Results 151 to 165 of 739
Thread: ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
-
25-04-2007, 14:28 #151
ΕΙΜΑΙ Η ΦΙΦΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΑΣΑ 20 ΚΙΛΑ,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ 5 ΝΟΥΜΕΡΑ,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ?
ΧΑΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΙΛΑ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.ΕΧΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΟ ΠΙΑ.ΕΙΜΑΙ 28 ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ 20 ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ.8ΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΕ? ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 20 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ...
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ!!!
- 25-04-2007, 16:38 #152
Αγαπημένη μου Φιφικα....
Δεν μπορεις να φανταστεις πόσο σε καταλαβαίνω...
Είμαι 38 χρονών κι έχω κι εγώ 2 παιδια.... Τελευταία βρίσκομαι στιν ίδια φάση κατάθλιψης και σκέφτομαι ότι ο χρόνος μου έχει πια περάσει κι εγώ έχω πετάξει στα σκουπίδια τα πολυτιμότερά μου χρόνια... τα νιάτα μου... κολλημένη σε μια εμμονή του μυαλού μου για το ότι είμαι χοντρή και συνέπώς δεν μου επιτρέπονται πραγματα στην ζωή...
Δεν είμαι 20 χρονών πια... πάει η εποχή της μίνι φούστας... η εποχή που θα πήγαινα με τις φίλες μου για μπάνιο σε παραλία... πάει ο χρόνος και καιρός που μπορούσα να κάνω πράγματα και δεν έκανα γιατί ήμουν χοντρή... Τα στέρησα όλα στον εαυτό μου...
Και τώρα γυρίζω πίσω και βλέπω ότι δεν έχω ζήσει... Πάντα κρυβόμουν... Τώρα δεν θέλω να είμαι 20... αλλά 28... Ξέρεις, λένε πως η ωραιότερη ηλικία της γυναίκας είναι 28 με 38... Είναι πιο συνειδητοποιημένη... πιο όμορφή... ξέρει τι θέλει πια...
Γι' αυτό Φιφίκα μου... έχεις πολύ χρόνο ακόμα... Αρκει να μην πετάξεις στα σκουπίδια τον χρόνο αυτο... Πάντα έχουμε χρόνο...Αρκεί να μην τον καταστρέψουμε μόνοι μας... ΖΗΣΕ Φιφικα... ΖΗΣΕ όσο περισσότερο μπορεις....
Εγώ βασίστικα σε κάτι που μου είπε μια φίλη μου... Είναι 49 χρονών και εγώ την έκανα μικρότερή μου.. Μου είπε πως στην εποχή μας οι 50αρες δεν είναι οπως στην εποχή της γιαγιάς μας... Είναι πιο νέες... Διατηρούνται πολύ καλύτερα... ¨Ολες μας φαινόμαστε νεότερες... Έτσι ξανάρχισα χορό... κι ασ έχω κόλλημα ακόμη...
Δεν θέλω να ξυπνήσω μια μέρα στα 48 μου και να κλαίω για τα 38 μου που πέταξα στα σκουπίδια... εξαιτίας της ηλίθιας εμμονής... Προσπαθώ... με λίγες δυνάμεις... αλλά προσπαθώ... ϊσως κάποτε καταφέρω κάτι...
Πρεπεί να ξεκολήσουμε Φιφίκα τα συντομότερο δυνατό... Ο χρόνος περνάει... πρεπει να τον ζησουμε...
25-04-2007, 21:50 #153
φιφικα μου σε καταλαβαινω και γω παροτι ειμαι μικρουλα ακομα..σε καταλαβαινω γιατι οταν ειχα χασει τα κιλα την πρωτη φορα κ ειχα καταληξει να μαι αδυνατη, εφτασε μια στιγμη που ειπα..:"και τωρα?..τι κανω τωρα?..τι θα ελεγχω πια?..."..ολα ειχαν τελειωσει..ειχα αποκτησει το σωμα που παντα ηθελα αλλα η ευτυχια δεν ηταν εκει οπως την περιμενα ολο το διαστημα της απωλειας,,τιποτα δεν λυνεται λοιπον με μια απωλεια βαρους...τπτ...ξεκινα να χαιρεσαι την ζωη σου..εισαι μικρη...επωφελησου λοιπον..εκτιμησε οσα εχεις και οσα δεν εχεις ακομα...κοιταξε τα παιδακια σου και παρε ζωη απο αυτα..ειμαι σιγουρη πως σου δινουν καθημερινα απλα ψαξε λιγο παραπανω...ο χρονος δεν γυρναει αλλα τουλαχιστον μην μεινει αναξιοποιητος και αυτος ο τοοοοσοοος χρονος που σου απομενει...πιασε την ζωη..μην την αφησεις ΤΩΡΑ να σου φυγει,,,ειναι αδικο....αγαπησε εσενα και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα...η ζωη ειναι μπροστα σου...καλη συνεχεια!ειμαστε εδω για σενα!:)
26-04-2007, 08:52 #154
Eρχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο,
καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο,
το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε ζωή.
..............
Kαι αυτην την ζωη δεν την ζουμε αλλα την
σπαταλάμε με εμμονές και κακές ιδέες
26-04-2007, 15:48 #155
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ.
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ.ΝΑΙ,ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.
ΝΑΙ,ΕΙΜΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ?ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ? ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...ΕΔΩΣΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.ΤΩΡΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ REDCIRCLE.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΑΝΕΜΕΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΛΙΒΑΔΙΑ.ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΩ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΩ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΣΒΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.
Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 28 ΕΩΣ 38 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 21??? FREE, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?
AΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ!
26-04-2007, 20:42 #156
Φιφίκα σου εχω στείλει U2U...
26-04-2007, 21:43 #157
Originally posted by fifika
FREE, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?
AΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ!
27-04-2007, 08:36 #158
Δεν συμφωνώ με το «ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?
AΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ.»
Είναι λάθος που έκανες οικογένεια νωρίς? Είναι λάθος που γέννησες τα παιδία σου?
Για σκέψου το καλύτερα. Η ζωή δεν τελειώνει κάνοντας τα παιδιά μας. Και εγώ θέλω να κάνω πράγματα που με ένα τετράχρονο κοριτσάκι δεν μπορώ. Όμως ξερω ότι πρέπει να θυσιάσω κάποια πράγματα για κάποια άλλα. Μπορώ να επιλέξω να πραγματοποιήσω εκείνα που χωράνε και το παιδί μου.
Όλα είναι στο μυαλο μας παιδιά. Ας μη χαλάμε μόνη μας την ζωή μας με μαύρες σκέψεις. Για κάθε μια απαισιόδοξη σκέψη υπάρχει πάντα μια αισιόδοξη??
Φιλία και καλό τετραήμερο όλους
27-04-2007, 13:33 #159
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
ΕΙΜΑΙ Η ΦΙΦΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ POST.ΙΣΑ-ΙΣΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ,Ε,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ.ΛΥΓΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ.
ΟΧΙ RATAPLAN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΤΟ TIMING.AΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ PLAY ΟΜΩΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟ PAUSE.OΤΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ...
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΤΑ 30,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΠΝΙΓΟΥΝ,ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΔΙΑΙΤΑ, ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ...
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ) ΦΙΦΗΚΑ.ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ.ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ,ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 18!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!!!!
27-04-2007, 19:01 #160
Φιφικα souper η ιδεα με το σκουλαρικη!!
Οταν χασω τα κιλακια θα μπει οπωσδηποτε!!
Ζητω τα σκουλαρικια !!!Οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα!!!
Με χαρα και τσαχπινια παιδια!!!
04-05-2007, 12:58 #161
[link=http://www.3fatchicks.net/index11.php] [image noborder]http://www.3fatchicks.net/img/bar-retro4/slider-but3/kg/0/23.5/6.2/.png[/image] [/link]
04-05-2007, 12:59 #162
05-05-2007, 23:13 #163
μπραβο κουκλιτσα μου..μπραβο φιφικα μου...ετσι σε θελω,,δυνατη!....καλα εκανες...η ζωη ειναι δικη σου απλα τυχαινει πλεον να την μοιραζεσαι και με καποιους αλλους δικους σου ανθρωπους!...οι οποιοι σαγαπανε πολυ και θελουν να σε βλεπουν δυνατη!...μην το ξεχνας αυτο, ε?,,,,φιλακια γλυκουλα μου...για οτιδηποτε θελεις ειμαι εδω ή μαλλον ειμαστε εδω!...εχεις δικαιωμα στην ζωη και στην ευτυχια σου! το αξιζεις και ειμαι σιγουρη για αυτο!
06-05-2007, 14:18 #164
Καλημερα ειμαι η dexa και ''τα εχω χασει''!!!!!
Κοντευει η τριτη γιατον δακτυλιο και νομιζω ηδη οτι εχω χασει κιλα!!!!
Αιντε ''ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ''!!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
07-05-2007, 01:29 #165
μπραβο dexa μου...ολα καλα θα πανε!...στανταρ εχεις χασει...τα πρωτα χανονται πανευκολα!..σουπιτσες τρως, ε?
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία