ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 50 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 739
    gourounitsa
    Guest
    ρε παιδια γιατι μαλωνετε?που βρισκετε την ορεξη ?εγω πιρα στα καλα κα8ουμενα ενα κιλο και ειμαι πολυ down :(

Senior Member
    εχεις ειρωνικο στυλακι γενικα στις απαντησεις σου. ελπιζω να μην το εχεις μονο πισω απο μια οθονη υπολογιστη.
    οσο για την ψευδαισθηση που λες μακαρι να πεφτω εξω... ευχομαι να μην εκατοστησεις την παραμονη σου εδω με τετοιο ρυθμο που ακολουθεις και ακομα να ψαχνεσαι!
    αντε φινιτο το πανυγηρακι. οτι αποριες-συμβουλες-αμπελοφιλοσοφιες εχεις να μου δωσεις/να μου πεις στειλε μου u2u. δεν ξαναποσταρω για το συγκεκριμενο θεμα.

Senior Member
    Originally posted by BLiSS
    εχεις ειρωνικο στυλακι γενικα στις απαντησεις σου. ελπιζω να μην το εχεις μονο πισω απο μια οθονη υπολογιστη.
    οσο για την ψευδαισθηση που λες μακαρι να πεφτω εξω... ευχομαι να μην εκατοστησεις την παραμονη σου εδω με τετοιο ρυθμο που ακολουθεις και ακομα να ψαχνεσαι!
    αντε φινιτο το πανυγηρακι. οτι αποριες-συμβουλες-αμπελοφιλοσοφιες εχεις να μου δωσεις/να μου πεις στειλε μου u2u. δεν ξαναποσταρω για το συγκεκριμενο θεμα.
    το στυλακι του καθενος ειναι δικο του θεμα..
    δεν σ εβαλε κανεις κριτη στα στυλακια μας...
    αν δεν σου αρεσει το στυλακι μου δεν σε υποχρεωνει κανεις να μου μιλας.
    εγω σου μιλαω εδω και μερες με κατεβατα επιχειρηματων, σου θετω ερωτηματα,κι εσυ, επειδη δεν εχεις
    αντιλογο και λογικα επιχειρηματα, απαντας με αερολογιες και εξυπναδες επιπεδου γ δημοτικου...
    αν θες να συνεχισεις τετοιου επιπεδου διαλογο, μονο τον εαυτο σου εκθετεις...

το να εκατοστησω την παραμονη μου εδω, εμενα δεν με χαλαει καθολου, σε χαλαει εσενα?
    αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω αποτελεσμα, και ευτυχως, εχω...
    οποιος δεν καταλαβει οτι η προσπαθεια για ισορροπια με τα παραπανω κιλα ειναι μια μονιμη προσπαθεια κι οχι μια προσπαθεια που κραταει οσο μια συντομη διαιτα, εχει χαμενο το παιχνιδι απο την αρχη....

κι εγω απο την μερια μου σου ευχομαι να βρεις συντομα λυση στο προβλημα των κιλων σου και μαλιστα τετοια λυση που να μη σου χαλαει τις αγαπημενες σου συνηθειες...

την προσκληση για υ2υ θα μου επιτρεψεις να την παραβλεψω...δεν εχω προσωπικα θεματα μαζι σου κι ουτε σκοπευω να αποκτησω..ο διαλογος μας ηταν δημοσιος
    κι εδω θα τελειωσει.

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa
    ρε παιδια γιατι μαλωνετε?που βρισκετε την ορεξη ?εγω πιρα στα καλα κα8ουμενα ενα κιλο και ειμαι πολυ down :(
    εσυ μη σκας, τιποτε δεν πηρες :)
    κανε μερικες μερες υπομονη και θα δεις οτι θα φυγει το κιλο

gourounitsa
    Guest
    κανω ιπομονη στεναχορε8ικα πολυ με το παλιο κιλο αυτο που πηρα.το μισω!!

Senior Member
    καλα οκ. τρομερα επιχειρηματα, με επεισες!
    εμ δεν σε περνει να μου τα πεις απο κοντα με το ειρωνικο σου υφακι. κρυψου πισω απο την ανωνυμια σου στο ιντερνετ.
    και θα δεις αν παω τριτη δημοτικου η' αν απανταω με αερολογιες.
    εκει κατω απο το nickname σου που λεει γλυκοξυνο μελος, το γλυκο τι το θες?
    ξερω οτι ειπα οτι δεν ξαναποσταρω για το συγκεκριμενο θεμα αλλα εκανα μια μικρη παραβλεψη για αυτο και μονο το ποστ.

ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη του φορουμ για την συμπεριφορα μου αλλα δεν υποκρινομαι οπως αυτη.

Senior Member
    Originally posted by BLiSS
    καλα οκ. τρομερα επιχειρηματα, με επεισες!
    εμ δεν σε περνει να μου τα πεις απο κοντα με το ειρωνικο σου υφακι. κρυψου πισω απο την ανωνυμια σου στο ιντερνετ.
    και θα δεις αν παω τριτη δημοτικου η' αν απανταω με αερολογιες.
    εκει κατω απο το nickname σου που λεει γλυκοξυνο μελος, το γλυκο τι το θες?
    ξερω οτι ειπα οτι δεν ξαναποσταρω για το συγκεκριμενο θεμα αλλα εκανα μια μικρη παραβλεψη για αυτο και μονο το ποστ.

ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη του φορουμ για την συμπεριφορα μου αλλα δεν υποκρινομαι οπως αυτη.
    δεν σε καταλαβαινω......
    τι υποννοεις?γιατι να φοβηθω να στα πω απο κοντα? εννοεις οτι απο κοντα μπορεις κι ανταποκρινεσαι σε μια συζητηση σαν ενηλικας, ενω απο τον υπολογιστη χανεις αυτοματως την ιδιοτητα αυτη και ψελλιζεις σαχλαμαρες του τυπου "δεν σε παιρνει να μου τα πεις απο κοντα"????
    γιατι να μη με παιρνει? θεωρεις οτι σου ειπα κατι κακο η οτι μπορει και να σε φοβαμαι απο κοντα?
    οτι σου ειπα απο εδω θα μπορουσα να σου πω κι απο κοντα κι απο μακρια κι απο οπουδηποτε. δεν αλλαζει κατι για μενα....
    το θεμα ειναι οτι για να τα πω σε καποιον απο κοντα θα πρεπει να μου προκαλει το ενδιαφερον να τον γνωρισω...ειναι η μονη ικανη και αναγκαια συνθηκη...

γ δημοτικου ειπα?
    ανακαλω!
    επιπεδου νηπιαγωγειου οι απαντησεις σου.....

εκτος αν εισαι κανενα ανηλικο που παιζει με τον υπολογιστη του μπαμπα του για να περασει η ωρα του, οποτε αλλαζει...

gourounitsa
    Guest
    ηρεμηστε βρε παιδακια τι εχετε να χωρισετε?ειρηνη μην

Senior Member
    μπραβο boubou για την αποφαση σου! κι εγω κανω ψυχοθεραπεια και εχω βοηθηθει αρκετα, ευχομαι κι εσυ το ιδιο!
    Βliss, που λες, αυτη την στιγμη δεν επιθυμω αντιπαραθεση μαζι σου, απλα θα εκφρασω την αποψη μου να ακουστει μηπως και διαβασει καποιος βουλιμικος το topic αυτο και επηρρεαστει απο τα λεγομενα σου. Επιπλεον, ενας λογος παραπανω να εκφερω αποψη ειναι το γεγονος οτι κανω ηδη ψυχοθεραπεια και γνωριζω τι ακριβως ειναι και πως σε βοηθαει. Καταρχην, για μενα δεν ειναι πεταμα χρηματων, ειναι η μοναδικη ελπιδα να ξεφυγεις απο την αρρωστη κατασταση της βουλιμιας. Στην αρχη νομιζα κι εγω οτι η ψυχοθεραπευτρια μου, εχει ενα μαγικο ραβδακι και θα μου λυσει ολα τα προβληματα, αργοτερα ομως, και μετα απο συζητησεις, διαπιστωνεις οτι ο ψυχοθεραπευτης το μονο που σου δινει ειναι τα εφοδια να πολεμησεις, απο εκει και περα η μαχη ειναι δικη σου. Αναλαμβανεις την ευθυνη του εαυτου σου και προχωρας. Αν δεν ηταν αυτη, θα ειχα πολυ ασχημη καταληξη. Οσο για τους 2 ανθρωπους που λες για να σου δωσουν συμβουλες, αν εννοεις τους γονεις τρεχα , γυρευε, καθως οι κοπελες με βουλιμια η ανορεξια για να καταληξουν εκει εχουν "ακαταλληλους" γονεις, αν ομως εννοεις τους φιλους, θελω να σου πω οτι ποτε στην ζωη μου δεν ειχα συνδεθει με καποιο ατομο κι η ευκαιρια αυτη μου δοθηκε μεσα στην ψυχοθεραπεια. Επιπλεον, εχω εναν ανθρωπο που με αποδεχεται και με υποστηριζει στις στιγμες που τολμω πραγματα και κυριευομαι απο ενοχες, οταν παλιοτερα ενιωθα μονη μου και φροντιζα να καταπατω τις επιθυμιες μου και να συμμορφωνομαι με τα θελω των αλλων. Τελος, εγω δεν ειχα ιδεα τι μου συνεβαινε οταν ηρθα αντιμετωοη με βουλιμια, να φανταστεις πιστευα ακομη σε κολασεις και παραδεισους!
    Οσο για την ενθαρρυνση που λες πως δινουμε εδω μεσα στο φορουμ, κι εγω συμφωνω μαζι σου. Τουλαχιστον, εγω δεν ειμαι τοσο αλτρουιστρια για να επιβραβευω εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω, απλα, νομιζω πως το κανω γιατι συμπασχω, καταλαβαινω τι περναει ο αλλος, και ισως κατα καποιο τροπο να βλεπω ετσι το σωστο και για τον εαυτο μου, ασε που οταν δινεις υπαρχει μια χαρα που παιρνεις κι εσυ ο ιδιος.

Senior Member
    ουδεν σχολιο. ο καθενας εχει κριση. καλο βραδυ.

Συγνώμη, αν και δε θέλω να δώσω συνέχεια στη διαμάχη που δεν έχει καμία αξία, αλλά θα ήθελα να πω το εξής. Τα 2 κιλά το 1 κιλό το να διατηρηθεί κανείς στα ίδια, το να θέλει να χάσει παραπάνω από ότι πρέπει, είναι σοβαρό πρόβλημα. Τα πραγματικά προβλήματα δεν είναι μόνο τα πολλά κιλά! Εξάλλου, για eating disorders δεν μιλάμε ή κάνω λάθος! Ναι για εμένα τα δύο κιλά, το 1 κιλό το μισό κιλό είναι πρόβλημα. Γίνεται η ζωή μου κόλαση, υποφέρω, δεν έχω όρεξη για τίποτα, δεν νιώθω καλά με εμένα. Έχω φυσικά ψυχολογικό πρόβλημα και όχι πρόβλημα παχυσαρκίας, αλλά όλη μου η ζωή μαυρίζεται από αυτή τη βλακεία. Πέρασα απαίσιες βουλιμικές κρίσεις, κατεβάζοντας τόνους χάπια, κάνοντας εμετούς για να μην τολμήσω και πάρω γραμμάριο και ήμουνα 45 κιλά. Ναι είναι πρόβλημα και ίσως επειδή στερείται και οποιασδήποτε λογικής, να είναι και εξίσου μεγάλο με την παχυσαρκία. Για αυτό παρακαλώ μην ειρωνεύεστε όταν μιλάμε για 1 ή 2 κιλά. Τα όρια μεταξύ ανορεξίας και βουλιμίας καθώς και η διαδοχή του ενός με το άλλο είναι δυσδιάκριτα.

Senior Member
    Θα συμφωνήσω μαζί σου ant,
    Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογιάς και "μυαλού". Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν το πάρεις "απόφαση" και είναι αμέτρητες οι φορές που νιώθω χειρότερα όταν έχω αδυνατήσει και θεωρώ τον εαυτό μου "πιο χοντρό" από πριν.

Junior Member
    γεια σε ολους ειμαι η μαντυ και ειμαι βουλιμικοι ανα διαστηματα εδω και 10 χρονια. Τον τελευταιο καιρο παλευω να γινω καλα και σκεφτομαι σοβαρα να παω σε εναν ψυχολογο αν και κοστιζουν πολυ,ξερετε τι συνηδιτοποιησα για μενα, οταν ειχα για μια εβδομαδα βουλιμικα επεισοδια καθε μερα σκεφτομουν οτι εχω προβλημα οτι ειμαι ψυχολογικα χαλια και οτι χρειαζομαι βοηθεια και δεν το αντεχω αλλο ολο αυτο, το κακο ειναι ομως οτι οταν το ξεπερνουσα και εκανα εμετο μονο 1 φορες στις 2 η 3 εβδομαδες επειδει τυχαινε να παραγγειλουμε βραδυ τοτε δεν ενιωθα οτι εχω προβλημα ελεγα δεν τρεχει τιποτα για μια φορα εξαλλου εφαγα πολυ και ετσι το αφηνα το προβλημα να κυλαει για 10 χρονια χριστε μου δεν το πιστευω οτι περασαν τοσα χρονια. τωρα συνηδητοποιησα οτι παντα ειναι προβλημα και οτι ειμαι βουλιμικια γιατι σκεφτομαι σαν βουλιμικια και δεν εχει σημασια οταν ειμαι σε περιοδο υφεσης οτι νομιζω οτι ειμαι καλα. τωρα ειμαι στα κανονικα μου κιλα 1.53 με 52 κιλα και ομως δε νιωθω καλα γιατι σαν σωματοτυπος δεν εχω ψωμακια και τετοια αλλα εχω στρογγυλη κιλα και παντα παλευω να πεσει και ενω μετα την εγκυμοσυνη μου ελεγα οτι αν κατα φερω να φτασω τα 55 κιλα θα ειμαι ευτιχισμενη και δεν θα ξαναγκρινιαξω τωρα που ειμαι 52 τρεμω μηπως ξαναπαχυνω τρεμω να κανω δευτερο παιδι γιατι θα ξαναπαρω 20 κιλα και θα ξαναπεσω σαν τρελλη στη βουλιμια για να τα χασω, και δεν θελω να το ξαναπερασω αυτο θελω να γινω καλα, προσπαθω να λεω στον εαυτο μου ζησε για σενα και οχι για τους αλλους και ομως ειναι τοσο δυσκολο να το καταφερω!!!!!!!!

Senior Member
    γεια σου mady!εχεις δικιο, ειναι πολυ δυσκολο αλλα αξιζει! κι εγω παλευω σημερα να μην καλυψω το συναισθημα της μοναξιας που νιωθω με το φαγητο αλλα κανοντας κατι αλλο. ωστοσο,χαιρομαι πολυ που θες να ζησεις και να γινεις καλα! σημερα πως εισαι?

παλι τα ιδια, και ενω περασε το μαρτυριο της πρωτης φορας και καταφερα και εφτασα τα 48 κιλα και ελεγα λιγο ακομα λιγο ακομα , σταματησαν ολα με τον ερχομο και της 2ης εγκυμοσυνης . και αφου γεννησα εδω και 3 μηνες αρχισα παλι τα ιδια. ατελειωτοι περιοδοι νηστειας και αν φαω κατι, αμεσως τουαλετα...αντε παλι τα ιδια, φοβαμαι τοσο, νευριαζω πιο πολυ με τη μαμα μου που ολη την ωρα κυρηγματα να φαω ο αντρας μου, οι φιλοι μου, μαδεν μπορουν να μην ασχολουντε?
    8ελω νΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩς...το πρωι ζυγιστικα και ειδα οτι εφτασα τα 54 , χαμογελασα αλλα εχουμε δουλεια ακομα...ομως εφαγα 2 κομματια χταποδι, αυτο σκεφτομαι ολη μερα...το χταποδι, ημουν και σε μερος που δε μπορουσα να το βγαλω.κοιμαμαι 3υπναω αποφευγω να πηγαινω με παρεες για να μην εχει φαγητο και παρασυρ8ω.πως 8α τα καταφερω...δε μπορω να τα πω που8ενα....πιεζομαι κατι με βασανιζει, εκει που κα8ομαι χτυπαει γρηγορα η καρδια μου και δενει το στομαχι μου κομπος σαν να φοβαμαι κατι, ειμαι τοσο δυστιχισμενη και προσπα8ω να βρω τον λογο...τι 8α κανω....αχ και να μπορουσατε να δειτε τα δακρυα στα ματια μου, να με παρηγορησετε καιοχι να με κατακρινετε οπως κανουν ολοι...υποφερω , ζηταω βοη8εια, ενα χαιδεμα και οχι φοβερες...

Page 32 of 50 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast