Results 586 to 600 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
17-06-2008, 17:13 #586
Γειά σας παιδιά!!!
Δημητρα μου γειά σου
Χαθήκαμε. Έλπειπα και γώ για το 3ημερο και έχασα κάθε επαφή. Χαίρομαι όμως που μέχρι να διαβάσω όλα οσα έγραψες είσαι ήδη καλύτερα. Μην ανησυχείς κούκλα μου και όλοι περνάμε από τέτοιου είδους κρίσεις. Αυτές είναι όμως που στο τέλος μας κάνουν πιο δυνατές.
Φιλιά σε όλους και να σκέφτεσται θετικά!!!
- 18-06-2008, 08:47 #587
Originally posted by Dimitroola
ΥΓ: ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ Σ.Κ..ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ!! ΥΠΕΡΟΧΑ..ΚΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΟΜΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ..ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?? ΟΕΟ??
Όλα θα πάνε καλά...
Φιλικά. :) :) :)
Εντός:Ο υποφαινόμενος είναι κάπως καλύτερα σήμερα αν και η σωματική κόπωση συνεχίζει να υπάρχει.Μου φαίνεται το έχω παραξηλώσει με όλα αυτά που κάνω και καμιά μέρα θα με βρουν τέζα σε κανα κήπο. :)
Που θα πάμε διακοπές λέμε; :) :) :)
30-06-2008, 09:52 #588
Οκ όχι στα καλύτερα του, ο υποφαινόμενος, αλλά προσπαθεί να μη νιώθει μόνιμα εκτός κύριας πορείας.Οι προσωρινές "παραδρομήσεις" δεν είναι και ολική εκτροπή.
Καλή μου συνέχεια.
14-07-2008, 10:36 #589
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Έχω μπει σ' έναν, κάποιον ρυθμό και νομίζω υπάρχουν ώρες που νομίζω πως είμαι ολότελα καλά όπως και παλαιότερα.
Δεν ξέρω...ίσως και να είμαι εντάξει, απλά η δύναμη της έξης είναι μεγάλη και πολλαπλασιάζεται στο θέμα των ΔΠΤ.
Ίσως πρέπει να προσθέσω νέα ενδιαφέροντα και μεγαλύτερες συγ( κινήσεις ) για να βοήθησω να με βοήθησει το μυαλό μου. :)
Είμαστε καλά λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεε.
14-07-2008, 10:43 #590
Τι καλά νέα....... ακούγεται εκπληκτικό το "Έχω μπει σ' έναν, κάποιον ρυθμό", όταν νοιώθω ότι ελέγχω τον εαυτό μου νοιώθω πραγματικά ευτυχισμένη. Κλεάνθη σου εύχομαι κάθε μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.........
Καλή συνέχεια.......
21-07-2008, 09:41 #591
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Είμαι ο υποφαινόμενος με νευρικό μου σύστημα να βρίσκεται σε μια έντονη φάση, τελευταίως.
Θα εκτονωθώ με τις υγιείς δραστηριότητες μου και - ελπίζω - όχι με το φαί. :)
21-07-2008, 14:23 #592
Μη φας Κλεάνθη!!!!
21-07-2008, 18:00 #593
ειμαι μονιμως εκτος πορειας και συν καποια αλλα προβληματακια αισθανομαι σαν να ειμαι 90 χρονων και να μεγαλοδειχνω κι απο πανω..σκατα..
21-07-2008, 18:24 #594
αντε ρε παιδια, ανεβειτε λιγο... καντε πραγματα που σας γεμιζουν, βρειτε καινουργιες ασχολιες, βγειτε περισσοτερο εξω....
προβληματα μια ζωη θα εχουμε, λετε και δεν τα ξερετε...!
22-07-2008, 09:35 #595
Καλημέρα.
Είμαι σχετικά εντός πορείας, ενδεχομένως με νέες στάσεις στη διαδρομή, με νέα δρομολόγια και αντιδρομήσεις...
Ελπίζω σε ευχάριστα νέα στο άμεσο μέλλον...
Σας μερσώ.
22-07-2008, 11:12 #596
ʼντε,Κλεό! Γερά με τσαμπουκάααααα! :)
BLiSS,είναι βαθειά η κουταλιά και πνιγόμαστε! Βοήθειααααααα!
22-07-2008, 12:26 #597
αφου ειναι κουταλια, αρα στο χερι μας ειναι να μην πνιγουμε :P
και το κυριοτερο, αν κατι παει στραβα δεν απογογητευομαστε, ο αγωνας συνεχιζεται...
23-07-2008, 10:14 #598
Καλημέρα,
έχω πολύ καιρό να μπώ στο forum. Διαβάζοντας τα προηγούμενα σκέφτομαι το εξής: Είμαστε ό,τι πιστεύουμε ότι είμαστε. Βάζοντας ταμπέλες "είμαι βουλιμικός" δυσκολεύουμε απλά την κατάσταση και υιοθετούμε έναν τρόπο συμπεριφοράς από συνήθεια. Δεν ξέρω τί συνέβει αλλά εγώ ηρέμησα... Δεν λέω ότι δεν παθαίνω "βουλιμικά επεισόδια" αλλά είναι απλά επεισόδια γιατί μπορεί να συμβαίνουν δύο ή τρεις φορές το μήνα.... και δεν βγάζω τίποτα.... Πριν συνέβαιναν 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Με αυτό τον ρυθμό επεισοδίων δεν θεωρώ ότι είμαι βουλιμική ... ούτε κατά διάνοια. Απλά είμαι φυσιολογική, όπως ο άντρας μου κάποιες μέρες θα ανοίξει το ντουλάπι και θα κατεβάσει τη Μερέντα, έτσι και εγώ που και που ξεφεύγω. Υγειές και ίσως ωραίο.
Ξέρετε τί με βοήθησε εμένα! Θα φανεί εξωπραγματικό αλλά είναι η αλήθεια! Έχω χαμηλό σχετικά βάρος και ύψος και για να συντηρηθώ πρέπει να καταναλώνω 1700 με 1750 θερμίδες καθημερινά. (Μετράω πάντα θερμίδες και στο σπίτι υπολογίζω τις θερμίδες σε αυτά που μαγειρεύω). Λοιπόν... τρώω ό, τι ποθεί η καρδούλα μου, αλλά με μέτρο. Δηλαδή χτές έφαγα μιλφέιγ, προχτές ένα κανταϊφι, την Κυριακή καρυδόπιτα με παγωτό, σήμερα χαλβά δραπετσώνας κτλ. Μπορεί να μου κάτσει να φάω 2 σουβλάκια ή κρέπα, ποπ κορν ή πατατάκια. Απλά υπολογίζω να μη ξεφεύγω κατά πολύ από τις θερμίδες μου. Επίσης, μαγειρεύω φαγητά gourmet που λιγουρεύω από συνταγές προσέχοντας πόσα λιπαρά θα βάζω. Έτσι φέτος έχω ευχαριστηθεί μακαρονάδες, παγωτά, γλυκά, πίτσες (σπιτικές) και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Γίνεται; Ε λοιπόν γίνεται. Παχαίνουμε γιατί τσιμπάμε. Αν οργανωμένα τρως συγκεκριμένες ποσότητες από αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένη τότε πάει περίπατο η βουλιμία. Παράδειγμα: 6 κράκερ που σαβουριάζουμε σε λίγα λεπτά από νευρικότητα έχουν 300 θερμίδες ή δύο μεγάλες φέτες ψωμί/ αντί αυτών = 270 ένα παστέλι φιστικιού, 350 ένα κρουασάν με μαστίχα, 400 ένα κομμάτι καρυδόπιτα, 400 70 γρ. χαλβά, 300 μια ομελέτα περιποιημένη με 2 αυγά, 250 μια φρουτοσαλάτα με μέλι και μυζήθρα κτλ.
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ". ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΥΕΤΑΙ. ΑΜΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΤΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΠΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ. ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ "ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ", ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΟΥ.
Σας έπρηξα αλλά νιώθω ότι γνωρίζω μια εντελώς νέα εμπειρία στη ζωή μου... Υπάρχει τελικά ευχαρίστηση ουσιαστική και αληθινή στο φαγητό και δεν είναι κάτι προορισμένο να μας γεμίζει τύψεις και να καταστρέφει την εικόνα μας.
23-07-2008, 12:30 #599
Originally posted by ant
Υπάρχει τελικά ευχαρίστηση ουσιαστική και αληθινή στο φαγητό και δεν είναι κάτι προορισμένο να μας γεμίζει τύψεις και να καταστρέφει την εικόνα μας.
23-07-2008, 23:54 #600
Νομίζω ότι αυτή την περίοδο, με αφορμή τις διακοπές μπορούμε να γευτούμε όλες τις καλοκαιρινές απολαύσεις με μέτρο. Δίνοντας πάντα τη δική μας μάχη για να μη ξεφύγουμε βέβαια...
Μακάρι να μπορούσα να σκεφτώ κι εγώ όπως κι εσύ Ant...Θα το επιχειρήσω πάντως από αρχές Αυγούστου που θα πάω διακοπές.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....