ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 50 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 739
    Senior Member
    Αυτοτιμωρία, ΝΑΙ ,αλλά ΓΙΑΤΙ;
    Ποιό είναι επιτέλους το τόσο φοβερό έγκλημα,που διαπράξαμε;
    Και ΩΣ ΠΟΤΕ θα πληρώνουμε το τίμημα του;
    Πρόκειται για ανάγκη αυτονομίας,απόλυτου ελέγχου,για τελειομανία...;
    Ειλικρινά,δεν καταλαβαίνω...

Member
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ''ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ'' ΝΑΝΤΙΝ ΜΟΥ..''ΑΦΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ!!ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!'' ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΡΩΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ.
    ΑΝ-ΧΑΠΙ, ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ?
    ΩΣΤΟΣΟ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΩΘΕΙΣ
    ΄ΤΑ ΑΡΝΗΣΕ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

Τί να πώ Δήμητρα μου. Κάποιες φορές το κάνω είτε για να αποθήσω κάποιες σκέψεις και κάποιες ελλείψης και κάποιες άλλες το κάνω για να μην κάνω αυτό που πρέπει (πχ διάβασμα). Τις περισσότερες φορές όμως δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγω που με οδηγεί στην υπερφαγία. Κανέναν!!! Απλά θέλω να καταβροχθίσω τα πάντα. Νιώθω μια ηδονή καθώς τρώω!

Senior Member
    Un happy,

μήπως υποσιτίζεσαι οπότε ο οργανισμός ξεσπάει κατά διαστήματα σε κρίσεις υπερφαγίας για να αναπληρώσει ενέργεια?
    Τα ξέρεις για το φαύλο κύκλο δίαιτας-βουλιμίας έτσι?

Member
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΝ-ΧΑΠΥ ΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΤ,ΕΤΣΙ? ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΤΑΣΗ( ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΛΠ.) ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΕΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΔΙΝΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ''ΠΡΕΠΕΙ'' ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ. ΑΥΤΟ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΤΗ ΠΙΕΣΗ,ΟΜΩΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!

ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ U2U ΣΟΥ.

Όχι κορίτσια δεν υποσιτίζομαι. Μια φορά έκανα κάτι τέτοιο και ειλικρινά δεν το επιδίωξα, απλά ήρθε από μόνο του. Όταν δεν με πιάνει η μανία της υπερκατανάλωσης, απλά ακολουθώς συγκεκριμένο διαιτόλόγιο από το διαιτολόγο μου

Member
    ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ <<Δ Ε Ν>> ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ

αχ δημητρα γιατι δεν εισαι καλα????????μη χανεις το κουραγιο και το θαρρος σου!!!!!!!!!!!!

Member
    XM..ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ Γ_ _ _ _ Α ΠΑΛΙ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ, ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ (ΣΩΜΑ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΚΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΒΡΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΗΝΙΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ..ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΤΑΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΤΟ ''ΕΙΝΑΙ'' ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ,ΧΑΝΟΜΑΙ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.
    ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΠΑΛΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

Senior Member
    Δημητρούλα μου,δεν ξέρω τι σου συνέβη και έπεσες τόσο πολύ απόψε...
    Αυτές τις στιγμές,που αφουγκραζόμαστε τον εαυτό μας,όλοι είμαστε μόνοι...
    Ελπίζω αύριο να ξυπνήσεις μ'ανανεωμένη διάθεση και πιο ξεκαθαρισμένες σκέψεις...
    Αν θελήσεις να μιλήσεις,ξέρεις πού να με βρεις. Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    Δημητρούλα μ...

Μετά από τόση σκέψη και έναν κάπως πιο "επιτηδευμένο" τρόπο έκφρασης, μπορώ να υποθέσω ότι έχεις επεξεργαστεί αρκετά την κατάσταση που βιώνεις.Οπότε μπορώ να φανταστώ ότι μάλλον είσαι και σε καλή θέση να τη διαχειριστείς με "σωστό" τρόπο.Δεν είμαστε τίποτα πρωτάρηδες στη φάση πια!Ρόδα είναι...

Εύχομαι καλή δύναμη!

Επί του θέματος:Είμαι ο υποφαινόμενος εκτός της "χειμερινής" μου οικίας ( για κάποιους φυλακή ) και βρίσκομαι σε φάση ψιλοκόπωσης.Παίζει να έχω κάνει και κάποια αλχημεία που δεν την έχω καταλάβει, αλλά τις επόμενες μέρες θα το κοιτάξω.

Η εξοχή είναι ωραία.Πλήρης ανθοφορία εδώ λέμε. :)

Senior Member
    Δήμητρα,

Εδώ, μαζί σου. Κι εγώ πάτο έχω πιάσει. Μπες msn απόψε αν θέλεις. Μην το περνάς μόνη σου αυτό.

Senior Member
    Δημητρα,
    μην το περνας μονη σου...μοιρασου το, ειναι κομματι σου, ομως μονο με το να το μοιραστεις κ να το αντιμετωπισεις θα το βγαλεις σιγα σιγα...υπαρχουν κ θα υπαρξουν δυσκολες στιγμες..ναι αυτο ειναι δεδομενο κ πασιφανες στους περισσοτερους...ομως η αρχη εχει γινει...κ ειναι το ημισυ του παντος...κ οταν νιωθεις οτι χανεσαι, οτι δ υπαρχει πια πιο κατω να φτασεις...να ξερεις οτι μετα απο αυτο, η πολυποθητη αυτη μερα, το "αυριο" του καθενος, που με καθε τετοια μερα οπως η δικη σου χθες φανταζει ολο κ πιο μακρινο, στην πραγματικοτητα ειναι ενα βημα πιο κοντα...ο,τι δε μας σκοτωνει, μας κανει πιο δυνατους...κ οποιος μπει σε ολα αυτα, οποιος εχει επιθυμησει να γνωρισει τον εφιαλτη για να πειστει οτι υπαρχει, οποιος εν τελει τον μορφοποιησει, εχει τη δυναμη να βγει απο αυτο...οπως ειχε κ να μπει, ειναι μια αποφαση...ετσι δε λενε?κ μοιαζει τοσο ευκολο να το λες, "απο σημερα.....!".ομως καθε μερα μας φαινεται καποιες φορες οτι αποτελει μερικες φορες ενα νεο "σημερα", μια αρχη απο το 0 κ παλι...κ ομως καθε φορα ειναι διαφορετικη,αλλιως ειναι η πρωτη στιγμη που συνειδητοποιεις οτι κατι πρεπει να κανεις, κ αλλιως ενα πισωγυρισμα κ το ξεκινημα κ παλι...Δημητρα μου, μπορεις!!Θυμασαι τι μου ειπες?"Στη ζωη υπαρχουν πιο ομορφα πραγματα κ αξιοπροσεκτα απ την εμμονη μας με το φαϊ."Το ειπες κ το πιστευες, εστω για εκεινη τη στιγμη.Πιστεψε το λοιπον, κ θα δεις οτι μετα το φαϊ θα ειναι μια καθημερινη διαδικασια, που θα σου δινει τα εφοδια να απολαυσεις αυτα τα ομορφα κ αξιοπροσεκτα πραγματα..Μπορει να τα λεω ολα αυτα, κ να ευχομαι μια μερα να τα πιστεψω παλι κ εγω...γιατι (φυσικα) παλι ειχα πισωγυρισμα, κ ενω δεν το περιμενα οτι θα ξαναυπηρχε, ενω ολα ηταν οπως "επρεπε" να ειναι, τελικα παλι με ξαφνιασε ο μικρος μου εαυτος κ δυσαρεστα δυστυχως...παλι τον τιμωρησα, ισως να συνεχιζω κ αυτην τη στιγμη, ομως "απο αυριο....."

Φιλακια Δημητρουλινα...

Senior Member
    Κι εγώ νόμιζα ότι δε θα ξαναείχα βουλιμικό. Όμως μετά από 1 μήνα και 1 εβδομάδα κι ενώ τα πήγαινα τόσο καλά ο εφιάλτης επέστρεψε και μάλιστα κράτησε χρόνο ρεκορ για' μένα. 5,5 μέρες!!! Συνήθως διαρκούσε 3 μέρες.
    Νιώθω ότι δεν υπάρχει πιο πάτος για να τον πιάσω. Αυτή τη φορά πρέπει να πήρα και βάρος. Νιώθω ότι γύρισα στο μηδέν, ότι τόση προσπάθεια πήγε χαμένη. Θα έκανα τα πάντα για να γύριζα το χρόνο πίσω 1 εβδομάδα. Είναι λες και ζεις έναν εφιάλτη. Ξυπνάς το πρωί κι είναι ακόμα εκεί. Ξυπνάς το πρωί κι εύχεσαι να μην είχες ξυπνήσει.

Member
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.
    ΩΣΤΟΣΟ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΟΥ. ΕΦΑΓΑ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΗΘΕΛΑ. ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ''ΣΧΕΔΟΝ'' ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Η ΟΡΕΞΗ ΜΟΥ ΜΕΣ ΤΟ Σ.Κ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Σ.Κ. ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΑΡΚΕΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 8 Η ΩΡΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΑΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΓΚΥΟΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΗΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΥΧΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ..

ΥΓ: ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ Σ.Κ..ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ!! ΥΠΕΡΟΧΑ..ΚΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΟΜΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ..ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?? ΟΕΟ??

Page 39 of 50 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast