Results 1 to 3 of 3
-
08-01-2007, 21:25 #1
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...
Γεια σας...με λένε Μίλι και είμαι 25 χρονών με ύψος 1,75 και 116 κιλά τώρα από 125 αλλα δεν γίνεται κατι παραπάνω για να χασω επιπλεον κιλα συν του οτι εχω αρχισει να τα ξαναπαιρνω... κλασσικα.Έχω διαβάσει τα πάντα εδώ μέσα και όλα είναι πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια τα οποία πάνω κάτω επαναλαμβάνονται στι σελίδες, και αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει...το χρειάζομαι.
1) Υπάρχει περίπτωση να μπώ στην μακρόσυρτη λίστα αναμονής δημοσιου νοσοκομείου για τα κιλα που εχω και αφου δεν αντιμετωπίζω διαβητικό προβλημα ουτε πιεσης παρα μόνο ελαφρας μορφης θυρεοειδή, ωστε να κάνω επέμβαση για στομαχικό δακτύλιο?
2)Είμαι ασφαλισμένη στο Ικα. μου καλύπτει όλα τα έξοδα?
3)Η λίστα αναμονής πάει κατα σειρά προταιρεότητας η κατα πόσο μεγάλο πρόβλημα έχει κάποιος?Τι χρονο αναμονής εχει κατα Μ.Ο?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
- 08-03-2007, 08:47 #2
καλημερα
αξιζει τον κοπο να περιμενεις αρκει στην διαρκεια της αναμονης
να μην αφησεις τον ευατο σου
Εγω ειμαι ηδη ε λιστα αναμονης στον ευαγγελισμο
για να κανω γαστρικο By pass
Αξιζει τον κοπο θα αλλαξει η ζωη μας !
Και ναι τα καλυπτει ολα το ικα
27-03-2007, 01:51 #3
ΓΕΙΑ.Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΘΟΓΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ,ΦΙΛΟ,Η ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΣΑΙ!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!ΦΙΛΙΑ!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....