ΕΙΜΑΙ Ο/Η ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 50 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast
Results 661 to 675 of 739
    Senior Member
    "...η χρονιά αυτή να μας φέρει όλους πιό κοντά στους εαυτούς μας και στους στόχους μας..."
    Πολύ όμορφη η ευχή σου,κορίτσι του Μάη!Από το στόμα σου και στου καθενός μας το αφτί!
    Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Το πιο σημαντικό για μένα είναι η θετική της επίδραση στη διάθεση σου
    γιατί απ'ο,τι θυμάμαι δεν ήσουν και στα καλύτερα σου τους τελευταίους τουλάχιστον μήνες...
    Κρατήσου γερά εκεί ψηλά!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους. Είμαι καλά αν και τα κιλά ΔΕΝ πέφτουν τα ρημάδια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Αντίθετα με αυτό που λέει το τικεράκι μου, η ζυγαριά έδειξε 64.3!!! Και προσέχω τη διατροφή μου, και αθλούμαι συστηματικά (και πολύ αλλά όχι υπερβολικά). Δεν είμαι πλεονέκτης, θέλω να χάνω 1 κιλό το μήνα, αλλά το παλιόκιλο να χάνεται και να μην επιστρέφει. Τελος πάντων, τουλάχιστον συνεχίζω τη διατροφή μου ακάθεκτη.

Senior Member
    Είμαι η Μαρία και είμα καλά! Yo!!!

Senior Member
    Συνεχίζω να είμαι καλά. Κάπου-κάπου ξεφεύγω άλλες φορές σε ποσότητα άλλες φορές σε ποιότητα (π.χ. το προχτεσινό σουβλάκι) αλλά δεν είχα βουλημικό και πλέον έχω πάψει να σχολούμαι με θερμίδες γραμμάρια κλπ. Τρώω ελεγχόμενα με ελαγχόμενες ατασθαλίες. Αργάαααα αργάααα πέφτουν και τα κιλά. Αλλά επιμένω, ακόμα και με αυτό το ρυθμό το καλοκαίρι θα είμαι μια θεα (οκ και λίγη υπερβολή δεν βλάπτει).

Senior Member
    Μπράβο! Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας που όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν εφαρμόζουμε διότι είμαστε ανυπόμονοι. Αργή αλλά σταθερή και μόνιμη απώλεια βάρους. Συνέχισε και το καλοκαίρι θα είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ μια θεά!!!!

Senior Member
    Είμαι ο υποφαινόμενος σε κατάσταση μεταιχμιακή,ακροβατούσα...

Παρακαλώ να υπάρχει μια μυστική δύναμη κάπου, που θα με σπρώξει προς το στρατόπεδο της ηρεμίας και της ασφάλειας,γιατί με το υπερβάλλον άγχος που με διακατέχει,νομίζω πως ακολουθώ μια κυκλική πορεία μ' ενδιάμεσους όμορφους σταθμούς αλλά διαδρομές άσχημες...

Όχι στα τούνελ,όχι σου λέω...δε θέλω...

Senior Member
    όταν αγχώνομαι η ξέρω οτι δν μπορώ να αντιμετωπίσω άμεσα μια κατάσταση κ πρέπει πρώτα να ηρεμίσω,πάω πάντα νοητά στο μέρος της ευτυχίας.κάθομαι εκεί για λίγο κ μετά από λίγο επανέρχομαι στην πραγματικότητα.στο μέρος αυτό είμαι αδύνατη κ όμορφη κ λαμπερή,όλοι με θαυμάζουν κ μαγαπούν, οι συνάδερφοι με θαυμάζουν ,οι άνδρες που με πλήγωσαν με κυνυγούν μετανιωμένοι ,οι συγγενοίς κ οι φίλοι νιώθουν περήφανοι κ οι εχθροί τρων τα λυσσακά τους. κ είμαι αδύνατη κ όμορφη κ λαμπερή!!!!

το σιχαίνομαι αυτό το μέρος.είναι ψεύτικο ,κ σατανικό.
    μπλιαχ

Senior Member
    δεν ειναι κουκλα μου. ειναι ο ωραιοτερος τροπος που εχω ακουσει για να ξεφευγουμε απο την παγερη πραγματικοτητα. Μακαρι να το ειχα σκεφτει νωριτερα.
    και πες μου. μετα οταν ξαναγυριζεις, δεν εχεις παρει θαρρος? Δεν λες στον ευατο σου οτι yes, ετσι θα γινω αν δεν κρυφτω και υποπεσω στο ελλατωμα μου? εγω ετσι θα το εθετα στον ευατο μου. Αν εχεις την δυναμη να προλαβεις να πας στο μερος της ευτυχιας, τοτε εχεις και την δυναμη να συγκρατηθεις για να προσπαθησεις να κανεις το μερος της ευτυχιας πραγματικοτητα

Senior Member
    έλα τώρα το θεωρείς υγεινό να σκέφτεσαι οτί το μόνο που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη είναι νασαι αδύνατη λαμπερή κ όμορφη?αυτό είναι που με κάνει βουλιμική!!!!η γνώμη των άλλων κ η εικόνα μου.με ηρεμεί η σκέψη του ευτυχισμένου μέρους κ μετά με στέλνει κατευθείαν στο ψυγείο!!!!

Senior Member
    Ναι,θα συμφωνήσω κι εγώ...Τέτοια ταξίδια τρέφουν τη διαταραχή και την αποστασιοποίση από την πραγματικότητα
    κι αποπροσανατολίζουν την προσπάθεια που χρειάζεται να γίνει...bouliana,βγάλε εισιτήριο για νέο προορισμό!

Senior Member
    παντως εμενα μου αρεσει η ιδεα
    εκτος αν κατι δεν καταλαβα καλα

Senior Member
    εσυ το εξέλαβες αλλιώς.γιαυτό σάρεσε.επειδή ψάχνεις κίνητρο να χάσεις 25 κιλά. το να θες να χάσεις κιλά είναι κάτι καλό.αρκεί να μην νομίζεις οτι αυτό ειναι κ το μόνο που αξίζει στη ζωή.

Senior Member
    οχι απλα την θρεφουν...ειναι η διαταραχη, αυτο ειναι βουλιμια, το νιωθω ευτυχισμενη μονο οταν νιωθω αδυνατη...η αυτογνωσια με ρεαλισμο και αισιοδοξια ειναι υγεια

Senior Member
    ωχ, καλα. δεν ξαναμιλω!!! οπως ειπα, ειμαι απο αλλο ανεκδοτο

Senior Member
    etsi akrivos

Page 45 of 50 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast