ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 50 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 616 to 630 of 739
    Senior Member
    Τήρησα το χτεσινό πρόγραμμα μια χαρά. Μπορώ να πω ότι είμαι καλά μιας και τα κιλά άρχισαν να πέφτουν ...αλλά... το βράδυ, χωρίς καν να έχω ξυπνήσει κανονικά, σαν υπνοβάτης πήγα στο ψυγείο και άρπαξα ένα γλυκακι από τη χτεσινή βάφτιση το οποίο και καταβρόχθησα!!! Αυτό παλιά δεν το έκανα. Τι διάολο μήπως κάνω βήματα προς τα πίσω και τζάμπα χαίρομαι?

Senior Member
    Device,

ακόμα και τα βήματα που μας φαίνονται προς τα πίσω στην πραγματικότητα είναι προσ όφελος μας διότι μετά από κάθε ''αματία'' παίρνουμε κι ένα δίδαγμα και την επόμενη φορά προσπαθούμε να αποφεύγουμε τα ίδια λάθη. Η διατροφική πειθαρχία είμαι δύσκολο να επιτευχθεί και θέλει χρόνο...ειδικά όταν στο ψυγείο υπάρχουν γλυκάκια...χα χα! Συνέχισε το πρόγραμμά σου και μη μασάς!

Senior Member
    Μια νέα μέρα ξεκίνησε! Είμαι στα πρόθυρα της υπερκόπωσης, αλλά δεν έκανα ατασθαλείες χτες! 1 μικρό γεύμα κάθε 2- ώρες. 1 μήλο,1/2 μπανάνα,1 γιαουρτάκι, 2 τοστάκια, μπόλικη τσιπούρα με μπόλικη σαλάτα και ήδη σημείωσα μείον! τώρα θα πρέπει να με μαλώσω γιατί ενώ ξύπνησα από τος 6 δεν έχω φάει ακόμα πρωινο :(. Αλλά θα σπεύσω!!! Πάντως είμαι καλά!

Senior Member
    Πέρασαν 4 μέρες και ακόμα στα ίδια κιλά (για την ακρίβεια πήρα 100 gr!). Τι στο διάολο! Αλλά εγώ έχω πεισμώσει. Θα φτάσω το στόχο μου ακόμα και είναι να χάνω μισό κιλό το μήνα!!! Σε δυο χρόνια όπως και να χει (στη χειρότερη περίπτωση) θα είμαι στα κιλά που θέλω!

Senior Member
    και μετά από την τσατίλα που δεν χάνω κιλό τις τελαυταίες μέρες έρχεται ο μπαμπάς μου (πολύ μετρημένος άνθρωπος- και ειδικά στο κοπλιμέντα) και μου λέει ότι τις τελευταίες 2-3 μέρες πρέπει να χω χάσει 2 κιλάκια!!! τελικά μήπως η ζυγαριά είναι αναξιόπιστη για μικρές μεταβολές;

Senior Member
    εμπιστευσου την γνωμη του μπαμπα σου, μεγαλος ανθρωπος ειναι, θα κοβει το ματι του :) well done!

Senior Member
    πολλές φορές μου έχει συμβεί να μην τρώω για μέρες, η ζυγαριά να μην το παίρνει χαμπάρι, ωστόσο να μου λένε στη δουλειά πως έχω χάσει. Και να το νοιώθω κι εγώ στα ρούχα μου! Και ξαφνικά, σε άσχετο χρόνο, μέρες μετά, δύο κιλά κάτω η ζυγαριά. Υπομονή και ...στοχοπροσήλωση!

Senior Member
    Originally posted by kat201161
    Υπομονή και ...στοχοπροσήλωση!
    :) "Στοχοπροσήλωση!" Γλωσσοπλάστρια μου,εσύ!

Senior Member
    Αργά αργά τα χάνω τα κιλά... γραμμάριο - γραμμάριο. Είμαι καλύτερα όμως. Εχω μια αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση που πριν 2 βδομάδες ούτε την φανταζόμουν. +ότι βελτιώνεται και η φυσική μου κατάσταση, πριν λίγο έκανα 10 km στο διάδρομο (εκ των οποίων το 1.5 ήταν τρέξιμο).

Senior Member
    Μια μαθαρονοδρόμος στην παρέα μας!
    Μπράβο,device!Keep up the good work!

Senior Member
    device 10 χμ είναι πάρα πολλά . . . έκανα και εγώ τέτοια χαζά και μετά βαριόμουν και τα παρατούσα ... μόλις τώρα μιλούσα με τον διαιτολόγο μου και μου έλεγε οτι το ιδανικό εινα 30 λεπτά τη μέρα.Η απόφαση δική σου ..

Senior Member
    Kαλησπέρα! Έίμαι καινούργια στο site. Γραφίστρια στο επάγγελμα, παντρεμένη, χωρίς παιδιά.

Πάντα υποψιαζόμουν ότι είμαι βουλιμική, κάθε χρόνο είμαι πλέον τουλάχιστον δυο φορές 7 κιλά πάνω - κάτω. Δηλαδή παίρνω 7 κιλά, τα ξαναχάνω, τα ξαναπαίρνω κ.ο.κ. Δεν ήταν πάντα έτσι. Στα 16 μου πέρασα από μια φάση ανορεξίας για κανένα δυο χρόνια. Με πρόσεξαν πολύ όμως οι γονείς μου. Παρότι τότε δεν ήταν γνωστός ο όρος "νευρική ανορεξία", με ψυλλιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και με κυνηγούσαν μέχρι που το ξεπέρασα. Από τα 18 μου αυτή η ιστορία με τα σκαμπανεβάσματα του βάρους ξεκίνησε με 2-3 κιλά, μετά με 4 και τώρα, 35 ετών, είμαι στα 7-8. Γνώριζα ότι έχω διατροφικό πρόβλημα αλλά μόλις σήμερα που έπεσα κατά τύχη πάνω στο site βεβαιώθηκα ότι πραγματικά είμαι βουλιμική.

Με ύψος 1,67 αισθάνομαι καλά στα 53-54 κιλά. Για να καταφέρω να φτάσω σ' αυτό το βάρος, κάνω κατά καιρούς κάθε είδους δίαιτα, από atkins, με φρούτα και λαχανικά, δίαιτες που βρίσκω στο internet, μέχρι και σε διαιτολόγο πήγα πέρυσι και μου έδωσε μια φοβερή διατροφή (που ήθελε βέβαια πολύ πειθαρχία - ζύγισμα τροφών κλπ). Εμετούς δεν κάνω, κατά καιρούς όμως χρησιμοποιώ καθαρτικά, όταν αισθάνομαι πολύ φουσκωμένη.

Τι κι αν τα κάνω όλα αυτά όμως... Μόλις φτάσω 53-54 την επόμενη κιόλας μέρα αρχίζω να τα καταστρέφω όλα. Σήμερα είμαι 62 κιλά, είναι η πρώτη φορά που τόσο κοντά στις γιορτές είμαι σ' αυτό το άθλιο βάρος... Δεν μου κάνουν τα ρούχα μου, παρά μόνο ένα φόρεμα, δυο τρεις μπλούζες κι ένα τζην ελαστικό! Όπως καταλαβαίνετε έχω κουραστεί πολύ με όλα αυτά. Η ψυχολογία μου είναι πεσμένη, αφού αισθάνομαι ότι δεν είμαι ικανή να ελέγξω τον εαυτό μου...

Παίρνω κουράγιο που σας διαβάζω, και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω να ελέγχω τη διατροφή μου με σκοπό να φτάσω στα κανονικά κιλά μου για τελευταία φορά. Ελπίζω να καταφέρω να ξεφύγω από αυτόν τον φαύλο κύκλο που τόσο μου κοστίζει ψυχολογικά. Αλήθεια, έχει συμβουλευτεί κάποιος από εσάς με ανάλογο πρόβλημα ψυχολόγο? Παίζει να υπάρχουν ψυχολογικά αίτια (βαθύτερα από τις ανασφάλειες που έχει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος ως ενός σημείου) γι' αυτή την ιστορία, έτσι δεν είναι?

Senior Member
    Σε ευχαριστώ NADINE! Είναι καιρός τώρα που κάνω 30' τη μέρα απλά τις Κυριακές σιγά-σιγά αυξάνω τα χιλιόμετρα γιατί σχεδιάζω να τρέξω σε ένα δρόμο υγείας την ʼνοιξη και θα είναι μεταξύ 15 και 20 χιλιομέτρων. Το όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να τερματίσω σε μαραθώνιο ακόμα και αν είναι να κάνω χρόνο 8 ώρες!

ginger καλώς ήρθες! Κάπως έτσι είμαστε πολλοί εδώ! Θα δεις ότι δεν είσαι η μόνη! Και αυτό με τη σειρά του θα σου δώσει το απαραίτητο κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσεις σε νέα βάση. Εγώ χρόνο με το χρόνο ανεβαίνω 2 κιλά π.χ. παίρνω 6 - χάνω 4 ξαναπαίρνω 7 χάνω 5. Ολο αυτό είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο, αλλά τώρα έχω πείσμα και δεν κάνω διαιτα αλλά διατροφή. Δεν μετράω τα επιτεύγματα τόσο με τα κιλά που χάνω αλλά με τις μέρες που κρατάω το πρόγραμμα αυτό. Θα προσπαθήσω να το κρατήσω για πάντα γιατί δεν είναι στερητική. Κάθε μέρα που έχω ένα πρόγραμμα διατροφής και τρώω σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού μου και όχι σύμφωνα με τα ψυχολογικά μου αδιέξοδα είναι για μένα κερδισμένη μέρα. Σήμερα κλείνω τις 15 μέρες. Να τις χιλιάσω!!! (και λίγο λέω...)

Senior Member
    ginger,καλώς μας ήρθες!
    Δεν ξέρω κατά πόσο τα 62 κιλά για γυναίκα στα 35 της,ύψους 1.67 είναι "άθλιο βάρος",αλλά αφού έτσι το εκλαμβάνεις...οκ
    Από τη στιγμή που 20 χρόνια τώρα σε ταλαιπωρεί τόσο πολύ το θέμα του βάρους σου για μια διακύμανση μάξιμουμ 7-8 κιλών,
    νομίζω ότι όντως θα ήταν καλή ιδέα να συνεργαστείς με κάποιον ψυχολόγο.Φαντάζομαι μόνο αυτό δεν έχεις κάνει...
    Μπορεί ν'ανακαλύψεις πράγματα για σένα που θα σε βοηθήσουν επιτέλους να απεμπλακείς απ'όλο αυτό!Καλή σου δύναμη!

ειμαι η may και ειμαι καλα..μετα απο πολυυυυυυ ψαξιμο,σημερα αρχισα την ατκινς.το εψαξα αρκετα,πηρα γνωμες,ειδα ιστοριες ανθρωπων και ειμαι αποφασισμενη..μακαρι να λειτουργησει και για μενα αυτη η διατροφη..

Page 42 of 50 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast