Results 1 to 12 of 12
Thread: Γεια σας!!!!!!!!
-
15-03-2007, 01:45 #1
Γεια σας!!!!!!!!
Καλησπερα σας.με λενε Αναστασια και χαιρομαι πολυ που σας βρηκα!παρολο που χρειαζομαι κατεπειγοντος διαιτα δεν μπορω να τα καταφερω γιατι το φαι ειναι το ξεσπασμα μου!Αραγε θα τα καταφερω ποτε??Ουσιαστικα δεν εχω κανει ποτε διαιτα πανω απο εβδομαδα,η δουλεια μου ειναι καθιστικη και για γυμναστικη ουδεις λογος....υποχρεωσεις κ.λ.π.
Επαιρνα τα xenical εχασα 10 κιλα τα σταματησα να τα παλι φουσκωσα !!!!!!Τα αρχισα παλι πριν 1 εβδομαδα αλλα αν δεν φαω και την σοκολατα γαλακτος δεν παει καλα η μερα!!Παντρευομαι τον οκτωμβρη και η ιδεα εκτεθειμενη στο κοινο μες το νυφικο με το μπρατσο να φτανει στο γονατο με τρομοκρατει!!!Παχουλες νεονυμφες περιμενω συμβουλες αν εχετε την καλοσυνη γιατι με βλεπω να στεινω τον γαμπρο στην εκκλησια και να μεινω στο ραφι!!!!!!!!Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας και ελπιζω να σας μοιασω!!οσο για μπαλονακι-δαχτυλιδι ουδεις λογος λογο οικονομικων...................
- 15-03-2007, 12:21 #2
Καλημέρα xaniotissa και καλως ήρθες .
Το καλό είναι ότι έχεις εντοπίσει το πρόβλημα σου. Αντιμετωπίζεις το φαγητό σαν ξέσπασμα. Και αυτό είναι το πρώτο βήμα. Να προσδιορίσεις το γιατί τρως!
Βήμα δεύτερο να βρεις με τι το 'εχεις συνδιάσει και εκείνες τις στιγμές να βρεις κάτι άλλο να απασχολείσαι.
Πήγαινε σε έναν διαιτολόγο και πες του "Μου αρέσει το φαγητό, το απολαμβάνω! Θέλω να αδυνατίσω αλλά να μην στερηθώ πολύ!"΄Εγώ ας πούμε στην δίαιτα μου έχω και τα σουβλάκια μου, και τα μακαρονάκια μου, και το sushi μου, και τα ποτάκια μου και έχω και μια λίστα με μικρές αμαρτίες που μπορώ να κάνω... Μια χαρά ετσι;
Όλα μια ιδέα είναι... Κάνε μια δίαιτα που να σου αρέσει, προσπάθησε να την ακολουθείς και ας μη χάνεις κιλό την εβδομάδα, χάνε μίσο... Μέχρι τον Οκτώβρη ειναι 15 κιλά, not bad! Καυ αυτό είνα το σενάριο με τα λιγότερα που μπορείς να χάσεις.
Και όσο για την γυμναστική αν δεν έχεις χρονο και διάθεση για γυμναστήριο υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Ανέβα από τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, όταν κάνε τις δουλειές του σπιτιού βάλε μουσική και κάντες χορεύοντας, Αν είσαι κοντά στην δουλειά πήγαινε με τα πόδια, κάνε την μεγάλη διαδρομή όχι την σύντομη. Παίρνε τις φίλες σου τις Κυριακές το πρωί και βουρ για τις βιτρίνες. Window shopping πάνω κάτω στα μαγαζιά και όταν κάτσετε για καφέ μετά ξέχνα τα καφεοειδή με σαντιγές και σιρόπια και πάρε τον καφεδάκο σου απλό, minimal και με ζαχαρίνη.
Εύκολα δεν είναι όλα αυτά; Για αυτό σου λέω, όλα μια ιδέα είναι
ʼντε και καλά στέφανα, Κουκλάρα θα είσαι
15-03-2007, 14:36 #3
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ,ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙΣ? ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,ΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ (ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ).ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ? ΧΙΧΙΧΙ
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
15-03-2007, 14:48 #4
Καλημερα κι απο μενα!!!
Ειμαι σχετικα νεο μελος κι γω! Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα κι μου δινετε πολυ κουραγιο!
Χανιοτισσα παντρευτηκα κι γω πριν 2μιση χρονια ημουν 95 κιλα!! κι σε δυο μηνες εχασα 10 κιλακια!! Δεν εκανα διαιτα απλα εκοψα τα γλυκα,ψωμια κι τα τσιμπολογηματα και με το τρεξιμο που ειχα για τις ετοιμασιες του γαμου επεσαν τα ατιμα.Στο γαμο μου μπορει να μην ημουν αδυνατη αλλα ελαμπα απο ευτυχια κι αυτο με ομορφαινε!!! Σε πληροφορω οτι ειναι οι μοναδικες (προσφατες) φωτογραφιες που με βλεπω κι χαιρομαι!!! Κι οχι μονο χαιρομαι αλλα με εχω στολισει κι σε ολο το σαλονι!!!
Λιγη προσοχη αν δωσεις στο φαγητο σου με το ανχος κι το τρεξιμο που εχει ο γαμος θα χασεις κιλα κι θα εισαι μια κουκλα!!!!!!
Εδω ειμαστε οτι χρειαστεις να στηριζει η μια την αλλη.
Κοριτσια καλως σας βρηκα!!!!! :)
Αααα κι θελουμε κι φωτο απο τον γαμο να σε καμαρωσουμε !!! Η ωρα η καλη βρε !!
16-03-2007, 11:54 #5
ερωτηση
το xenical το πηρες με συνταγη γιατρού?
η κολλητη μου ειναι γιατρος και δεν μου το
γραφει γιατι λεει οτι εχει παρενεργείες (τρεχεις
στην τουαλετα συνεχως και τετοια).
ειμαι βουλικη και μαλλον εχει δικιο γιατι
σε συνδιασμο με τους εμετους μαλλον θα πεθανω!
Ωραια τα λεω ,ε?
πιστευει κανεις που να το εχει δοκιμασει οτι μπορει να βοηθησει να σταματησω τους εμετους.
η κατασταση εχει ξεφυγει εντελως τρωω μονο σαλατα και
κοτοπουλο και παρολα αυτα το φαγητο παλινδρομει χωρις
να το θελω!
θελω αυτο να σταματησει και πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο
το ζητημα και οτι αν πισω τον ευατο μου οτι κανω κατι (xenical) θα σταματησει αυτη η ταλαιπωρια!!!
18-03-2007, 07:05 #6
Καλως σας βρηκα!Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και χαιρομαι
που ειμαι κοντα σας. ξεχασα να σας πω οτι εχω υψος 1,73 και ειμαι
118 κιλα........................... angel_sky πιστευω οτι τα xenical δεν
θα σε βοηθησουν ειναι ευχαριστο ομως που θες να βοηθησεις τον εαυτο
σου.Το xenical διαλυει το λιπος που βρισκετε μεσα στο φαγητο
και το αποβαλει μεσο κοπρανων οταν τρως φαγητο με πολλα λιπαρα σε τρεχει στην τουαλετα.Εσυ ομως κοριτσακι μου οτι τρως το βγαζεις χρειαζεσε να τρεφεσε.Εισαι παχουλα?Η γιατρος-φιλη σου τι σου λεει?
Ελπιζω να τα λεμε!!!! που ειναι καλα να συζηταμε??ειναι και τα ωραρια μου αστατα τωρα σχολασα απο τη δουλεια............φιλια σε ολες και ευχαριστω για το κουραγιο!!!!
22-03-2007, 03:19 #7
Με το καλο γλυκια μου!!και στις ελευθερες!!!σου ευχομαι οτι καλυτερο.
δεν εχω κοιταξει για νυφικο αλλα τα μπρατσα οπωσδηποτε η θα κοπουν η θα κρυφτουν(το πιο πιθανον!)αυτη η χαλαρωση που εχω με σκοτωνει...............
φιλια!!!!!!!!
04-04-2007, 16:49 #8
Εγώ καλή μου παντρευομαι σε εναμισυ μηνα και με εχει πιασει κωλοπιλαλα που λενε!!!!
Εχω λιώσει στην διαιτα (αλλα εχω καταστρεψει τοσο τον μεταβολισμο μου που δεν ανταποκρινεται οσο θα ηθελα) εχω λιώσει στο περματημα και στο στεππερ, ουτως η αλλως το τρεξιμο του γαμου απαιτει πολλή γυμναστική, εχω παρει βαρακια για τους ωμους και τα χερια (ειναι στραπλες το νυφικο), εχω παρει μασαζακι ηλεκτρονικο, κρεμα για την κυτταριτιδα, ε, και οτι γινει τελικα!!!!! και ειπα στον καλο μου, να τα θυμαται ολα αυτα που κανω για να ειμαι όμορφη νύφη, οποιο ειναι τελικα το αποτελεσμα!!!!!
07-04-2007, 00:31 #9
καλησπερα!!αυτη τι στιγμη νομιζω δεν υπαρχει κανενας αλλος εδω..ωστοσο διαβασα προσεκτικα ολα οσα λεγατε για διαιτες ψυχολογια κτλ κ νομιζω οτι βρηκα αυτο που χρειαζομουνα!ετσι αποφασισα να γινω μελος της παρεας σας!(κ ελπιζω ευπροσδεκτο)οπως βλεπετε δεν ειμαι κ ο ποιος αισιοδοξος ανθρωπος...ειμαι 20 ετων..1.70 υψος και 70 κιλα..
ποτε δεν ενοιωθα ασχημα με το βαρος μου βεβαια ..ξερω οτι ειμαι στρουμπουλη κ δεν ειναι πια και τοσο κακο..το μεγαλο μου προβλημα ειναι οι γονεις μου..βλεπουν τις φιλες μου κ γενικα τις κοπελες που συναναστρεφομαι,οι οποιες τυχαινει να ειναι ολες πιο αδυνατες απο εμενα κ πολλες φορες κατα πολυ μαλιστα..οι γονεις μου κ ιδιαιτερα ο πατερας μου δεν λεω πως δεν με νοιαζονται αλλα δεν ανταποκρινονται ολοι με τον ιδιο τροπο..αποφασισα να γινω 60-63 κιλα..θα δοκιμασω καποια απο τις γρηγορες διαιτες που εχετε αναρτησει κ ελπιζω να καταφερω κατι..ευχαριστω που μου δινεται την ευκαιρια να μιλησω..αν κ δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για να τα γραψω αυτα..by the way thanks a lot:)
07-04-2007, 11:14 #10
Kalos irthes stin parea Vikaki,
kai vevaia eisai euprosdekth kai mporeis na mas les oti 8eleis.
Den einai polla ta parapanisia kila pou exeis alla me mia mikri prospa8eia 8a ta xaseis. Den einai polla 8 kila. Na prosekseis omws na mi valeis para panw. Kamia fora otan de mas ypostirizoun oi dikoi mas to rixnoume sto fai apo adidrash kai mas pernei i katw volta sto pits fitili.
Den einai anagkh na kaneis kamia diaita express. Kane mia aplh kalh diatrofh xwris kataxriseis kai 8a deis sigoura apotelesmata. Den eimai diaitologos alla eimai paxia apo tote pou thymamai ton eauto mou kai pistepse me exw dokimasei ta panta!
Kalh sou epityxia loipon kalh mou kai kalh anastash!
Filia
16-04-2007, 01:57 #11
Γεια σου βρε xaniotissa!!
Σαν να ακουω τον ευατο μου!!
Ειμαι 1.62 και 150 κιλα τωρα.Παντρευτηκα στα 128 κιλα εαν θυμαμαι καλα και εμεινα εγκυος στα 130 κιλα.Γεννησα στα 136.Τωρα αποφασισα να κανω δακτυλιο.
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νιωθω!!
Για το γαμο οσο παλευα να χασω κιλα,ειχα και ολους τους συγγενεις απο γυρω να λενε :τωρα που παντευεσαι ευκαιρια να χασεις κιλα!!εγω δεν εχανα γραμμαριο!!Αντιθετα μεχρι τον γαμο ειχα βαλει και αλλα 2-3 κιλα μια που αυτα που ειχα ηταν λιγα!!
Παρ'ολα αυτα και παντευτηκα με ενα πολυ ομορφο νυφικο το οποιο εγινε ειδικα για μενα.το μπρατσο κρυφτηκε κατω απο ενα μανικι καμπανα μακρυ μεχρι τα ποδια μου!!
Να σου πω οτι εμας τις ευσωμες μας εχουν ελαφρος φτυσμενες ολα αυτα τα καταστηματα νυφηκων!!Μην εμπιστευτεις κανεναν εαν δεν δεις το νυφικο με τα ματια σου και στα μετρα σου!!Με τα ιδια λεφτα που θα νοικιασεις μπορεις να ραψεις ενα καταπληκτικο νυφικο μονο για σενα.
παντρευτηκα 30 σεπτεμβριου .και η δικη σου ημερομηνια πολυ βολικη.
Οσο για τον δακτυλιο εαν εχεις ασφαλεια την οποιαδηποτε τιποτα δεν ειναι αδυνατον.Εδω μπορεις να μαθεις οτι θελεις.
Και τελος καλη μου σου λεω οτι ακομα και εαν δεν καταφερεις να χασεις τα κιλα που θελεις μην το βαζεις κατω.αυτη η μερα ειναι δικη σου και μην επιτρεψεις κανεναν ναστη χαλασει!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!
16-04-2007, 02:06 #12
Καλως ηρθες vickaki!!
Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτη στην παρεα μας!!
Ομως βρε καλη μου γιατι ολη αυτη η απαισιοδοξια;;
Εισαι 1.70 και 70 κιλα.Σιγα τα κιλα!!Εσυ καλη μου δεν εισαι παχουλη εισαι μια κοπελια με πιασιματα στα επιμαχα σημεια.Δηλ.εκει που πρεπει!!
Αντιμετωπισε τα κιλα σου αφοβα.Με μια σχετικη διαιτα με λιγη ασκηση ακομα και χορο,δεν ειναι κακο να γραφτεις σε μια σχολη χορου,τα 7-10 κιλα που θελεις θα τα χασεις σε χρονο ντε-ντε!!
Μην σου πω οτι οι φιλεναδες μπορει εκεινες να ζηλευουν γιατι καλη μου η Μονικα Μπελουτσι και η Βανα Μπαρμπα ειναι τα ειδωλα!!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία