ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 50 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 739
    Senior Member
    Δεν θα το βάλεις κάτω dexa, δεν πρόκειται να σ' αφήσουμε εμείς έτσι κι αλλιώς!! Κουράγιο, φάση είναι και θα περάσει κι εσύ θα τη νικήσεις! Μπορείς και το χεις αποδείξει!! Μακριά από αρνητικές σκέψεις, προσήλωση στο στόχο και δεν υπάρχουν εμπόδια παρά μόνο το μυαλό μας!

Senior Member
    Ρε παιδιά, για πείτε μου λίγο... Όντως παίρνουμε βάρος όταν έχουμε περίοδο ή είναι κάτι που λέμε για να παρηγορούμαστε για τα μασαμπουκιάσματά μας;

Ναι, σύμφωνοι ότι φουσκώνει η κοιλιά μας εκείνες τις μέρες, αλλά είναι ρεαλιστικό να λέμε ότι το μισό κιλό παραπάνω που μας έδειξε η ζυγαριά οφείλεται στην περίοδο;

Senior Member
    Nαι, είναι κατακράτηση υγρών αυτό το παραπάνω ΄βάρος, και γιαυτό και έχουμε και εμφανή διαφορά στην ζυγαριά πριν και μετά την περίοδο

Senior Member
    Νομίζω μέχρι και 2 κιλά παραπάνω μπορεί να σε δείξει η ζυγαριά, έτσι δεν είναι; Εξαρτάται απ'τον οργανισμό.

Senior Member
    Όντως οργανισμός από οργανισμό διαφέρει σημαντικά! Για 2 κιλά δεν ξέρω, αλλά 0,5-1 πάνω οπωςδήποτε! Αλλά δεν είναι λίπος το κιλό αυτό, κατακράτηση είναι, οπότε δεν πτοούμαστε! (ε?? ;) ;) )

Senior Member
    και εμενα χαλαρα με δειχνει 1 παραπανω,....την αδερφη μου 3 ολκληρα κιλα παραπανω...ευτυχως που δεν εχει την μουρλια μου!..:P

Senior Member
    ΜΑΡΙΝΑΚΙ,ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;;;;ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΦΡΙΚΑΡΕΙ;;;;;;;ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!!1ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ 'ΞΕΡΑ;ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ;ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ;ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΠΟ;ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΤΩΝΕΙ (ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ.ΧΑ1ΧΑ!);ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΗΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;ΤΣΟΥ,ΤΣΟΥ,ΤΣΟΥ!!!!!!! 1ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΑΡΙΝΑΚΙ.ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ!!!!!!1ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Member
    Είμαι πολύ καλα! Είχα καιρό να μπω εδώ και έχετε ανοίξει τέλεια θέματα θέλω να απαντήσω σε όλα! Τα πάω πολύ καλα! Τρώω κανονικά και μόνο 2-3 φορές είχα βουλιμικό από το φεβρουάριο! Σήμερα ήμουν 53,3. Δεν ακούω για δίαιτες που λένε σε περιοδικά κλπ. τρώω ότι νομίζω εγώ, μερικές φορές και λίγο παραπάνω κι όμως χάνω! Επίσης άλλαξαν και τα γούστα μου, δεν θέλω να γίνω πολύ αδύνατη μόνο 2-3 κιλά να χάσω ακόμη. Αλλά και έτσι όπως είμαι τώρα νιώθω μια χαρά ! την κυριακή φεύγω για διακοπές! :)

Senior Member
    Μπράβο μικρή! Ήσουν που ήσουν κούκλα, τώρα θα έχεις γίνει θεά! Μη χάσεις πολλά ακόμα, δε χρειάζεται. ʼντε, και καλά μπάνια!

Senior Member
    Παιδιά ... δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες και με έχει πιάσει η μαυρίλα της περιόδου ή αν είναι ανεξάτρητο και απλά τελείωσε η περίοδος καλής διάθεσης αλλά δεν ειμαι καλά.... Δεν ειναι κατι συγκεκριμένο, ούτε κάτι που συνέβη... αλλά να σκέφτομαι πολυ το βάρος μου και εκεί που ενθουσιαζόμουν που η γουρούνα μου πάει για τα 68 εκεί άρχισε και να με παίρνει απο κάτω... αργά και βασανιστικά κατεβαινεί μέχρι να ξανακολήσει πάλι για να ξανααρχίσει να κατεβαίνει πιο άργα και πιο βασανιστικά... για να φτάσει τα 56 που εδώ καλα καλα δεν μπορώ να πέσω από τα 60... τόσος καιρός προσπάθειας... μαλακισμένες παραιτήσεις και φτου ξανά από την αρχή, και πάλη με τον αευτό μου να τρώω κανονικά πιαααα και δεν ξέρω.... δεν είμαι καλά....

Τόσο καιρό στον αγώνα το μόνο που κατάφερα να χάσω ήταν ο εαυτός μου και τώρα είμαι σε μια ατελείωτη αναμονή... περιμένω να αδυνατίσω για να ζήσω πάλι... όχι επειδή όλα θα αλλάξουν αλλά απλά και μόνο επειδή δεν θα υπάρχει πια αυτή η εμμονή με τη ζυγαριά μου....

Senior Member
    Originally posted by jasmine
    Επίσης άλλαξαν και τα γούστα μου, δεν θέλω να γίνω πολύ αδύνατη μόνο 2-3 κιλά να χάσω ακόμη. Αλλά και έτσι όπως είμαι τώρα νιώθω μια χαρά !
    Jasmine, ένα τεράστιο μπράβο! Πραγματικά πολύ μεγάλο... Νομίζω στα λόγια σου αρχίζει και γίνεται πράξη το όνειρο της απεξάρτησης! (γιατί εξάρτηση είναι)

Senior Member
    @elpida: Καλή μου, αυτό που σου συμβαίνει έχει όνομα και λέγεται "περίοδος"! Μην τρελαίνεσαι! Στον αγώνα που δίνεις δεν θα χάσεις τον εαυτό σου, να τον βρεις προσπαθείς! Και θα τα καταφέρεις, είναι μάχη καθημερινή, αλλά γνωρίζεις τον εχθρό. Μην παραδίνεσαι σε μια κακή στιγμή... σε λίγο όλα θα σου φαίνονται καλύτερα... κράτα γερα!!

Senior Member
    ναι ελπιδακι, περιοδος ειναι...αυτη τα φταιει..ξερεις ποσο ειχα πεσει εγω ψυχολογικα πριν μια βδομαδα που ημουν..παντα με παει πόλυ πισω αυτη...βεβαια προτιμω να την εχω και να σκεφτομαι οτι απλα ειναι μερικες δυσκολες μερες απο το να μην εχω(οταν μου ειχα σταματησει για 15 μηνες)--->τοτε να δεις νευρα και ψυχολογικι καταπτωση..μεθαυριο το πολυ θα σαι μια χαρα!!..για λιγο ειναι!..ολα καλα πανε.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ..ΕΛΕΟΣ!..ΦΙΛΑΚΙΑ κουκλιτσα!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους!

Χτες ζυγίστηκα κι έφτιαξα και το τίκερ μου :)
    Πρώτη φορά λέω πόσα κιλά είμαι και πόσα θέλω να χάσω (ούτε στις φίλες μου δεν το'χω πει!). Είναι φοβερή απελευθέρωση.

Senior Member
    Μπράβο Hilda μου, καλή αρχή σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά!

Page 20 of 50 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast