Results 556 to 570 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
03-05-2008, 16:53 #556
ενταξει την βρηκα την ακρη...φιλια...
- 04-05-2008, 15:12 #557
Καλησπέρα!
Από την Παρασκευή κάνω βουλιμικά και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...!! Μα πόσο θα φάω πια? Απόψε έχω κι ένα γάμο με τραπέζι μετά.
Πώς γίναται αφού εκείνη την ώρα το σκέφτομαι ότι κάνω λάθος να το συνεχίζω? Γιατί πια το μυαλό δεν επικοινωνεί με τα χέρια μου και το στόμα μου?
04-05-2008, 15:30 #558
σε νιωθω δελφινακι....αλλα μην στεναχωριεσαι,θα πας στον ψυχολογο και θα κανεις μια καινουρια αρχη απο Δευτερα!μπορεις να σκεφτεις τι σου προκαλεσε το βουλιμικο?μηπως εχεις αγχος για κατι η στεναχωρια?προσπαθησε να βαλεις τα πραγματα σε μια σειρα και αντιμετωπισε ενα ενα τα θεματα...ειμαστε ολοι εδω και σε στηριζουμε...
05-05-2008, 10:55 #559
Τίποτα απολύτως δε με άγχωσε Kassi μου. Η ίδια ιστορία κάθε φορά. Είχαν παραγγείλει οι δικοί μου απ' έξω και δοκίμασα ένα πολύ μικρό κομμάτι από την πανσέτα του πατέρα μου και μετά έφαγα κι ένα μεγάλο κομμάτι τσουρέκι. Επειδή ένιωσα ότι ξέφυγα, στη συνέχεια άρχισα να τρώω τον περίδρομο. Δηλαδή, έτσι και φάω κάτι που εγώ θεωρώ ''λίγο παραπάνω'' καταλήγω μετά να τρώω του σκασμού.
08-05-2008, 16:21 #560
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ, ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ?? Ε?? ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ??
ΔΕ ΛΕΩ..ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΑΛΛΑ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ..ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!!
ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ LIGHT ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΥΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!
ΤΙ reductil κΚΛΠ ΜΟΥ ΛΕΤΕ..ΔΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!
09-05-2008, 18:12 #561
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
09-05-2008, 20:11 #562
ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΔΟΥΛΙΝΙ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ
10-05-2008, 12:41 #563
ΕΧΩ ΕΜ ΕΣ ΕΝ !!!!!!
ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΑΝΤ
ΙΦ ΓΙΟΥ ΓΟΥΙΣΣ
:-)
10-05-2008, 17:04 #564
Τζενάρα πολύ γελάω μαζί σου..το Αγγλικό σου είναι όλα τα λεφτά.................Η μαμά μου έχει φροντιστήριο ξένων γλωσσών αν δεν ήταν η χιλιομετρική απόσταση στη μέση θα σου ζητούσα σίγουρα συνεργασία!
23-05-2008, 08:39 #565
Ήταν πέρσι που έγραφα σε αυτό το ποστ. Ήμουν 63 κιλά και ήθελα να φτάσω στα 55. Τώρα είμαι 64,5 και δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω. Ενώ είμαι έτοιμη να σκάσω από την υπερφαγία, τι κάνω; τρώω ένα γλυκό για επιδόρπιο. Δεν αντέχω άλλο τον εαυτό μου!
23-05-2008, 14:37 #566
Device,
αυτό έχει συμβεί και συμβαίνει σε όλους μας. Ενώ έχουμε σκάσει κυριολεκτικά, συνεχίζουμε να τρώμε. Προσπάθησε να κάνεις μια νέα αρχή από αύριο. Ξεχώριζε τη δική σου μερίδα και τρώγε μόνο αυτή. Μη βάζεις πάνω στο τραπέζι πολλά φαγητά κι όταν τελειώνεις το γεύμα σου να σηκώνεσαι αμέσως από το τραπέζι και να ασχολείσαι με κάτι άλλο ώστε να μη σκέφτεσαι τι άλλο θα μπορούσες να φας. Εγώ π.χ. τρώω όσο πιο αργά μπορώ τη μερίδα μου και μετά σηκώνομαι και μαζεύω τα πιάτα.
Όλα διορθώνονται, μην πανικοβάλλεσαι. όχι από τη μια στιγμή στην άλλη βέβαια, αλλά σιγά-σιγά θα τα καταφέρεις να ελέγχεις τις ποσότητες που καταναλώνεις.
Καλή τύχη!!!
23-05-2008, 18:20 #567
Device,
Συναισθηματική υπερφαγία...
Γλυκό:ανάγκη για επιβράβευση,για παρηγοριά,για χαλάρωση...
Υπάρχει μια σειρά αλληλεπιδράσεων της διατροφής και της ψυχολογικής μας διάθεσης
σε σχέση με τη βιολογία μας (βλ. σεροτονίνη,ντοπαμίνη...)
Αν βρούμε άλλους τρόπους ικανοποίησης των αναγκών μας,
τότε μένει μόνο η συνήθεια της τελετουργείας του φαγητού,
η οποία,ως μόνο τέτοια,ευκολότερα αποδομείται...
Οι διατροφολόγοι προτείνουν τροφές,που διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την ινσουλίνη,
ενω οι ψυχολόγοι συνιστούν να βελτιώσουμε τη διάθεση μας.
Μακαρι να βρούμε τον τρόπο να ισορροπήσουμε ανάμεσα στις τόσες μας ανάγκες!
Μακάρι να πάψουμε να ντοπαριζόμαστε και να εξαρτιόμαστε από κάθε είδους ουσίες κι επιτέλους να βρούμε
άλλες διόδους κατάκτησης της εσωτερικής μας ηρεμίας,της απόλαυσης,της χαράς και της αγάπης,που χρειαζόμαστε!
Μακάρι...
05-06-2008, 21:06 #568
ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΩΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ..ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΩ Ή ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
05-06-2008, 21:09 #569
Εγώ προσπάθησα πολλές φορές να σκεφτώ τί είναι αυτό που με οδηγεί, στο ψυγείο, στα ντουλάπια και μετά στην τουαλέτα. Τις περισσότερες φορές όμως δε βρίσκω απάντηση και με προβληματίζει αυτό. Συνήθως απλά θέλω να καταβροχθίσω ότι βρώ μπροστά μου χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω τί φταίει
05-06-2008, 21:11 #570
εγω καταλαβα οτι οταν ειχα βουλιμικο το εκανα επειδη ηθελα να δημιουργησω τυψεις σε μενα ωστε το μυαλο να απασχοληθει κ να μη σκεφτεται τα αλλα μου αρνητικα συναισθηματα..κ μετα καταλαβα οτι ετρωγα ακομα πιο πολυ για να μπορω μετα να εχω το "¨ελευθερο" να τιμωρησω τον εαυτο μου πιο σκληρα, πιο πολυ με περισσοτερη αφαγια...κ να εχω το "δικαιωμα" να μου το κανω αυτο..καταλαβα οτι ηθελα να τιμωρησω τον εαυτο μου επειδη κατι με ενοχλουσε σε αυτον κ για καποιο λογο εψαχνα αφορμες να εκδηλωνω αυτη την αντιπαθεια (δ θελω να το πω μισος)...ομως το γιατι ηθελα να με τιμωρω (κ ισως θελω?) δεν το εχω βρει ακομα...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....