Results 406 to 420 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
04-10-2007, 02:20 #406
Σ' ευχαριστώ πολύ ΝΙΚΙ!!!
Εσύ τι στόχους έχεις; πες μας λίγα για σένα αν θέλεις! :)
- 04-10-2007, 07:55 #407
καλημέρα αστέρια μου!!!
χάθηκα αυτές τις μέρες γιατι έλειπα σε ταξίδι... πήγα και 3 βήματα πίσω...μετά απο 2 βουλημικά επισόδια και λίγη αφαγία....
χθες στο ταξίδι της επιστροφής πίεσα τον εαυτό μου να φάει κράκερς, να πιει χυμό και να φάει ένα σάντουιτς (ταξίδευα από τις 12 εώς τις 10.30 το βράδυ) και να μη κάνει εμετό...
σήμερα ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος προσπάθειας...έχω και ραντεβού με την διαιτολόγο....
Δε με παίρνει απο κάτω που πήγα πίσω...Καλημέρα είναι μια καινούργια μέρα!!!!!!!!!!!
04-10-2007, 14:42 #408
Χαιρομαι για εσενα gilie,που δεν σε παιρνει απο κατω.Περασες καλα στο ταξιδι?αληθεια που πηγες?
εγω σημερα δεν ειμαι καλα σε αντιθεση με την χθεσινη μερα και το "ειμαι ο/η...και ειμαι καλα!!!".Βλεπω αλλους ανθρωπους που εχουν βουλιμια και εχουν περασει και περνανε χειροτερα προβληματα απο εμενα,και αντι να ανακουφιζομαι που δεν ειχα τετοιες εμπειριες,γονεις κτλ γινομαι χειροτερα, γιατι αισθανομαι πως δεν θα επρεπε να εχω βουλιμια με αυτα που εχω περασει και ετσι την αρνουμαι.Κι εκτος απο αυτο μου δημιουργειται και ενα αισθημα αδυναμιας γιατι σκεφτομαι πως για να ειμαι στην ιδια θεση με ανθρωπους που τα καταφερνουν περισσοτερο απο εμενα και εμφανιζουν μεγαλυτερη δυναμη και ζωντανια φαντασου ποσο αδυναμη ημουν εγω κι αυτο με ακινητοποιει.Παρολα αυτα ομως το θετικο ειναι οτι γραφοντας εδω ανακουφιζομαι.
Οσο για τους στοχους μου xoreytarou τους ξεχασα για σημερα αλλα θα προσπαθησω να τους θυμηθω.Ειναι και πολλοι....
Λοιπον θελω να εκφρασω τον εαυτο μου(συναισθηματα-σκεψεις), να "ακουσω" τα συναισθηματα μου και να τα βιωσω, να ακουσω την δικη μου φωνη, τις δικες μου επιθυμιες,και οχι των γονιων μου,θελω να αποβαλλω ενοχες που εχω, να αποδεχτω τον εαυτο μου και το σωμα μου, να φτασω σε σημειο που θα λειτουργω και θα σκεφτομαι υπερ του εαυτου μου,τι αλλο......α, να καταφερω να νιωσω πληρης και να μην ξεσπαω στο φαγητο οταν δεν μπορω να διαχειριστω τα συναισθηματα μου.Τελος, θελω να βελτιωσω τις επικοινωνιακες μου ικανοτητες γιατι εχω ενα προβλημα με το να κανω καινουριους φιλους,να μαθω να δεχομαι τα θετικα σχολια και να σκεφτομαι τα θετικα μου, καθως το εχω παρακανει με την αρνητικοτητα μου.
10-10-2007, 14:53 #409
@NIKI: Πώς τα πας βρε κοπέλα μου; Είδες καθόλου φως στο τούνελ;
10-10-2007, 14:59 #410
Είμαι η Xoreytarou και είμαι καλά! Τέλειωσα τις εξετάσεις μου, τακτοποίησα θέματα που εκκρεμούσαν καιρό και σε λίγες μέρες ξεκινώ δουλειά σταθερή για πρώτη φορά στη ζωή μου! Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη! Από διατροφή πάω πολύ καλά, για πολλές συνεχόμενες μέρες και συνήθως δεν σκέφτομαι βουλιμικά. Όταν σκέφτομαι, βρίσκω τρόπους και το αποβάλλω... μακάρι να κρατήσει καιρό, να μην το βάλω κάτω... μου χρειάζεται μια πραγματική προσπάθεια... νομίζω είμαι έτοιμη να την κάνω...
13-10-2007, 00:12 #411
Ειμαι η Εβελυν και ειμαι καλα μεν, ετσι κι ετσι δε.....
Ξεκινησα δουλεια, ειμαι πολυ ευχαριστημενη και αισθανομαι πολυ τυχερη, διατροφικα ηρθα λιγακι ανω κατω, τρωω καλο πρωινο, δυο fitness bars μεσα στην ημερα και το βραδυ φαγητο κανονικα χωρις υπερβολες...και ειχα και ενα προβλημα με τον κυκλο μου και εξαιτιας αυτου φουσκωσα και οοοοοοταν αδιαθετησα δεν ξεφουσκωσα και σημερα δοκιμασα ρουχα που φοραγα πριν 3μηνεσ και δεν μου κανουν.....και αναρωτιεμαι...ποσο μακρυα θα παει αυτη η βαλιτσα? Διαιτα δεν εχω κουραγια να ξανακανω, ομως ειμαι αρκετα συντηριτικη στο τι θα φαω....γιατι το σωμα μου αντιδρα ετσι?
Ομως, παρ'ολ'αυτα, δεν το απορριπτω...αισθανομαι καλα, απλα αναγνωριζω οτι με 5 κιλα λιγοτερα θα ημουν οκ και με τα ρουχα μου......Ουτε κι αυτο μπορω να εξηγησω...πως αισθανομαι καλυτερα στα 70+ απο οτι στα 60.....Αμα σας λεω.....δεν ξερω πως ειμαι....
15-10-2007, 19:06 #412
- στον πάτο αλλά με προοπτικές σύντομης μετακόμισης.
Κοριτσάρες και αγοράρες του forum
Γυναικάρες και άντρακλες
Εκμεταλλέυομαι την απροσδόκητα καλή μου διάθεση και σας φωνάζωωωω
Είμαι η Ελπίδα και είμαι καλάαααααα
Και εύχομαι το ίδιο σε όλους και όλες σας
Καλή συνέχεια!
Καλό κουράγιο!!
Καλές επιτυχίες!!!
Ευχές για πολλά χαμόγελαααα και αισιοδοξίαααα!!!!
Και με την σύναμη του φεγγαριού που λέει και η dexaaa
Αχ! Μα Τι διαολεμένο κέφι είναι αυτό.... μακάρι να κρατήσει για πολύυυυ καιρόοοο
17-10-2007, 09:48 #413
Είμαι η Μαρία κι αν πω ότι είμαι καλά, ψέμα θα πω...
Χθες βράδυ (όπως σχεδόν κάθε βράδυ τώρα τελευταία) είχα επεισόδιο. Μετά από 30 ώρες πλήρους νηστείας εξαφάνισα τρία (3) κομμάτια παστίτσιο, ένα ελιόψωμο και αρκετά σοκολατένια δημητριακά της μικρής.
Για πρόκληση εμετού, ούτε λόγος. Δεν το ξανακάνω ούτε με σφαίρες.
Σήμερα πρωι-πρωί έψαχνα απελπισμένα φαρμακείο και πήρα 4 καθαρτικά μαζωμένα.
Αδιαφορώ για τις συνέπειες.
Ας τελειώνω μια ώρα αρχύτερα με μένα την αποτυχημένη...
Σημασία έχει ο δείκτης της ζυγαριάς.
Αν δεν κατέβει κατά 5kg τουλάχιστον σε 1η φάση, ΔΕΝ ξανατρώω πάνω από 300kcal τη μέρα.
Τελεία και παύλα.
Κι ας με μαζεύουν απ'τα πατώματα. Αδιαφορώ.-
Είμαι θυμωμένη μαζί μου. Είμαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ.-
Ενδειξη ζυγαριάς σήμερα το πρωί: 64 και 24,6 fat
17-10-2007, 22:52 #414
ειμαι η life και ειμαι ααγχωμενη ! αρρωστησα ..........και εμεινα πισω στο διαβασμα και δνε ξερω αν προλαβω να καταφερω να παραδωσω εργασια!!!!!!!!!
Εκτος του οτι εχω χασει και το μπουσουλα! μετα απο τοσα χρονια που να μαζεψω το μυαλο μου να διαβασω ............δεν ξερω τι να κανω ?
\ετσι μου ερχεται να τα παρατησω!
17-10-2007, 23:26 #415
Ειμαι η dexa και ειμαι ''...να σε παρω να φυγουμε σ'αλλη γη σ'αλλα μερη....''!!
Και απο οτι βλεπω και ολη η παλιοπαρεα σχεδον τα ιδια χαλια εχουμε!!
Λετε να ειναι αυτος ο μηνας ετσι??Λετε να μας την εκανε ο Οκτωμβρης??
Δεν ξερω αλλα και ετσι να ειναι ,που θα παει θα ερθει και ο Νοεμβρης!!!
Καλως ηρθες gilie απο το ταξιδι σου και ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!
Τρια μεγαλα μπραβο για την χορευταρου!!!ΜΠΡΑΒΟ!!ΜΠΡΑΒΟ! !ΜΠΡΑΒΟ!!
Που τελειωσες τις εξετασεις ,που εισαι καλα,και ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Ελπιδακι χαιρομαι αφανταστα για σενα!!!Σου αξιζει!!!Ετσι να συνεχισεις!!
Μαρια μου ,μην κανεις πισωωω!!!Λιγη υπομονη και ολα θα γινουν!!Μπορα ηταν και περασε!!
Life αυτη η παλιοιωση ακομα να περασει βρε μανα μου???Αντε στα κομματια να παει!!Μην τολμησεις να τα παρατησεις!!!Μια ιωση δεν θα σε κανει οτι θελει!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
18-10-2007, 00:12 #416
dexaki σε ευχαριστω .......η ιωση περασε αλλα κολλησε η κορημου ! ψηνεται το πουλακι μου !
το προβλημα μου δεν ειναι αν τα παρατησω αλλα αν τελικα αξιζει να συνεχισω ...............ειμαι πια 42........να λειπουν τα σχολια .........δεν φιανομαι.........μια ζωη προσπαθουσα να περασω πανεπιστημιο και τιποτα! φετος ειπα ετσι για πλακα αστο κανω αλλη μια φορα ..........και περασα!!!!!!!!!!!
αλλα αξιζει τον κοπο πια τωρα.............δεν λεω ηταν ονειρο ζωης .........αλλα απο την αλλη μαμα ,σε μια ηλικια χωρις χωρις σταθερο επαγγελματικο οριζοντα..............οταν τοσο νεα παιδια παιρνουν οχι μονο ενα αλλα τρια και τεσσερα πτυχια ..........αξιζει να καταπονηθωω τοσο πολυ ?
κακα τα ψεματα ..........δεν εω τις ιδιες αντοχες οπως οταν ειμουν 18............αλλα απο την αλλη ο εγωισμος?
οχι ρε θα τα καταφερω ετσι για το γαμωτο (συγνωμη για την εκφραση!)
ειλικρινα.............θα θελα να ακουσω τη γνωμη σας ...............ειμαι πολυ μπερδεμενη!
18-10-2007, 00:20 #417
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!Ετσι life!! Οπως τα λες και μην ζητας καθολου συγνωμη για την εκφραση!!
Οταν μια γυναικα στα 42 και δε μαμα με μεγαλα παιδια παιρνει μια τετοια αποφαση τις αξιζουν οχι ενα αλλα πολα μπραβο!!
ΜΠΡΑΒΟ LIFE!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Ξερεις τι κουραγιο θελει να κανει καποιος αυτο που εκανες εσυ??
Ουτε παιδια 20 χρονων δεν εχουν τετοια δυναμη!!Που δεν εχουν προλαβει ακομα να παρασουν ουτε τις μισες ταλαιπωριες απο οτι περασες εσυ !!!
Εκει!!!Ψηλα το κεφαλι!!!Σε χαιρομαι και σου λεω ειλικρινα οτι να με χρυσοπληρωναν εμενα τωρα να ξαναπαω σχολειο ,ουτε για αστειο....!!!
Θα πας ,θα το τελειωσεις και ποτε δεν ξερεις μανουλα τι γινεται σε αυτην την ζωη και τι σου ξημερωνει το αυριο!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
18-10-2007, 00:23 #418
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18-10-2007, 00:27 #419
Life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΠΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην το συζητας !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε συ πες μου υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να πραγματοποιει κανεις τα ονειρα του ?????????? Εσυ το εκανες ηδη ....ολοκληρωσε το !!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι για το γαμωτο !!!!!!!!!!!!!!!!! Για να το κολλας στη μουρη μερικων μερικων !!!!!!!!!!!!!!!!! Ασε που με τις εξετασεις απο την αγωνια σου θα χασεις κι κιλα!!!!!!!!! χαχα
Το αφησες μια φορα στην ζωη σου,με το δικο σου θελω σου ξαναδινεται η ευκαιρια μην την πεταξεις ετσι ευκολα ...
Φοιτητριουλα σουπερ θα σαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18-10-2007, 00:28 #420
Παρακαλω μανουλα!!Ουτε να το συζητας!!!Αλλωστε τι παλιοπαρεα ειμαστε ολοι εδω!!!
Στα καλα και στα ασχημα!!!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....