ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 50 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 739
    Senior Member
    γεια σου σια..ο ασφαλεστερος τροπος για να χασεις τα επιπελον κιλακια σου ειναι διατροφουλα προσεγμενη..
    ενα υγιες πλανο το οποιο πανω κατω να περιλαμβανει τα εξης:

2φετουλες ψωμι/ημερα, 1γλυκακι/βδομαδα, 2φορες κρεας/βδομαδα, 2 φορες οσπρια ή λαδερα/βδομαδα, 1-2 φορες ψαρακι/βδομαδα και 1 φορα οτι θελεις εσυ σε λογικη ποσοτητα ωστε να μην σε πιανει στερηση..τυρακι σε λογικη ποσοτητα περιπου 60-80γρ/μερα το οποιο θα ειναι στο πρωινο σου ή στο βραδυνο σου, κανενα γιαουρτακι ή φρουτακι για απογευματινο ή δεκατιανο και πρωινο καλο θα ειναι να τρως δημητριακα οχι πανω απο 50γρ. με γαλατακι light..ετσι περιπου ηταν ο δικο μου πλανο και ειχα χασει 15 κιλα σε 4 μηνες...και μαλιστα χωρις να στερουμαι ιδιαιτερα(αν εξαιρεσουμε οτι μου ελειπε το γλυκο πολυ γιατι ειμαι τρομερα γλυκατζου αλλα η διαιτα θελει θυσιες!!!)...επισης το βραδακι μπορεις να τρως τονοσαλατα ή καμια πατατοσαλατα..αν φας πατατοσαλατα να μην εχεις υπερβει την 1 φετα ψωμι μεσα στην μερα!..
    για οτι αλλο θες ειμαι εδω, ειμαστε εδω!

Member
    σε ευχαριστω πολυ
    παρα πολυ

Senior Member
    τιποτα..τον εαυτουλη σου να ευχαριστεις που παιρνεις σωστες αποφασεις για αυτον..αρκει να μην κανεις ακροτητες..αυτο που σου ειπα νομιζω ειναι μια χαρα και ισορροπημενο!.ξερεις , λογω συνθηκων γινομαστε διαιτολογοι του εαυτου μας ολοι μας πλεον!..οποτε καλη αρχη σου ευχομαι εγω..και ΥΠΟΜΟΝΗ οπως παντα λεω!
    φιλια!

Member
    ειναι κανεις online

ego!

de se prolava...

Senior Member
    Τις τελευταίες μέρες (πιθανότα από το άγχος) παρατηρώ ότι τρώω περισσότερο. Βέβαια δεν έχω αυξήσει δραματικά το φαγητό αλλά συγκριτικά με το πως έτρωγα πριν είναι μ,εγάλη διαφορά. Έχω τόσο άγχος,πίεση και τρέξιμο στη δουλεία αλλά κακά τα ψέμματα και στην προσωπική μου ζωή που η δουλειά μου, μου απαγορεύει να διασώσω που πιστεύω ότι αυτό είναι υποσυνείδητα το άιτιο της συνεχούς μου πείνας... αλλά για πρώτη φορά μετα απο χρόνια δεν έχω τύψεις.... Αυτό σημαίνει ότι "θεραπεύομαι" ή ότι πολύ απλά δεν προλαβαίνω να αγχωθώ και γιαυτό και θα το φορέσω καπέλο μετά τις εκλογές που θα είμαι πιο χαλαρή; είμαι καλά;

Member
    ΓΕΙΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 1 XS ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΑΠΑΧΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ FITNESS.MEXΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙΝΗ,ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟ
    ΚΑΙ ΞΑΝΑ 1 XS

Τι ειναι το xs?

Member
    ΦΥΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ POWER HEALTH ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ.ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤO SITE

Senior Member
    Originally posted by elpida
    Τις τελευταίες μέρες (πιθανότα από το άγχος) παρατηρώ ότι τρώω περισσότερο. Βέβαια δεν έχω αυξήσει δραματικά το φαγητό αλλά συγκριτικά με το πως έτρωγα πριν είναι μ,εγάλη διαφορά. Έχω τόσο άγχος,πίεση και τρέξιμο στη δουλεία αλλά κακά τα ψέμματα και στην προσωπική μου ζωή που η δουλειά μου, μου απαγορεύει να διασώσω που πιστεύω ότι αυτό είναι υποσυνείδητα το άιτιο της συνεχούς μου πείνας... αλλά για πρώτη φορά μετα απο χρόνια δεν έχω τύψεις.... Αυτό σημαίνει ότι "θεραπεύομαι" ή ότι πολύ απλά δεν προλαβαίνω να αγχωθώ και γιαυτό και θα το φορέσω καπέλο μετά τις εκλογές που θα είμαι πιο χαλαρή; είμαι καλά;
    χαχαχαχαχχαχααχ :)
    δεν ξερω να σου απαντησω ελπιδα μου, δεν ειμαι ειδικη...
    να σου πω την γνωμη μου ομως αν θες...

πρωτα απ ολα, οσο διαρκει, χαλαρωσε και απολαυσε το... :)
    δευτερον,ακομα κι αν μετα νοιωσεις πιο ζορισμενη απ οτι νοιωθεις τωρα, θα εχεις να το θυμασαι οτι τωρα ησουν πολυ καλυτερα και δεν επεσε ο ουρανος στο κεφαλι σου τελικα, κι ισως αυτο σε προτρεψει να γινει μια πιο μονιμη κατασταση σου το "χωρις τυψεις".... και τελος, δεν ξερω τι παιζει με την απασχοληση μας με αλλα πραγματα αντι με το φαγητο, ξερω ομως σιγουρα, οτι οι δικες μας "διαταραχες" ειναι διαταραχες πολυτελείας, και δεν συναντωνται πολυ-πολυ σε κοινωνιες με προβληματα επιβιωσης ;)
    κατι πρεπει να μας λεει αυτο νομιζω...

Κουραστηκα,ποσο ακομα? κουραστηκα

Senior Member
    Κι εγώ κουράστηκα... Ας μας βοηθήσει κάποιος...

Member
    ΓΙΑΤ
    Ι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ

Senior Member
    και εφω κουραστηκα..ωρες-ωρες το νιωθω πολυ εντονα και ενα πνηξιμο με πιανει..να τρεξω να κρυφτω απο ολα..απο ολα μονομιας..αλλα μενω εκει..θελω να μαι ετσι..πλεον το πιστευω..την θελω αυτη την κατασταση...αν δεν την ηθελα θα την ειχα αποσυρει απο την ζωη μου..δυστυχως..και αυτο ειναι ακομα χειροτερο..

Page 22 of 50 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast