ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 50 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast
Results 601 to 615 of 739
    Senior Member
    Καλημέρα σε όλους!!

Από σήμερα ξεκινάνε οι διακοπές μου. Το απόγευμα φεύγω για το εξοχικό μου όπου βέβαια δε θα έχω πρόσβαση στο internet. Θα ξαναμπώ με την πρώτη ευκαιρία να διαβάσω νέα σας.
    Εύχομαι σε όλους καλές και ξένοιαστες διακοπές. Μακάι να μας πάνε όλα καλά και όπως τα περιμένουμε.

Φιλιά!!

Senior Member
    Καλησπέρα και καλά να είμαστε.

Είμαι ο υποφαινόμενος και βρίσκομαι περιμετρικά και παράλληλα του φαύλου κύκλου.Δε θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει ώθηση που θα με βάλει...μέσα.

Οψόμεθα λίγο φως...και όχι άλλο σκότος.

Member
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..
    ΠΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ: ''ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΑΥΚΕ ΚΥΚΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΩ ΣΤΙΣ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ''..
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.

ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ? ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ?
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΡΟΜΟ?

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

Senior Member
    Γεια σου κι εσένα!

Όντας κάποια έτη μέσα στο πρόβλημα έχω συνηθίσει τώρα πια να έχω διάφορες κρίσεις αυτοπροσδιορισμού του τύπου: << Τι είμαι;Που πάω;Τι κάνω;Πόσο άσχημα είναι όλα; κτλ >>,οπότε μπορώ να πω, ότι έχω βρει και απαντήσεις όλον αυτόν τον καιρό της <<ενδοσκόπησης >>.

Σήμερα σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά πράγματα αλλά με την ίδια ένταση.Θα δείξει...

Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την απάντηση σου!Καλή προσπάθεια να έχουμε.Φιλάκια. :)

Φιλικά.

AGAPITE KLEANTHI!!!

nomizo oti o kriseis autes pou perigrafis tis endoskopisis diladi den einai aparaitita kati kako ego mesa apo to provlima auto gnorisa kalitera ton eauto mou ta thelo mou auta pou me disarestoun to thema einai apo ti stigmi pou tha ginei auto na adrakseis tin eukairia kai na arxiseis na diorthoneis osa de saresoun ego auto kano to teleutaio kairo kai eimai se poli kalo dromo.oti me disarestei i de maresei to dioxno apo ti zoi mou makria poli makria na mi me epireazei kai pros to paron to olo peirama paei kala!!!

filika!!!!

Senior Member
    Είμαι ο υποφαινόμενος με διάθεση ομοιάζουσα του καιρού, ήτοι,διαγράφω πάλι μια μαλ....μένη πορεία σε τεντωμένο σκοινί.
    Αυτές οι αμφιταλαντεύσεις με ζαλίζουν...Πότε μου 'ρχεται να πέσω,πότε στέκομαι όρθιος, πότε χοροπηδάω σαν τρελός.

Πολλή αμφιθυμία,πάρα πολλή...Τόση που στο τέλος αναρωτιέμαι αν έχω διάθεση,καν...

Ελπίζουμε... ( ; )

Senior Member
    Τι σου συνέβη Kleanthi? Τι σου χάλασε την ισορροπία? Μια χαρά παιδί είσαι. Όλα καλά θα πάνε. Σκέψου αυτό που λέμε...ρόδα είναι...Είναι Σβκ, έχουμε περισσότερο χρόνο για τους εαυτούς μας. Ας μην τον ξοδεύουμε σε αρνητικές σκέψεις.

Senior Member
    Originally posted by dolphin
    Τι σου συνέβη Kleanthi? Τι σου χάλασε την ισορροπία? Μια χαρά παιδί είσαι. Όλα καλά θα πάνε. Σκέψου αυτό που λέμε...ρόδα είναι...Είναι Σβκ, έχουμε περισσότερο χρόνο για τους εαυτούς μας. Ας μην τον ξοδεύουμε σε αρνητικές σκέψεις.
    Κούκλα, τα συνήθη.Μεγάλες εναλλαγές στη διάθεση.Ευχαριστώ για την απάντηση.Και δεν είμαι μια χαρά παιδί.Ούτε και όλοι μας εδώ είμαστε και μια χαρά έ; ;)

εχεις απολυτο δικιο.. κ εμενα η διατροφολογος μου αυτο μ χε πει..
    να θετω στοχους για τν καθε μερα χωριστα κ οχι μακροπροθεσμα..
    πραγματικα μπραβο στν κοπελα που καταφερε χωρις επεισοδιο εναμισι μηνα.. πραγματικα σου ευχομαι να συνεχισεις να τα πηγαινεις τοσο κλα.. εγ αυτό τον καιρό εχω τουλάχιστον 2-3 μέρες βουλιμικες τν εβδομαδα.. πλυ άσχημα δλδ.. ελπιζω για ολους μας τα καλυτερα...

Καλημέρα σε όλους σας και να είστε καλά.

Διαβαζοντας τα παραπάνω "ξαναθυμήθηκα" το καιρό που κατάφερα να μείνω "καθαρή" απο βουλιμικές - ανορεκτικές κρίσεις και χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ εμετούς για 3!!!!!!!!!!! μήνες.

Τα θετικά της καταστάσης είναι:
    1. Το καλό ήταν ότι η αυτοπεποίηθηση μου "ανέβηκε" γιατί είχα πια καταφέρει το ακατόρθωτο!
    2. Ακόμα και τώρα έχω ένα σημείο αναφοράς για να θυμάμαι και να λέω στον ευατό μου : αφού τα κατάφερες τότε μπορείς να τα ξανακαταφέρεις.

Τα αρνητικά της καταστάσης είναι:
    1. Η αυτοπεποίηθηση μου μετά έπιασε πάτο γιατί δεν κατάφερα να "κρατήσω" το να μην έχω κρίσεις. Από τότε με λέω συχνά άχρηστη (καλά όχι ότι πρίν δεν με έλεγα, απλά μετά είχα ακόμα έναν παραπάνω λόγο!!!)
    2. Βρε παιδιά αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα απο αυτή τη "χρυσή" περίοδο είναι η αγωνία μου μην τυχόν και ξαναπέσω μην τυχόν και ξανακάνω εμετούς μην τυχόν και ξαναφάω τρελά κλπ.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ

Βαρέθηκαν να ζώ με το φόβο πως θα είναι η επόμενη ώρα, μέρα, βδομάδα, μήνας.....
    Μια ζωή μέσα στο φόβο για το αύριο. Πως θα τα βγάλω πέρα την άλλη στιγμή, ή μάλλον θα τα βγάλω πέρα; Πως θα καταφέρω να μη πάθω κρίση; Πως θα καταφέρω να μη κάνω εμετούς; κλπ.
    Δε περνάει η ζωή με τόση αγωνία για τα πάντα. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι έχουν ή τι δεν έχουν εκείνες οι μέρες που είμαι καλά; Τι μου λείπει τις άλλες μέρες; Τις "σκοτεινές";;;

Μετά το πάσχα πέρασα κάποιο διάστημα 3-4 μηνών που ήμουν καλά και όταν με ρώταγε η ψυχοθεραπευτρια μου "τι είναι αυτό που σε κάνει να περνάς καλά;" ξέρετε τι της απανταγα; Δε ξέρω και δε θέλω να το ψάξω αυτή τη στιγμή!Μου αρκεί που περνάω καλά. Θέλω απλά να το ζήσω γιατί συνήθως είναι αναλαμπή!

Παραμιλάω ε;....Και για οποιον δεν το κατάλαβε είμαι στις "σκοτεινές" μου μέρες!!!
    Αντε πάλι στο βλαμένο κύκλο και στη προσπάθεια να βγώ απο τη ρουφήχτρα που προσπαθεί να με ρουφήξει και εγώ πρέπει να βρώ τρόπο να μη πέσω πιο βαθειά και να καταφέρω να βγώ!!!

σε κτλβαινω απολυτα... κ εγ το ιδιο εχω παθει τωρα.. απο τν ιουλιο ειχα επεισοδιο καθε 7μερες κ μου κρατουσε για 2 μερες συνηθως... τωρα τ σεπτεμβρη με επιανε πιο συχνα... προχθες ήταν η 4η συνεχομενη βουλιμικη μερα μ.. προσπαθω να χασω κιλα απο περσι τν απριλη κ με τα βουλιμικα π παθαινω δν μπορω με τπτ να κατεβω κατω απ τ 60 κιλα.. απο χθες εκνα παλι μια αρχη( οπως καθε φορα)... φοβαμαι πολυ.. θελω τοσο πολυ να ειμαι κλα για πολυ καιρο... μακαρι ολο αυτο να τελειωσει συντομα...........

Senior Member
    καλά κλεάνθη έχεις πολύ γούστο. είσαι πολύ ποιητικός μεσα από το δράμα σου. θα έλεγα εκφραστικός ποιητικός γλαφυρός θεατρικός κ πολυ τσαχπίνης.χιχιχι. ελα μωρέ μια χαρά είμαστε όλοι εδω πέρα.εχουμε τις ψυχολογικές λακούβες μας, τα ψυχοσωματικουπαρξιακά μας θέματα αλλά θάρθει ασπρη μέρα κ για εμας. θα γυρίσει ο τροχός θα αδυνατίσει κ ο βουλιμικός.

Senior Member
    Τρία ζήτω στη bouliana για το αισόδοξο μήνυμά της!!!

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    καλά κλεάνθη έχεις πολύ γούστο. είσαι πολύ ποιητικός μεσα από το δράμα σου. θα έλεγα εκφραστικός ποιητικός γλαφυρός θεατρικός κ πολυ τσαχπίνης.χιχιχι. ελα μωρέ μια χαρά είμαστε όλοι εδω πέρα.εχουμε τις ψυχολογικές λακούβες μας, τα ψυχοσωματικουπαρξιακά μας θέματα αλλά θάρθει ασπρη μέρα κ για εμας. θα γυρίσει ο τροχός θα αδυνατίσει κ ο βουλιμικός.
    Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Κι εσύ έχεις έναν τρόπο να τα γράφεις με χιούμορ και τσαχπίνικα. :)

Και για να επανέλθουμε:

Ο υποφαινόμενος ευρίσκεται σε διατροφική κατάσταση οριακά ελεγχόμενη.

Νέα δεδομένα έχουν παρουσιαστεί και πιθανολογώ πως αυτό συνεπάγεται και πρόσθετο φόβο...Φόβο για τη διατροφή,φόβο για τη συναναστροφή, φόβο για...ολα; γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρρρρρρρρρ

Senior Member
    Σε τι κατάσταση διατελεί ο αγαπημένος υποφαινόμενος αυτήν την περίοδο;
    Πώς χειρίζεται τους πρόσθετους επικείμενους φόβους του;

Page 41 of 50 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast