο του που δεν εβλεπε τι πραγματικα εισαι!..τον κρυμμενο δυναμισμο σου κ.τ.λ..!
    και εγω τετοιες ανασφαλεις ειχα και με εφαγαν...αυτο με κατεστρεψε!...θα το φωνμξαζω ρε παιδια!!!!....ηθελα να χασω βρος για ολους τους αλλους εκτος απο μενα!..για να με αγαπησουν οι αλλοι οπως εγω ποτε δεν ειχα αγαπησει τον εαυτο μου..τι ψεμα??...κανεις δεν με αγαπησε περισσοτερο ή λιγοτερο ειτε στα +25 κιλα μου ειτε στα -25 κιλα μου..μην τρελαθουμε...
    δεν αλλαζουν τον ανθρωπο τα κιλα!..και σιγα τα κιλα ετσι??..69 κιλα?..στα 69 κιλα δεν θα σε θελει και θα σε θελει στα 56 ας πουμε??..τοτε ειναι αξιος της μοιρας του...
    δενθα χασεις ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ..ΘΑ ΧΑΣΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!...ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ...!//δεν θα σαι μια ζωη ετσι ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ....Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ..γιατι ρε παιδια την σπαταλαμε ετσι..?..ειναι μικρη και ειναι αμαρτια να το καταλαβουμε αργα αυτο!.
    .θελω να φτασω στο τελος και στην αναδρομη της ζωης που θα κανω οταν θα μαι πια μεγαλη, να πω οτι ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...αν συνεχιζω αυτο το τροπαριο, δεν θα το πω ποτε!..πιστεψε σε σενα...και σκεψου αναλογα!....δοξα τοιν θεο, υπαρχουν χιλιαδες αντρες εκει εξω!!!...
    υπαρχουν πολλοι ακομα που θα εκτιμησουν την αξια σου...οχι την αξια των κιλων!..την πραγματικη σου αξια!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους.

Είμαι νέο μέλος. Με λένε Μάρω και είμαι καλά. Οχι απλώς καλά, αλλά ΠΟΛΥ καλά.

Το γιατί... το έγραψα εκεί που κάνουμε τις συστάσεις.

Φιλιά σε όλους!

Ελπίδα θα στα πώ λίγο χοντρά μήπως και καταλάβεις!

Χέστηκε ο τύπος αν είσαι αδύνατη ή αν είσαι τόφαλος. Αν δεν του σηκώνεται μαζί σου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με το να χάσεις μερικά κιλά ή πολλά κιλά! Πρέπει να γελάς όχι να κλαίς. Να χαίρεσαι πρέπει. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι με τον χωρισμό σου κάνεις μια καινούργια αρχή; Σφίξε τα δόντια, κόψε τις νερόβραστες μ...κιες τύπου αυτοκαταστροφής και στάσου αντάξια του εαυτού σου. Μη γίνεσαι ανθρωπάριο, γιατί αυτό κάνεις με την κλάψα είτε αυτά είναι πραγματικά κλάματα είτε ξεσπάς από εκδίκηση στο σώμα σου.

Ναι να αδυνατίσεις, δεν λέω όχι. Με πρόγραμμα! Εξάλλου τα κιλά που θα χάσεις τώρα θα τα πάρεις αμέσως. Όσα κιλά χάνονται έτσι απότομα είναι 100% σίγουρο ότι θα τα έχεις ξαναβάλει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Συγνώμη αν σε στεναχωρώ έχω περάσει όμως τα ίδια. Κανείς δεν με αγάπησε γιατί ήμουν χοντρή ή αδύνατη, όμορφη ή άσχημη. Ξέρεις τί αγάπησε ο άντρας μου; Την φροντίδα μου, το θάρρος μου και το πείσμα μου να πετυχαίνω πράγματα για ΜΕΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. Και τελικά, μετά από χρόνια άσχημων σχέσεων, βρήκα τον άνθρωπό μου και τον εαυτό μου ....

ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΜΕ ΚΕΦΙ, ΚΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΛΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ - ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ

ΓΡΑΦΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ (ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ, ΝΑ ΦΑΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΘΥΜΗΣΕΙ). ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Senior Member
    Πολλές καλημέρες, είμαι η Ελπίδα και είμαι καλά, το μόνο μου θέμα είναι η ζέστη και αυτό είναι καλό φαντάζομαι? Αντιμετώπισα τα άγχη μου και ξαφνικά εχει αλλάξει η ψυχολογία μου? Σήμερα ξεκινάω από την αρχή, πιο σίγουρη για τον εαυτό μου και πιο αισιόδοξη όσον αφορά τις κρίσεις?. Καλημέρα σε όλους και ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να φέρει σε όλους αυτά που περιμένουν

Senior Member
    Μπράβο Ελπίδα! Κράτα αυτή την καλή διάθεση!

Όχι πια άλλο καλοκαίρι μέσα στη μιζέρια και την ανασφάλεια! Ας προσπαθήσουμε όλες και όλοι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε συνέχεια με το φαγητό και τα κιλά και ας κοιτάξουμε να περάσουμε καλά!

Σημερα εχω γενεθλια!!

Ειμαι καλα.Ειμαι πολυ καλα!Βλεπω το σωμα μου καθε μερα και πιο αδυνατο και ειμαι αισοδοξη!!

Δεν θα ξανακανω κακες σκεψεις γιατι ολα ειναι στο μυαλο μας!

Δυστυχως η εξεταστικη δεν θα μου επιτρεψει να βγω και να διασκεδασω σημερα αλλα με το που θα τελειωσω θα το καψω!

Ειμαι σιγουρη,το ξερω οτι το Σεπτεμβρη θα εχω πετυχει το στοχο μου!

Συντομα θα αλλαξω και το τικερακι μου να παιρνω κουραγιο!!

Φιλια πολλα και να χαμογελατε!!!:D :D

(Eλπιδα...υποκλινομαι!!)

Senior Member
    Χρόνια πολλά marou_laki ότι επιθυμείς μέσα από την καρδιά μου

xronia sou polla marou_laki!!!!!!!!!!
    na ta xiliaseis koukla m:D

Page 18 of 50 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast