ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 50 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 739
    Senior Member
    ειλικρινα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kallia
    Guest

ελεγχομενη διατροφη με διαιτολογικη παρακολουθηση

Αγαπητοι φιλοι,
    Γεια σας. Διαβασα με ενδιαφερον τα μηνυματα σας και θα ηθελα πολυ να σας βοηθησω να επανελθετε στις σωστες διατροφικες σας συνηθειες. Ασκώντας το επαγγελμα του κλινικου διαιτολογου - διατροφολογου εδω και 4 χρονια, εχω μαθει τεχνικες και τροπους αποφυγης της βουλιμιας αλλα και ασκησης αυτοελεγχου σε σχεση με το φαγητο. Ολα ειναι θεμα διατροφικης εκπαιδευσης και ελεγχου του μυαλου μας. Αν μποτουμε να ελενξουμε το νου μας, τοτε ελεγχουμε το σωμα μας, τη διατροφη και τη ζωη μας.

Θα χαρω να τα πουμε και απο κοντα
    Καλλια Γιαννιτσοπουλου, ΜSc, MBA, SRD
    Kλινικη Διαιτολογος Διατροφολογος
    Επιστημονικο Διαιτολογικο Κεντρο Σωμα Υγιες
    www.somaygies.gr
    2104933334
    6978121595
    Originally posted by smoke08
    Παίρνοντας έμπνευση από το τόπικ "Ομαδική δίαιτα" του φόρουμ της παχυσαρκίας, σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα καινούργιο με θέμα "Ομαδική προσπάθεια", στο οποίο θα καταγράφουμε καθημερινά πώς τα πηγαίνουμε στην προσπάθεια να σταματήσουμε τα βουλιμικά επεισόδια. Πιστεύω ότι αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και τον επιβραβεύουμε όταν τα πηγαίνει καλά αλλά και τον υποστηρίζουμε όταν "ξεφεύγει", θα τα καταφέρουμε καλύτερα!

Επιτρέψτε μου να κάνω την αρχή: Παλεύω με τις διατροφικές διαταραχές εδώ και 2 χρόνια και έχω βουλιμικά επεισόδια τους τελευταίους 10 μήνες. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού φτάνω σε σημείο να έχω μέχρι και 3 την εβδομάδα, μερικές φορές συνεχόμενα...Αυτή τη στιγμή είμαι 2 μέρες "καθαρή" και σκοπεύω να μείνω έτσι!!Γι'αυτό θέλω την υποστήριξή σας, αλλά θα με χαροποιούσε ακόμα να με ακολουθήσετε, όποιοι θέλετε, σ' αυτή την προσπάθεια!!Επιστρέφω αύριο, μέχρι τότε περιμένω τα δικά σας νέα!!!

Yours truly,
    Smoke08

kallia
    Guest

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΧΩ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΙΘΑΣΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
    ΚΑΛΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, MSc, MBA, SRD
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑ ΥΓΙΕΣ
    www.somaygies.gr
    2104933334
    6978121595

Senior Member
    Με δαγκωσε σκύλος..... (λες να με πέρασε για κοκκαλοοοο???? χαχαχαχα)
    ΚΑι παίρνω αντιβίωση πολύ δυνατή και μου έχει κάνει ένα στομάχι χάλιααααα.....
    κατα τα άλλα όμως είμαι καλά......μια χαρά
    συνεχίζω δυναμικά με ανανεωμένη ψυχολογία....

Υ.Γ. Θα ήθελα να παρακαλέσω τα Posts να είναι σχετικά με το θέμα κάθε φορά.
    Πχ kallia καταλαβαίνω το πρόσφορο έδαφος αυτού του site αλλά θα μπορούσες να ανοίξεις ενα καινούργιο Post.... το να γράφεις τα ίδια σε πάνω από 1 σημεία έιναι απλά spamming. Χωρις παρεξήγηση πάντα

Senior Member
    Καλια την μια φορα το καταλαβα ,την δευτερη αν και ξυνιστικα ,το καταπια αλλα για τριτη φορα ειναι υπερβολη !!!
    Μην το συνεχισεις αυτο σε παρακαλω πολυ1!
    Μπορει να ειμαστε χοντροι οι περισσοτεροι εδω μεσα αλλα οχι χαζοι!!!
    Εαν θελεις εδω μεσα να ξεκινησεις μια προσπαθεια να βοηθησεις καντο ,αλλα να βλεπουμε να γραφεις μονο ΚΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!
    τΟ ΧΩΡΙς ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΤΑΤΑ,ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΔΑΚΙ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!
    Περιμενουμε νεα!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Και παρεμπιπτοντως ημουν καλα!!!Τωρα μετα απο τρεις δημοσιευσεις που διαβασα της καλια χαλαστηκα ,γιατι θυμηθηκα πως μας βλεπουν οι περισσοτεροι στον κοσμο αυτο!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Είμαι η Χορευταρού και είμαι ΚΑΛΑ ΠΙΑ!! Είμαι ΚΑΛΑ ρε γαμώτο!!! Νιώθω να έχω ξεφύγει από αυτό το ακατανίκητο να φάω όλο τον κόσμο σε μια μέρα, σε μια ώρα, σε ένα λεπτό!!

Απέχω από κάθε είδους επεισόδιο υπερφαγίας εδώ και 40 ΗΜΕΡΕΣ!! Είναι δυνατόν;;; Νιώθω δύναμη και χαίρομαι! Νιώθω ότι εγώ με ορίζω και όχι το στομάχι μου!! Το πιο απίθανο;;
    Έχω φτάσει σε σημείο να μην το σκέφτομαι!! Έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου να τρέφεται σωστότερα και πιο υγιεινά και να χορταίνει πιο γρήγορα! Τρώω και το συνειδητοποιώ, γιατί νιώθω κορεσμό επιτέλους!!

Θέλω να πιστεύω πως θα κρατήσω αυτή τη στάση και δεν θα ξανακυλίσω στις παλιές μου αδύναμες φάσεις. Νιώθω πως έχω δουλέψει πολύ με το μέσα μου και άρχισε να αποδίδει.

Αλλά ξέρετε κάτι άλλο;;

Το πιο σημαντικό είναι πως και να κάνω ξανά κάποια στιγμή επεισόδιο, αν και θα στεναχωρηθώ κτλ κτλ, θα ξέρω κάτι πάρα πολύ σπουδαίο!

Ότι αυτή η αρρώστεια δεν είναι πιο δυνατή από μένα! Μπορώ να την νικήσω, υπάρχει γιατρειά!

Πιστέψτε το!

Αν μπορώ εγώ μπορεί ο καθένας!

Senior Member
    Μπράβο xoreytarou χαιρομαι για εσένα και ζηλέυω που νιώθεις κορεσμό!Μπράβο και σε εσένα life, ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσεις τα ονειρά σου και επειδη είσαι 42 δεν σημαινει οτι τελειωνει η ζωη σου σε κάποια ηλικία, συνεχίζεται η ζωή, όπως και οι επιθυμίες και τα όνειρα!
    Κι εγώ είμαι καλά σήμερα αν και βαριέμαι λίγο, αλλά τουλάχιστον είμαι με τον εαυτό μου(εννοώ υπέρ του) και αυτό μου αρέσει.

Senior Member
    Βηματάκι βηματάκι χτίζεις Νικι μου!!

Όσο για σένα Life, στη ζωή δεν είναι ποτέ αργά για τίποτα. Και ποιός ορίζει τα χρονικά περιθώρια για να κάνεις κάτι;; Δεν κατάλαβα!! Ό,τι θελήσεις, είναι στα χέρια σου να το αποκτήσεις, φτάνει να αρχίσεις να προσπαθείς! Keep going my friend!!

Senior Member
    Όντως xoreytarou, χρειάζεται υπομονή και δεν μπορούμε αμέσως να περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα, αν και πέφτω στην παγίδα αυτή κάποιες φορές, του να θέλω όλα να γίνουν αλλιώς τώρα.Προσπαθώ,όμως να θυμάμαι οτι σιγά σιγά θα αλλάξω, και η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει αυτό, το να χτίζω βηματάκι βηματάκι που λες,είναι λιγότερο αγχωτικό και όπως έλεγε ο Καβάφης:"να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος προς την Ιθάκη...". Τον λατρεύω αυτόν τον στίχο!

Senior Member
    λοιπον ειμαι η ναταλια και ειμαι καλα ?
    μετα απο ενα μηνα προσεγμενης διατροφης και γυμναστικης, χωρις ζυγισμα, σημερα ανεβηκα στη ζυγαρια ε, ειμαι 57.6, το μονο θετικο ειναι οτι συμφωνα παντα με τη ζυγαρια κατεβηκε σημαντικα το ποσοστο λιπους που διαβαζει η συγεκριμενη ζυγαρια στο σωμα μου απο 22% στο 17%
    βοηθεια παιδια τι κανω? θελω να χασω τρια κιλα και δε ξερω πως γκρρρρρρρρρ δεχομαι συμβουλες

Senior Member
    Είμαι ο υποφαινόμενος και διάγω περίοδο έντονης φυσικής και πνευματικής δραστηριότητας. (άαααντε και διατροφικής :) :) :) )

Αν και ποσοτικά,ίσως έχω μικρό πρόβλημα,ποιοτικά, η διατροφή μου είναι πολλή καλή κι έτσι δε με παίρνει από κάτω.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους μας!

Junior Member
    Lipon, katakrivia den eimai boulimiko atomo alla exo siptomata uperfagias edo kai 2 xronia peripou(apo tin imera pou piga na spoudaso). Mesa se afta ta 2 xronia evala peripou 20 kila apo ton iouni exo xasei 6,5kg. Tous telefteous 2 mines exo minei statheri apo diki mou protovoulia giati eixa arxisei na kourazome me tin dieta. Tis teleftees meres episkeptome sixna afti ti selida kai exo pragmatika entiposiastei me to posi dinami kai kouragio dinete o enas ston allon. Simera lipon eimai kala giati exo parei apofasi oti prepei na sinexiso tin dieta mou gia na xaso siga siga kai ta ipolipa kila mou!!! Tha kano oti mporo gia na ta katafero!!!

Junior Member
    Παίδες, λοιπόν κοιτάχτε.
    Είμαι η Boubou και είμαι καλά...
    Χαίρομαι που έχω να κάνω με επαγγελματίες, συναδέλφους, φίλους που θεωρούν (όπως κι εγώ άλλωστε) τους εαυτούς τους στρογγυλούς... (μην πω το άλλο...)
    Καλό κουράγιο στην προσπάθεια όλων μας να τα λιγοστέψουμε τα ριμάδια τα κιλά μας
    και να βρουμε την υγεία μας!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα,
    Είμαι η Χαρούλα και είμαι καλά! (για τώρα γιατί μετά περιμένω επίθεση από 3 φίλες της κόρης μου)
    Είμαι 37χρ. και ελπίζω φέτος να καταφέρω να χάσω τα 30 κιλά που με ταλαιπωρούν, έχω όρεξη (για να τα χάσω) και ελπίζω το επόμενο 2μηνο να μπορώ εκτός από την όρεξη να έχω και την διάθεση για γυμναστήριο.. χιχιιχιχι (είμαι λίγο τεμπέλα τι να κάνω?)
    φιλιά σε όλους και ελπίζω το καλύτερο

Page 29 of 50 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast